Αποκαλύψεις

Παλιά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια

Το κυρίαρχο από άποψη αστρολογικών γεγονότων συμβάν μέσα στον Νοέμβριο είναι ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, στην τελευταία ανάδρομη πορεία του για το 2019. Ξεκίνησε την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου και θα βρεθεί σε στάση για να επανέλθει σε ορθή πορεία στις 20 Νοεμβρίου. Την περίοδο της ανάδρομης πορείας του θα έχουμε την ευκαιρία να επανεξετάσουμε ζητήματα οικονομικής φύσης που έχουν μακροχρόνια επίδραση. Θα υπάρχει η τάση να ξεθάψουμε παλιά μυστικά αλλά και να αποκαλύψουμε τις κακόβουλες προθέσεις των γύρω μας! Επίσης μπορεί να αποκαλυφθούν συνομωσίες ή πρακτικές κατάχρησης εξουσίας από άτομα που κατέχουν σημαντικές θέσεις.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών μας (κυρίως οι Κριοί και οι Ζυγοί του 2ου και 3ου δεκαημέρου), ιδίως εάν έχουμε εμπλακεί σε επενδύσεις σε ένα επενδυτικό σχήμα ή έχουμε κοινό ταμείο με κάποιους συνεργάτες ή συνεταίρους. Το διάστημα της ανάδρομη κίνησης του Ερμή, καθώς θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θα έχουμε την τάση να είμαστε εξαιρετικά καχύποπτοι ως προς τους σκοπούς και τις προθέσεις των ατόμων που θα ερχόμαστε σε επαφή. Το μυαλό μας θα κατακλύζεται από αρνητικές σκέψεις και η απαισιοδοξία μας μπορεί να μας οδηγήσεις σε δύσκολες καταστάσεις.

Κριός

Στον συναισθηματικό τομέα το επταήμερο θα είναι πιο ήρεμο με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον 9ο οίκο σας! Εάν υπάρχουν κάποιες ανοιχτές πληγές στη σχέση σας που θα πρέπει να επουλωθούν, τώρα θα πρέπει να κάνετε τις προσπάθειες σας. Εάν δεν μεριμνήσετε εγκαίρως, σας περιμένουν δύσκολες μέρες!

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

Ταύρος

Λίγο περίεργα θα κυλήσει  το επταήμερο για τα συναισθηματικά των δεσμευμένων μιας και, κάτω από την επιρροή του τετραγώνου του Άρη που παρεμβάλλει εμπόδια, θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα αναρωτηθείτε εάν είναι σοφό να παραμείνετε στην σχέση που έχετε, εάν πραγματικά σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη! Για τους ελεύθερους δεν είναι ίσως μια καλή εποχή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση γιατί εσείς οι ίδιοι δεν είστε αυτή την περίοδο σε θέση να επενδύσετε τόση ενέργεια, όση χρειάζεται μια καινούργια σχέση, καθώς σας απορροφούν τα επαγγελματικά σας.

Ευνοούνται:Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται:Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία .

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

Δίδυμοι 

Οι οικονομικές δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας τόνισαν λίγο περισσότερο τα προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση σας και τα έκαναν περισσότερο από οφθαλμοφανή. Η έντονη κοινωνική ζωή θα φέρει αρκετές και ενδεχομένως ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας! Θα πρέπει όμως να δείξετε με ξεκάθαρο και σαφή τρόπο το ενδιαφέρον σας για να μπορέσετε να έχετε επιτυχία.Εάν περιμένετε από τους άλλους να κινηθούν, άδικα θα χάσετε το χρόνο σας.

Ευνοούνται:Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Δοκιμάζονται:Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

Καρκίνος 

Στον αισθηματικό τομέα η εικόνα είναι σύνθετη με την θέση του Ουρανού στον Ταύρο και τον 5ο οίκο σας. Για κάποιους μπορεί να φέρει την ωρίμανση της σχέσης και μια πιθανή συγκατοίκηση με τον/την σύντροφό τους ενώ σε κάποιους άλλους, που τα πράγματα δεν πήγαιναν και πολύ καλά τους τελευταίους μήνες, το κλίμα θα γίνεται όλο και πιο τεταμένο.Όσο για τους αδέσμευτους, ίσως να ανατείλει σύντομα η μέρα, που η ευχή σας για μια νέα σχέση θα γίνει πραγματικότητα! Δεν θα αποφύγετε όμως τις εντάσεις σε φιλικό επίπεδο, όπου δεν είναι απίθανα κάποια ξεκαθαρίσματα.

Ευνοούνται:Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Δοκιμάζονται:Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

Λέων

Εάν έχετε φροντίσει να επιλύσετε τις διαφορές που σας χώριζαν από τον σύντροφο σας και που ευθύνονταν για τις εντάσεις, η εβδομάδα θα είναι αρμονική και εξαιρετικά ερωτική! Οι ελεύθεροι θα βρεθούν αντιμέτωποι με διλήμματα αυτό το επταήμερο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία! Ένας παλιός σας ερωτικός σύντροφος θα εμφανιστεί και πάλι στο προσκήνιο να ταράξει τα νερά, ίσως την χρονική στιγμή που έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε μια καινούργια γνωριμία που σας φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρα. Ζυγίστε τα πράγματα πολύ προσεκτικά πριν πάρετε κάποια απόφαση και ακούστε, πέρα από την λογική, και το ένστικτο σας που είναι αλάνθαστο!

Ευνοούνται:Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται:Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

Παρθένος

Με τόσα να σας απασχολούν, μοιραία η σχέση σας περνάει σε δεύτερο επίπεδο. Για τον λόγο αυτό θα έχετε να αντιμετωπίσετε την γκρίνια της/του συντρόφου σας.Οι στιγμές έντασης δεν θα είναι λίγες, ίσως και να υποβόσκει κάποια ζήλια ή η υποψία από την πλευρά του/της για μια κρυφή σχέση, που με τον καιρό θα γίνεται πιο έντονη.Φιλικές συναναστροφές και έντονη κοινωνική ζωή προβλέπεται για τους ελεύθερους, ωστόσο δεν αποκλείεται ένα άτομο από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον να έρθει πιο κοντά σας αυτή την περίοδο και να ξεκινήσει μια ερωτική επαφή, με προοπτικές να μετεξελιχθεί στο άμεσο μέλλον σε μια σχέση που όμως δεν προβλέπεται να έχει διάρκεια.Εάν δεν είστε όμως σίγουροι για τα συναισθήματα σας καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε για να μην καταστρέψετε μια φιλία ή μια επαγγελματική σχέση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στον 7ο οίκο σας.

Ευνοούνται:Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη .

Δοκιμάζονται:Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

Ζυγός 

Η συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ήρεμη και αρμονική. Όσοι αντιμετωπίζουν ήδη από το προηγούμενο χρονικό διάστημα προβλήματα στην σχέση τους καλό θα ήταν να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις κατά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.Η αρχή του επταημέρου είναι πιο ευνοϊκή για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, εάν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι πιο σταθερό από τις συνήθεις περιστασιακές ερωτικές επαφές.Θα πρέπει όμως να προσέχουν και να μην αφήσουν τις όποιες μικρές εντάσεις ή ζήλιες να τινάξουν στο αέρα μια σχέση στα πρώτα της κιόλας βήματα με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό.  

Ευνοούνται:Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Δοκιμάζονται:Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη .

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

Σκορπιός 

Μια γενική ασυνεννοησία θα επικρατεί στα αισθηματικά σας κατά ένα μεγάλος μέρος του επταημέρου που θα σας στοιχίσει πολύ ενέργεια και αρκετά νεύρα.Προσπαθήστε με ήρεμο τρόπο, επιστρατεύοντας τις διπλωματικές σας ικανότητες, να λύσετε άμεσα όσα από τα θέματα προκύπτουν με την εύνοια της Αφροδίτης στον 2ο οίκο από τον Τοξότη.Για τους αδέσμευτους το πιο ευνοϊκό διάστημα για να συναντήσουν το έτερο ήμισυ τους θα ήταν  η Παρασκευή και το Σάββατο! Μέσα από τις πολλές γνωριμίες που  θα προκύψουν, ερωτικές και κοινωνικές,  εάν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε το άτομο που θα σας φέρει ηρεμία και γαλήνη.

Ευνοούνται:Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Δοκιμάζονται:Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

Τοξότης

Η έντονη προσπάθεια που καταβάλλετε στον επαγγελματικό τομέα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστη τη σχέση σας με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό, ζώδιο που ο πλανήτης βρίσκεται σε πτώση.Τα προβλήματα δεν θα είναι ανυπέρβλητα θα πρέπει όμως να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφο σας, να ακούσετε με προσοχή τα όσα έχει να σας πει και με ανοιχτό μυαλό και καλή διάθεση να κάνετε κάποια βήματα επαναπροσέγγισης και επίλυσης των προβλημάτων. Όσο για νέους έρωτες, δεν αφήνετε πολλά περιθώρια μιας και την σκέψη σας απασχολούν πολλά άλλα πράγματα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα κλειστείτε σε μοναστήρι! Όλο και κάτι θα υπάρξει, πλην όμως περιστασιακό…

Ευνοούνται:Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Δοκιμάζονται:Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

Αιγόκερως 

Επικοινωνιακές δυσκολίες με το ταίρι σας προδιαγράφονται στην αρχή του επταημέρου με την αντίθεση του Ήλιου να δημιουργεί ένταση στο ωροσκόπιο σας. Θα υπάρχει από την πλευρά του εριστική διάθεση, ίσως από συσσωρευμένες πικρίες και απωθημένα απέναντι σας και θα πρέπει και σε αυτό τον τομέα να φανείτε υπομονετικοί και συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας.Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, αν και  είστε φορτισμένοι και πιεσμένοι από την καθημερινότητα, έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες για περιστασιακές επαφές αλλά και για γνωριμίες που θα υπόσχονται κάτι καλό για το μέλλον. Και επειδή απλά θα υπόσχονται, μην σας πιάσει η βιασύνη και κάνετε σχέδια στο μυαλό σας.Δώστε χρόνο στην γνωριμία για να αναπτυχθεί και να δείξει την πραγματική δυναμική της.

Ευνοούνται:Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Δοκιμάζονται:Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

Υδροχόος 

Σε συναισθηματικό επίπεδο έχετε την βοήθεια των πλανητών, ώστε να μπορέσετε να αμβλύνετε τις όποιες διαφορές σας χωρίζουν με το ταίρι σας. Τον επταήμερο αυτό είστε πολύ πιο επικοινωνιακοί, χρειάζεται όμως και μεγαλύτερη διάθεση για την κατανόηση των απόψεων και των θέσεων του/της συντρόφου σας αλλά και να αγνοήσετε ενδεχομένως κάποιες προκλητικές του/της ενέργειες, στερώντας του/της την δυνατότητα για ανοιχτές συγκρούσεις με τον Ήλιο στο Σκορπιό και τον 10ο οίκο σας αλλά και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία.Οι αδέσμευτοι μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες επικοινωνίας που αντιμετωπίζετε σε φιλικό επίπεδο, να κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως να έρθετε σε στενή επαφή με κάποια άτομα που θα μπορούσαν να μιλήσουν στην ψυχή σας.

Ευνοούνται:Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται:Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6.

Ιχθείς 

Το αίσθημα του ανικανοποίητου θα θέσει υπό δοκιμασία και την σχέση σας, τουλάχιστον κατά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Διλήμματα για το αν η ποιότητα της σχέσης είναι αυτή που πραγματικά θα θέλατε ή έχετε ανάγκη θα σας κλονίσουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, περιστασιακές και μη, αρκεί να αναλάβουν δράση με το τρίγωνο του Άρη να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σας. Είναι ένα επταήμερο εξαιρετικά κοινωνικό  για σας, με πολύ διασκέδαση και καλή επικοινωνία. Θα πρέπει όμως να δραστηριοποιηθείτε και να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει, να δημιουργήσετε δηλαδή τις ευκαιρίες εκείνες που θα μπορούσαν να φέρουν μια ουσιαστική αλλαγή στα συναισθηματικά σας.

Ευνοούνται:Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία .

Δοκιμάζονται:Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου .

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

 

 

 

 

 

Αλιντα Κανακη Από Αλιντα Κανακη