ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΛΥΜΠΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
Ζυγός
23/09 - 22/10
Σήμερα 27/11/2015
Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015
H Παρασκευή είναι πιο ήσυχη μέρα κυρίως γιατί μας επιτρέπει να βρούμε ανταπόκριση και στο συναίσθημα αλλά και στην κατανόηση των όσων μας συμβαίνουν. Καταλαγιάζει το φαινόμενο της Πανσελήνου αλλά όχι και οι όψεις του Κρόνου-Ποσειδώνα που θα μας επηρεάζει αρκετό καιρό και γενικότερα θα μπερδεύουμε το σωστό με το λάθος και θα τα καταλαβαίνουμε πολύ αργότερα, αλλά ίσως και ποτέ, παρά τις όποιες επισημάνσεις θα μας γίνονται. Αυτό που σίγουρα είναι βοηθητικό σήμερα είναι ο έρωτας που ευτυχώς επικοινωνεί με έναν τρόπο που μας φέρνει πιο κοντά, και επικοινωνιακά αλλά και πρακτικά. Κυρίως μας καθησυχάζει, μας δίνει ένα ακόμη κίνητρο να προσπαθήσουμε! Αλλά και σε κάθε περίπτωση μας βοηθάει να καταλάβουμε ότι η θέλησή μας είναι υπεράνω όλων!
 
Σ’ ένα γενικότερο πλάνο αυτό το τριήμερο είναι πιο ήρεμο όχι στην ουσία του, όμως. Υπάρχουν πράγματα που λειτουργούν υπόγεια και σκοπό έχουν να μας εμφανίζονται ξαφνικά. Είτε στριμώχνουμε πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο, είτε χάνουμε πολύτιμο χρόνο, όλα πάντως συνηγορούν στο να χάνουμε και την ουσία κάποιες φορές… Ο έρωτας παρόλα αυτά είναι πιο ελεύθερος και είναι και πιο αποφασιστικός. Μία κουβέντα θα βοηθούσε για εκ βαθέων αποκαλύψεις… Οι κεραυνοβόλοι έρωτες ευνοούνται, αλλά έχουν την τάση όπως μπαίνουν στη ζωή μας έτσι και να βγαίνουν! Η διάρκειά τους είναι αμφίβολη!

 

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
Ευτυχώς που ξέρετε ότι πρέπει να είστε πιο σκληροί στη διεκδίκηση των υποθέσεών σας ακόμα και αν γίνετε δυσάρεστοι, με το βασικό σας πλεονέκτημα να είναι ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε τα δυνατά σας σημεία στο έπακρο. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι εκδηλώνονται ολοένα και περισσότερο και μάλιστα με κινήσεις πολύ διακριτικές αλλά και ουσιαστικές. Τώρα όμως είναι η σειρά σας, οπότε κάντε και εσείς κάτι ανάλογο!
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Ζυγός
Share This!