Υδροχόος
20/01 - 19/02
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
Ερωτική είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς αλλά αυτή η χαλαρή σας διάθεση μπορεί να σας κάνει και να πιστεύετε ότι ζείτε το τώρα χωρίς να σκέφτεστε καθόλου το μέλλον. Γενικότερα το εφήμερο το βρίσκετε εντελώς συναρπαστικό και φυσικά το αποδέχεστε ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τις πιέσεις που σας ασκούν για περισσότερες δεσμεύσεις. Ερωτικά πάντως κάτι θέλετε να το αλλάξετε οριστικά αλλά ακόμα το επεξεργάζεστε. Είστε ωστόσο σε καλό δρόμο. Επαγγελματικά ξέρετε ότι το κλίμα δεν είναι το καλύτερο αλλά ξέρετε ότι έχετε το πάνω χέρι σε κάποια θέματα είτε λόγω τεχνογνωσίας είτε λόγω εμπειρίας. Καλά το διαχειρίζεστε αρκεί να καταλάβετε ότι δεν είστε εντελώς αυτόνομοι ή τουλάχιστον δεν έχετε τόσες ελευθερίες όσες αναγνωρίζετε αυτή την στιγμή. Δυστυχώς εξαρτάστε από άλλους οπότε πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Υδροχόος
Share This!