Επανασυνδέσεις

Ο Έρωτας κάτω από το φως της Πανσελήνου!

Η εβδομάδα αυτή του Νοεμβρίου φιλοξενεί την Πανσέληνος του Νοεμβρίου που πραγματοποιείται στις 12 του μήνα και στις 19ο51΄ του Ταύρου. Μετά από μια μακρά περίοδο δύσκολων πλανητικών όψεων, πλειάδας ανάδρομων πλανητών και δυσοίωνων φεγγαριών, είναι το πρώτο γεμάτο φεγγάρι που έχει κάτι θετικό να μας δώσει. Η Πανσέληνος αυτή στον Ταύρο, σε ένα ζώδιο με κυβερνήτη του την Αφροδίτη, στρέφει το ενδιαφέρον μας σας ζητήματα αισθητικής και χρήματος και φέρνει σε πρώτο πλάνο την ανάγκη μας για σιγουριά και σταθερότητα στην ζωή μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο αυτή την εβδομάδα;

Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο μεταίχμιο δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου είναι αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο. Θετικές επιρροές αναμένεται να έχουν επίσης οι Καρκίνοι, Ιχθείς, Παρθένοι και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν μεταξύ της 17ης και της 22ης μοίρας του ζωδίου τους.

Με δεδομένο ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα σε ένα ζώδιο του νερού, τον Σκορπιό, θα πρέπει την περίοδο αυτή να εμπιστευτούμε περισσότερο την διαίσθηση μας, καθώς θα είναι τονισμένη. Είναι η περίοδος που θα έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε και να αντιλαμβανόμαστε πράγματα πίσω από την βιτρίνα, σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Έτσι θα μπορούμε να προστατευτούμε καλύτερα και να αποφύγουμε καταστάσεις που θα μας πληγώσουν ή θα αποβούν σε βάρος μας. Είναι επίσης η κατάλληλη χρονική στιγμή να κόψουμε επαφές με άτομα του περιβάλλοντος μας που δημιουργούν προβλήματα ή φέρνουν ανεπιθύμητες επιπλοκές στη ζωή μας. Συνιστάται επίσης να αναθεωρήσουμε τα συναισθηματικής φύσης μοτίβα που επαναλαμβάνουμε στην ζωή μας, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε συχνά στο ίδιο αποτέλεσμα.

Επειδή όμως με τον ανάδρομο Ερμή έχουμε και πολύ συχνά επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν, την περίοδο αυτή όσοι ανήκουν στο 2ο και 3ο δεκαήμερο των ζωδίων Ταύρου, Σκορπιού, Καρκίνου και Αιγόκερου θα έχουν επιστροφές συναισθηματικής φύσης, ενώ οι του 2ου και 3ου δεκαήμερου των Παρθένων και Ιχθύων θα έχουν επανασυνδέσεις με φιλίες του παρελθόντος.

BANNER 901_με_αγαπαει_300x250

Πως επηρεάζονται τα ερωτικά των ζωδίων αυτή την εβδομάδα;

Κριός

Η προσπάθεια για την οικονομική σας ανάκαμψη σας απορροφά σε τέτοιο βαθμό που στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, δεν δίνετε την πρέπουσα σημασία και προσοχή. Ενδεχομένως να παρουσιάσετε έλλειψη αντικειμενικότητας και ανεκτικότητας απέναντι στον σύντροφό σας και αυτό να επηρεάσει τις ισορροπίες της σχέσης. Χρειάζεται προσοχή για να μην καταστρέψετε με την συμπεριφορά σας κάτι που ενδεχομένως να σας είναι πολύτιμο. Είναι δε πιθανό, να υπάρξει παράλληλα και μια συναισθηματική εμπλοκή με άτομο του εργασιακού σας χώρου…  Για εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να μπει κάποιο άτομο στην ζωής σας με αφορμή ενδεχομένως κάποια πραγματικά ή φανταστικά προβλήματα υγείας. Χρειάζεται προσοχή στον χειρισμό, γιατί μπορεί να εμπλακείτε πολύ σοβαρότερα από ότι αρχικά υπολογίζατε και να αισθανθείτε, στο άμεσο μέλλον, προδομένοι  για μια ακόμη φορά με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία και το τετράγωνο του Κρόνου να παρεμβάλει εμπόδια.

Θετικά επηρεάζονται ότι σχετίζεται με τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, τα μεγάλα ταξίδια, την εκπαίδευση και την απόκτηση πτυχίων!

Δυσκολίες παρουσιάζονται σε ότι έχει σχέση με τη διατροφή, το σπίτι, την καριέρα και γενικά τον χώρο των επαγγελματικών.

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

Ταύρος

Όσοι ανήκετε στους δεσμευμένους του ζωδίου, το επταήμερο αυτό θα πρέπει να βάλετε στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφο σας και την ποιότητα της σχέσης σας. Δείξτε του την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Προτιμήστε να περάσετε ήσυχα βράδια με το ταίρι σας που θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε την πραγματική σας επαφή και να οριοθετήσετε ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε μια επιστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν. Θα βρεθείτε ερωτικά μαζί του, θα περάσετε υπέροχα, μην σας περνάει όμως από το μυαλό να επενδύσετε και πάλι σε μια σχέση μαζί του γιατί τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα ονειρεύεστε με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον 8ο οίκο σας και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Απολαύστε το όσο διαρκεί, χωρίς δεσμεύσεις, και μετά ο καθένας ας τραβήξει τον δρόμο του…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, των ασφαλιστικών συμβολαίων, του σεξ!

Δυσκολίες παρουσιάζονται σε ότι έχει σχέση με φίλους και αδέλφια, ο τομέας της  επικοινωνίας, τα ταξίδια, η εκπαίδευση και η απόκτηση πτυχίων, τα μεγάλα ταξίδια.

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

Δίδυμοι 

Όσοι ανήκετε στους  δεσμευμένους του ζωδίου θα αισθανθείτε ότι χρειάζεστε περισσότερο χώρο να αναπνεύσετε και ίσως ότι θα πρέπει να δώσετε τον αντίστοιχο χώρο και στο ταίρι σας. Δεν σημαίνει αυτό απαραίτητα ότι ο δεσμός σας μπαίνει σε περίοδο κρίσης. Λίγη περισσότερη ελευθερία κινήσεων ίσως και να αναθερμάνει μια μακροχρόνια σχέση, εάν η ρουτίνα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας σας. Είναι ευνοϊκή περίοδος επίσης για νέες κοινωνικές συναναστροφές που θα σας ανανεώσουν, με τον Δία στον Τοξότη και τον 7ο οίκο να σας ευνοεί !  όσοι πάλι είστε αδέσμευτοι ενδέχεται να συναντήσετε απρόσμενα μια παλιά τους σχέση και να βρεθείτε ερωτικά μαζί του, κάτι που θα βάλει το μυαλό σας σε σκέψεις... Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και μην ενθουσιάζεστε με την προοπτική μιας επανασύνδεσης. Ότι απέτυχε μια φορά στο παρελθόν δεν έχει ιδιαίτερες πιθανότητες επιτυχίας στο μέλλον.  Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, με νέα πρόσωπα να μπαίνουν στον φιλικό σας κύκλο και να φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών!

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς των οικονομικών, των υλικών αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, των ασφαλιστικών συμβολαίων και του σεξ!

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

Καρκίνος 

Η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι πρωταρχική αυτή την περίοδο, και αυτό θα βοηθήσει να βαθύνει η σχέση με το ταίρι σας. Άγχη, προβληματισμοί και καταστάσεις τις καθημερινότητας θα τα επικοινωνήσετε αυτή την περίοδο ευκολότερα στον σύντροφό σας, φέρνοντας τον με αυτό τον τρόπο πιο κοντά σας, με το εξάγωνο του Ήλιου στο ωροσκόπιο σας να ευνοεί τον τομέα του γάμου και των σχέσεων! Η ανάγκη σας αυτή για επικοινωνία μπορεί να συντελέσει ακόμη στο να αναθερμανθεί μια παλιά φιλική σας σχέση, που με τον καιρό είχε φθίνει. Φροντίστε ωστόσο τον εαυτό σας, παίρνοντας λίγο αποστάσεις από την καθημερινότητα με λίγη διασκέδαση ή μια μικρή απόδραση. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί αυτό το επταήμερο, με αποτέλεσμα να αναθερμαίνετε φιλικές σχέσεις και να δημιουργήσετε νέες φιλικές επαφές. Η κοινωνικότητα αυτή θα σας φέρει και αρκετή ερωτική προσοχή που θα την απολαύσετε δεόντως… Φροντίστε και εσείς τον οργανισμό σας και αναζητήστε ψυχική ισορροπία σε ότι νομίζετε ότι μπορεί να σας χαλαρώσει.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας!

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών!

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

BANNER -margarita

Λέων 

Για όσους είστε δεσμευμένοι, η εβδομάδα προβλέπεται σε γενικές γραμμές αρμονική και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Προς τα μέσα ωστόσο της εβδομάδας  ενδέχεται να παρουσιαστούν διαφορές απόψεων σε θέματα καθημερινότητας με το ταίρι σας και να έρθετε σε αντιπαράθεση. Δεν χάνετε τίποτε να λάβετε υπόψη σας και την γνώμη του συντρόφου σας. Μπορεί να έχει δίκιο σε κάποια θέματα…  Εσείς πάλι που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου σας θα ακτινοβολείτε αυτό το επταήμερο και θα ασκείτε ακαταμάχητη έλξη στον περίγυρό σας! Δεν θα λείψουν οι νέες ερωτικές γνωριμίες και οι ερωτικές περιπέτειες που θα τονώσουν το ηθικό σας, μην περιμένετε όμως να προκύψει κάτι σοβαρότερο από ότι οι εφήμερες ερωτικές επαφές αυτήν την περίοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Χαλαρώστε και απολαύστε το λοιπόν… 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας!

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των κρυφών εχθρών στην εργασία σας, της υγείας.

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

Παρθένος 

Φίλοι μου Παρθένοι, για εσάς που είστε δεσμευμένοι, τα προβλήματα στην ερωτική σας σχέση παραμένουν! Προσπαθήστε να είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτοί στους προβληματισμούς του συντρόφου σας και αποφύγετε την κριτική διάθεση απέναντι του, αν έχετε την διάθεση να βγείτε από την δίνη των προβλημάτων. Άλλωστε, με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12/11 υπάρχει ισχυρό το ενδεχόμενο, παλιά προβλήματα που θεωρούσατε λυμένα να επανέλθουν στο προσκήνιο. Φροντίστε την υγεία σας, μια και η άμυνα του οργανισμού σας φαίνεται να είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα… Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχετε μεγάλες πιθανότητες μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να εξελιχθεί σε μια αναπάντεχη ερωτική σχέση που θα σας συνεπάρει! Μην ενθουσιάζεστε όμως εύκολα, γιατί τουλάχιστον οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν  με τον Ερμή ανάδρομο δεν έχουν προδιαγραφές μακροβιότητας… Απλά χαρείτε το όσο διαρκεί.  

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής!

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς των φίλων, της πολιτικής,της δημοσιότητας, του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργικότητας!

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

Ζυγός

Όσοι από εσάς βρίσκονται σε μόνιμη σχέση φαίνεται ότι συνεχίζετε να ταλαιπωρείστε από προβλήματα. Εάν δεν αποφασίσετε να ασχοληθείτε σοβαρά και να συνεργαστείτε με τον σύντροφό σας για να βρείτε λύσεις, η σχέση σας θα συνεχίσει να καρκινοβατεί. Το πέρασμα του Ουρανού από τον 8ο γενέθλιο οίκο σας κλονίζει συθέμελα τον τομέα του γάμου και των συνεργασιών. Δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες για περιστασιακό σεξ εκτός σχέσης, μια και θα ακτινοβολείτε έντονα και θα απολαμβάνετε της προσοχής του περίγυρου σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, με έντονη ακτινοβολία και εξαιρετική διάθεση, θα κατακτήσετε και νέα ερωτικά τρόπαια. Γύρω στα μέσα της εβδομάδας  θα αισθανθείτε την εσωτερική παρόρμηση για ανανέωση, κάτι που ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε σχέδια ανανέωσης του προσωπικού σας χώρου.   

Θετικά επηρεάζονται θέματα που έχουν σχέση με φίλους και αδέλφια, την επικοινωνία, την δημοσιότητα  και την πολιτική, τα ταξίδια.

Δυσκολίες  παρουσιάζονται στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει θέματα οικονομικά, κληρονομιές, ασφαλιστικά συμβόλαια.

Σκορπιός

Όσοι βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση είστε σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού των δεδομένων της προσωπικής σας ζωής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην επίλυση των όποιων προβλημάτων της σχέσης σας μπορεί όμως και σε βάθος ολίγων μηνών να σας οδηγήσει στην διακοπή της σχέσης. Όποια και να είναι η εξέλιξη, η χρονική στιγμή είναι σωστή και οι πλανητικές συγκυρίες οι κατάλληλες για απολογισμούς και επαναξιολογήσεις καταστάσεων και σχέσεων. Ομοίως και για όσους ανήκετε στους  αδέσμευτους του ζωδίου, συντελείται μια αλλαγή στις εσωτερικές σας ισορροπίες και δειλά αλλά προοδευτικά οι προτεραιότητες σας αλλάζουν με την Αφροδίτη από τον Τοξότη να σας ευνοεί. Προσανατολίζεστε περισσότερο στην ιδέα μια μόνιμης σχέσης, η οποία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση της!

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας και των επαγγελματικών, τα οικονομικά, τα υλικά αγαθά, η τύχη!

Δυσκολίες παρουσιάζονται  στους τομείς της εκπαίδευσης και την απόκτηση πτυχίων, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των μακρινών ταξιδιών.

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή των συνεργασιών σας.

BANNER - 14901_ροζ_300χ250

Τοξότης

Θα έχετε εξαιρετική διάθεση, προσέξτε μόνο μήπως λόγω της ευφορίας σας ξεφύγετε από κάποια πλαίσια. Στα μέσα της εβδομάδας ίσως έρθει στο φως κάποια πλευρά της αισθηματικής σας ζωής που αγνοούσατε … Ίσως ανακαλύψετε- με κάπως σκληρό τρόπο- ότι ο σύντροφος σας δεν ήταν αυτό ακριβώς που έδειχνε και πίσω από την πλάτη σας συμβαίνει αυτό που φοβόσασταν… Ίσως όμως να έρθουν και δικά σας μυστικά στην φόρα και να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα με τον Άρη από τον Ζυγό και τον 11ο οίκο σε αδυναμία! Εκεί είναι που θα χρειαστείτε την συμβουλή και την συμπαράσταση πιστών σας φίλων, για να ξεπεράσετε την κρίση και να χαράξετε μελλοντική πορεία. Αυτή η στιγμή κρίσης όμως μπορεί να σας προικίσει και με κάτι πολύτιμο για το μέλλον… Για τους αδέσμευτους του ζωδίου το επταήμερο θα έχει στιγμές απομόνωσης και περισυλλογής που θα τις διαδέχονται ημέρες έντονης ζωής, τόσο κοινωνικής όσο και σεξουαλικής. Με αφορμή μια νέα ερωτική ή αισθηματική γνωριμία ίσως βρεθείτε σε δίλημμα, ως προς το πιο δρόμο να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε τους φίλους σας και ακολουθήστε τις συμβουλές τους.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης και της απόκτησης πτυχίων, των μακρινών ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς των οικονομικών, των κληρονομιών και των ασφαλιστικών συμβολαίων, των υλικών αγαθών, της τύχης και του σεξ!

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

Αιγόκερως 

Στον αισθηματικό τομέα η εβδομάδα μπορεί να οδηγήσει στην επανεκτίμηση των αισθηματικών σας σχέσεων για όσους έχετε δεσμό και αντιμετωπίζετε μακροχρόνια προβλήματα. Το τελευταίο δε διάστημα του επταημέρου δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί μια νέα ερωτική και εξαιρετικά παθιασμένη σχέση που, τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο, θα επιδιώξετε να μείνει κρυφή… Ο συναισθηματικός τομέας για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα παρουσιάσει μια απρόσμενη μεταστροφή, με την εμφάνιση ενός νέου προσώπου στην ζωή σας που θα σας συνεπάρει ερωτικά με αφορμή κάτι τη χαλαρή διάθεση, κάτι τα φεγγάρια  και την Πανσέληνο στον Ταύρο.. Απολαύστε το, προσοχή όμως μην επενδύσετε πολλά σε πολύ αρχικό στάδιο.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, των κληρονομιών και των ασφαλιστικών συμβολαίων, των κρυφών εχθρών, της απομόνωσης αλλά και του σεξ!

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών σχέσεων αλλά και των παιδιών.

Υδροχόος 

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, με αναπτερωμένο ηθικό από τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, θα μεταφέρετε ένα κλίμα αισιοδοξίας και θετικής σκέψης στην σχέση σας! Χρόνια προβλήματα στην σχέση θα μπορούσαν, κάτω από το κλίμα ευφορίας, να βρουν εύκολα την λύση τους, να ανανεώσετε τον δεσμό σας και να ανανεωθείτε μέσα από αυτόν. Πολλές γνωριμίες προκύπτουν για τους ελεύθερους του ζωδίου και θα έχετε εξαιρετική επιτυχία στον ερωτικό τομέα, εάν όμως θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι πιο μόνιμο αυτό το επταήμερο ίσως να μην  πρέπει να βιαστείτε, επενδύοντας πολλές ελπίδες σε πολύ πρώιμο στάδιο. Έρωτες του χειμώνα με ανάδρομο Ερμή γαρ, που με τα πρώτα χιόνια, πολλές φορές ξεθωριάζουν... Περιοριστείτε λοιπόν στην απόλαυση των εφήμερων κατακτήσεων σας που σας τονώνουν το ηθικό και σας ανανεώνουν.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των κρυφών εχθρών.

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Ιχθείς 

Έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο από συναισθηματική ασφάλεια, σαν είδος καταφυγίου από τα προβλήματα στους άλλους τομείς της ζωής σας, και την αναζητάτε απεγνωσμένα εντός και εκτός σχέσης. Μπορεί να λειτουργήσει η τακτική σας αυτή  μπορεί και όχι και να δημιουργήσετε μεγαλύτερα προβλήματα. Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο ύπαρξης μιας ερωτικής περιπέτειας με άτομο κοντά στον οικογενειακό σας κύκλο, προσέξτε όμως γιατί μπορεί να προκύψουν άβολες αλλά και επώδυνες καταστάσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε έντονες μεταπτώσεις στη διάθεση σας αυτή την εβδομάδα. Θα έχετε πολύ ενέργεια και σεξουαλική ορμή, αλλά παράλληλα και την ανάγκη προσωπικής ισορροπίας. Προς τα τέλη της εβδομάδας υπάρχει η πιθανότητα ερωτικών γνωριμιών που θα σας μαγνητίσουν, ίσως όμως μείνουν στο επίπεδο των γνωριμιών που δεν έχουν μεγάλη διάρκεια μιας και ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας και των επαγγελματικών γενικότερα.

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς της δημοσιότητας, της πολιτικής, του έρωτα, των παιδιών, των φίλων, της δημιουργικότητας!

Η Πανσέληνος στις 12/11 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, των φίλων και συγγενών.

BANNER - 14901_red

Αλιντα Κανακη Από Αλιντα Κανακη