Επαγγελματικές αλλαγές

Οι προσεκτικά σχεδιασμένες κινήσεις και το επόμενο βήμα

Ασταμάτητες οι φήμες ή οι υποθέσεις για την τηλεοπτική star Ελένη, πως μετά από πολλές δεκαετίες ενασχόλησης με την παρουσίαση εκπομπών και μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον Alpha, ήρθε η στιγμή να βάλει τελεία.

Το συμβόλαιό της με το κανάλι λήγει το καλοκαίρι και μάλιστα με νούμερα που δείχνουν πτωτική τάση, οπότε μια Σκορπιός με ωροσκόπο Κριό και Σελήνη στους Διδύμους, είναι αδύνατο να κάτσει με σταυρωμένα χέρια.

Η επικοινωνιακή Σελήνη της στους Διδύμους στον 3ο οίκο των Διδύμων και σε αρμονική όψη με τον Ερμή κυβερνήτη του οίκου, έχει ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για το επόμενο βήμα, όπως έκανε πάντα στη ζωή της.

Η Ελένη Μενεγάκη θα αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι, έχοντας εξασφαλίσει όλα όσα θέλει μέσα από τον τονισμένο της 7ο οίκο, στον οποίο συνεδριάζουν πάντα οι επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις της, με την εξέχουσα σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία της στον Ζυγό!

Η ξαφνική ανατροπή στα επαγγελματικά, φαίνεται έντονα από τον κυβερνήτη του 10ου οίκου (επαγγελματικά) Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στον 1ο οίκο στον Ταύρο και δέχεται το πέρασμα του Ουρανού. Αυτό όμως ισχύει ακόμα πιο εντυπωσιακά, καθώς στην ίδια μοίρα με τον Κρόνο, βρίσκεται απέναντί του ο Ήλιος της, δεχόμενος και αυτός τις προκλήσεις του Ουρανού.

Όσο για το ταξίδι στην Αμερική, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση καθώς ο κυβερνήτης του 3ου οίκου Ερμής και του 9ου Δίας, άξονας επικοινωνίας και μετακινήσεων είναι σε σύνοδο στον Ζυγό, σε μοίρες που δέχονται την καθοριστική επιρροή του Κρόνου και του Πλούτωνα, ενώ θα δεχτούν και του Δία.

Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά καθώς και σημαντικές ενεργοποιήσεις από εκλείψεις, καθιστούν σχεδόν βέβαιη την αλλαγή στην επαγγελματική ζωή της Ελένης και την ενασχόλησή της με ένα εντελώς διαφορετικό ενδιαφέρον.


BANNER

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη