Αναζήτηση της ευτυχίας

Έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου πραγματοποιείται τα πρώτα λεπτά της 14ης Οκτωβρίου, στις 20ο 13΄ στο ζώδιο του Κριού, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι μια Πανσέληνος που θα φέρει στην επιφάνεια εξαιρετικά  έντονα συναισθήματα και μπορεί να μας βυθίσει σε μια άβυσσο που θα πυροδοτήσει μια κρίση προσωπικότητας ή μια σημαντική κρίση στις σχέσεις μας. Ωστόσο, η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα  έρχεται να ισορροπήσει κάπως με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία αλλά και με την θετική επιρροή από την εμπλοκή του αστερισμού της Ανδρομέδας, που θα φέρουν ευκαιρίες για μετασχηματισμό, ανάπτυξη και εύρεση της ευτυχίας που όλοι αποζητούμε.

Η συναισθηματική πάλη για την επικράτηση σε σχέσεις μπορεί εύκολα να εκτραπεί  και να βγάλουμε ένα σκληρό, αδίστακτο και ψυχρό πρόσωπο, οδηγώντας συναισθηματικές και φιλικές σχέσεις σε βαθιά κρίση. Φαινόμενα των ημερών θα είναι η έντονη ζήλια, η χειραγώγηση, ο εκφοβισμός, η σεξουαλική κακοποίηση  και η ενδοοικογενειακή βία. Ένοχα μυστικά θα αποκαλυφθούν, οικογενειακά μυστικά θα δουν το φως της μέρας, ενοχλητικές και ίσως ντροπιαστικές συνήθειες μας θα εκτεθούν σε κοινή θέα! Αυτή είναι η άλλη σκληρή πλευρά της όψης.

Το διάστημα μεταξύ 14 και 20/10 είναι εξαιρετικό για να διαμορφώσουμε μακροχρόνια επαγγελματικά σχέδια, για διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων και συμβάσεων.Είναι το διάστημα που έχουμε απαράμιλλη πειθώ, έχουμε εξαιρετικές διαπραγματευτικές ικανότητες αλλά και τονισμένη αυτοπεποίθηση.Είναι όμως και η περίοδος που είμαστε περισσότερο μυστικοπαθείς και κρυψίνοες.

Η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από τον Σκορπιό μια πλανητική θέση που δεν θα την χαρακτηρίζαμε ιδιαίτερα ευνοϊκή, μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσάρεστες συμπεριφορές όπως είναι η έντονη ζήλια ή η κτητική διεκδίκηση, αλλά και μια εμμονή αναφορικά με τις συναισθηματικές μας σχέσεις, ένα άτομο που μας ενδιαφέρει αισθηματικά ή σε σχέση με οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη πλευρά όμως εάν είμαστε σε μια αρμονική και ισορροπημένη σχέση το πέρασμα αυτό θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε το δέσιμο μας με το ταίρι μας, να βιώσουμε μια σύμπνοια και την αίσθηση ότι ανήκουμε κάπου, είμαστε τμήμα ενός αδιάσπαστου και αδιαίρετου συνόλου. 

BANNER 901_με_αγαπαει_300x250

 Κριός

Πράγματα και σχέσεις από το παρελθόν σας δυσκολεύουν και σας πιέζουν ψυχολογικά, ενώ πολλοί από εσάς αναπολείτε μια παλιά σχέση. Άλλοι πάλι ζητάτε χρόνο από τον σύντροφο σας για να νιώσετε λίγο ελεύθεροι. Είστε γεμάτοι ενέργεια έτοιμοι να καταπλήξετε τους πάντες και τα πάντα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα απολαύσετε νέες γνωριμίες και θα πειραματιστείτε πολύ με το αντίθετο φύλο! Ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε.Θα εισπράξετε ανταπόκριση και θα νιώσετε πολύ όμορφα απολαμβάνοντας πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές!Προς το τέλος της εβδομάδος θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και η ανανεωμένη σας εμφάνιση θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.Η Πανσέληνος της 14/10 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης. 

Ταύρος

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα έστω και σιωπηλά να πείσετε το αντίθετο φύλο! Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί στον ερωτικό τομέα ενώ εμπόδια θα παρουσιαστούν στα σχέδια σας ως προς πρόσωπα του αντίθετου φύλου με τα οποία είχατε εμπλακεί στο παρελθόν. Γι’ αυτό δώστε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας με ήρεμο τρόπο αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Προς το τέλος της εβδομάδος με τον Ερμή από τον Σκορπιό στον 7ο οίκο θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.Η Πανσέληνος της 14/10 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

Δίδυμοι

Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να δώσετε τέρμα στις αναστατώσεις της ερωτικής σας ζωής και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες εξαιτίας  του   φορτισμένου  πλανητικού  σκηνικού.   Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, με τον Δία από τον Τοξότη στον 7ο οίκο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα απολαύσετε το φλερτ και τα ανεξέλεγκτα ερωτικά παιχνίδια με το αντίθετο φύλο! Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθος που θα σας αναζωογονήσουν. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο όμορφη και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν θα είναι θεαματικές!Η Πανσέληνος της  14/10 επηρεάζει τον τομέα των φίλων, των ομάδων και της διασημότητας.

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά αλλάζοντας το τοπίο, έστω και μόνοι σας,  με την θέση του Δία από τον Τοξότη να σας ευνοεί! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστοι περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο αισθητικής για την ανανέωση της εμφάνιση σας θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ το ανανεωμένο σας στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν της μπαταρίες σας.Η Πανσέληνος της 14/10 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

Λέων

Αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας αυτό το επταήμερο καλά μου Λιονταράκια. Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφο σας λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι επιθυμίες σας ωστόσο συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και με τον Δία από τον Τοξότη στον 5ο οίκο να σας ευνοεί θα αναθερμάνετε τη σχέση σας ! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση.Η Πανσέληνος της 14/10 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

BANNER -margarita

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας προτρέπει σε πισωγυρίσματα σε σχέσεις του παρελθόντος. Περιορίστε λίγο την επικριτική σας διάθεση, γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις από το πουθενά. Προσέξτε επίσης καταχρήσεις και ενδιαφερθείτε για τη σωστή διατροφή και την εξωτερική σας εμφάνιση. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με το ωροσκόπιο σας η ακτινοβολία σας στο αντίθετο φύλο θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή και αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση!Η Πανσέληνος της 14/10 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

Ζυγός

Με την διάθεση σας πολύ ανεβασμένη θα κάνετε κοινωνικές επαφές και θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτα τους. Κάνετε νέες γνωριμίες αλλά με προσοχή και εξετάστε καλά τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει, με τη θέση του Άρη σε αδυναμία στο ωροσκόπιο σας,  να δείξετε διαλλακτικότητα σε κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό με το σύντροφο σας. Ένα ταξιδάκι και λίγες μέρες ξεκούρασης είναι ότι το καλύτερο αγαπητοί μου. Φροντίστε τον εαυτό σας γιατί και ο οργανισμό σας έχει και τα όρια του.Η Πανσέληνος της 14/10 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

Σκορπιός

Ίσως δοκιμαστεί ο γάμος ή μια σχέση σας! Υπάρχει ισχυρή αμφισβήτηση γύρω από το τι νιώθετε ή τι ζητάτε από τον σύντροφο σας αλλά δεν είναι καλό διάστημα για αποφάσεις. Εκφράστε με λόγια τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας και επιτέλους βάλτε ένα φρένο στην υπερβολική σας φαντασία. Φροντίστε όμως περισσότερο το εαυτό σας αφιερώνοντας χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση με την θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας.Η Πανσέληνος της 14/10 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό του επταημέρου σας δημιουργεί δισταγμό και εσωστρέφεια με την πανσέληνο στον Κριό και το τετράγωνο του Ήλιου να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σας. Δυσκολεύεστε να εκφραστείτε απέναντι στον σύντροφο σας ή να κρατήσετε μια παράλληλη σχέση μυστική. Με την διάθεση σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους πάντες, ενώ μέσα στο  περιβάλλον σας θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Προσέξτε!  Δώστε επίσης αρκετή προσοχή στην παραμελημένη υγεία σας γιατί οι ιώσεις καραδοκούν.Η Πανσέληνος της 14/10 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

Αιγόκερως

Οι παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό και τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός αγαπητοί μου Αιγόκεροι να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξετε τους πάντες.Η Πανσέληνος της 14/10 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Υδροχόος

Τα άστρα σας κάνουν και νιώθετε ανασφαλείς για τις επιλογές σας με την πανσέληνο στον Κριό και την πορεία της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα μετά το τέλος της εβδομάδας  και ίσως έχει τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας γεμάτοι πάθος και έρωτα διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις. Η υγεία σας είναι καλή όμως για να συνεχίσετε να την έχετε χρειάζεται οργάνωση, προσπάθεια , καλή διατροφή και άσκηση.Η Πανσέληνος της 14/10 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

Ιχθύς

Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσάς  το πλανητικό σκηνικό με την πανσέληνο στον Κριό και το τετράγωνο του Πλούτωνα. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία δεν θα λείψουν προς το τέλος της εβδομάδας. Μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Θα ήταν  φρόνιμο να περιμένετε να περάσει η πλανητική επιρροή των ημερών πριν ξεκινήσετε μια σχέση. Ο οργανισμός σας τελευταία είναι εξαντλημένος και χρειάζεστε επειγόντως φρούτα και λαχανικά. Προσπαθήστε να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση για να μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας τις αυξημένες υποχρεώσεις.Η Πανσέληνος της 14/10 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.


BANNER - 14901_ροζ_300χ250

 

 

Αλιντα Κανακη Από Αλιντα Κανακη