Πανσέληνος στον Κριό

Η επιρροή της Πανσελήνου στα ζώδια!

Κριός

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, είστε οι πρώτοι που θα δεχτείτε την επιρροή της που δεν είναι καθόλου εύκολη. Αν όμως είναι να εξαναγκαστείτε σε κάποιες ριζικές αλλαγές, μήπως θα ήταν πιο πολύ στο στυλ σας να τις προκαλέσετε; Πάρτε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σας, θυσιάζοντας κάποια σημαντικά πράγματα στο βωμό της ανάπτυξης.

Ταύρος

Δεν χρειάζεται να δείξετε ιδιαίτερο δυναμισμό στα επαγγελματικά. Διατηρείστε χαμηλούς τόνους και επικεντρωθείτε στην ουσία. Βάλτε τα πράγματα σε μια σειρά και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν και να πάρετε και την αποδοχή των συνεργατών σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε υψηλό επίπεδο τη ζωτικότητα και τα ενεργειακά σας αποθέματα.

Δίδυμοι

Στα οικονομικά δεν έχετε βάλει ακόμη τα πράγματα σε μια σειρά και η επερχόμενη Πανσέληνος τείνει να σας το θυμίζει. Ωστόσο έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. «Πάρτε αμπάριζα» από εκεί, για να βγείτε πιο δυναμικά σε κοινωνικό πλαίσιο, προκειμένου να επεκτείνετε δραστηριότητες και να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη.

Καρκίνος

Ανήκετε και εσείς στα ζώδια που επηρεάζονται ισχυρά από αυτήν την Πανσέληνο. Χρειάζεται να δουλέψετε με επιμέλεια και να βάλετε ενέργεια, προκειμένου να διευθετήσετε κάποιες καταστάσεις, που έχουν υποστεί κάποια πλήγματα και σχετίζονται με συνεργάτες ή πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μια επαγγελματική ευκαιρία σας περιμένει, αν δεν κάτσετε με σταυρωμένα τα χέρια.

BANNER - 14901_red

Λέων

Η Πανσέληνος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς. Θα μπείτε σε κάποια διλλήματα, που όμως ακόμη βρίσκονται στο θεωρητικό στάδιο. Ωστόσο θα ζοριστείτε να αλλάξετε κάποια σχέδια ή αντιλήψεις που θεωρούσατε δεδομένες. Έρωτας ή κάποιο ταξίδι, είναι στο πρόγραμμα και φυσικά το ένα δεν αποκλείει το άλλο, αρκεί να μην ξεφύγετε από τα όρια.

Παρθένος

Αν ανατρέξετε σε παρελθούσες καταστάσεις θα αποκομίσετε αρκετή γνώση και πληροφορία για τις επιλογές που πρέπει να κάνετε τώρα. Αυτό ισχύει κυρίως για οικονομικά θέματα, όπου πολλά νέα πράγματα προετοιμάζονται και αυτό μπορεί να είναι αφορμή αντεγκλήσεων με κοντινά σας πρόσωπα. Κλείστε τις «τρύπες» πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε άνοιγμα.

Ζυγός

Η Σελήνη της δύσκολης αυτής Πανσελήνου βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και αυτό την κάνει πολύ σημαντική για εσάς. Για να εστιάσουμε στα θετικά, η συμμετοχή του Δία σε αρμονικές όψεις με τα Φώτα, δίνει πολλαπλές επιλογές και διεξόδους. Αν τίποτα δεν σας καλύπτει συναισθηματικά ή οικονομικά, είστε διατεθειμένοι να φτάσετε στα άκρα για να το αποκτήσετε!

Σκορπιός

Αποκαλυπτική και λυτρωτική είναι αυτή η Πανσέληνος, με εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν στην «κάθαρση» σχέσεων και καταστάσεων που είναι υπερφορτισμένες συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται να ενδώσετε σε κρυφές ερωτικές παρασπονδίες, ενώ στα οικονομικά έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Τοξότης

Η κοινωνική ζωή απορροφά όλο σας το ενδιαφέρον και όχι άδικα, αφού μπορείτε να επιδιώξετε να «κεφαλαιοποιήσετε» τις καλές σας γνωριμίες με κάποια σημαντικά για εσάς πρόσωπα. Αλλά και το ερωτικό κομμάτι δεν πάει πίσω, αν και σε αυτό δύσκολα θα μπορέσετε να κάνετε το ίδιο και να του δώσετε στη ζωή σας τη θέση που του ταιριάζει.

Αιγόκερως

Δέχεστε και εσείς τα «πυρά» αυτής της Πανσελήνου, αλλά από την άλλη, αυτά είναι που σας κάνουν δυνατότερους, πιο επίμονους και με προσήλωση στον στόχο! Δραστηριοποιηθείτε με εξωστρέφεια, επικοινωνώντας τα προβλήματα που σας απασχολούν. Είναι βέβαιο πως θα εισακουσθείτε και θα βρεθούν αυτοί που θα σας βοηθήσουν.

Υδροχόος

Κάθε είδους ανατροπή αποτελεί βούτυρο στο ψωμί σας. Με αυτήν την Πανσέληνο οι ανατροπές, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, είναι πολύ πιθανές. Αδράξτε την ευκαιρία! Έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αποφύγετε μεμψιμοιρία και άσκοπο σκεπτικισμό. Τίποτα δεν κρύβεται πίσω από οτιδήποτε προσωρινά σας κοντράρει. Απλά δράστε!

Ιχθύες

Όλες οι προτάσεις είτε προέρχονται από τον επαγγελματικό χώρο είτε από αλλού, έχουν στόχο την αύξηση των εσόδων σας. Είστε κοντά στην επιτυχία, αρκεί να το πιστέψετε! Μην δειλιάσετε ή υποχωρήσετε μπροστά σε οποιαδήποτε χειραγώγηση ή απειλή. Όλα είναι στο μυαλό σας. Αντλείστε θάρρος από τη «μεγάλη ιδέα» ου θέλετε να δείτε να πραγματοποιείται!


BANNER -margarita

Θανασης Ματσωτας Από Θανασης Ματσωτας