Όχι υπερβολές...

Ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ρίσκα έχουν την στήριξη του Κρόνου!

Το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα (έως 28 Σεπτεμβρίου) μας ωθεί σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ανάληψη ρίσκου που όμως την περίοδο αυτή θα έχουμε την στήριξη και την εύνοια του ορθόδρομου πλέον Κρόνου. Και όλες αυτές οι όψεις σε συνδυασμό μεταξύ τους μπορεί να τερματίσουν την φάση άρνησης τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Την περίοδο αυτή το πλανητικό σκηνικό αποθαρρύνει την τυφλή υπακοή και πίστη, την μισαλλοδοξία και τον φανατισμό, την υπερβολή στις απολαύσεις, καθώς και τις ανασφάλειες που μας μαστίζουν αναφορικά με τον εαυτό μας ή τον κύκλο μας, προσωπικό ή επαγγελματικό.

 Το ευρύτερο κοινωνικό-πολιτικό επίπεδο αυτή η φάση μπορεί να φέρει αλλαγές σε πολιτικά σχήματα και καθεστώτα, σε οικονομικές πολιτικές, σε διοικητικές δομές και θεσμικά όργανα που πλέον θεωρούνται ξεπερασμένα από τις εξελίξεις ή ακόμη και διαβρωμένα από την διαφθορά. Η αφύπνιση των μαζών που θα ωθήσει το σύστημα σε αλλαγές δεν θα είναι ούτε εύκολη ούτε ανώδυνη είναι όμως απόλυτα απαραίτητη εάν θέλουμε σαν κοινωνίες να έχουμε ένα βιώσιμο παρόν που αυτή τη χρονική στιγμή δεν το έχουμε και ένα αισιόδοξο μέλλον. 

Κριός

Με την νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, συναίσθημα και διαίσθηση είναι οι λέξεις κλειδιά για το ξεκίνημα της εβδομάδας. Όσο καλύτερη είναι η συναισθηματική σου κατάσταση τόσο πιο εύκολα θα κυλήσει η κάθε μέρα. Το σπίτι σε τραβάει και μπορεί να σου δώσει την ασφάλεια που ζητάς αλλά και το σίγουρο εφαλτήριο για να βάλεις στην πραγματική τους διάσταση προβλήματα που υπάρχουν ή υποχρεώσεις που έχεις επωμισθεί και να απαλλαγείς από αυτές. Αντί να νοιώθεις εχθρικά τα αισθήματα των άλλων προς εσένα ή να βλέπεις παντού εχθρούς μοιράσου το πρόβλημα κάποιου άλλου δείχνοντας τα φιλάνθρωπα σου αισθήματα και μέσα από την προσφορά, ξέχασε τα δικά σου βάσανα. Θα μείνεις έτσι κι αλλιώς και λίγο μόνη/ος  για να βάλεις σε τάξη όλα όσα σε μπερδεύουν ή θα τα ξεμπερδέψει όλα ο χρόνος.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 27.

Ταύρος

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτό που θα επιδιώκεις είναι να βρίσκεσαι σε χώρους που ταιριάζουν στα δικά σου πιστεύω και με τους οποίους μπορείς να έχεις άριστη επικοινωνία. Ίσως λοιπόν βρεθείς με το σύντροφό σου σε τέτοιους χώρους, τέτοιες ομάδες ή οργανώσεις, όπου-αν χρειαστεί- θα έχετε την αποδοχή και την υποστήριξή τους  με το τρίγωνο του Άρη στο ωροσκόπιο σου να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου . Έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τη σκέψη της συναισθηματικής σου αστάθειας και την απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σου, μπορεί όμως, αν το προσπαθήσεις, να έχεις ευχάριστη συντροφιά στα μέσα της εβδομάδας, όπου η δική σου φιλική διάθεση θα βρει ανταπόκριση από φιλικά πρόσωπα αλλά και από τον σύντροφό σου.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 26, 8.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα φαίνεται να είναι διφορούμενη, με την έννοια ότι μπορεί να έχει καλή ή κακή τελική κατάληξη. Όλα εξαρτώνται από τη δική σου διάθεση, που μοιάζει να είναι κυκλοθυμική. Έτσι ενώ ξεκινώντας από μια ευχάριστη συνάντηση για φαγητό ή ποτό, ίσως για κάποια αγορά προσωπικών σου πραγμάτων, μπορεί να προκύψει μια αναπάντεχη σύγκρουση και να σου χαλάσει τη διάθεση με το τετράγωνο της Σελήνης να παρεμβάλει εμπόδια. Συγκρατήσου λοιπόν. Μέρα κατάλληλη η Παρασκευή για να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου. Θα υπάρχει αναγνώριση και αποδοχή από εκείνον. Μάλιστα αν αυτό γίνει στα πλαίσια κάποιας εξόδου θα ήταν καλύτερα.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 29, 6.

Καρκίνος

Η εβδομάδα μπορεί να είναι κατάλληλη για να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους ή με το αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά σου επειδή μια ορμητικότητα και μια επιθετικότητα που βγαίνει από μέσα σου μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ρήξεις και καυγάδες με την αντίθεση της Σελήνης να δημιουργεί ένταση στο ωροσκόπιο σου. Με μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων και με αρμονικότητα στα δικά σου αισθήματα μπορείς σήμερα να βρεθείς κοντά στο σύντροφό σου όπου μπορείς να κατανοήσεις τα πραγματικά του αισθήματα και να ξεπεραστούν, αν υπήρχαν, κάποια προβλήματα επικοινωνίας αλλά και βρεθείτε σε κάποιο φιλικό κύκλο, όπου θα περάσετε θαυμάσια.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 26, 10.

Λέων

Μην αφήσεις την Πέμπτη άλλους να σπείρουν ζιζάνια στην αισθηματική σου ζωή με το τετράγωνο της Σελήνης στο ωροσκόπιο σου. Μην εμπιστευθείς τους καλοθελητές και προπαντός μη συμπεριφερθείς αυτοκαταστροφικά. Είναι πολλοί αυτοί που δεν θέλουν το καλό μας. Με το δυνατό ένστικτο σου οδηγό και την εξαιρετική ικανότητα να διακρίνεις την αλήθεια επαναπροσδιόρισε τη στάση σου σε πολλά θέματα και φυσικά στα αισθηματικά. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες παρελθόντος  ή να νοιώσεις έλξη από πολύ παλιές ιστορίες αλλά όλα σε βοηθούν σε ώριμες σκέψεις.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , εργασία και υγεία .

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 31, 6.

Παρθένος

Από την Τετάρτη φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο η σχέση σου ή ο γάμος σου, αλλά δεν είναι η μέρα να εμβαθύνεις στην εξέταση των αισθημάτων σου. Η εβδομάδα  έχει πολλά απρόβλεπτα. Κάποια νέα γνωριμία μην περιμένεις να έχει διάρκεια. Αν το χρήμα και ο έρωτας πάνε μαζί τώρα εσύ θα ήθελες να κερδίσεις και χρήμα και την καρδιά και το σώμα του αγαπημένου σου. Πρόσεξε όμως τη συμπεριφορά σου, να μην προκαλείς με τις ενστικτώδεις επιθυμίες σου. Η σχέση σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο, από την Παρασκευή περνάει την καλύτερή της φάση με το τρίγωνο του Ουρανού να σε ευνοεί. Ξεκάθαρα τα αισθήματά σου βρίσκουν ανταπόκριση και από τη άλλη πλευρά φαίνεται να υπάρχει μια ειλικρινής και αμφίπλευρα δοτική διάθεση. Τι κάθεσαι λοιπόν;

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία και υγεία .

Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 26, 12

Ζυγός

Περίεργα ξεκινά η εβδομάδα και τη Δευτέρα μάλλον είσαι στις μαύρες σου με τον Ουρανό στον Ταύρο και σε πτώση στον 7ο οίκο σου. Τα προβλήματα επικοινωνίας και η τάση να κλειστείς στον εαυτό σου, δεν βοηθούν ούτε για συναντήσεις, ούτε για επικοινωνία. Έτσι και στον τομέα των αισθηματικών, μην περιμένει τίποτε το συνταρακτικό. Είναι μέρες που καλύτερα απλά να περνούν και τίποτε παραπέρα. Σίγουρα την Παρασκευή θα επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου και μπορεί και να δεχτείς κάποια πρόταση για έξοδο. Ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Εκεί που πρέπει να έχεις επιφυλάξεις, είναι σε ότι έρχονται να σου πουν κάποιοι τρίτοι για το αγαπημένο σου πρόσωπο. Εκεί να διατηρήσεις επιφυλάξεις.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 33, 6.

Σκορπιός

Την Δευτέρα και Τετάρτη  μόνο η διασκέδαση σε ενδιαφέρει. Η εύθυμη και γενναιόδωρη διάθεση είναι ο οδηγός σου να βρεθείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο σε τόπους διασκέδασης, ίσως σε γάμο ή γιορτή, ή ίσως να παίξεις και κάποιο τυχερό παιχνίδι. Απόλαυσε τις μέρες. Το χρειάζεσαι. Η εύθυμη κι ερωτική σου διάθεση σου δημιουργεί την επιθυμία να αγοράσεις όμορφα πράγματα, αλλά προγραμμάτισε λίγο τις αγορές σου για να αποφύγεις τις σπατάλες. Εκτός από το shopping therapy, υπάρχουν και οι ρομαντικοί περίπατοι, μια βαρκάδα, κάτι τέλος πάντων πιο . . . φθηνό.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Τυχεροί αριθμοί: 41, 32, 23, 14, 5, 35, 6.

Τοξότης

Τα συναισθήματά  από την Τετάρτη και μετά  είναι παράξενα, καλύτερα να μην επιδιώξεις κάποια συνάντηση ή έξοδο, γιατί πολύ πιθανόν να έχει κακή κατάληξη με το τετράγωνο του Πλούτωνα στο ωροσκόπιο σου. Είναι ένα αίσθημα ζηλοτυπίας που βγαίνει από μέσα σου, κάτι βαθύτερο και ανεξέλεγκτο. Το πνεύμα ελευθερίας και ανυπακοής που σε κυριεύει σε οδηγεί σε πράξεις που σε λίγο θα το μετανιώσεις. Καλό είναι να βάλεις κάποιο φρένο, επειδή αν αυτές σχετίζονται με την σχέση σου μπορούν να έχουν σοβαρά επακόλουθα.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Τυχεροί αριθμοί: 41, 32, 23, 14, 5, 35, 6.

Αιγόκερως

Την Τετάρτη μάλλον θα προγραμματίσεις κάποια έξοδο σε κάποιο θέατρο, συναυλία ή καλλιτεχνικό χώρο, όπου θα περάσεις ευχάριστα με το σύντροφό σου. Πρόσεξε μόνο να μη φθάσεις αργοπορημένη. Βλέπε το ρολόι σου. Μη χάσεις σήμερα την αυτοκυριαρχία σου, απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς. Η κυκλοθυμική σου διάθεση σε κάνει μυγιάγγιχτη, γκρινιάρα και μπορείς να παρεξηγήσεις τα πάντα, φτάνοντας εύκολα σε καυγαδάκια την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη .

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 27.

Υδροχόος

Την  Πέμπτη θα έχεις κάποια συνάντηση ή επικοινωνία με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αν και κάποια εμμονή σου σε λεπτολογίες και μικρολεπτομέρειες μπορεί να τον εκνευρίσουν, ή να προκύψει κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας. Την  Παρασκευή θα περάσει κάποια τρικυμία ο ψυχικός σου κόσμος, αφού αισθάνεσαι ότι δεν αγαπιέσαι όσο πρέπει ή και καθόλου, θα σκαλίζεις μνήμες και θα βρίσκεις ίσως και φανταστικούς εχθρούς, με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ηρέμησε λίγο.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 28, 6.

Ιχθείς

Από τις πιο καλές μέρες σου είναι η Τετάρτη  αφού η ενέργεια και η ψυχική σου ζωτικότητα λειτουργούν αρμονικά με τα αισθήματά σου και αντανακλούν προς τα έξω την εσωτερική σου αρμονία. Έτσι οι σχέσεις σου το αντίθετο φύλο είναι οι πιο καλές από κάθε άλλη φορά. Επεδίωξε λοιπόν αυτή τη μέρα να βρεθείς κοντά στο αγαπημένο σου πρόσωπο, ιδιαίτερα αν κάτι σας είχε ψυχράνει πρωτύτερα. Παράξενα πράγματα σου συμβαίνουν την Παρασκευή! Θέλεις να κάνεις πράγματα πρωτοποριακά,cχωρίς να έχεις τη διάθεση να τα τελειώσεις ενώ  στις συναντήσεις σου μπορεί να φαίνεσαι αλλοπρόσαλλη και ασυνεπής. Δείξε προσοχή κι άφησε την εβδομάδα να περάσει.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία ,παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 27.

 

 


Αλιντα Κανακη Από Αλιντα Κανακη