Αλλαγή συναισθημάτων...

Διαχειρίσου τα όνειρα σου με αντικειμενικότητα και ρεαλισμό

Ο Ερμής είναι αρκετά δραστήριος κατά την διάρκεια του μήνα αυτού, καθώς θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό μεταξύ 6 και 8 Οκτωβρίου, ενώ μετά τις 13 του μήνα και μέχρι τις 21 θα σχηματίσει θετικές όψεις με Κρόνο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Εξ αιτίας της αντίθεσης αυτής θα βιώσουμε κάποιες αγχωτικές μέρες, με φοβίες που θα οφείλονται στις προσωπικές μας ανασφάλειες και την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας.

Μεταξύ 6 και 8/10 καλό θα ήταν να αποφύγουμε διαπραγματεύσεις ή κατάστρωση επιχειρηματικών σχεδίων. Είναι όμως ένα καλό χρονικό διάστημα να απαλλαγούμε από παγιωμένες ιδέες που αφορούν την διαχείριση των χρημάτων μας αλλά και των σχέσεων μας! Κάποια σχέδια μας για ένα ταξίδι επαγγελματικής φύσης μπορεί να τιναχτούν στον αέρα ή να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τον μηχανολογικό ή τον ηλεκτρονικό μας εξοπλισμό στην δουλειά.

Όσο για τις 13 του μήνα, θα μπορέσουμε να συνδυάσουμε την κινητικότητα και την ικανότητα να «διαβάζουμε» την πραγματικότητα κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τον Πλούτωνα, με τον ρεαλισμό του Κρόνου και την φαντασία του Ποσειδώνα.  Η διαίσθησή μας σε ζητήματα οικονομικής φύσης είναι εξαιρετικά έντονη, όπως είναι και η ικανότητα μας να διαχειριστούμε και τα πιο τρελά μας όνειρα με αντικειμενικότητα και ρεαλισμό. Η σκέψη μας θα είναι καθαρή και η ικανότητα μας να εστιάσουμε θα βελτιωθεί, κάτι που βοηθάει να απορροφήσουμε και να επεξεργαστούμε νέες πληροφορίες, καθώς επίσης τις σπουδές και την έρευνα.

Κριός

Ταξίδια και πολλές επικοινωνίες είναι πιθανό να χρωματίσουν την εβδομάδα καθώς και νέες γνωριμίες και καινούργια φλερτ γα τους ελεύθερους του ζωδίου. Αν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση τα άστρα προβλέπουν ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας !!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 9/10. Βέβαια απαιτείται διακριτικότητα μια και δεν θα σας άρεσε να δημιουργηθούν σχόλια στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ταύρος

Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα ισορροπούν και πάλι με την νέα θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό και τον 7ο ηλιακό σας οίκο. Θα είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που απασχολούσαν την σχέση σας εδώ και καιρό και να βρείτε από κοινού λύσεις, εκμεταλλευόμενοι την θετική επιρροή των άστρων. Το πλανητικό  σκηνικό που έρχεται θα επηρεάσει τον ερωτικό σας τομέα προς το καλύτερο. Ωστόσο όσοι έχετε μόνιμο δεσμό ίσως να αρχίστε να νοιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας και έχετε αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Καλό θα είναι πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας και όχι με τους φίλους σας, όπως συνηθίζετε, γιατί δεν πρόκειται να σας συμβουλέψουν σωστά και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

Δίδυμοι

Δεν συνιστάται βιασύνη, οι ριζοσπαστικές λύσεις δεν είναι οι κατάλληλες την εποχή αυτή. Τα λάθη δεν συγχωρούνται και δύσκολα θα μπορέσετε να κάνετε πίσω, εάν διαπιστώσετε ότι πήρατε τον λάθος δρόμο. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Μην πάρετε όμως αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και κινηθείτε με προσοχή. Ευνοείστε αστρολογικά αυτό το επταήμερο, με τον Δία στον 7ο οίκο σας να υπόσχεται επιτυχία μιας και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Μην αμελήσετε όμως τον σύντροφο σας γιατί σας έχει ανάγκη καθώς θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε. Ενδέχεται να βιώσει έντονα προβλήματα με την δουλειά και τα οικονομικά του με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να χαρακτηρίζεται από έντονη εσωστρέφεια. Πλησιάστε τον και δώστε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε σας. Εσείς που είστε μόνοι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, από κεραυνοβόλους έρωτες έως και παράνομες και εφήμερες σχέσεις. Όλα είναι δυνατόν να συμβούν! Θα πρέπει όμως να κινηθείτε με προσοχή εξαιτίας του πλανητικού συστήματος.

Καρκίνος

Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε μια απροσδόκητη γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας γοητεύσει και ίσως σκεφτείτε σοβαρά να ξεκινήσετε μια σχέση με την νέα θέση του Ερμή στον 4ο οίκο σας. Όσο για τους δεσμευμένους καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας ώστε να γίνει ανθεκτικότερη σε βάθος χρόνου. Προς το τέλος της εβδομάδας οι ενέργειες σας θα εκπλήξουν τους πάντες ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κρατήσετε ισορροπίες με την σχέση σας και να μην τα θέλετε όλα δικά σας! Αποφασίστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για τη προσωπική σας ζωή και μην πληγώνετε τον σύντροφο σας χωρίς λόγο γιατί πιθανότατα δεν του αξίζει κάτι τέτοιο. Εσείς που ανήκετε στους ελεύθερους του ζωδίου θα δείτε την κοινωνικότητας σας να αυξάνει, θα είστε αρκετά δημοφιλείς, θα πηγαίνετε σε πάρτι, θα διασκεδάζετε με τους φίλους σας και θα ασκείτε έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο.

Λέων

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου συγκρατηθείτε και μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα με όλη την προσοχή στραμμένη επάνω σας. Περάστε καλά, διασκεδάστε, χαρείτε τις πρόσκαιρες ερωτικές σας περιπέτειες, εάν αποφασίσετε να κάνετε όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσετε μια νέα σταθερή σχέση, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τα μυαλά στην θέση τους! Τα άστρα υπόσχονται πιο ανάλαφρη ψυχολογία με την Αφροδίτη να περνά στον Σκορπιό και τον 4ο οίκο σας! Όσοι από εσάς έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφό σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα επιχειρήσετε με λογική και ηρεμία να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Τα άστρα επισημαίνουν σε όσους έχετε μια σταθερή και μόνιμη σχέση ότι ξαφνικά γεγονότα θα σας αναστατώσουν και αν δεν ελέγξετε την κτητικότητα σας και θελήσετε τον έλεγχο και την επιβολή στην σχέση, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το παιχνίδι και να έχετε απρόσμενες αρνητικές εξελίξεις. Πρέπει να μάθετε να σέβεστε την προσωπική ελευθερία του συντρόφου σας, όπως σέβεται ο σύντροφός σας την δική σας. Όσους είσαστε ελεύθεροι θα σας απασχολήσει ένα πρόσωπο από τα παλιά ξυπνώντας μέσα σας όμορφες αναμνήσεις. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και αφήστε το χρόνο να κυλήσει για να δείτε αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα μεταξύ σας προς το καλύτερο.

901_με_αγαπαει_300x250

Παρθένος

Μπορεί να παραπλανηθείτε από ανθρώπους και να πληγωθείτε. Μετά τις 10/10 οι καταστάσεις εξομαλύνονται και μια νέα ερωτική γνωριμία θα σας ανανεώσει σημαντικά. Επουλώνονται τα τραύματα του παρελθόντος και ξεκινάτε κάτι καινούργιο, ουσιαστικό και με διάρκεια. Θα πρέπει να μάθετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Τα άστρα σας συμβουλεύουν, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τον 7ο οίκο σας, να αποφύγετε να μπλέξετε συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείτε. Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν, δεν χρειάζεται να βιώσετε και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σας φθείρουν ψυχολογικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφήσετε τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα μέσα στη σχέση σας και να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας κακή επικοινωνία.

Ζυγός

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχουν μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή το επταήμερο αυτό. Νέες γνωριμίες σας αναγεννούν και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πρόσωπα και καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν. Είστε στα επάνω σας και δεν αφήνετε ευκαιρία να πάει χαμένη! Ωστόσο, με την αντίθεση του Ερμή στο ωροσκόπιο σας, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Προσπαθήστε να τον πλησιάσετε και να τον κάνετε να ανοιχτεί και να σας πει τι τον απασχολεί. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου σας, νέα άτομα θα σας πλησιάσουν και ο ερωτισμός σας θα ανέβει κατακόρυφα !!!

Σκορπιός

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις το επταήμερο αυτό!  Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 9/10 θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.Θεωρείστε ως το πιο παθιασμένο ζώδιο,  αν και με υπερτονισμένο «εγώ», παρόλα αυτά όμως είστε αξιαγάπητοι φίλοι Σκορπιοί! Αν είστε μόνοι, η ερωτική σας ζωή θα πάρει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον θα παρουσιαστούν στους αδέσμευτους του ζωδίου, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ενδέχεται να αναπολείτε μια προηγούμενη ερωτική σας σχέση και ίσως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τα σφάλματα σας και να κλείσετε οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σας. Προς το τέλος της εβδομάδας  η ρομαντική και ερωτική σας διάθεση θα είναι στα ύψη! Έντονες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες και καινούργια ενδιαφέροντα τραβάνε την προσοχή σας και δεν αποκλείεται να θελήσετε να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχετε πάρει ήδη τις αποφάσεις σας και βάζετε τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και έπρεπε να το κάνετε.

Τοξότης

Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα έχετε πεδίο δόξης λαμπρό στον ερωτικό τομέα, όπου μετά τις 10/10 το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται πολλές νέες γνωριμίες να κάνουν την εμφάνισή τους με κάποιες από αυτές να έχουν προοπτική για να εξελιχθούν σε κάτι όμορφο! Φροντίστε λοιπόν να κρατηθείτε μακριά από εφήμερους έρωτες και να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα όσο καλύτερα γίνεται. Αλλαγές προμηνύονται στον ερωτικό τομέα και για τους δεσμευμένους του ζωδίου με κάποιες σχέσεις να τελειώνουν, ειδικά αν σας έχουν κουράσει ψυχολογικά με τις απαιτήσεις και την έλλειψη συναισθηματικής επαφής. Το μέλλον υπόσχεται ένα πολύ όμορφο σκηνικό στα αισθηματικά σας δεν υπάρχει λοιπόν λόγος για θλίψη και στεναχώρια.  Ακόμη και αν έχετε ταλαιπωρηθεί στην αισθηματική σας ζωή, θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο εξωστρεφείς και να εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης συνεργάζεται αρμονικά με το ωροσκόπιο σας. Απολαύστε έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Μετά τις 9 Οκτωβρίου  θα αντιμετωπίσετε κάποιες μικροεντάσεις στην σχέση σας, κυρίως λόγω των πειρασμών που σας ξεμυαλίζουν! Δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις, δεν συγχωρούνται οι περιστασιακές ερωτικές επαφές, γιατί αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθείτε. Αν σας ενδιαφέρει η μόνιμη σχέση σας, φροντίστε να μη την πληγώσετε με τις ενέργειες σας. Το πλανητικό σκηνικό θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στη σχέση σας με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ερμή να παρεμβάλουν εμπόδια στο ωροσκόπιο σας. Για όσους ανήκετε στους δεσμευμένους του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι θα υπάρξουν διακυμάνσεις στη συναισθηματική σας ζωή που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες που έχετε για την πορεία του δεσμού σας. Είναι πιθανό να συνεχιστούν τα προβλήματα στη σχέση σας και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις λόγω της κακής σας κρίσης. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφο σας, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Επωφεληθείτε από το χαλαρό σας πρόγραμμα και αφιερώστε του περισσότερο χρόνο συζητώντας μαζί του όλες σας τις ανησυχίες. Οι αδέσμευτοι να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας για να αποφύγετε να πληγωθείτε ξανά! Ξεπεράστε ανασφάλειες που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και γίνετε πιο ρεαλιστές. Αν αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και τρέφετε ακόμη συναισθήματα για αυτό το πρόσωπο.

Υδροχόος

Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Υδροχόους φαίνεται ότι τα ποτά, τα ξενύχτια και η έντονη ερωτική ζωή σας έχουν κουράσει λιγάκι. Είναι μεν κατάλληλη εποχή για να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά αλλά μην παρασύρεστε από μεγάλα  λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους γιατί αυτό δεν θα σας βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Είναι ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς που ωραιοποιεί καταστάσεις και δεν σας αφήνει να είστε άμεσα συνδεδεμένοι με την πραγματικότητα. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες χωρίς να αδιαφορείτε όμως και για τα συναισθήματα των άλλων. Στην αρχή της εβδομάδας θα βιώσετε έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που κάνετε στη ζωή σας.  Για κάποιους από εσάς οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σας απασχολούν πρόσωπα του παρελθόντος. Μην βιαστείτε να κάνετε οτιδήποτε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.  Για τους δεσμευμένους του ζωδίου οι αστρολογικές ενέργειες της εβδομάδας δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σας, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσείς θα τις προκαλέσετε, επηρεαζόμενοι από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφο σας. Προσέξτε τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε, γιατί θα είσαστε λίγο μπερδεμένοι με τα συναισθήματα σας αλλά και τι ακριβώς επιθυμείτε για την προσωπική σας ευτυχία. Ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, αν δεν είστε σίγουροι!!!  Αποφύγετε  τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό και θα πληγώσετε άδικα τον σύντροφο σας.

Ιχθύς

Ευαίσθητα Ψαράκια το πλανητικό σκηνικό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση το επταήμερο αυτό! Για όσους βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις το αστρολογικό σκηνικό δείχνει ότι θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον και θα χαρείτε ιδιαίτερα αφού θα δείτε ότι ο σύντροφος σας ανταποκρίνεται περίφημα και η συμπεριφορά του είναι άριστη με του δικούς σας ανθρώπους  πράγμα που σας ανεβάζει την ψυχολογία. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης να κάνετε άδικα σκηνές  ζήλιας στο έτερο σας ήμισυ. Θα προσπαθήσετε να του ελέγχετε τη ζωή, με την αντίθεση του Ουρανού να δημιουργεί απρόβλεπτες και ξαφνικές αλλαγές. Προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας αυτή γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα και πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στο χωρισμό! Δεν πρέπει να αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν με τα λόγια τους γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο.Οι αδέσμευτοι του ζωδίου δείχνετε να θέλετε να αλλάξετε ζωή με την έντονη ερωτική ζωή, τις διασκεδάσεις και τις υπερβολές σε ποτά και ξενύχτια να σας έχουν κουράσει… Στη περίπτωση που ένα πρόσωπο από το παρελθόν απασχολεί ακόμη τις σκέψεις σας  με τις αναμνήσεις να στριφογυρίζουν στο μυαλό σας μην βιαστείτε να κάνετε την ολική επαναφορά. Ο χρόνος θα σας δείξει ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε! Ακόμη μην παρασύρεστε από υπερβολές, μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δύσκολα θα τηρηθούν…Αρκετοί από εσάς που είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση που θα σας κλέψει την καρδιά! Μην διστάζετε να κρατήσετε επαφή και να ξεκινήσετε κάτι πιο μόνιμο, γιατί έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο.  Αρκεί βέβαια να μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις γιατί σε βάθος χρόνου  μπορεί να απογοητευτείτε.  

 


margarita

 

Αλιντα Κανακη Από Αλιντα Κανακη