ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΛΥΜΠΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
Ζυγός
23/09 - 22/10
Σήμερα 08/02/2016
Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016
Καινούργια εβδομάδα και Καινούργια Σελήνη σήμερα, λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα, μας δείχνει ότι πρέπει να αφήσουμε τα ατομικά μας συμφέροντα στην άκρη και να προχωρήσουμε με βάση τα συμφέροντα της ομάδας που η έννοια της είναι ευρεία… Ήλιος και Σελήνη από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη μας δείχνουν ότι τίποτα δε γίνεται εύκολα, όμως, οι βαθιές και μυστικές μας επιθυμίες θέλουν να υπερτερήσουν… Πάντως έχουμε τον Αφροδίτη και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία που είναι έτοιμοι να επαναφέρουν στο προσκήνιο όλα αυτά τα θέματα καρδιάς ή αισθηματικά που δεν έχουν κλείσει οριστικά τις πόρτες τους! Αυτή τη φορά θα θέλουμε να τα διαπραγματευτούμε με περισσότερη λογική αλλά και συγκεκριμένα πλαίσια. Φίλοι και κοινωνικές δράσεις ευνοούνται αρκεί να είμαστε ειλικρινείς…
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού ΤΑΥΡΟΙ-ΛΕΟΝΤΕΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΥΔΡΟΧΟΟΙ στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου.
Μία Νέα Σελήνη σε ένα σταθερό ζώδιο είναι πάντα η αρχή μίας σταθερής νέας πορείας!
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
Άκρως ερωτική αυτή η Νέα Σελήνη και αν δε σας φοβίσει το συναίσθημα θα τη ζήσετε καλύτερα!  Βασικά δεν πρέπει να μπλοκάρετε αυτό που νιώθετε και να θέλετε να το πνίξετε… Από την άλλη μη γίνεστε και τόσο κτητικοί αν δε σας επιτρέπουν οι συνθήκες. Ερωτικά πάντως  ζήστε τη στιγμή και αφήστε την να σας αποκαλυφθεί η συνέχεια. Επαγγελματικά, δώστε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που είναι σε πιο ελεύθερη μορφή.
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Ζυγός
Share This!