Βιαστικές κινήσεις

Αφροδίτη στον Κριό από 7/2 ως 5/3: Ένα διάστημα δυναμικής διεκδίκησης των πάντων

Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό στις 7/2 στις 10.03 το βράδυ και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο έως τις 5/3 που θα περάσει στον Ταύρο. Ξεφεύγουμε από τη ρομαντική και υποτακτική διάθεση που είχε και είχαμε το διάστημα που βρίσκονταν στους Ιχθείς, περνώντας σε μια δυναμική διεκδίκηση των πάντων.

Η Αφροδίτη στον Κριό έχει θάρρος, θράσος, ετοιμότητα, είναι αφοπλιστική, εξωστρεφής, δεν κάνει υπολογισμούς και δεν έχει χρόνο για διαπραγματεύσεις. Βιάζεται να κάνει αυτό που θέλει και όπως ακριβώς το θέλει.

Ερωτεύεται κεραυνοβόλα και το ίδιο κεραυνοβόλα λέει «αντίο» και «ευχαριστώ» για τις όμορφες στιγμές, πηγαίνοντας παρακάτω. Επίμονη, πείσμων, ξεροκέφαλη, δεν την νοιάζει η απόρριψη και δεν φοβάται να εκδηλωθεί. Μακριά από αυτήν κάθε μορφή δέσμευσης, που ακόμα και αν την αποδεχτεί συμπεριφέρεται σαν αδέσποτη που γυρίζει το βράδυ στο σπίτι της αφού έχει αλητέψει όπως εκείνη θέλει, χωρίς απαραίτητα να προδώσει το αφεντικό της.

Στην τωρινή της πορεία, θα ανάψει φωτιές και θα προκαλέσει πολλές καταστάσεις, εφόσον θα κοντραριστεί με 3 πλανήτες από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση της Αφροδίτης;

Τα παρορμητικά ζώδια, Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι, και όσοι έχουν ωροσκόπο στα ζώδια και στις  μοίρες αυτές, δίνουν μια παράσταση υπερπαραγωγή, ανακατεύοντας τα πάντα και τους πάντες.

Στις 23/2 έχουμε την κόντρα της με τον Δία, η οποία γίνεται με βάση το συμφέρον και χωρίς καμία συναισθηματική μεσολάβηση. Από 21 έως 24/2, πλανάται η αίσθηση πως γρήγορα θα έρθει ανατροπή δεδομένων και στεγανών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ όλες οι ενέργειες είναι απαλλαγμένες από συναισθηματισμούς.

Αφορά περισσότερο Αιγόκερους, Ζυγούς, Καρκίνους και Κριούς του 2ου δεκαήμερου

Στις 29/2 κορυφώνεται η κόντρα με τον Πλούτωνα και ακολουθεί στις 3/3, η κορύφωση της κόντρας με τον Κρόνο, οι οποίες προκαλούν φρενίτιδες και πάθη τρομερά, όπως έλεγε και το υπέροχο άσμα του Βαγγέλη Γερμανού.

Η παρορμητική και δυναμική Αφροδίτη του Κριού, συγκρούεται με τους φιλόδοξους και άκαμπτους Πλούτωνα και Κρόνο του Αιγόκερω, με αποτέλεσμα συνεχείς ψυχολογικές εντάσεις.

Από 27/2 έως 4/3, είναι ένα διάστημα που τα απωθημένα και ότι μας έχει στοιχειώσει μέσα μας εκτοξεύονται στην επιφάνεια δυναμικά και αποφασιστικά, στοχεύοντας στην εξαφάνισή τους. Για να εξαφανιστούν, όμως θα πρέπει να περάσουν από συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα.  Η μεταμορφωτική αλλαγή όσο και αν κοστίσει, θα είναι λυτρωτική για όλους, εφόσον ξεκαθαρίζει το τοπίο των δισταγμών.

Σχέσεις προσωπικές, οικονομικές και επαγγελματικές ζητάνε ηθική αποκατάσταση, δικαίωση και ανταμοιβή, αλλά το δύσκολο είναι να υπάρξουν, καθώς και τα δύο μέρη ζητάνε ακριβώς το ίδιο πράγμα, επιμένοντας στο δίκιο τους.

Λέξεις όπως υπομονή και ψυχραιμία είναι ανώφελες, καθώς η ενέργεια των ημερών είναι εκρηκτική, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί του 3ου δεκαήμερου, λάβετε θέσεις για μάχη.

Στις 5/3 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο για να μας ανταμείψει για την αναστάτωση που προκάλεσε, με τον πιο απολαυστικό τρόπο.


BANNER

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη