Πειθαρχία και δημιουργικότητα

Ποσειδώνας εξάγωνο Κρόνος: Εκπλήρωση προσδοκιών

Στις 9 Νοεμβρίου στις 4.46 τα ξημερώματα, ο πειθαρχημένος Κρόνος, εναρμονίζεται με τον δημιουργικό Ποσειδώνα, εκφράζοντας μόνο τα καλά τους στοιχεία. Αυτό είναι ακόμα πιο βέβαιο, καθώς πέρα από την αρμονική τους όψη, βρίσκονται στις θέσεις εξουσίας τους, στον Αιγόκερω και τους Ιχθείς αντίστοιχα, οπότε αποκτούν άλλο μέγεθος.

Είναι η 3η φορά που εναρμονίζονται μέσα στη χρονιά και η τελευταία αλλά κάθε φορά λαμβάνουν και μια διαφορετική διάσταση. Η επιρροή τους είναι σε ισχύ από τις αρχές Οκτωβρίου και θα είναι έως τα τέλη περίπου του μήνα.

Αυτό που θα πρέπει να προσέχουμε σε αυτή τους τη συνεύρεση είναι πως όλα τα δημιουργικά μας σχέδια που επιθυμούμε να προωθήσουμε πρέπει να παγιωθούν λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Γι αυτό και τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχουμε δει ματαιώσεις, εμπόδια, αναβολές ή στασιμότητα στα σχέδιά μας.

Η κορύφωση της επιρροής τους αυτές τις μέρες, μας δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να εστιαστούμε σε όλα εκείνα που επιθυμούμε, διαχωρίζοντας τα απαραίτητα από τα περιττά και τα αληθινά από τα πλασματικά.

Ο Κρόνος εδραιώνει, ο Ποσειδώνας εμπνέει

Ο Κρόνος εδραιώνει όλα εκείνα που ο Ποσειδώνας εμπνέεται, δίνοντας τα χέρια τους για μια πολύ συγκαταβατική και αξιόπιστη συμφωνία. Νιώθουμε αποδοχή, δικαίωση, ανταμοιβή, αναγνώριση, ενώ γεμίζουμε με δημιουργικό σθένος και πειθαρχία.

Το ιδανικό διάστημα για να βάλουμε μπρος τις φιλοδοξίες μας είναι από 24 έως 30/11 ενώ πιο πριν δεν πρέπει να σταματήσουμε στιγμή να ενεργούμε, συλλέγοντας αυτά που χρειαζόμαστε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την όψη Κρόνου-Ποσειδώνα

Αιγόκεροι, Ιχθείς, Παρθένοι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί του 2ου δεκαήμερου, δέχονται την επιρροή πιο έντονα και πιο άμεσα, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 16η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Η καλή σχέση μεταξύ των δύο αυτών πλανητών, προάγει το αίσθημα της ανωτερότητας, για το οποίο ουσιαστικά παλεύουμε όλο το διάστημα της επαφής τους.


BANNER - 14901_ροζ_300χ250

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη