ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ  
|
  ΕΤΗΣΙΕΣ
Ζυγός
23/09 - 22/10
Σήμερα 23/05/2015
Σάββατο 23 Μαΐου 2015
Αν και αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο είναι ένα ευχάριστο τριήμερο, υπάρχουν και κάποιες παγίδες τις οποίες θα πρέπει να προσέχουμε! Την Παρασκευή η Σελήνη στον Καρκίνο σας φέρνει πολύ κοντά με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το Σαββατοκύριακο όμως η αντίθεση Αφροδίτης –Πλούτωνα ίσως να προκαλέσει εμπαθείς συμπεριφορές στην συναισθηματική μας ζωή, κάτι που μπορεί να βλάψει την γενικότερη πορεία των σχέσεων. Το Σάββατο (23/5) οποιαδήποτε θέματα αφορούν πρόσωπα κύρους δεν φαίνεται να ευνοούνται, ενώ την Δευτέρα το τετράγωνο Ήλιου –Ποσειδώνα τονίζει τα θέματα που έχουν σχέση με το υγρό στοιχείο, αλλά και με λάθη ή παραπλανήσεις γενικότερα.
Το καλοκαίρι κάνει δυναμικά την εμφάνισή του και η ανανέωση στο στυλ και στην εξωτερική μας εμφάνιση είναι δεδομένη! Η ομάδα του astrologos.gr σε συνεργασία με το ilovezen.gr σας προτείνουν τη μοναδική συλλογή κολιέ malas για να ξεχωρίσετε στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας. Για να δείτε τη ξεχωριστή συλλογή των κολιέ malas κάντε κλικ εδώ
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
Για εσάς τους Ζυγούς ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις τόσο στην οικογενειακή όσο και στην συναισθηματική σας ζωή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Οκτωβρίου. Κάποια ταξίδια που θέλετε κάνετε και έχουν σχέση με την εργασία σας δεν αποκλείεται να εμποδιστούν ή να μην γίνουν όπως ακριβώς τα θέλετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Η κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά!
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ημερήσιες / Ζυγός
Share This!