Ένας υπέρλαμπρος γάμος ανάμεσα σε δυο διαφορετικούς ανθρώπους που τους δένει μια εντυπωσιακή συναστρία

Ο υπέρλαμπρος γάμος στην Ελβετία με το χειμωνιάτικο ντεκόρ και όχι το πιο καλοκαιρινό που προτιμούν οι περισσότεροι αστέρες, αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός στους κοσμικούς κύκλους.

Για εμάς, είναι αφορμή αστρολογικής ανάλυσης, με το ενδιαφέρον να συνοψίζεται στο ότι ο γόης Νιάρχος, είναι Έλληνας της γνωστής οικογενείας.

Ο πολύ γοητευτικός και πλούσιος Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε στις 17/1/ την πολύ γοητευτική και πλούσια Ντάσα Ζούκοβα, η οποία έχει δύο παιδιά με τον δισεκατομμυριούχο Αμπράμοβιτς.

Εκείνος Κριός με πιθανότατα και τη Σελήνη του στον Κριό, εκείνη Δίδυμος με πιθανότατα τη Σελήνη της στην Παρθένο, εφόσον δεν έχουμε ακριβείς ώρες γέννησης.

Η πολύ εντυπωσιακή συναστρία τους είναι αρχικά ένας σύνδεσμος ανάμεσά τους και μάλιστα ισχυρός, καθώς ως επί το πλείστον απαρτίζεται από τις λεγόμενες δυσαρμονικές όψεις, που σε μια συναστρία λειτουργούν ως έντονος πόλος έλξης.

Ωστόσο ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι η αντίθεση του Πλούτωνα εκείνης με τον Ήλιο του, η οποία μπορεί να εξελιχθεί καταλυτική γι αυτόν, καθώς δύσκολα μπορεί να αντισταθεί στον μαγνητισμό της Ντάσα, σε όλα τα επίπεδα.

Συνηθισμένος να φλερτάρει και να εξιδανικεύει με ασφάλεια με τη σύνοδο Ερμή –Αφροδίτης στον Κριό σε κόντρα με τον Ποσειδώνα, η σχέση αυτή τον καλουπώνει συνειδητά. Από την άλλη εκείνη με σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στον Καρκίνο σε κόντρα με τον δικό του Ερμή και Αφροδίτη αλλά και με Δία και Κρόνο, προσπαθεί διαρκώς να απελευθερώσει τα καταπιεσμένα της θέλω.

Δύο διαφορετικοί άνθρωποι ενώθηκαν σε μια περίοδο πολύ υπαινικτική για τα ωροσκόπιά τους, με εκείνη να έχει τον Πλούτωνά της στην 22η μοίρα του Ζυγού όπου έγινε η έκλειψη.

Το σίγουρο είναι πως η μοίρα επιμένει πολύ να είναι μαζί, το μόνο που μένει είναι να δούμε και το γιατί.


BANNER - 14901_ροζ_300χ250

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη