Εσωστρέφεια και συστολή

Η Αποζημίωση για τη σκληρή δουλειά τόσων ετών ήταν δεδομένη και έπεται συνέχεια

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Joaquin Phoenix  κράτησε στα χέρια του για άλλη μια φορά το αγαλματίδιο για την εξαιρετική του ερμηνεία στην ταινία «Joker», στην 77η απονομή  της Χρυσής Σφαίρας.

Η προηγούμενη βράβευση ήταν για την ερμηνεία του στη ταινία «Walk the line» που υποδύθηκε τον τραγουδιστή Τζόνι Κας, ενώ εθίστηκε  στο αλκοόλ στα γυρίσματα της ταινίας.

Και όπως είναι γνωστό, οι Χρυσές Σφαίρες είναι προάγγελος των Όσκαρ και αυτή τη φορά, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το λάβει.

Σκορπιός με ωροσκόπο Παρθένο και Σελήνη στον Κριό, ο Δίας από τον Αιγόκερω δεν θα μπορούσε να προετοιμάσει καλύτερα το έδαφος για την βράβευσή του, εφόσον ήρθε σε αρμονική επαφή από την πρόσφατη είσοδό του μέχρι τη στιγμή της απονομής, με τον Ερμή του, κυβερνήτη του μεσουρανήματος (καταξίωση – καριέρα), τον Ουρανό, τον Άρη, την Αφροδίτη τον Ήλιο και τον Δία του!

Η αποζημίωση για τη σκληρή δουλειά τόσων ετών ήταν δεδομένη και έπεται και συνέχεια.

Μεγάλωσε σε  αυστηρά χορτοφαγική οικογένεια, είναι χορτοφάγος από 3 ετών και πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της PETA (Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων) με κεντρικό σύνθημα «We Are All Animals», ικανοποιώντας στο έπακρο τον ωροσκόπο του.

Η εσωστρέφειά του και ο συστολικός χαρακτήρας του αποτυπώνονται στους σκοτεινούς ρόλους που επιλέγει να ενσαρκώσει λόγω του ζωδίου του και του κυβερνήτη αυτού, στον 12ο οίκο.

Στηρίζει τους ανασφαλείς, αμήχανους και μελαγχολικούς ανθρώπους, ίσως γιατί μπορεί να τους κατανοήσει μέσα από τη σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου στον Σκορπιό σε αρμονική όψη με τον Δία του. Αυτή η όψη επίσης είναι που τον κάνει διάσημο μέσα από τη δουλειά του και με μεγάλη οικονομική άνεση (2ος και 6ος οίκος).

Το ασυμβίβαστο και εκκεντρικό στοιχείο που αποτυπώνεται πάνω του, οφείλεται στη σύνοδο Ερμή – Άρη – Ουρανού στον Ζυγό, μια σύνοδος που δεν θα τον αφήσει ποτέ να κάνει κάτι λιγότερο, από οτιδήποτε νιώθει πως θέλει να κάνει.

Η ακριβέστατη κόντρα του Δία με τον Ποσειδώνα, είναι αυτή που κλέβει την παράσταση στο δικό του σενάριο, καθώς σε αυτήν οφείλει την χαοτική του σκέψη και στάση, που αποκαλύπτει και μέσα από συνεντεύξεις, συμβάντα, επιλογές, και γεγονότα της ζωής του.

Σύντομα και με το Όσκαρ!!!

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη