Εγωισμός

Οι προκλήσεις στις σχέσεις είναι μεγάλες

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου στις 4ο 25΄του Σκορπιού και σε αντίθεση με τον Ουρανό. Ένα νέα πρόσωπο μπορεί να μπει τις μέρες αυτές ξαφνικά στην ζωή μας, να σπείρει τον όλεθρο στο πέρασμα του και να εξαφανιστεί σαν κομήτης, τόσο ξαφνικά όπως εμφανίστηκε. Είναι ένα φεγγάρι που θα φέρει πολύ μεγάλες προκλήσεις στις σχέσεις, καθώς η ανάγκη για περισσότερη ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία μπορεί να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ των συντρόφων. Και ο άκρατος εγωισμός που φέρνει ο Σκορπιός απέναντι από τον Ουρανό δεν βοηθάει καθόλου να διατηρηθεί μια ήπια ατμόσφαιρα.

Οι υγιείς και σταθερές ερωτικές σχέσεις, μετά από μια περίοδο έντονων αναταράξεων, θα καταφέρουν να βρουν το βηματισμό τους. Οι σχέσεις όμως που παρουσιάζουν χρόνια προβλήματα επικοινωνίας και κατανόησης, ίσως την περίοδο αυτή να δεχτούν την χαριστική βολή. 

Στις 31 Οκτωβρίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε στάση για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού γεγονός που θα πρέπει να μας προϊδεάσει ότι για τις επόμενες τρεις περίπου βδομάδες υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν μυστικά, να υπάρξουν ίντριγκες, συνομωσίες ή θεωρίες συνομωσίας που θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο επάνω μας. Με λεπτομέρειες όμως θα εξεταστεί η δράση του ανάδρομου Ερμή στις πλανητικές όψεις του Νοεμβρίου, καθώς θα κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Μέχρι τότε λοιπόν, προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και μετριοπαθείς στις κινήσεις σας!

BANNER - 14901_ροζ_300χ250

Κριός

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι και ενδέχεται να ξεσπάσει μια αντίθεση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να μετριάσετε την παρόρμηση σας αποφεύγοντας να δώσετε διαστάσεις σε θέματα που σας απασχολούν με το σύντροφό σας. Πολλοί από εσάς θα αναζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε κάποιο άτομο που ενδεχομένως να σας παραπλανήσει... Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10 δίνει περισσότερη σαφήνεια σε θέματα αγάπης!

Η Νέα Σελήνη στις 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των ασφαλειών, των κληρονομιών, των οικονομικών.

Ταύρος

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές όσο μπορείτε διότι η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό  στις 28.10 ενδεχομένως να σας φέρει εξάρσεις, απογοητεύσεις, ένταση και συναισθηματισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου δεν προβλέπεται με την Αφροδίτη  σε ουδέτερη θέση στον 7ο ηλιακό σας οίκο, να έχετε κάτι άξιο λόγου αυτό το επταήμερο . Χαλαρώστε λοιπόν και χαρείτε τις κοινωνικές σας επαφές. Τα σπουδαία έπονται…

Η Νέα Σελήνη στις 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

Δίδυμοι

Τα άστρα σας κάνουν πιο ανάλαφρους στην ψυχολογία και όσοι από εσάς έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφό σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα επιχειρήσετε με λογική και ηρεμία να επαναφέρετε τις ισορροπίες . Θα υπάρχει σύμπνοια με τον σύντροφο σας και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας και με το φιλικό σας περίγυρο. Οι πλανητικές θέσεις και όψεις όμως που σας επηρεάζουν ίσως φέρουν αποκαλύψεις που αφορούν το ταίρι σας. Θα δείτε μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του που θα σας βάλει σε σκέψεις, ιδιαίτερα με τον Ερμή στον Σκορπιό σε ανάδρομη πορεία από 31.10 και μετά!  Είναι πλέον καιρός να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση προσέχοντας περισσότερο τον εαυτό σας κάτι που θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σας. 

Η Νέα Σελήνη στις  28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

Καρκίνος

Τα άστρα με το ξεκίνημα της εβδομάδας  φροντίζουν ώστε η διάθεσή σας να είναι ανεβασμένη καθώς θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές ενώ  θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωής σας που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους. Με τη διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους πάντες και κάποιοι από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον! Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις από το παρελθόν. Η επιρροή της Νέας Σελήνης  στον Σκορπιό  στις 28/10 αυξάνει το ερωτικό κλίμα για τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου που θα απολαύσετε έντονα ερωτικά πάθη και στιγμές. Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, με τον Άρη από τον 4ο οίκο σε αδυναμία, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικρά προβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί σας. Χρειάζεται προσοχή και ψυχραιμία, για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις κοινά αποδεκτές.

Η Νέα Σελήνη στις 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών αλλά και των παιδιών.

BANNER 901_με_αγαπαει_300x250

Λέων

Τα πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, ωθεί πολλούς από εσάς φίλοι μου Λέοντες, να ερωτευθείτε με την Νέα  Σελήνη στον Σκορπιό 28/10.Οι παντρεμένοι προσέξτε παγίδες ερωτικών παιγνιδιών γιατί ενδέχεται να αποκαλυφθούν μυστικά που θα θίξουν την υπόληψή σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απολαύσετε νέες γνωριμίες που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, κάνοντας πολλούς από εσάς να πειραματιστείτε σε άγνωστα ερωτικά πεδία, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματά σας και ακολουθώντας τις βαθύτερες ανάγκες σας!

Η Νέα Σελήνη στις 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Παρθένος

Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα, μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στο θέμα. Για τους ελεύθερους του ζωδίου ο έρωτας θα πάρει σάρκα και οστά προς τα τέλη του επταημέρου. Θα πρέπει όμως να είστε αποφασισμένοι να λάμψετε και να προβληθείτε όσο ποτέ άλλοτε, ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον Άρη στον 2ο οίκο σας. Αφήστε τα προσχήματα και απολαύστε όπως επιθυμείτε τα πράγματα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!!!

Η Νέα Σελήνη στις 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, των φίλων και  συγγενών .

Ζυγός

Τα άστρα και η Θεά του Έρωτα Αφροδίτη με το εξάγωνο στο ωροσκόπιο σας, κάνει την ατμόσφαιρα άκρως ερωτική και ιδεώδη! Στους δεσμευμένους θα επικρατήσει περισσότερη λογική, ελέγχοντας καταστάσεις και παρορμήσεις σε σχέση με την οικογένεια, τον σύντροφο και τα αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να υπάρξει μια αιφνίδια αλλαγή που απλά θα πρέπει να αποδεχτείτε για να περάσετε στο επόμενο στάδιο της ζωής σας. Τα άστρα ευνοούν την κοινωνικότητα σας, δεν θα πρέπει όμως να γίνει η αφορμή για να δυσαρεστήσετε το σύντροφό της ζωής σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα απολαύσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα από το φιλικό και επαγγελματικό σας περίγυρο.

Η Νέα Σελήνη στις 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

Σκορπιός

Το πλανητικό σύστημα και οι πλανήτες σκηνοθετούν αναπάντεχα ερωτικά ενδιαφέροντα με τον Ήλιο στο ζώδιο σας! Πάθος, έρωτας  και αισιοδοξία θα φουντώσουν και ενδεχομένως να σας αποπροσανατολίσουν από τα σημαντικά. Οι δεσμευμένοι θα ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας ορισμένα θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Όσοι βρίσκεστε σε γάμο, αν και αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχέσεις με τα παιδιά σας, θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να καταλάβετε πως δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και αυστηροί. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, μετά την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας  στις 28/10 η διάθεσή σας αλλάζει και μια νέα γνωριμία, ένα ειδύλλιο που θα εξελιχτεί σε σχέση θα κάνει το τέλος του μήνα φανταστικό, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας και το ταμπεραμέντο σας!

Η Νέα Σελήνη στις 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα της θρησκείας και του αποκρυφισμού.

Τοξότης

Αισθάνεστε λίγο ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα ή από τις σχέσεις με τα παιδιά σας με τον Ερμή από τον Σκορπιό στον 12ο οίκο σας. Το πιο πιθανό είναι να οφείλεται σε μια δική σας ανάγκη να είστε υπερβολικά αυστηροί στις απαιτήσεις σας. Η δυναμική που θα υπάρχει στον επαγγελματικό τομέα απουσιάζει από την προσωπική σας ζωή, κάτι που σας αναγκάσει να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις! Αφεθείτε περισσότερο στις μικρές χαρές της ζωής και προστατέψτε όσο γίνεται τη ευαισθησία και το πορτοφόλι σας. Οι δεσμευμένοι από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα χαλαρώσετε, ξεκαθαρίζοντας αισθηματικά θέματα που τους τελευταίους μήνες σας πίεσαν αρκετά. Χρειάζεται όμως προσοχή και όχι μεγάλη αυτοπεποίθηση ή αυταρχισμός, γιατί θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να καταγράψετε ήττες!!! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, απολαμβάνοντας στιγμές ιδανικής ψυχαγωγίας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Η Νέα Σελήνη στις 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα της θρησκείας και του αποκρυφισμού.

BANNER -margarita

Αιγόκερως

Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και το κλίμα πολύ σπουδαίο! Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα χαλαρώσετε και όσοι από εσάς είχατε απομακρυνθεί από τον σύντροφό σας θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10 θα φορτίσει λιγάκι την ατμόσφαιρα και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία!

Η Νέα Σελήνη στις 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των φίλων, των ομάδων, της δημοσιότητας, του  κοινού γενικότερα.

Υδροχόος

Παρά την καλή σας διάθεση να πλησιάσετε τον σύντροφό σας υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις από τα μέσα της εβδομάδας ,εξ αιτίας της επιφυλακτικότητας του συντρόφου σας αλλά και των παρεξηγήσεων που μπορεί να δημιουργήσει ο ανάδρομος Ερμής  από τις 31/10. Απροσδόκητα γεγονότα από την πλευρά του συντρόφου σας ενδέχεται να σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες, αποφεύγοντας δυσάρεστες καταστάσεις. Από το Σάββατο και μετά  τα πράγματα θα βρουν επιτέλους την ισορροπία τους και το κέφι σας θα ανέβει αρκετά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ετοιμαστείτε για αλλαγές και νέες γνωριμίες με την Νέα Σελήνη αλλά και τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού. Όσοι έχετε χωρίσει αποφασίζετε να επιστρέψετε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας, ξεπερνώντας λεπτομέρειες και απογοητεύσεις που μέχρι τώρα σας ταλαιπώρησαν αρκετά.

Η Νέα Σελήνη στις 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

Ιχθείς

Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, διότι η κατάσταση απαιτεί προσεκτικό χειρισμό καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν ρήξεις και λογομαχίες. Μετά τα μέσα της εβδομάδας  τα πράγματα θα βαδίσουν σε πιο ήπιους ρυθμούς και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα θέματα με τον σύντροφό σας. Συζητήστε, μετακινηθείτε και οργανώστε κάποιο ταξίδι που θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει και ίσως κάποιοι από εσάς οδηγηθούν και στα σκαλιά της εκκλησίας μελλοντικά. Θα πρέπει όμως φίλοι μου να είστε λίγο συγκρατημένοι όσον αφορά στην ευαισθησία σας εξ αιτίας υπερβολών τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από 31/10 και μετά .

Η Νέα Σελήνη στις 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα της εκπαίδευσης και των μακρινών ταξιδιών.

 

Αλιντα Κανακη Από Αλιντα Κανακη