Αναστατώσεις

Η στασιμότητα διαλύεται

Το 2020 είναι μια καθοριστική χρονιά, με έντονα γεγονότα σε γενικό και προσωπικό επίπεδο. 

Τα δύο πολύ χαρακτηριστικά αστρολογικά συμβάντα, είναι πρώτον η συνάντηση του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η οποία κορυφώνεται στις 12/1, αλλά επηρεάζει ως τις 21/3 και μετά ξανά από τα μέσα Ιουλίου έως τις 16/12, βασικά όμως επηρεάζει όλη τη χρονιά.

Το δεύτερο αστρολογικό συμβάν, είναι η πολύμηνη παραμονή του Άρη στον Κριό το 2ο εξάμηνο του χρόνου, από τις 28/6 έως τις 6/1/2021!

Έχουμε ήδη δύο πλανήτες που είναι σε πανίσχυρη θέση (Κρόνος στον Αιγόκερω και Άρης στον Κριό), με την πολεμική διάθεση να διαχέεται παντού.

Η πρόθεση είναι να μην μείνει τίποτα όρθιο αν αυτό είναι σαθρό, παραμένει χρόνια ανεξακρίβωτο, ή σέρνεται αναισθητικά χωρίς αποτέλεσμα.

Η λύση έρχεται να δοθεί με κάθε κόστος, δεν υπάρχουν πλέον μεσοβέζικες καταστάσεις, ούτε άλλοθι και δικαιολογίες. Η νέα τάξη πραγμάτων έρχεται βίαια, για όσους δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Η στασιμότητα διαλύεται και τη θέση της παίρνει η αποκατάσταση, είτε ευχάριστη είτε δυσάρεστη.

Αυτό είναι και η σημαντική ευεργεσία όλης αυτής της αναστάτωσης, που μας υπενθυμίζει πως «Ουδέν κακό αμιγές καλού» και «Κάθε εμπόδιο για καλό».

Από την άλλη, η ανταμοιβή αποτελεί το βάλσαμο του κάπως σαδιστικού αυτού σχήματος, μέσω της μεταμόρφωσης και της νέας εκκίνησης.

Παρόλο όμως που επηρεάζονται όλοι από τις όψεις της χρονιάς, υπάρχουν κάποια ζώδια και δεκαήμερα, που νιώθουν στο πετσί τους τη βαριά αυτή επιρροή.

Αυτά είναι η τετράδα των παρορμητικών ζωδίων, (Αιγόκεροι, Ζυγοί,Κριοί και Καρκίνοι) του 3ου δεκαήμερου, που βιώνουν έντονα τα γεγονότα, έχοντας αυξημένο ψυχολογικό βάρος.

Επίσης όσοι έχουν ωροσκόπο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη από 21η  έως 30η μοίρα των ζωδίων αυτών, με κύριο βάρος στον Ήλιο, τη Σελήνη και τον ωροσκόπο.

Πολύ σημαντικές ημερομηνίες είναι οι ακόλουθες:

22 και 23/3 κόντρα Άρη – Πλούτωνα

13,14,15/8 κόντρα Άρη – Πλούτωνα

23,24,25,26 και 27/8 κόντρα Άρη - Κρόνου

27,28,29,30/9 κόντρα Άρη – Κρόνου

8,9,10/10 κόντρα Άρη – Πλούτωνα

21,22,23/12 κόντρα Άρη – Πλούτωνα

Επίσης πολύ σημαντική είναι η Νέα Σελήνη στις 16 Οκτωβρίου στην 24η μοίρα του Ζυγού, η οποία πυροδοτείται από Άρη, Κρόνο και Πλούτωνα, για το 3ο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων που προαναφέρθηκαν.

Προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά θέματα, νέες δραστηριότητες βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, ενώ όσοι είναι γεννημένοι στις ακόλουθες ημερομηνίες, χρειάζεται να δείξουν ψυχραιμία, σύνεση και προσοχή στις παρορμητικές και ακραίες ενέργειες, διαφυλάσσοντας όσο μπορούν την ηρεμία τους.

Ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν Αιγόκεροι γεννημένοι 14,15,16/1, Κριοί γεννημένοι 12,13,14/4, Καρκίνοι γεννημένοι 15,16,17/7 και Ζυγοί γεννημένοι 16,17,18/10.

 Προχωράμε με μια σκέψη: Αυτό που μας δυσκολεύει, είναι αυτό που μας δίνει και τη λύση.


BANNER - 14901_red

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη