Υπαινιγμοί και υποσχέσεις...

Βουτιά στον βυθό των συναισθημάτων μας

Στις 8/10 στις 8.00 το βράδυ και 6 μόλις λεπτά, η Αφροδίτη αφήνει το ιδανικό της περιβάλλον αυτό του Ζυγού και μεταμορφώνεται σε μάγισσα Κίρκη, περνώντας το κατώφλι του Σκορπιού, με το εμβληματικό ραβδί της στο χέρι.

Στον Σκορπιό η Αφροδίτη, διογκώνεται. Υπερβαίνει τον εαυτό της σε όλα. Τα συναισθήματα γίνονται σφοδρά και τα θετικά και τα αρνητικά, ενώ οι επιθυμίες μοιάζουν με διαταγές που δεν σηκώνουν αντιρρήσεις. Ακόμα και η απόρριψη, γίνεται στα χέρια της ένα όπλο για να δείξει πόσο πανίσχυρη είναι στις αντιδράσεις της.Κυνική, ειρωνική, παθιασμένη, εκδικητική, διεισδυτική, λάγνα, ερωτόμορφη, σεξουαλική, απύθμενη, άκρως ανταποδοτική, διερευνητική, κατασκοπική, επιμελώς μυστικοπαθής και αλύτρωτη. Το τωρινό της πέρασμα από τον Σκορπιό, είναι γεμάτο υπαινιγμούς και υποσχέσεις και κυρίως αλλαγές ρόλων, φέρνοντας καθοριστικές ανακατατάξεις.

Κάνει το εντυπωσιακό της ντεμπούτο στις 13/10, βγάζοντας με αυθάδεια τη γλώσσα στον Ουρανό που βρέθηκε απέναντί της , δηλώνοντας ευθαρσώς, πως θα γίνει ό,τι θέλει αυτή.

Από τις 11 έως τις 14/10 λοιπόν, θα υπάρξουν αιτήματα ανεξαρτησίας, αλλαγών, αναδιάρθρωσης και ανακατατάξεων στις σχέσεις μας. Ό,τι θεωρείται βαλτωμένο, μονότονο και πληκτικό, καταδικάζεται άμεσα και ερήμην του. Νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, θα διακατέχονται από εμμονή και ιδιαίτερο πάθος.

Ειδικότερα Σκορπιοί, Υδροχόοι, Ταύροι και Λέοντες του 1ου δεκαήμερου, αντιμετωπίζουν έναν ξαφνικό συναισθηματικό τυφώνα.

Στις 20/10, έρχεται η αρμονική όψη της με τον Κρόνο, με την οποία θέτει σοβαρά ζητήματα, όπως την επισημοποίηση μιας σχέσης ή μιας συμφωνίας, την καθιέρωση κάποιων όρων, ή ακόμα και την παραδοχή  σοβαρών ζητημάτων και συναισθημάτων. Ιδανικό διάστημα από 18 έως 21/10 για πάσης φύσεως επισφραγίσεις, ιδίως για Αιγόκερους, Σκορπιούς, Ιχθείς, Καρκίνους, Παρθένους και Ταύρους, του 2ου δεκαήμερου.

Ακολουθεί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα το ίδιο περίπου διάστημα, εφόσον η κορύφωσή της συντελείται στις 21/10. 

Όλα τα παραπάνω λοιπόν στην επαφή της με τον Κρόνο, αποκτούν μια ιδεαλιστική μορφή από 19 έως 22/10 και ό,τι κάνουμε, ντύνεται με αξίες και οράματα, που διαπερνούν την φαινομενική της ακαμψία.Ας σημειωθεί εδώ, πώς αν πρόκειται να ξεκινήσουμε μια δημιουργική ασχολία, το διάστημα είναι εξαιρετικό καθώς μας γεμίζει αστείρευτη έμπνευση.Η ερωτική μας ζωή γεμίζει ρομαντισμό και βαθιά συναισθήματα.

Ειδικότερα Ιχθείς, Σκορπιοί και Καρκίνοι του 2ου δεκαήμερου, διανύουν ένα πολύ δημιουργικό και ερωτικό διάστημα.

Το καλύτερο το φυλάει τελευταίο, καθώς στις 25/10, εναρμονίζεται με τον κυβερνήτη του Σκορπιού Πλούτωνα, προκαλώντας ολική μεταμόρφωση μέσα από καθοριστικές μας επιδιώξεις.

Από 23 έως 26/10 έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις ειδικά συναισθηματικές, μετατρέποντας το πάθος σε κινητήρια δύναμη, που οδηγεί σε αποκαλυπτικά μονοπάτια. Σχέσεις αναθερμαίνονται ή ανακαλύπτουν το πραγματικό τους μέγεθος και οι ερωτικές ιστορίες βιώνονται με μανία.

Ειδικότερα Ιχθείς, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι γεννημένοι στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου, τολμήστε τα όλα, αποδιώχνοντας κάθε απωθημένο.

Να θυμάμαι: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, παραμένει πάντα ιδανική ευκαιρία, για να βουτήξουμε στον βυθό των συναισθημάτων μας.


14901_ροζ_300χ250

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη