Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Υπεύθυνη, μόνο για τα χειροπιαστά


Κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο

Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 26/11 στις 2.29 μετά τα μεσάνυχτα, αφήνοντας τα άνετα αθλητικά παπούτσια και τις ευρύχωρες φόρμες που φορούσε στον Τοξότη και στριμώχνεται μέσα σε γόβες και ταγιέρ, υιοθετώντας αυστηρό ύφος.

Προσπαθεί συνεχώς να κρατήσει τα προσχήματα, είναι τυπική, σοβαρή, μετρημένη, αξιοπρεπής, συντηρητική, με στεγανά και καθωσπρεπισμούς, αγέρωχη, αξιόπιστη, ανασφαλής, φιλόδοξη και απρόσιτη. Πολλοί τη θεωρούν ξινή, αλλά δεν μπορεί να έχει γλυκιά και μεθυστική γεύση, βρισκόμενη στο ζώδιο του Κρόνου, σεβόμενη τις αρχές του.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και οι όψεις που σχηματίζει

Σε αυτό της το πέρασμα από τον Αιγόκερω, θα έχει 5 πλανητικές συναναστροφές, με χαρακτηριστικότερη τη συνάντησή της με τον Κρόνο, ο οποίος αναπαύεται στο αγαπημένο του περιβάλλον.

Η πρώτη είναι η αρμονική όψη με τον Ουρανό, που κορυφώνεται στις 28/11 και δίνει στα συναισθήματά μας μια απροσδόκητη χροιά από 26 έως 29/11. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες που ενισχύονται από την όψη αυτή, δεν είναι τόσο παρορμητικοί, εφόσον γίνεται σε ζώδια της γης και η λογική μετριάζει τον ενθουσιασμό.

Είναι όμως ιδανικό διάστημα για οικονομικά ρίσκα ή επενδύσεις, ειδικότερα για Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους των πρώτων ημερών.

Συνεχίζοντας, έρχεται σε αρμονική όψη με τον Άρη στις 3/12, ξεχνώντας τις συντηρητικές της πλευρές και εκδηλώνοντας μεγάλο πάθος, παρασυρόμενη από αυτό του Άρη στον Σκορπιό.

Το διάστημα από 1 έως 4/12, είναι ιδανικό για να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας και να απολαύσουμε έντονες ερωτικές ιστορίες, έχοντας στο νου μας πως το τείχος δεν είναι απόρθητο. Επίσης, μπορούμε να κινήσουμε κληρονομικές υποθέσεις, ζητήματα δανείων και ρυθμίσεων.

Ευνοούνται περισσότερο Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, στο τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου.

Ακολουθεί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στις 8/12, στρεφόμενοι προς την τέχνη αλλά με έναν πιο υπολογιστικό τρόπο, όχι τόσο δημιουργικό και συναισθηματικό. Από 6 έως 9/12 είναι ιδανικό διάστημα για αγορές έργων τέχνης και επενδύσεις στον χώρο της τέχνης γενικότερα. Επίσης ιδανικό διάστημα για οργάνωση εκδηλώσεων και παραστάσεων, ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο, λιώνουμε κρυφά σαν κεράκια, κρατώντας εξωτερικά στάση επιφύλαξης.

Η όψη αφορά περισσότερο Αιγόκερους, Ιχθείς, Καρκίνους και Παρθένους του 2ου δεκαήμερου.

Η συνέχεια δεν είναι καθόλου ευχάριστη, καθώς ακολουθούν δύο πολύ σκληρές όψεις, η μία στις 11/12 και η άλλη στις 13/12 και είναι η συνάντησή της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα αντίστοιχα.

Το διάστημα από 9 έως 14/12 χρειάζεται προσοχή σε ότι αφορά τις συναισθηματικές μας αντιδράσεις.

Μπορεί να νιώσουμε άδειοι, πληγωμένοι και προδομένοι και οι άλλοι να μας φαίνονται απόμακροι ή να κρατάμε εμείς αποστάσεις. Η ανασφάλεια, ο φόβος, οι δισταγμοί πρωταγωνιστούν, σε ένα διάστημα που συγχρόνως παλεύουμε για τις ανάγκες μας, πάσης φύσεως. Αισθανόμαστε αφόρητη συναισθηματική πίεση και χρειαζόμαστε εκτόνωση. Χειριστικές συμπεριφορές από παντού δημιουργούν ασφυξία, γι αυτό είναι πολύ σημαντικό, να ελέγξουμε όσο μπορούμε τις αντιδράσεις μας.

Ιδιαίτερα καταπιεστικό διάστημα για Ζυγούς, Κριούς, Αιγόκερους και Καρκίνους στο τέλος του 2ου δεκαήμερου και αρχές του 3ου.

Στις 20/12 το πρωί, περνάει στον Υδροχόο.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, έρχεται για να δοκιμάσει τη συναισθηματική μας ρευστότητα.Ας προετοιμαστούμε κατάλληλα.


BANNER - 14901_red

 

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη