Ζυγός
23/09 - 22/10
Σήμερα 06/05/2016
Παρασκευή 6 Μαΐου 2016
Ένα ολοκαίνουργιο φεγγάρι στο ζώδιο του Ταύρου πραγματοποιείται την Παρασκευή λίγα δευτερόλεπτα πριν τις 10:30 το βράδυ και μας ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του για να ξεκινήσουμε οτιδήποτε θέλουμε με πείσμα αλλά και να έχουμε σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας. Ερωτικά, τα συναισθήματα συνοδεύονται από δυναμικές προεκτάσεις που μας ωθούν και σε αποφάσεις που μέχρι πρότινος ούτε θέλαμε να τις ακούσουμε, ούτε και ξέραμε ότι το θέλαμε. Δυναμική είναι η παρέμβαση της λογικής που ταιριάζει με το συναίσθημα ως προς τον τρόπο που θα το διαχειριστούμε. Δεν ζούμε τον παράφορο έρωτα, εκτιμάμε το ενδιαφέρον του άλλου και προσπαθούμε να το ανταποδώσουμε… Επαγγελματικά, η εκτίμηση είναι αυτή που θα μας δώσει το εισιτήριο να προχωρήσουμε σε ακόμα περισσότερες δεσμεύσεις… 
 
Αυτό το καινούργιο φεγγάρι που δημιουργείται  την Παρασκευή  και  η ενέργειά του θα μας συντροφεύει για 14 μέρες, προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να βάλουμε νέες αναθεωρημένες βάσεις και να στηριχτούμε πραγματικά σε αυτές ώστε να δούμε τα γεγονότα στη ζωή μας να εξελίσσονται με δυναμικό τρόπο. Κυρίως οι οικονομικές διεκδικήσεις είναι αυτές που είναι σημαντικές και χρειάζονται τη δική μας αποφασιστική ώθηση ώστε να τα αποδεχτούμε και να τα συμπεριλάβουμε γενικά στη ζωή μας. Ο Δίας μπαίνει σε στάση την Κυριακή και την Τρίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία βοηθώντας και αυτός με τη σειρά του και δίνοντας πιο εύκολα τις πρακτικές λύσεις  που απαιτούσαν χρόνο για να υλοποιηθούν και στην προσπάθεια αυτή κάποιοι εγκατέλειπαν στη μέση, ταλαιπωρημένοι από τις καθυστερήσεις! 
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
Ένα τριήμερο για εσάς που ξεκινάει με έμφαση στα οικονομικά σας και τώρα βλέπετε ότι αυτά που πρέπει να προωθήσετε είναι όλες αυτές οι συμφωνίες που θα έχουν και κοινό παρανομαστή και κοινά συμφέροντα. Τώρα όλα μπορούν να απλοποιηθούν και να αποτιμηθούν σωστά και δίκαια προς όλες τις κατευθύνσεις. Ερωτικά, σας ενδιαφέρει να κάνετε περισσότερη εντύπωση αλλά σε βαθιές αναζητήσεις και όχι σε επιφανειακά και εξωτερικά χαρίσματα. Επαγγελματικά, μία είδηση καθυστερεί να φτάσει σε εσάς ώστε και εσείς να τη μοιράσετε στους ενδιαφερόμενους!
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Ζυγός
Share This!