Ζυγός
23/09 - 22/10
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
Δε σας πτοεί τίποτα και κυρίως τα ταξίδια που γενικά τα βλέπετε ως μοναδική ευκαιρία εκτόνωσης! Μην αγνοείτε τις οικογενειακές υποχρεώσεις ούτε τις επαγγελματικές γιατί και αυτές διεκδικούν τον χρόνο σας και μάλιστα κάποια θέματα είναι επείγοντα εκτός του ότι τα έχετε αναβάλλει και στο παρελθόν θεωρώντας ότι έχετε χρόνο. Ερωτικά είστε σε αναζήτηση γιατί εκεί που κατασταλάζετε ότι θα τηρήσετε μία στάση τελικά πιστεύετε ότι μία εναλλακτική θα σας αρέσει περισσότερο ή θα λειτουργήσει σωστότερα. Προτιμήστε δοκιμασμένες λύσεις παρά να πειραματιστείτε με καινούργιες. Επαγγελματικά πάντως αν χρειαστεί να κάνετε κάτι μόνοι σας δεν είναι κακό γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να το αναπτύξετε όπως ακριβώς το έχετε σκεφθεί. Μη φοβάστε το καινούργιο αλλά να έχετε τις σωστές ενδείξεις ότι θα λειτουργήσει!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Ζυγός
Share This!