ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ  
|
  ΕΤΗΣΙΕΣ
Ζυγός
23/09 - 22/10
Σήμερα 28/05/2015
Πέμπτη 28 Μαΐου 2015
Παρά το γεγονός ότι τις ημέρες αυτές υπάρχει μια παραπλανητική όψη που προκαλεί εξαπατήσεις και λάθη,  που φέρνει στην επιφάνεια σκάνδαλα, ίσως ακόμη και να δημιουργεί θέματα με το υγρό στοιχείο, η σημερινή ημέρα είναι μια ημέρα «ανάπαυλας» μέσα σε αυτό το διάστημα, μια καλή ημέρα, με την Σελήνη στον Ζυγό να μας προσφέρει ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ οι σχέσεις μας με τον σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας θα μπορούσαν σήμερα να πάρουν μια νέα τροπή!  
Κλείστε τα μάτια και κάντε μια ευχή αφού φορέσετε το μενταγιόν "η πέτρα των ευχών". Η πέτρα Σαπταράτνα που έχει αυτό το φυλαχτό λένε ότι ικανοποιεί όλες τις ανιδιοτελείς επιθυμίες. Κάντε το δικό σας εδώ 
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
Ζυγοί μου, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ευνοεί ιδιαίτερα τα σχέδιά σας, τις σκέψεις σας  για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, τις επαφές και τις συμφωνίες σας, αν και όλα αυτά δεν θα γίνουν χωρίς εμπλοκές. Ένα έγγραφο, μια παραπλανητική κατάσταση, μια ασάφεια που υπάρχει στην εργασία σας  σας δημιουργούν φόρτιση! Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη, ενώ γενικότερα μπορείτε να περιμένετε πολλά αυτό το διάστημα. Ειδικά για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας φέρνει μια σημαντική εύνοια, είτε σε ένα νομικό ή διαδικαστικό θέμα, είτε σε ένα ταξίδι, είτε σε θέματα σπουδών.  
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Ζυγός
Share This!