Εξελικτική πορεία

Αστρολογία και Μεσουράνημα: ο δρόμος που οφείλουμε ευλαβικά να ακολουθήσουμε!

 Το ψηλότερο σημείο στο ωροσκόπιο, το Μεσουράνημα, η ακμή του δέκατου οίκου, είναι άμεσα συνδεδεμένο με την προσωπική μας εξέλιξη, αλλά και με τα επιτυχημένα ή όχι κοινωνικά κατορθώματα, αυτά που μας βάζουν τη σφραγίδα του κύρους, του status και της κοινωνικής αποδοχής. Το νόημα όμως που κρύβεται από κάτω, είναι δικό μας έργο να το φέρουμε στην επιφάνεια.

Το Μεσουράνημα είναι ο δρόμος που το ωροσκόπιο δείχνει πως οφείλουμε ευλαβικά να ακολουθήσουμε. Οφείλουμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τις δονήσεις της κοινωνίας και να εκφράσουμε έμπρακτα αυτό, για το οποίο είμαστε φτιαγμένοι.

Σε έναν κόσμο, ο οποίος επικροτεί και βαθμολογεί τους ανθρώπους, με έναν τρόπο ανάλογο με τις επιδόσεις στο σχολείο, αξιολογεί την προσωπική επιτυχία σύμφωνα με τη βαθμολογία σε κατατακτήριες εξετάσεις και αδιαφορεί για τα πραγματικά ταλέντα, είναι δύσκολο να αφεθούμε σε αυτά για τα οποία είμαστε φτιαγμένοι. Και όμως, μετά από αρκετές και δύσκολες διαδρομές στη ζωή μας, ανακαλύπτουμε το δυναμικό μέσα μας και τολμάμε να το φέρουμε στην κoινωνία, μέσα από την προσφορά και το επάγγελμά μας.

Αυτό προϋποθέτει φυσικά την εκ βαθέων ανάλυση του εαυτού μας και το ξεσκέπασμα των αληθινών ταλέντων του, που συχνά θάβονται κάτω από τα μικροαστικά κλισέ, ειδικά όταν πρόκειται για επαγγέλματα, που η οικογένειά μας δεν θεωρεί ευρέως αποδεκτά. Γεγονός που ωθεί άτομα, τα οποία δεν έχουν την παραμικρή ανάγκη να απαλύνουν τον πόνο του άλλου,  να γίνουν γιατροί ή θεραπευτές, ακολουθώντας τυφλά το κύρος και μόνο του επαγγέλματος.

Για μια πλήρη ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901 και μίλησε με τον Σταύρο Μιχαήλο και τους συνεργάτες του! 14901 

Γι’ αυτό και οι οικογενειακές και πολιτιστικές επιρροές καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία μας, ενώ στη διάρκεια της ζωής μας μέσα από τον έρωτα, τις σχέσεις και το σμίξιμο με άλλους, απαλλασσόμαστε συχνά από τις οικογενειακές θηλιές και αν έχουμε την τύχη να γνωρίσουμε άτομα ανοιχτά και με επιρροή πάνω μας, τότε εκπληρώνεται ο συμπαντικός μας σκοπός.

Σε ένα ωροσκόπιο, το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται το Μεσουράνημα λειτουργεί σαν δάδα του σκοπού της ζωής μας, αρκεί να έχουμε εμπιστοσύνη και να το αποδεχτούμε. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, περιγράφει τις ποιότητες που φέρνουμε μέσα μας και αναπτύσσουμε με τον καιρό.

BANNER - 14901_red

Το Μεσουράνημα στα δώδεκα ζώδια: Αν λοιπόν έχεις μεσουράνημα στον..

Κριός

Είμαι ο αρχηγός

Ό,τι και να κάνει επαγγελματικά, θα κρατήσει την πρωτοβουλία, θα χειριστεί σωστά την εμπειρία και θα διαλέξει κάτι που θα του εξασφαλίσει την ελευθερία του. Ελκύεται από τον αθλητισμό, τα πολεμικά επαγγέλματα, ενώ αν αποφασίσει να ακολουθήσει τον ιατρικό κλάδο, γίνεται επιτυχημένος χειρούργος.

Ταύρος

Φασούλι το φασούλι

Σκοπός της ζωής είναι να κρατηθεί η ισορροπία ανάμεσα σε οικογένεια και επαγγελματικά. Συνήθως το άτομο διαλέγει ένα επάγγελμα το οποίο είναι σίγουρο και χωρίς ρίσκο. Τέλεια θέση για οικονομικά, χρηματιστές και εμπόριο τροφίμων. Επίσης δύσκολα μένουν μακριά από καλλιτεχνικά επαγγέλματα και τη γεωργία.

Δίδυμο

Εμένα να ακούτε

Πνευματικά ανήσυχοι, πολύπλευροι, ψάχνουν για επικοινωνία, γεγονός που τους καθιστά ικανούς δασκάλους, δημοσιογράφους, μεταφραστές. Διαπρέπουν σαν τουριστικοί πράκτορες, διαφημιστές και γενικά στα ΜΜΕ.

Καρκίνο

Θέλω να δουλεύω από το σπίτι μου

Μεγάλη σπουδαιότητα έχει η φύση του επαγγέλματος, αφού έχουν ανάγκη να νιώθουν συναισθηματικά ασφαλείς, μακριά από εχθρότητες, χωρίς να ψάχνουν την κοινωνική επιβεβαίωση. Η ανάγκη για προσφορά είναι εδώ και για αυτό ο σκοπός της ζωής τους επιτυγχάνεται μέσα από επαγγέλματα όπως νοσοκόμοι, θεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί.

BANNER - 14901_ροζ_300χ250

Λέοντα 

Ρίξε Θεέ χρυσόσκονη

Άνθρωποι που στοχεύουν στην αναγνώριση και την κοινωνική επιτυχία, η οποία εξαργυρώνεται με χρήμα και χλιδή. Είναι ευτυχισμένοι εάν οι επαγγελματικές τους διαδρομές τους επιτρέψουν να ασχοληθούν με πολιτική σταδιοδρομία, χρηματοδοτήσεις, εμπόριο πολυτελών ειδών, πολυεθνικές.

Παρθένο

Των φρονίμων τα παιδιά

Η τελειότητα και η λεπτομέρεια είναι το μεγάλο ατού στο μεσουράνημα αυτό. Προτιμούν θέσεις βοηθητικές, κυρίως σε επαγγέλματα υγείας. Γίνονται ικανοί διατροφολόγοι, διαιτολόγοι, μαίες και δημόσιοι λειτουργοί. Παράλληλα επιδεικνύουν μοναδικό συγγραφικό ταλέντο. Όλα αυτά όμως μέσα από μακροχρόνιες, ομιχλώδεις διαδρομές, πριν βρουν το στόχο τους.

Ζυγό

Αρμονία

Περνάνε κρίσεις στη ζωή τους, οι οποίες προκαλούνται λόγω διατάραξης κάποιας ισορροπίας. Ο, τι και να επιλέξουν, θα φροντίσουν να στερείται έντασης και πίεσης. Στα ταλέντα τους ανήκει η ομαδική εργασία και η διατήρηση της αρμονίας. Ενθουσιάζονται με ό,τι σχετίζεται με την ομορφιά, τη μόδα, τα νομικά επαγγέλματα και τη διακόσμηση.

 Σκορπιό

Ο αγών μου

Θα δώσετε πολλές φορές μάχες στη ζωή σας, γιατί δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα χωρίς πάθος. Συχνά θα βρεθείτε να αποζητάτε απελευθέρωση από τα παλιά επαγγελματικά δεσμά και μια νέα κατεύθυνση. Η ζωή ένας συνεχής αγώνας, κάθε φορά λυσσαλέο κυνηγητό των στόχων. Η έρευνα, ιατρική, επιστημονική, αστυνομική, είναι τέλεια στο πετσί σας.

BANNER - 14901_yellow

Τοξότη

Όπου γης και πατρίς

Αυτό που ποθείτε είναι η ολοκλήρωση μέσα από συνεχείς αλλαγές σκηνικού, κουλτούρας και γνώσης. Για εσάς επιτυχία δεν είναι το χρήμα, αλλά η αναγνώριση του έργου σας. Η φιλοδοξία σας, σας οδηγεί στις διεθνείς σχέσεις, σε ακαδημαϊκή καριέρα, αλλά και σε ιδεολογική πάλη.

 Αιγόκερω

The world is not enough

Το διπλό δώρο του Θεού για εσάς είναι η πειθαρχεία και η υπευθυνότητα σε ό,τι αναλαμβάνετε. Ο σκοπός της ζωής είναι να κερδίσετε σε σπουδαιότητα, κάτι που έρχεται μετά από πολύχρονη επιμονή, θέληση και διάρκεια. Επιλογή επαγγελμάτων κύρους και βαρύτητας. Συχνά ο δρόμος σας οδηγεί σε δικαστικά επαγγέλματα, αλλά χωρίς να μείνετε κατώτεροι στην κλίμακα, αλλά εισαγγελικές και δικαστικές θέσεις, δύσκολα θα σας ξεφύγουν.

Υδροχόο

Rocκ 'n' roll forever

Είστε πεπεισμένοι από μικροί, πως μεγαλώνοντας θα παίξετε έναν σπουδαίο ρόλο στην κοινωνία. Μόνο που δεν ξέρετε τι. Έχετε το δυναμικό να γίνετε επιστήμονας διαστήματος ή απλά παιδί των λουλουδιών. Αυτό που είναι ριζωμένο μέσα σας, είναι πως πιστεύετε πως ο καθένας είναι ικανός να ταρακουνήσει τον κόσμο, αρκεί να το θέλει. Τα επαγγέλματα που σχετίζονται με αεροπορία, επικοινωνία, τεχνολογία, αλλά και ανθρωπιστική εργασία, είναι κομμένα και ραμμένα πάνω σας.

Ιχθύ

Ο φύλακας Άγγελος

Μία εξαιρετική όσφρηση για τις ανάγκες του άλλου και απίστευτη ευαισθησία, σας εξοπλίζουν με ένα σπάνιο ταλέντο. Μην γυρίζετε την πλάτη στα λεπτά, ευαίσθητα και ρομαντικά επαγγέλματα, όπως είναι η μουσική, η Τέχνη, η προσφορά στο συνάνθρωπο και η συμβουλή σας, για κάθε περίσταση.


BANNER

 

Astrologos team Από Astrologos team