Δοτικότητα

Λειαίνοντας τις αιχμηρές συναισθηματικές γωνίες

Μέσα στην αγκαθωτή πλανητική ατμόσφαιρα που επικρατεί, η Αφροδίτη έρχεται να εξευμενίσει για λίγο τη σφοδρότητα, εναποθέτοντας ένα βελούδινο πέπλο στα αιχμηρά σημεία, που μας ανοίγουν πληγές.

Το πέρασμά της στους Ιχθύς στις 13/1 στις 20.39 το βράδυ, συμπίπτει με τη συνάντηση των Ήλιου – Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, απλώνοντας μια γλυκιά παρηγοριά και ξορκίζοντας όσο μπορεί τα μοιρολόγια.

Αυτή η αραχνοΰφαντη, γλυκιά, ευαίσθητη, καλλιτεχνική, ρομαντική, δοτική Αφροδίτη, μπορεί να κατευνάσει την ένταση, ακόμα και τις στιγμές που ξεχνιέται, αποπροσανατολίζεται, ή αφήνεται να παρασυρθεί από ουτοπίες και πλάνες.

Με ποιους πλανήτες θα συναντηθεί στη διαδρομή της στους Ιχθείς;

Στο τωρινό της πέρασμα από τους Ιχθύς, θα έχει πολλές πλανητικές συναντήσεις, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αρμονικές!

Η πρώτη της επαφή θα είναι με τον Ουρανό στις 16/1, προσδίδοντας στις πειθαρχημένες και αυστηρές κινήσεις μας, μια ξαφνική νότα ευαισθησίας και κατανόησης. Από 14 έως 17/1 μπορούμε να απολαύσουμε ιδιαίτερες στιγμές,με αρκετή δόση εκκεντρικότητας που χρωματίζει τις επιλογές μας, ειδικότερα Ταύροι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Παρθένοι στου 1ου δεκαήμερου.

Ακολουθεί η αρμονική όψη με τον Δία στις 23/1, που προσδίδει εύνοια, μετριάζοντας τις δυσκολίες ή ακόμα και υπερνικώντας τις ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός.

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ

Από 19 έως 24/1 ευνοούνται οικονομικές και ερωτικές υποθέσεις, ενώ νιώθουμε πιο τυχεροί και ήρεμοι.

Ενάντια στις δυσάρεστες καταστάσεις, απολαμβάνουμε ένα πολύ δοτικό διάστημα, ιδιαίτερα Αιγόκεροι, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Σκορπιοί στις αρχές του 2ου δεκαήμερου.

Στις 27/1 έρχεται μια αντίφαση που αν την χειριστούμε σωστά, θα καταλήξει σε μια υπέροχη πραγματικότητα. Η Αφροδίτη κοντράρεται με τον πύρινο Άρη του Τοξότη και έρχεται σε μια υπέροχη συνάντηση με τον Ποσειδώνα.

Οι μέρες από 25 έως 28/1, είναι γεμάτες ερωτισμό, επιθυμία, ανάγκη για τρυφερότητα αλλά και διεκδίκηση, εκτόνωση και περιπλάνηση, ανάλογα με την προσωπική δέσμευση του καθενός.

Η σεξουαλική επιθυμία εντείνεται, ενώ παράλληλα υπερβαίνουμε τα συνηθισμένα, επιδιώκοντας να μπει ένα μαγικό στοιχείο στις επαφές μας.

Εξαιρετικά δημιουργικό διάστημα και ευνοϊκό για καλλιτέχνες και τέχνες γενικότερα. Σε ιδιαίτερη δράση βρίσκονται Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένοι και Δίδυμοι του 2ου δεκαήμερου.

Οι ασυνήθιστα πολλές προσφορές της Αφροδίτης κατά το τωρινό πέρασμά της, συνεχίζονται με τις αρμονικές όψεις της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 2 και 4/2 αντίστοιχα. Εδώ είναι που απλώνει το βελούδινο πέπλο της και υπενθυμίζει στους δύο αυτούς γίγαντες τις έννοιες της κατανόησης και της ενσυναίσθησης.

Ιδανικό διάστημα από 31/1 έως 5/2 για να ζητήσουμε χάρες, διευκολύνσεις, συγνώμες, να απολογηθούμε, να μαλακώσουμε και να διαλύσουμε τα σκληρά άλατα από τα εσωτερικά συναισθηματικά μας τοιχώματα. Περισσότερο ευεργετικό διάστημα για Αιγόκερους, Ιχθύες, Καρκίνους, Ταύρους, Παρθένους και Σκορπιούς του 3ου δεκαήμερου.

Στις 7/2 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, πυροδοτώντας και πάλι το εκρηκτικό κλίμα.


BANNER - 14901_ροζ_300χ250

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη