Οι αποκαλύψεις οδηγούν σε αναθεωρήσεις συναισθημάτων...

  

Ο Οκτώβριος μας οδηγεί σε αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον και τη ζωή μας!

Περίεργος αλλά ενδιαφέρων μήνας ο Οκτώβριος, με τις πλανητικές όψεις και μετακινήσεις να μας οδηγούν σε αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον και τη ζωή μας, ιδιαίτερα ύστερα από κάποια «αποκαλυπτήρια» που θα γίνουν και θα μας κάνουν να αναθεωρήσουμε απόψεις και συναισθήματα για κάποια πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας θα είναι λίγο περίπλοκος για όσους βρίσκονται σε σχέση, προκαλώντας κάποιες μικρές εντάσεις ή ασυνεννοησίες καθώς φαίνεται να εισέρχεστε σε βαθιά και αχαρτογράφητα νερά στη σχέση ή στο γάμο σας. Θα πρέπει να γίνετε δημιουργικοί για να κατευθύνετε με συνεργασία τη σχέση σας εκεί που θα θέλατε να την πάτε. Πάντως τον μήνα αυτό, με τη Αφροδίτη να εισέρχεται στον οίκο του σεξ και των παθών στις 3 του μήνα, τον Ερμή να την ακολουθεί στις 8 και τον Ήλιο να έπεται στις 23/10, θα έχετε μεγάλη βοήθεια στο να αναθερμάνετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ο Άρης εισέρχεται τον 7ο οίκο σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος) και θα φέρει κάποιες αναμείξεις στην προσωπική σας ζωή από συγγενικά πρόσωπα, αλλά θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να σώσετε ότι σώζεται από την σχέση ή τον γάμο σας. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου είναι ένας πολύ θετικός μήνας, ένας μήνας που μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε,να  γνωρίσετε καινούργια άτομα και να ξεκινήσετε κάτι νέο με καλές προοπτικές.  Θα έχετε μια ρομαντική διάθεση ως προς τα ερωτικά σας και ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν! Αν δεν ελέγξετε όμως την ένταση των συναισθημάτων σας θα προκύψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα προβλήματα, ρευστότητα και διαφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις αρχές του μήνα  Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα στις σχέσεις τους  τα οποία θα έχουν την ρίζα τους σε προσωπικά απωθημένα ή και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Με τον Πλούτωνα όμως κυβερνήτη του 7ου οίκου σας (σχέσεις, γάμος)   να επιστρέφει στις 3 του μήνα σε ορθή κίνηση, θα μπορέσετε να δείτε πολύ πιο καθαρά τις καταστάσεις και να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει.  Στις 3 Οκτωβρίου επίσης περνάει στον 7ο οίκο σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος) ο Ερμής, ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά). Τον ακολουθεί και η Αφροδίτη στις 8 του μήνα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, καθώς και ο Ήλιος στις 23/10. Κάτω από τις πλανητικές αυτές συγκυρίες απολαμβάνετε την παρουσία των αγαπημένων σας, εξετάζετε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε μια οικογένεια, να συγκατοικήσετε ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Την περίοδο αυτή θα ήταν μια πολύ καλή χρονική στιγμή να ξεκινήσετε να δίνετε λίγη περισσότερη προσοχή στο ταίρι σας, σ αυτά που λέει και στις επιθυμίες του. Με υπομονή, ευελιξία και κάποια σοφία θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες που θα σας επιτρέψουν να χαρείτε τις κοινές σας στιγμές αλλά θα έχετε και την ελευθερία κινήσεων που επιθυμείτε. Η Νέα Σελήνη στις 28/10 πραγματοποιείται επίσης στον 7ο οίκο σας και ευνοεί νέα ξεκινήματα σχέσεων, τον επαναπροσδιορισμό παλιών σχέσεων σε νέες βάσεις αλλά και την βελτίωσης της ποιότητας ζωής μέσα στην σχέση. Εσάς που είστε αδέσμευτοι, σας περιμένει ένας έντονος μήνας, καθώς θα βιώσετε πάθη και συγκινήσεις! Προσοχή θα χρειαστεί στις φιλικές σας σχέσεις, κυρίως αναφορικά με αυτά που λέτε και πως τα λέτε, μια και μπορούν να προκύψουν παρεξηγήσεις που θα βλάψουν χωρίς λόγο τις φιλίες σας. Κατά το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Μην αφήνεστε, ειδικά στα πρώτα στάδια της γνωριμίας…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση τους δεν θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί ή με πρόσωπα του άμεσου σας περιβάλλον. Θα προκύψουν  κάποιες μικροδιαφορές οι οποίες μπορεί και να οδηγήσουν, εάν δεν τις χειριστείτε σωστά, σε αρκετά μεγάλες δυσκολίες. Γενικά οι παλιές και φθαρμένες από τον χρόνο και την ρουτίνα σχέσεις χρειάζονται περισσότερη δουλειά και αφοσίωση, για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να βελτιωθούν. Με τον Άρη όμως να περνάει στις 4 Οκτωβρίου στον 5ο οίκο σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), πολλοί από εσάς θα δείχνετε όλο και λιγότερο ενδιαφέρον να ασχοληθείτε με τα βαριά και τα δύσκολα της σχέσης, αποζητώντας στιγμές χαράς, διασκέδασης και φλερτ. Είναι η περίοδος που το πάθος μπορεί να αναγεννηθεί, αλλά να εμποδίζεται η έκφραση του από τις πολλές υποχρεώσεις και τις υπευθυνότητες. Με λίγο καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας ωστόσο μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα.  Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας απολαμβάνουν αυτή την περίοδο τις πολλές και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις τους! Οι φίλοι μπορεί να παίξουν το ρόλο της προξενήτρας και να κάνουν γνωριμίες που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αμοιβαία έλξη και στο ξεκίνημα μια καινούργιας σχέσης. Μετά τις 26/10 ωστόσο θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, καθώς θα υπάρχει η τάση να ξεφύγετε λίγο και ενδεχομένως να καταλήξετε στο κρεβάτι με άτομο που θεωρούσατε φίλο σας. Και εάν κάποιος από σας ή και οι δύο είναι δεσμευμένος τότε τα πράγματα μπορεί να περιπλακούν επικίνδυνα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας αναφορικά με τις σχέσεις και τον γάμο, επέστρεψε τον προηγούμενο μήνα στην ορθή του φορά, και τώρα ήρθε η σειρά του Πλούτωνα, του κυβερνήτη του 5ου οίκου σας (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά) να επιστρέψει και αυτός στις 3/10 σε ορθή πορεία. Ο οίκος που αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις θα κατακλύζεται με όλο και περισσότερη ενέργεια, καθώς στις 3/10 εισέρχεται σ αυτόν ο Ερμής, στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη και στις 23/10 ο Ήλιος. Κάτω από αυτές τις πλανητικές συνθήκες θα σας απασχολούν ζητήματα σχετικά με την πορεία και το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σας και θα έχετε τη ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε πολλά μελανά σημεία της κοινής σας πορείας. Η επικοινωνία με το ταίρι σας είναι πολύ καλύτερη μέσα στον μήνα αυτό και η αλληλοκατανόηση μπορεί να φέρει μια καλύτερη ποιότητα διαβίωσης μέσα στην σχέση. Μετά τις 26/10 ωστόσο, και ενώ απολαμβάνετε την ηρεμία και την γαλήνη της οικογενειακής σας ζωής, μια παρέμβαση των γονέων σας σε οικογενειακά σας ζητήματα μπορεί να σας εκνευρίσει αφάνταστα και να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Και είναι η χρονική στιγμή που θα αποφασίσετε να θέσετε όρια στους γονείς σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως οι μέρες της μοναξιάς σας να είναι μετρημένες, καθώς ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που η ακτινοβολία σας είναι έντονη και έλκετε επίδοξους εραστές και συντρόφους. Συνιστάται να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων, εάν θέλετε να ανανεωθείτε ριζικά και μέσα από την ανανέωση αυτή θα έχετε πολύ καλύτερες ευκαιρίες για μια γνωριμία που θα ανάψει την σπίθα του ερωτικού πάθους.

ΛΕΩΝ

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα μπορέσετε πολύ πιο δύσκολα να ικανοποιήσετε το ταίρι σας μέσα στον Οκτώβριο και συχνά δεν θα ξέρετε τι να κάνετε, ειδικά εάν πρόκειται για σχέσεις που μετράνε αρκετά χρόνια πορείας. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε το «εγώ» σας, να παραμερίσετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και θελήσετε να κάνετε μια σοβαρή και σε βάθος συζήτηση, από την διαφορά των απόψεων μπορεί να προκύψει μια νέα κοινή συνισταμένη και μια νέα πορεία ζωής. Κάποιοι από τους εκπροσώπους του ζωδίου σας ίσως να αισθανθούν το διάστημα αυτό αρκετά παραγκωνισμένη από το ταίρι τους, το οποίο θα επιλέξει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην καριέρα του, ενώ εσείς αποζητάτε την οικογενειακή θαλπωρή και ασφάλεια. Μην κολλάτε σαν το στρείδι επάνω στον σύντροφό σας γιατί μια χαρά μπορείτε να τα βγάλετε πέρα και λίγες ώρες χωρίς αυτόν. Άλλωστε είναι  μια πρώτης τάξης ευκαιρία για διαλογισμό και αυτογνωσία! Ο Δίας διέρχεται μέσα από τον οίκο της αγάπης και των σχέσεων σας και σας παροτρύνει να μην εγκαταλείψετε την αισιοδοξία και τον ρομαντισμό σας, το πάθος και την ικανότητα σας να αναζητάτε και να βρίσκετε τις κατάλληλες λύσεις στα ζητήματα που αντιμετωπίζετε. Αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί του. Όσοι μεταξύ σας έχετε μόλις ξεκινήσει μια νέα σχέση, κάντε μικρά και προσεκτικά βήματα, γνωριστείτε καλά και αφήστε το χρόνο να σας δείξει εάν πρόκειται για κάτι που μπορεί να αντέξει τις προκλήσεις και τους κλυδωνισμούς που θα φέρει  το μέλλον. 

14901_ροζ_300χ250

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία βελτιώνεται αισθητά στην σχέση σας και έτσι είστε σε θέση να μιλήσετε για ευαίσθητα ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας, με τέτοιο τρόπο που να βρεθεί λύση και να μην δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα από την αναφορά των θεμάτων. Πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή, δίνοντας και την προοπτική μακροχρόνιων δεσμεύσεων και δράσεων με τον σύντροφό σας. Θα εκπλαγείτε με την ανταπόκριση που θα αντικρύσετε από το ταίρι σας! Χρειάζεται ωστόσο προσοχή στην τάση σας να προσφέρεστε να σώσετε τον κόσμο και τους γύρω σας, γιατί αφενός τείνετε να υπερβάλετε και αφετέρου κινήστε με βάση τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Προσφερθείτε να βοηθήσετε, παρέχοντας την συμβουλή σας, αλλά μην προσπαθείτε να επιβάλετε την άποψη σας. Αλλιώς θα υπάρχει ο κίνδυνος να αισθανθούν ότι τους καταπιέζετε και τους επιβάλλεστε.  Όσοι από εσάς είστε μόνοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, ίσως να προσελκύσετε αυτό που έχετε ανάγκη μέσα από την ευαισθησία σας, την συμπόνια που θα δείχνετε για τους γύρω σας και με συζητήσεις καρδιάς που μπορεί να έχετε με άτομα δια ζώσης ή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο συνομιλητής σας θα εκπλαγεί ευχάριστα όταν διαπιστώσει ότι πέρα από την σοβαρή και προσγειωμένη πλευρά της προσωπικότητα σας έχετε ένα ζεστό και καλόκαρδο χαρακτήρα. 

ΖΥΓΟΣ

Τον Οκτώβριο προβλέπεται να έχετε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ερωτική-συναισθηματική ζωή! Ο σύντροφός σας, όσοι είστε σε σχέση, αναμένεται να κάνει το πρώτο βήμα για να τα βρείτε και να αφήσετε πίσω σας διαφωνίες και προβλήματα. Ο Άρης, ο κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων και του γάμου σας, προσφέρει την στήριξη του στον τομέα των σχέσεων, καθώς εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 4/10. Και οι αδέσμευτοι Ζυγοί αναμένεται να βγουν κερδισμένοι από το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο σας, με το να έχουν κάποιο νέο ενδιαφέρον στην συναισθηματική τους ζωή. Ο Ήλιος επίσης στο ζώδιο σας ως τις 23 Οκτωβρίου τονίζει τη γοητεία σας και εντείνει την αποπλανητική σας ικανότητα, κάνοντας σας απλά ακαταμάχητους για τους γύρω σας. Οι φίλοι σας μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική σας ζωή, καθώς υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να σας κάνουν ένα προξενιό, που όμως τελικά θα ξυπνήσει πολλά συναισθήματα μέσα σας. Πολλά μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο στην συναισθηματική-ερωτική σας ζωή! Μεταξύ 4 και 11 του μήνα ίσως να προσέξετε μια αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σας ή μια αλλαγή στις απόψεις του, κάτι όμως που θα είναι προς όφελος σας, γιατί θα κάνει με τον τρόπο αυτό ένα σημαντικό βήμα να σας πλησιάσει και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Η Πανσέληνος της 14/10 ενεργοποιεί τον 7ο οίκο σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος), παρέχοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε στο μέγιστο την σχέση και την ερωτική σας ζωή, να αισθάνεστε πλήρεις και ευτυχείς. Μπορεί όμως να συμβεί και το ακριβώς αντίθετο, εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που δεν σώζεται με τίποτε: να κλείσει ξαφνικά και απότομα ένας κύκλος στην προσωπική σας ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας αναφορικά με την κοινωνική ζωή, τη φιλία και τις σχέσεις, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3 Οκτωβρίου, και τον ακολουθεί η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων και του γάμου στις 8/10. Αυτές οι διελεύσεις υποδηλώνουν ότι δεν πρέπει να σας ανησυχεί η συναισθηματική σας ζωή τον μήνα αυτό. Μια άλλη πολύ σημαντική πλανητική διέλευση για το ζώδιο σας πραγματοποιείται επίσης στις 3/10: Η στάση προς ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Πλούτωνα! Το σκηνικό, όπως διαμορφώνεται, σας βοηθάει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας πολύ πιο ξεκάθαρα, είτε προς το ταίρι σας, είτε προς το άτομο που πολιορκείτε αυτή την χρονική περίοδο. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η βαθιά σύνδεση με το άλλο άτομο, σε μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος. Και με έναν μαγικό τρόπο φαίνεται ότι προσελκύετε λόγω του μαγνητισμού σας πολλούς υποψήφιους συντρόφους, όσοι είστε αδέσμευτοι. Όσοι είστε στα πρώτα βήματα μια νέας σχέσης, θα μπορέσετε το διάστημα αυτό να κάνετε σημαντική πρόοδο προς την κατεύθυνση της σε βάθος γνωριμίας ή τις ενδυνάμωσης του δεσμού σας. Εάν είστε ελεύθεροι, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κινηθείτε σε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ξεπερνώντας και απωθώντας από την μνήμη σας τις πρόσφατες αποτυχίες σας. Θα είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε τον συνομιλητή και υποψήφιο σύντροφό σας, όποιον και αν έχετε απέναντι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική σας ζωή θα περάσει αυτό το μήνα από μια φάση μεταβολών, κάτι που δεν θα το περιμένετε και θα σας εκπλήξει. Μετά τις 31/10 θα έχετε όμως αρκετό χρόνο να χωνέψετε το τι συνέβη και τι μπορείτε τώρα να βελτιώσετε, μια και ο Ερμής, ο κυβερνήτης των σχέσεων και του γάμου σας, θα είναι ανάδρομος. Ο Ερμής εισέρχεται στον 12ο οίκο (μυστικά, απόκρυφα, όνεια και ψυχική υγεία) στις 3 Οκτωβρίου και τον ακολουθεί η Αφροδίτη στις 8/10! Έτσι την περίοδο αυτή θα έχετε μια πολύ πιο προσεκτική τοποθέτηση απέναντι στις σχέσεις και μέσα από την παρατήρηση θα προσπαθήσετε να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την σχέση σας και την ερωτική σας ζωή. Ο Τοξότες που βρίσκονται σε σχέση μπορεί να ανακαλύψουν ένα μυστικό ή να αποκρύψουν κάτι από το ταίρι τους, κάτι που θα μπορούσε να έχει μακροχρόνιες συνέπειες για την σχέση σας. Παρόλα αυτά, η ισορροπία θα μπορούσε να αποκατασταθεί προς τα μέσα του μήνα και να επανέλθει η αρμονία, σε μια στιγμή αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχετε μια πολύ δραστήρια κοινωνική ζωή με το πέρασμα του Άρη στον 11ο οίκο σας (φιλία, ομάδες και κοινωνική δράση). Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα και γοητευτικά πρόσωπα και να ξεκινήσετε σε πρώτο στάδιο μια ενδιαφέρουσα φιλική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο οίκος του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με τις φιλίες και τους κοινωνικούς δεσμούς είναι αρκετά ενεργοποιημένος το διάστημα αυτό, με τον Ερμή να εισέρχεται σ αυτόν στις 3/10 και να ακολουθεί η Αφροδίτη στις 8 Οκτωβρίου. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους και συνευρέσεις και μην απομακρύνεστε από τον κοινωνικό σας περίγυρο με πρόφαση την κούραση από τη δουλειά. Η κοινωνικοποίηση σας θα σας βοηθήσει από τη μια να χαλαρώσετε από την δουλειά και από την άλλη να έρθετε με το ταίρι σας λίγο πιο κοντά. Είναι καιρός να προχωρήσετε με το ταίρι σας από κοινού στην επόμενη μέρα της σχέσης σας, ενδεχομένως αναχαράζοντας πορεία ή επαναδιαπραγματευόμενοι την μεταξύ σας σχέση.  Εάν είστε ελεύθεροι, η αποδοχή των προσκλήσεων και οι έξοδοι μπορεί να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά σε κάποιους ανθρώπους, που θα διαπιστώσετε ότι μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Και που ξέρετε… Η Πανσέληνος στις 14 Οκτωβρίου θα φέρει το τέλος ενός δύσκολου γάμου ή το κλείσιμο μιας περιόδου έντασης στην σχέση σας. Άλλοι ίσως εμπνευστούν από το πλανητικό σκηνικό και κάνουν πρόταση γάμου στην σύντροφό τους ή να αποφασίσουν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον Οκτώβριο έχετε όλη την καλή θέληση να λύσετε ότι συναισθηματικό ζήτημα κουβαλάτε από παλιά και μεταξύ 12 και 21 Οκτωβρίου έχετε όλη την πλανητική εύνοια να το πετύχετε. Το εύρος των ζητημάτων που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια είναι μεγάλο και θα μπορούσε να αφορά ένα γενικό ξεκαθάρισμα θέσεων και ζητημάτων σε μια σχέση, να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνια επίπτωση στην προσωπική σας ζωή, όπως το να  προχωρήσετε σε συναισθηματικές δεσμεύσεις ή να τερματίσετε μια σχέση, κλπ. Σε περίπτωση ενός χωρισμού, το αίσθημα της ανακούφισης που θα σας κυριεύει θα είναι ανεκτίμητο! Απλά μην πιέσετε πολύ τις καταστάσεις, οποιαδήποτε κατεύθυνση αποφασίσετε να πάρετε, γιατί με την πίεση μπορεί να πετύχετε τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Οι σχέσεις που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και προκλήσεις μπορούν να έχουν την περίοδο αυτή μια δεύτερη ευκαιρία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας  ζείτε αυτή την χρονική στιγμή αρκετά στο παρελθόν σας, σκεπτόμενοι μια παλιά αλλά όχι λησμονημένη αγάπη και πως θα μπορούσατε να πείσετε το πρόσωπο αυτό να σας εμπιστευτεί ξανά. Θα ήταν όμως πολύ καλύτερο για σας να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο μέλλον, γιατί μπορεί να χάνετε ευκαιρίες  για κάτι καινούργιο. Ανακαλύψτε και πάλι το φλερτ και θα απογειωθεί η ψυχολογία σας! Οι τελευταίες μέρος του Οκτωβρίου είναι αρκετά τεταμένες. Θα είναι όλο και πιο δύσκολο και ψυχοφθόρο να βρείτε σημεία συνεννόησης, καθώς ο καθένας θα έχετε την δική του άποψη, στην οποία και θα εμμένει. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ευέλικτοι και ανοιχτή στον μυαλό μπορείτε, για να μπορέσετε να καταλάβετε την οπτική του συντρόφου σας, μήπως και βγάλετε κάποια άκρη.... 

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ήλιο στον 8ο οίκο σας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, η συναισθηματική ισορροπία στην σχέση είναι μια από τις βασικές σας προτεραιότητες. Σας απασχολεί η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η πιστότητα και η συναισθηματική επικοινωνία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Πρόκειται για έναν πολύ έντονο συναισθηματικά μήνα και δεν αποκλείονται καυτές ερωτικές συνευρέσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, ένας συνεργάτης μπορεί να διαρρεύσει ένα μυστικό που θα έχει μεγάλο συναισθηματικό αντίκτυπο επάνω σας, και που θα σας ωθήσει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες σας σε ζητήματα σχέσεων. Η πιθανή ανάγκη σας για περιπέτεια μαζί με το ταίρι σας προέρχεται από την διέλευση του Ερμή από τον 10ο οίκο σας, που ξεκινάει στις 3 Οκτωβρίου. Είναι μια στιγμή που μπορεί να φτάσετε με τον σύντροφό σας σε μια κοινή άποψη και όραμα για την ιδανική συναισθηματική ζωή ενός ζεύγους και να κάνετε κοινά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή. Η αναζήτηση της περιπέτειας για τους αδέσμευτους μπορεί να φέρει στην ζωή τους ένα άτομο από διαφορετική κουλτούρα, που θα πλουτίσει τον ψυχικό τους κόσμο και θα ξεκινήσουν μαζί του ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον συναισθηματικό ταξίδι.

 


901_με_αγαπαει_300x250

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αλιντα Κανακη Από Αλιντα Κανακη