Διεκδικήσεις

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το ερωτικό πάθος χτυπάει κόκκινο!

Η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από τον Σκορπιό, μια πλανητική θέση που δεν χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα ευνοϊκή, μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσάρεστες συμπεριφορές όπως είναι η έντονη ζήλια ή η κτητική διεκδίκηση αλλά και μια εμμονή αναφορικά με τις συναισθηματικές μας σχέσεις, ένα άτομο που μας ενδιαφέρει αισθηματικά ή σε σχέση με οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη πλευρά όμως, εάν είμαστε σε μια αρμονική και ισορροπημένη σχέση, το πέρασμα αυτό θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε το δέσιμο μας με το ταίρι μας, να βιώσουμε μια σύμπνοια και την αίσθηση ότι ανήκουμε κάπου, είμαστε τμήμα ενός αδιάσπαστου και αδιαίρετου συνόλου. 

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να μας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσουμε τα μυστικά σε μια σχέση, ανεξάρτητα από την φύση τους, και να φέρει τα κρυμμένα στο φως! Μεταξύ 19 και 26 Οκτωβρίου και με τις αρμονικές όψεις το ερωτικό  πάθος χτυπάει κόκκινο, το ίδιο όμως και το ενδιαφέρον μας για έξυπνες και αποδοτικές επενδύσεις. Εάν έχετε κοινά πορτοφόλια σε μια σχέση, ίσως να υπάρξουν γκρίνιες τη περίοδο αυτή για ζητήματα διαχείρισης, θα μπορέσετε όμως να βρείτε αρκετά ευφάνταστες και πρωτότυπες λύσεις, ότι και αν σας απασχολεί.

Όσοι από σας ενδιαφέρεστε και ψάχνετε για τον έρωτα της ζωής σας, το διάστημα αυτό θα διαπιστώσετε ότι θα σας ελκύουν οι πιο ώριμες ηλικίες, άτομα που αισθάνονται ασφαλείς με τον εαυτό τους και εκπέμπουν ασφάλεια, έχουν εξερευνήσει δύσβατα πνευματικά μονοπάτια και εκπέμπουν πρωτόγονο ερωτισμό. Αλλά η σχέση με ένα τέτοιο άτομο θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικής ή πρακτικής φύσης που δεν θα μπορούν να αγνοηθούν εύκολα.

Με την βοήθεια του Ποσειδώνα θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε εκ νέου την τρυφερότητα, τον ρομαντισμό και την ποίηση της ζωής, αν και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενεργοποιεί ζητήματα ελέγχου και επιβολής επί των «δικών μας» ατόμων.

Στις 26/10 στο σκηνικό κυριαρχεί ένα τετράγωνο Άρη-Κρόνου και μια αντίθεση Ήλιου-Ουρανού. Αυτές οι όψεις μπορεί να αναμοχλεύσουν μέσα μας την βαθιά κρυμμένη μας ανάγκη να προκαλέσουμε την εξουσία ή την κυριαρχία που έχει επάνω μας κυρίως το αρσενικό φύλο. Αισθανόμαστε ότι οφείλουμε στον εαυτό μας να απελευθερωθούμε, να μεταμορφωθούμε, και το ενδεχόμενο να μην πετύχουμε αυτό που θέλουμε ή οραματιζόμαστε μπορεί να μας οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

BANNER 901_με_αγαπαει_300x250

Κριός

Εντάσεις και εκνευρισμό θα σας επιφέρει το πλανητικό σύστημα το επταήμερο αυτό. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις και έχετε πολλά προβλήματα να ξεκαθαρίσετε, προς το τέλος του επταημέρου, θα αισθανθείτε τον περιορισμό και την καταπίεση από τον σύντροφό σας και θα ξεσπάσετε έντονα γιατί είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι ανεξάρτητοι, με τον Ήλιο να περνά στον Σκορπιό και τον 8ο οίκο. Η ανάγκη που νοιώθετε εσείς που είστε μόνοι για αλλαγή στα αισθηματικά σας θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις οι οποίες δεν θα σας προσφέρουν αυτά που θέλετε και θα έχουν μικρή διάρκεια. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας φίλοι μου Κριοί, γεμάτοι πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις και την ατμόσφαιρα που θα σας γεμίσει έντονο ερωτισμό και αισιοδοξία. Ένα πρόγραμμα καθημερινής άσκησης θα σας βοηθήσει να είστε σε φόρμα και καλή διάθεση.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4. 

Ταύρος

Η θέση  του Κρόνου ως προς το ωροσκόπιο σας, δεν ευνοεί την επικοινωνία με τις σχέσεις και τον σύντροφό σας. Μπορεί να φαίνονται και να τις νιώθετε συναρπαστικές αλλά δεν θα σας δώσουν αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη και μάλλον θα πέσετε απλά στις παγίδες τους. Ότι ξεκινήσατε ξεκινήσατε. Τώρα απλά κατεβάστε τους τόνους και αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απέχει από τις πολλές κοινωνικότητες.                 Χρειάζεστε χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφό σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Εσάς που είστε μόνοι ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας!!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαστε διακριτικοί όμως για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον αισθηματικό σας τομέα με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό σας οίκο. Η συναισθηματική σας ζωή ανανεώνεται και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα τώρα που επιτέλους το πήρατε απόφαση να βάλετε λίγο ρομαντισμό και τρυφερότητα στη σχέση σας και να γίνεστε πιο εκδηλωτικοί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου προσέξτε μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο καιρός να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει. Αν είστε μια χαρά με το έτερον σας ήμισυ, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι για να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Θα έχετε την απόλυτη ψυχική επαφή, και θα μιλήσετε μαζί του για πράγματα τα οποία δεν έχετε ξαναβγάλει σε κανέναν πριν. Προσέξτε μόνο μη ρουτινιάσετε.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 16, 4.

Καρκίνος

Τα άστρα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας το επταήμερο αυτό. Προσέξτε όσοι έχετε μόνιμο δεσμό πως συμπεριφέρεστε στο έτερο ήμισυ σας και μη γίνεστε κτητικοί και υπερβολικά ζηλιάρηδες αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής διαφορετικά το έχετε χάσει το παιχνίδι. Για όσους είστε αδέσμευτοι, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στα προσωπικά σας. Η θέση των πλανητών ευνοεί την οικογενειακή σας κατάσταση με τον Ήλιο να περνά στον 5ο οίκο στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας, κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Προσπαθήστε να τον πλησιάσετε και να τον κάνετε να ανοιχτεί και να σας πει τι τον απασχολεί. Οι αδέσμευτοι προετοιμαστείτε, νέα άτομα θα σας πλησιάσουν και ο ερωτισμός σας θα ανέβει κατακόρυφα !!!

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, μακρινά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

Λέων

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, διότι  προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας  της αναδρομής πορείας του Ποσειδώνα  που ενδεχομένως να φέρει εξάρσεις, έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές, ιδιαίτερα από 25 έως 26 Οκτωβρίου. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας φίλοι μου Λέοντες, γεμάτοι πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις και την ατμόσφαιρα που θα σας γεμίσει έντονο ερωτισμό και αισιοδοξία. Αν και η υγεία σας είναι καλή, για να συνεχίσει να είναι, χρειάζεται προσπάθεια και οργάνωση με καλή διατροφή και άσκηση σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου .

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18.

Παρθένος

Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα εντελώς ξαφνικά εκεί που καθόλου δεν τον περιμένετε. Μπορεί όμως να σας προβληματίσει αρκετά αν και το βέβαιο είναι πως θα σας αρέσει και θα ερωτευθείτε. Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό αυξάνει το ερωτικό κλίμα για τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου, απολαμβάνοντας έντονα ερωτικά πάθη και στιγμές. Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβληματάκια σχετικά με κάποιο παιδί σας. Με διαλλακτικότητα και συζήτηση θα μπορέσετε να βρείτε ένα κοινό σημείο έτσι ώστε να συμπέσουν οι απόψεις σας, ξεκαθαρίζοντας οριστικά κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα με τον σύντροφο σας έχοντας την εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό και τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Ανανεώστε το λουκ και την εξωτερική σας εμφάνιση κάτι που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση!

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , εργασία και υγεία .

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου .

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

Ζυγός

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, διότι  προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας  της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα, που ενδεχομένως να φέρει εξάρσεις, έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι εντάσεις με το σύντροφο της ζωής σας συνεχίζονται και φαίνεται πως θα σας αγχώσουν υπερβολικά. Το θέμα δεν είναι πως διαφωνείτε εντελώς αλλά τελευταία βρίσκεστε σε μια περίεργη φάση με πολλά μπερδέματα και άλλα πράγματα και θέματα που κάνουν άνω κάτω τη ζωή σας. Ίσως λοιπόν αν δεν τα συζητήσετε μαζί του να βγάλετε λάθος συμπεράσματα που θα σας οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις με το τετράγωνο του Ήλιου να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία και υγεία .

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

Σκορπιός

Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχετε πάρει ήδη τις αποφάσεις σας και βάζετε τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και έπρεπε να το κάνετε. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα με τον Ήλιο να περνά στο ωροσκόπιο σας. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις το επταήμερο αυτό.  Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

 Τοξότης

Τα άστρα και οι πλανήτες τις τελευταίες μέρες σας δημιουργούν  συναισθηματικό μπέρδεμα με το τετράγωνο του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σας. Οι υπόλοιπες παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός αγαπητοί μου Τοξότες να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξετε τους πάντες. 

 Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4

BANNER - 14901_ροζ_300χ250

Αιγόκερως

Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα  σας δημιουργεί συναισθηματικό μπέρδεμα, αναπολώντας το παρελθόν. Οι υπόλοιπες παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας.
Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του.
Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός αγαπητοί μου Αιγόκεροι να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξετε τους πάντες με την σύνοδο του Ερμή να σας ευνοεί .


Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4.

Υδροχόος

Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα συμβουλεύουν να γίνετε πιο ρεαλιστές ξεπερνώντας ανασφάλειες που τις ρίζες τους έχουν στο παρελθόν. Για όσους έχετε μόνιμο δεσμό θα συνεχιστούν τα προβλήματα με τις σχέσεις σας και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα καθώς αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις και λόγω του ότι η κρίση σας θα μπερδεύεται πολλές φορές με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τον 2ο οίκο σας σε ανάδρομη πορεία . Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφό σας για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και έχετε συναισθήματα ακόμη. 

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη .

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 15, 4.

Ιχθύς

Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα συμβουλεύουν να γίνετε πιο ρεαλιστές ξεπερνώντας ανασφάλειες που τις ρίζες τους έχουν στο παρελθόν. Για εσάς που έχετε μόνιμο δεσμό τα προβλήματα στη σχέση σας θα συνεχιστούν και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις και επειδή η κρίση σας θα μπερδεύεται πολλές φορές με την αντίθεση του Πλούτωνα και την θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφό σας, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και έχετε συναισθήματα ακόμη. 

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη .

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

  

Αλιντα Κανακη Από Αλιντα Κανακη