Αυτογνωσία

Άρης στον Σκορπιό: Σε αγαπώ αλλά δεν σε έχω ανάγκη

Στις 19/11 στις 9.41 το πρωί, ο Άρης αποχαιρετά το φιλόξενο περιβάλλον του Ζυγού, αδειάζει τις βαλίτσες του από  διπλωματία και τις γεμίζει με αμετάκλητο πείσμα, έως τις 3/1/2020, που θα περάσει στον Τοξότη.

Ο Άρης στον Σκορπιό λειτουργεί εκ του ασφαλούς εφόσον βρίσκεται σε ένα γνώριμο περιβάλλον, δεν ρισκάρει και δεν αντέχει την απόρριψη. Ενεργεί με σταθερότητα και δρα φαινομενικά ήρεμα, αλλά ουσιαστικά σαρωτικά. Ντύνεται με άφθονο πάθος και κρεμάει τα κτητικά του συναισθήματα ως αναπόσπαστα αξεσουάρ της διεισδυτικής του παρουσίας.

Είναι πολύ παρών αλλά και πολύ απών, ανάλογα με τα μηνύματα που παίρνει, τα οποία αντιλαμβάνεται και αποκωδικοποιεί άμεσα και με άφταστο ταλέντο. Η εσωτερική του πλευρά είναι μεγάλης σημασίας, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να σταματήσει τις δραστηριότητές του και να πέσει σε βαθιά περίσκεψη, επιζητώντας την αυτοκριτική και την αυτογνωσία. Όσο απελπιστικά αργός είναι, άλλο τόσο εντυπωσιακά αποτελεσματικός μπορεί να γίνει.

Ο Άρης στον Σκορπιό και οι πλανητικές όψεις που σχηματίζει

Στη συγκεκριμένη πορεία του, θα έχει 4 σημαντικές συναντήσεις, αρχίζοντας με την κόντρα με τον Ουρανό, που κορυφώνεται στις 24/11. Αναμένεται ένα δεκαήμερο μεγάλης αναστάτωσης, εφόσον ο Ερμής θα έχει γυρίσει σε ευθεία φορά και καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τα πάντα. Αν έχουμε κάνει το λάθος και έχουμε θεωρήσει κάτι δεδομένο, μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Προσοχή στις εμμονές, το αμετακίνητο πείσμα και στις ανατροπές, που καθοδηγούνται μόνο από το πείσμα, ιδιαίτερα Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες του 1ου δεκαήμερου.

Στις 13/12 έχουμε την κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ποσειδώνα, η οποία θα μας ταξιδέψει από τις 8 έως τις 17 του μήνα. Το διάστημα αυτό ενεργοποιούνται η έμπνευση και ο ρομαντισμός, με την καρδιά να χτυπάει δυνατότερα, από τα έντονα συναισθήματα. Διάστημα που ευνοεί ερωτευμένους, ιατρικές εξετάσεις, εγχειρήσεις και καλλιτέχνες, που αναζητούν έμπνευση και διείσδυση στο αντικείμενο της τέχνης τους. Ευνοούνται ειδικότερα ΣκορπιοίΙχθύες και Καρκίνοι του 2ου δεκαήμερου.

Στις 19/12 έρχεται η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Κρόνο, που θα επηρεάζει από 15 έως 22/12.

Η καλή διάθεση του Κρόνου, βοηθάει να εδραιωθεί κάτι που θέλουμε πολύ, λαμβάνοντας δικαίωση και ανταμοιβή για τη δράση και την επιμονή μας. Ιδανικό διάστημα για συμφωνίες και δραστηριοποίηση σε όλους τους τομείς των φιλοδοξιών μας, ειδικότερα για Σκορπιούς και Αιγόκερους γεννημένους στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου.

Τέλος, στις 22/12 εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα, όψη που επηρεάζει από τις 20 έως τις 26/12 και σχετίζεται με την προηγούμενη αρμονική όψη με τον Κρόνο. Η μεταμόρφωση έρχεται και κάθε τι που ήταν σε αμφισβήτηση, παίρνει την τελική του μορφή. Όλα ξεκαθαρίζουν, καθώς δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, ιδιαίτερα για Σκορπιούς, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες, γεννημένους στις πρώτες ημέρες του 3ου δεκαήμερου.


BANNER - 14901_yellow

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη