Κοινωνική αναστάτωση

Η επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι - Θα έρθουν και άλλες; Και πότε;

Το γεγονός της επίθεσης με μαχαίρι στο Παρίσι στις 3 Οκτωβρίου, οπωσδήποτε δεν είναι πρωτόγνωρο για την πόλη. Ο Άρης στο μεσουράνημα του χάρτη της στιγμής που ξεκίνησε το γεγονός είναι η βασικότερη από τις πολλές ενδείξεις. Ο αρκετά επιβαρυμένος χάρτης της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε, με Κρόνο στο Μεσουράνημα και τον Ουρανό στον Ωροσκόπο «φωτογραφίζει» το γεγονός, που θα τολμούσα να πω πως είναι σχετικά μικρό σε μέγεθος σε σχέση με αυτό που θα μπορούσε να προκύψει μέσα στον Οκτώβριο. Για αυτό λοιπόν δεν αποκλείεται να έχουμε και δεύτερο ανάλογο περιστατικό μέχρι το τέλος του μήνα.

Το θέμα είναι πως το Ωροσκόπιο της χώρας έχει αρκετές δυσκολίες σε ένα ευρύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό άλλωστε το είδαμε και τους προηγούμενους μήνες με το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων».

Τους επόμενους μήνες και ιδιαίτερα προς το τέλος της χρονιάς και τις αρχές της επόμενης, κάτω από την επιρροή της συνόδου Κρόνου- Πλούτωνα στον Αιγόκερω, την προοδευτική Σελήνη της χώρας σε κρίσιμες μοίρες, αλλά και την επιρροή των δύο εκλείψεων τον Δεκέμβριο και των Ιανουάριο που βάλλουν απευθείας τον χάρτη της Ζυγού Γαλλίας, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε πολύ σημαντικότερα γεγονότα, που θα προκαλέσουν έντονη κοινωνική αναστάτωση.

Τα γεγονότα αυτά πέρα από κάτι αντίστοιχο με αυτό της 3ης Οκτωβρίου, μπορεί να σχετίζονται με την παιδεία, τις μεταφορές ή κάποια πολιτική διαμάχη που δεν αποκλείεται να πάρει και τη δικαστική οδό. Καταλύτης των εξελίξεων ίσως είναι και κάποιες μεταρρυθμίσεις, που θα αγγίξουν μια σημαντική μερίδα του κόσμου.

Δύσκολο λοιπόν το έργο της Γαλλικής κυβέρνησης και του Τοξότη Emmanuel Makron το επόμενο διάστημα, αν και δεν φαίνεται τα γεγονότα να τον αγγίζουν τόσο πολύ σε προσωπικό επίπεδο, όπως την προηγούμενη χρονιά.

Πολιτική Αστρολογία:Διάβασε για τις εξελίξεις στη Λιβύη εδώ:


BANNER - 14901_yellow

 

 

 

Θαναση Ματσωτα Από Θαναση Ματσωτα