Ανεμελιά

Δεν ανταλλάσσει με τίποτα την άνεσή της

Η εμφάνιση του μήνα Νοέμβρη στο εποχιακό προσκήνιο, συνοδεύεται από το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη στο αστρολογικό προσκήνιο, η οποία περνάει στο ζώδιο στις 10.25 το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου.

Η Αφροδίτη πετάει επιπόλαια τα σαγηνευτικά ρούχα που φορούσε στον Σκορπιό, βγάζει με χαρά τους κορσέδες και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και αρπάζει τα άνετα, λειτουργικά, ανέμελα ρούχα του Τοξότη, χωρίς να κάνει καμία δεύτερη σκέψη.

Θέλει την ελευθερία της και το δείχνει με κάθε τρόπο, ενώ δεν ανταλλάσσει με τίποτα την άνεσή της, προκειμένου να φαίνεται πιο ελκτική, ερωτική και σκανδαλιάρα. Αυτά τα βίωσε στο περιβάλλον του Σκορπιού και τώρα θέλει να  σκεφτεί, να φιλοσοφήσει, να βάλει το αθλητικό της και να λιώσει στο γυμναστήριο ενώ παράλληλα να επαναφέρει συμπεριφορά και στάση εφηβική και ανέμελη, που τόσο έχει ανάγκη. Εννοείται πως κανονίζει διαρκώς μικρές ή μεγάλες εκδρομές και εξορμήσεις, ενώ είναι η ιδανική περίοδος για να κλείσει εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι της, συμπαρασύροντας φυσικά και όλους εμάς.

Το τωρινό της πέρασμα στον Τοξότη, έχει μόνο δύο πλανητικές συναναστροφές (εκτός αυτές με τη Σελήνη φυσικά, που διαρκούν κάποιες ώρες) αλλά και οι δύο είναι άκρως απολαυστικές.

Στις 14/11 κορυφώνεται η κόντρα της με τον Ποσειδώνα και από τις 12 έως 15/11 βιώνουμε ένα διάστημα, στο οποίο δεν ερπατάμε αλλά χοροπηδάμε, δεν μιλάμε σοβαρά αλλά αστειευόμαστε και δεν λαμβάνουμε υπ όψιν μας καμία διαβεβαίωση, υπόσχεση και παρότρυνση για καμία σημαντική δέσμευση. Το διάστημα είναι ιδανικό για να ξεσκάσουμε, να ονειρευτούμε, να εκτονωθούμε αλλά όχι για να στηρίξουμε τις ελπίδες μας, ενώ μπορεί να ακούσουμε και να πούμε πολλά αθώα και ένοχα ψέματα.

Ειδικότερα Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθείς  του  2ου δεκαήμερου, μην βασιστείτε σε εκπλήρωση υλικών και συναισθηματικών αναγκών.

Στις 24/11 έρχεται μια πολυπόθητη για όλους συνάντηση, αυτή με τον Δία, η οποία ζωγραφίζει χαμόγελα στα πρόσωπα και στις καρδιές.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν όλα γίνονται στον υπερθετικό βαθμό, καθώς ο ενθουσιασμός και η υπερβολή της όψης χαρίζει χαρά και αισιοδοξία, μας βγάζει από τη μιζέρια και την κατήφεια και μας οδηγεί στην άφθονη διασκέδαση, ψυχαγωγία και εξωστρέφεια.

Ωστόσο μόνο απολαμβάνουμε χωρίς να επενδύουμε πουθενά από τις 22 έως τις 25/11 ώστε να μην πληρώσουμε ακριβά τη χαρά μας, ειδικότερα Τοξότες, Δίδυμοι,Παρθένοι και Ιχθείς του 3ου δεκαήμερου.

Το διάστημα ευνοεί τα περιττά κιλά, το περιττό ξόδεμα χρημάτων και συναισθημάτων και την περιττή αβρότητα και διαχυτικότητα. Ωστόσο όλα είναι σχετικά και ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις συνθήκες, το πόσο μπορεί να ξεφύγει ή όχι.

Το διάλειμμα της πενταήμερης εκδρομής της  Αφροδίτης στον Τοξότη, λήγει στις 26/11 που περνάει στον Αιγόκερω, με αυστηρότητα και φιλόδοξο σύνολο.


BANNER -margarita

 

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη