Ταλέντο και ευαισθησία

Ολοταχώς προς το 3ο Όσκαρ

Ο ιδιαίτερος Ισπανός σκηνοθέτης που μπήκε στις καρδιές μας με τη τρυφερότητα και τη βαθιά ευαισθησία του συνδυασμένα με άφθονο ταλέντο, (Ζυγός με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη στον Καρκίνο), δεν σταμάτησε να μετρά βραβεία για την ταινία του «Πόνος και δόξα».

Στην απονομή των βραβείων στις 25/1 στη Μάλαγα, έλαβε 7 βραβεία Γκόγια, κάτι σαν Ισπανικά Όσκαρ και τώρα αναμένει το 3ο Όσκαρ της καριέρας του, εφόσον η ταινία έχει προταθεί γι αυτό της καλύτερης ξενόγλωσσης.

Η Σελήνη του στην 20η μοίρα του Καρκίνου στον 3ο οίκο και κυβερνήτης του οίκου, είναι αυτή που ενεργοποιήθηκε από την έκλειψη και του χάρισε αυτή τη χαρά. Εδώ είναι καλό να τονίσουμε, πως οι εκλείψεις φέρνουν και μεγάλες επιτυχίες, μην έχοντας μόνο αρνητική χροιά όπως συνηθίζεται να ακούγεται.

Για τον Almodovar τα 7 αυτά βραβεία είναι ο δρόμος προς το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, εφόσον ο κυβερνήτης του μεσουρανήματος Ουρανός, είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη του στο γενέθλιο χάρτη του και σε κόντρα με τον Ποσειδώνα στην 19η μοίρα του Ζυγού.

Μια σειρά από αστρολογικές ενδείξεις που ενεργοποιήθηκαν και θα συνεχίσουν να ενεργοποιούνται, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τον ανταμείψουν ακόμα περισσότερο, δικαιώνοντας αυτόν τον ξεχωριστό σκηνοθέτη, που δεν θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς την τέχνη λόγω κάποιων σκληρών όψεων στον χάρτη του.

Η αισθητική, το έντονο χρώμα και η κουλτούρα του, μέσα από τον πλούσιο 5ο οίκο του (τέχνη, δημιουργία) δίνουν διαρκώς λαβή στο φανατικό κοινό του, να αναμένει την ξεχωριστή οπτική του.


BANNER - 14901_red

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη