Μεταναστευτικό

Στοχευμένες κινήσεις που έχουν προετοιμαστεί μεθοδικά πολλά χρόνια νωρίτερα

Ποιος θα φανταζόταν κάποιες δεκαετίες νωρίτερα πως ο άμαχος πληθυσμός, μπορεί να είναι το ίδιο το όπλο της επίθεσης! Ωστόσο οι πολιτικοί ανεξαρτήτως κομμάτων όφειλαν να το γνωρίζουν, αφού η απειλή έχει ακουστεί εδώ και πολύ καιρό από τα χείλη του Τούρκου προέδρου και έχει προετοιμαστεί μεθοδικά πολλά χρόνια νωρίτερα.

Πώς όμως αντιμετωπίζεται ένα μωρό παιδί, δηλαδή ένα «όπλο» που κάποιοι στρέφουν εναντίον σου, αλλά δεν επέλεξε το ίδιο να είναι σε αυτή τη θέση και που ανεξάρτητα της έκβασης του πολέμου, σίγουρα θα είναι το πρώτο αθώο θύμα!

Πώς θα βρεθεί η «χρυσή τομή» ώστε ακόμη και σε έναν πόλεμο να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας;

Ο Άρης περνώντας από την 5η μοίρα του Αιγόκερω ενεργοποίησε την τόσο σημαντική για την Ελλάδα, έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου και φυσικά το περίφημο γενέθλιο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα της χώρας, «εκτοξεύοντας» το μεταναστευτικό.

Σ’ αυτήν τη μοίρα πλησιάζει όμως και ο αστρικός Κρόνος όπως επίσης θα την «τετραγωνίσει» και ο Χείρωνας από τον Κριό. Η επιρροή αυτών των δύο δεν είναι προσωρινή αφού η παραμονή τους σε αυτές τις μοίρες των Παρορμητικών ζωδίων είναι μεγαλύτερης διάρκειας, όχι μόνο γιατί κινούνται πιο αργά, αλλά επειδή λόγω των ανάδρομων κινήσεών τους θα ξαναπλησιάσουν σε αυτές τις μοίρες τους επόμενους μήνες.

BANNER - 14901_red

Η αστρολογία συμφωνεί με τη λογική πως η συγκεκριμένη και στοχευμένη κίνηση ροής μεταναστών είναι πολεμική ενέργεια της Τουρκίας! Άλλωστε σε αυτές τις μοίρες βρίσκεται και το γενέθλιο «πολεμικό» τετράγωνο Ωροσκόπου-Πλούτωνα με τον Άρη της γειτονικής χώρας, που είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένο αυτό το διάστημα.

Αυτήν την ενεργοποίηση την έχω αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα, όπως αυτό για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις το 2020, αλλά και τον πόλεμο στη Λιβύη, όπου είχα προειδοποιήσει για το άνοιγμα της Τουρκίας σε νέα πολεμικά μέτωπα, όπως αυτό της Λιβύης που ακολούθησε.  Μάλιστα τώρα ο Ερντογάν προσπαθεί να πιάσει με «ένα σμπάρο» πολλά «τρυγόνια», αφού οι αποδέκτες αυτής της ενέργειας είναι πολλοί και όχι μόνον η Ελλάδα.

Από την άλλη, υπάρχουν οι αθώοι άνθρωποι! Οι περισσότεροι από αυτούς (όχι όλοι), δεν διάλεξαν να στοιβαχτούν στα σύνορα του Έβρου ή να θαλασσοπνίγονται προσπαθώντας να περάσουν στην Ελλάδα, απορρίπτοντας μιαν άλλη καλύτερη επιλογή.

Το κυριότερο λοιπόν στοιχείο της «εκτόξευσης» του μεταναστευτικού αυτό το διάστημα, είναι το «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Κρόνου στις αρχές του Αιγόκερω με τον τροπικό Χείρωνα στις αρχές του Κριού! Η επιρροή αυτού του τετραγώνου έχει αρκετούς μήνες ακόμη δρόμο μπροστά της, αφού θα λειτουργεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος της άνοιξης και επανέρχεται προς το τέλος της χρονιάς.

Άρα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι πως η κατάσταση θα συνεχιστεί για αρκετό ακόμη διάστημα!

Λύσεις υπάρχουν και μάλιστα κάποιες από αυτές που αφορούν στον τρόπο διάσωσης των προσφύγων, είναι απόλυτα προβλεπόμενες από το διεθνές δίκαιο. Αυτές θα έλυναν το πρόβλημα χωρίς να χυθεί αίμα.

Επίσης το SDF (Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις), που έχουν τον έλεγχο του αυτόνομου κομματιού της Βορειοανατολικής Συρίας, έχουν ήδη δεχτεί πρόσφυγες από την Ιντλίμπ και έχουν ήδη κάνει κάλεσμα προς όλες τις κατευθύνσεις, πως θα δεχτούν όλους τους Σύριους πρόσφυγες από οποιοδήποτε μέρος.

Αλλά το πρόβλημα το έχουν δημιουργήσει αυτοί που έχουν χύσει κατ’ επανάληψη αίμα σε συνδυασμό με κάποιους άλλους που πλουτίζουν από αυτό.

Οι ίδιοι είναι που ΔΕΝ θα δώσουν πάλι τη λύση!


BANNER

Γιατί ναι, ο Κρόνος με τον Χείρωνα συναντιούνται για λίγο στον Ουρανό και εδώ στη Γη γίνεται «χαμός» για χρόνια, αφού η δύναμή τους μας υπερβαίνει. Και μην ακούσω αστειότητες περί «ελεύθερης βούλησης» και μάλιστα σε μαζικό επίπεδο…

Άρα ήταν προδιαγεγραμμένο να γίνει!

Αυτό όμως δεν βγάζει από πάνω μας την ευθύνη. Έχουμε την ευθύνη για κάτι που στην πραγματικότητα δεν προκαλέσαμε εμείς, ούτε καν αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους κατηγορούμε και που σωστά τους κατηγορούμε. Γιατί άραγε;

Αυτό είναι ένα από τα πιο βαθιά μυστήρια της ύπαρξής μας!

 

Θαναση Ματσωτα Από Θαναση Ματσωτα