Τοξότης
23/11 - 21/12
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη
Είναι η αλήθεια ότι σας δίνουν περισσότερες αρμοδιότητες στην εργασία σας και γενικά αναπτύσσεται ένα κλίμα συνεργασίας που σας αρέσει περισσότερο! Ερωτικά πάντως έχετε αμφιβολίες ή έστω και περιορισμούς που δε σας αφήνουν να κινηθείτε ακριβώς όπως θα θέλατε έστω και αν καταλαβαίνετε ότι θέλουν περισσότερο συντροφικές στιγμές παρά διασκέδαση. Κάπου εκεί το χάνετε γιατί οι ανάγκες σας είναι διαφορετικές και βέβαια δεν μπορείτε να ανιχνεύσετε τις ανάγκες των άλλων αν δεν ασχοληθείτε επισταμένα μαζί τους για να δείτε πως νιώθουν και αν δεν αποφασίσετε ότι θα πρέπει να θυσιάσετε κάτι δικό σας για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Επαγγελματικά ενώ υπάρχει καλό κλίμα νιώθετε μία γλυκιά καταπίεση ή έστω και μία πίεση οικονομική γιατί μία σας υπηρεσία δεν πληρώνεται όσο εσείς την αποτιμάτε. Και είναι κάτι που το έχετε ξαναπεί και δεν εισακούστηκε!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Τοξότης
Share This!