Μεταμορφωτική δυναμική

Η μεταμορφωτική δύναμη των πλανητών στον Σκορπιό!

Ο Οκτώβριος μπαίνει με αρκετά έντονο το χρώμα Σκορπιού καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι εσωτερικοί πλανήτες εισέρχονται στο ζώδιο αυτό. Την αυλαία ανοίγει ο Ερμής στις 3 του μήνα, για να ακολουθήσει η Αφροδίτη στις 8 και ο Ήλιος στις 23. Άξιο λόγου είναι επίσης το γεγονός ότι στις 3 Οκτωβρίου βρίσκεται σε στάση ο Πλούτωνας για να επιστρέψει μετά από αρκετούς μήνες στην ορθή του φορά. Και καθώς ο Πλούτωνας είναι ο μοντέρνος κυβερνήτης του Σκορπιού, μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς τύψεις την αντοχή, την δύναμη και την μεταμορφωτική δυναμική και ικανότητα που χαρακτηρίζουν τον Σκορπιό και να επωφεληθούμε, κλέβοντας λίγη από την δυναμική του προσωπικότητα! 

Ο Ερμής είναι αρκετά δραστήριος κατά την διάρκεια του μήνα αυτού καθώς θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό μεταξύ 6 και 8 Οκτωβρίου, ενώ μετά τις 13 του μήνα και μέχρι τις 21 θα σχηματίσει θετικές όψεις με Κρόνο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Θα βιώσουμε εξ αιτίας της αντίθεσης αυτής κάποιες αγχωτικές μέρες με φοβίες που θα οφείλονται στις προσωπικές μας ανασφάλειες και την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας.

Κριός

Εντάσεις και εκνευρισμό προβλέπουν τα άστρα πως θα σας επιφέρει το πλανητικό σύστημα το πρώτο επταήμερο του μήνα, ειδικά για εσάς που βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις και έχετε πολλά προβλήματα να ξεκαθαρίσετε! Με το τετράγωνο του Κρόνου στο ωροσκόπιο σας θα αισθανθείτε τον περιορισμό και την καταπίεση από τον σύντροφο σας και θα ξεσπάσετε έντονα γιατί είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι ανεξάρτητοι.
Η ανάγκη που νοιώθετε εσείς που είστε μόνοι για αλλαγή στα αισθηματικά σας θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις οι οποίες δεν θα σας προσφέρουν αυτά που θέλετε και θα έχουν μικρή διάρκεια. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας φίλοι μου Κριοί, γεμάτοι πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις και την γεμάτη ερωτισμό και αισιοδοξία ατμόσφαιρα που σας προσφέρει η Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον 7ο οίκο. Ένα πρόγραμμα καθημερινής άσκησης θα σας βοηθήσει να είστε σε φόρμα και καλή διάθεση.

Ταύρος

Με την επιρροή του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί την επικοινωνία με τις σχέσεις και τον σύντροφο σας. Μπορεί να φαίνεστε και να τις νιώθετε συναρπαστικές αλλά δεν θα σας δώσουν αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη και μάλλον θα πέσετε απλά στην παγίδα… Ότι ξεκινήσατε ξεκινήσατε. Τώρα απλά κατεβάστε τους τόνους και αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας. Τα άστρα συμβουλεύουν εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Εσείς που είστε μόνοι ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας !!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαστε διακριτικοί όμως για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απέχει από τις πολλές κοινωνικότητες μιας και χρειάζεστε χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση.

Δίδυμοι

Το πλανητικό  σκηνικό, με το εξάγωνο της Αφροδίτης-Δία στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ευνοεί τον αισθηματικό τομέα από το πρώτο κιόλας δεκαήμερο. Η συναισθηματική σας ζωή ανανεώνεται και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα τώρα που επιτέλους το πήρατε απόφαση να βάλετε λίγο ρομαντισμό και τρυφερότητα στη σχέση σας και να γίνετε πιο εκδηλωτικοί. Αν είστε μια χαρά με το έτερον σας ήμισυ καλό θα ήταν να προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι για να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Θα έχετε την απόλυτη ψυχική επαφή και θα μιλήσετε μαζί του για πράγματα τα οποία δεν έχετε ξαναβγάλει σε κανέναν πριν. Προσέξτε μόνο μη ρουτινιάσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου προσέξτε μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο καιρός, να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει.

Καρκίνος

Τα άστρα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας το επταήμερο αυτό με τον Άρη στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και το πέρασμα του στον Ζυγό στις 4.10 με την θέση των πλανητών να ευνοεί την οικογενειακή σας κατάσταση. Όμως, αν ανήκετε στους δεσμευμένους του ζωδίου σας θα σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Ωστόσο προσέξτε πως συμπεριφέρεστε στο ταίρι σας και μη γίνεστε κτητικοί και υπερβολικά ζηλιάρηδες αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής, διαφορετικά το έχετε χάσει το παιχνίδι.  Προσπαθήστε να τον πλησιάσετε και να τον κάνετε να ανοιχτεί και να σας πει τι τον απασχολεί.  Αν ανήκετε στους αδέσμευτους παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στα προσωπικά σας. Επίσης νέα πρόσωπα σας πλησιάζουν και ο ερωτισμός σας ανεβαίνει κατακόρυφα!

Λέων

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, διότι  προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας της Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα που ενδεχομένως να φέρει εξάρσεις, έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά, ιδιαίτερα την Τετάρτη. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας φίλοι μου Λέοντες, γεμάτοι πάθος και έρωτα διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις και την γεμάτη ερωτισμό ατμόσφαιρα που θα σας γεμίσει αισιοδοξία!  Αν και η υγεία σας είναι καλή, για να συνεχίσει να είναι, χρειάζεται προσπάθεια και οργάνωση με καλή διατροφή και άσκηση σχεδόν σε καθημερινή βάση.

901_με_αγαπαει_300x250

Παρθένος

Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα εντελώς ξαφνικά εκεί που καθόλου δεν τον περιμένετε. Ενδεχομένως να σας προβληματίσει αρκετά αλλά το βέβαιο είναι πως θα σας αρέσει και θα ερωτευθείτε! Η επιρροή της Αφροδίτης από τον Ζυγό αυξάνει το ερωτικό κλίμα για τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου, απολαμβάνοντας έντονα ερωτικά πάθη και στιγμές. Για τους δεσμευμένους φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν δυσκολίες εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί σας  Τρίτη και Τετάρτη. Με διαλλακτικότητα και συζήτηση θα μπορέσετε να βρείτε ένα κοινό σημείο έτσι ώστε να συμπέσουν οι απόψεις σας ξεκαθαρίζοντας οριστικά κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα με τον σύντροφο σας. Ανανεώστε το λουκ και την εξωτερική σας εμφάνιση, γεμίζοντας τον εαυτό σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, διότι  προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας του Κρόνου σε τετράγωνο στο ωροσκόπιο σας, που ενδεχομένως να φέρει εξάρσεις, έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι εντάσεις με το σύντροφό σας συνεχίζονται και φαίνεται πως θα σας αγχώσουν υπερβολικά. Το θέμα δεν είναι πως διαφωνείτε εντελώς, τελευταία βρίσκεσαι σε μια περίεργη φάση με πολλά μπερδέματα και άλλα πράγματα και θέματα που κάνουν άνω κάτω τη τη ζωή σας και ίσως άν δεν τα συζητήσετε μαζί του να βγάλετε λάθος συμπεράσματα που θα σας οδηγήσουν σε οριστικές ρίξεις.

Σκορπιός

Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχετε πάρει ήδη τις αποφάσεις σας και βάζετε τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και έπρεπε να το κάνετε. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις το επταήμερο αυτό. Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Τοξότης

Τα άστρα και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα  τις τελευταίες μέρες σας έχουν δημιουργήσει συναισθηματικό μπέρδεμα. Ωστόσο οι παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός αγαπητοί μου Τοξότες να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξετε τους πάντες.

Αιγόκερως 

Τα άστρα σας δημιουργούν συναισθηματικό μπέρδεμα, αναπολώντας το παρελθόν. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερή σχέση μην επιτρέπετε σε πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος να επεμβαίνουν στη σχέση σας αν δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με τον σύντροφό σας που δικαίως θα θεωρήσει ότι τον βάζετε σε δεύτερη μοίρα. Για τους αδέσμευτους Ο Ερμής δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες και ένα πρόσωπο από το  φιλικό σας περιβάλλον σας εκδηλώνει έντονα το  ενδιαφέρον του. Μην βιαστείτε να το απορρίψετε και δώστε του την ευκαιρία που διεκδικεί!

Υδροχόος

Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα σας συμβουλεύουν να γίνετε πιο ρεαλιστές ξεπερνώντας ανασφάλειες που τις ρίζες τους έχουν στο παρελθόν. Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα συνεχιστούν τα προβλήματα με τις σχέσεις σας και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις και επειδή η κρίση σας θα μπερδεύεται πολλές φορές με το τετράγωνο του Ερμή στο ωροσκόπιο σας. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφο σας, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και έχετε συναισθήματα ακόμη. 

Ιχθύες

Έχετε καταβάλλει πολλές προσπάθειες για να πετύχετε πολλά από αυτά που είχατε ονειρευτεί και είσαστε σε ένα σημείο της ζωής σας όπου θα πρέπει να απαλλαγείτε οριστικά από πράγματα που δεν σας έχουν αποφέρει αυτά που επιθυμούσατε. Στον ερωτικό τομέα όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις θα ασχοληθείτε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τον σύντροφο σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε από κοινού λύσεις, έτσι ώστε να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία που επικρατούσε μεταξύ σας. Αναφορικά με τους ελευθέρους του ζωδίου, τα άστρα και η θέση του ανάδρομου Ουρανού στο ωροσκόπιο σας  μιλούν για καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας για να την ανανεώσουν  και να επουλώσουν τις πληγές του παρελθόντος. Μην διστάσετε να προχωρήσετε  μπροστά, αφού πρώτα ξεκαθαρίσετε με πρόσωπα από τα παλιά που θα εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σας για να σας ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία!!!

 


margarita

 

 

 

 

Αλιντα Κανακη Από Αλιντα Κανακη