Ρήξη

Οριστική αποχώρηση από το παλάτι και μεγάλες αλλαγές για όλους

Όλος ο κόσμος μιλάει για την απόφασή τους να απομακρυνθούν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και να ζήσουν στον Καναδά, στηρίζοντας όμως τη βασίλισσα. Άλλοι μιλάνε για μια γενναία απόφαση κάποιοι άλλοι για υποκριτική απόφαση συμφερόντων και κάποιοι θεωρούν εκείνη, ως υπαίτια όλων. Η προοδευτική τους επιδίωξη και η τομή που θέλουν να χαράξουν στο μέχρι τώρα πρωτόκολλο, γίνεται σε μια χρονική στιγμή που αστρολογικά είναι καθοριστική και εντυπωσιακά υπαινικτική και για τους δύο.

Η έκλειψη στον άξονα Καρκίνου–Αιγόκερω και οι όψεις που τη συνοδεύουν, επιβεβαιώνει πως η απόφαση είναι οριστική και προσβλέπει σε μεγάλες αλλαγές για όλους.

Το πιο εντυπωσιακό δε, είναι ο ωροσκόπος της Μέγκαν στις 24.30 του Καρκίνου, που ενεργοποιήθηκε ήδη αλλά έχει και μεγάλη συνέχεια ενεργοποιήσεων. Αυτό μπορεί να δικαιώνει εν μέρει όσους της προσάπτουν έντονους επηρεασμούς στον Δούκα.

Επιπλέον και η έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου, την επηρέαζε καθοριστικά, εφόσον ήταν σε κόντρα με τη Σελήνη, τον Κρόνο και τον Δία της στον Ζυγό.

Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια Λιονταρίνα με Σελήνη στον Ζυγό και ωροσκόπο Καρκίνο, που σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία του χάρτη της, σημαίνει πως δεν αφήνει την άνεσή της, αν δεν είναι σίγουρη πως θα βολευτεί κάπου αλλού περισσότερο.

Από τη μεριά του αυτός, με τον Ήλιο στην 23η μοίρα της Παρθένου, δέχεται πολύ ευνοϊκές επιδράσεις από τους διελευστικούς Ήλιο, Κρόνο και Πλούτωνα σε ιδιομοιρία, που σηματοδοτούν μια μεγάλη στροφή της ζωής του. Ο ωροσκόπος του μάλιστα, είναι στην 12η μοίρα του Αιγόκερω πλησιάζοντάς τον ο διελευστικός Δίας,ο οποίος μόλις πέρασε από τον Δία του. Μόνο μελανό σημείο η κόντρα του διελευστικού Ποσειδώνα με τον Άρη του, που μπορεί να δημιουργήσει ίντριγκες και εμπόδια στα σχέδιά του, που έστω και παροδικά, δεν θα είναι ανώδυνα.

Όλα αυτά και άλλα πολλά, δείχνουν πως τελικά το τελεσίγραφο της βασίλισσας, μπορεί να μετατραπεί σε έναν θαυμάσιο συμβιβασμό, με το ζευγάρι να απολαμβάνει πλούτη και δόξα, έχοντας μείνει και στην ιστορία.


BANNER -margarita

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη