Ταύρος
21/04 - 20/05
Εβδομάδα 16/07 - 22/07
Εβδομάδα 16 ως 22 Ιουλίου 2018
Η ενδιάμεση εβδομάδα των εκλείψεων είναι χωρίς πλανητικές αλλαγές ωστόσο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ήρεμη καθώς η ανυπομονησία χτυπάει κόκκινο όπως και η προσμονή για κάτι που θέλουμε να τελειώσει και να το φτάσουμε μέχρι το τέλος.. Για να ολοκληρωθεί όμως αυτό θα πρέπει να περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα έστω και αν τώρα προσπαθούμε να συνδέσουμε το παρελθόν με το παρόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να γίνει όμως αυτή η σύνδεση αυτό που θα χρειαστεί να θυμόμαστε είναι αυτό το κάτι που μας διαφεύγει για να ολοκληρώσουμε επιτυχημένα το παζλ..
Λίγο πριν την ανάδρομη κίνηση του Ερμή και οι σκέψεις μας είναι διάσπαρτες καθώς ήδη ξέρουμε ότι αυτό που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε είναι το απρόβλεπτο. Κάνουμε υπεραισιόδοξες σκέψεις χωρίς όμως να μπορούμε να ορίσουμε μία στάση που να μπορούμε και να την υποστηρίξουμε μέχρι το τέλος, έτσι όπως την έχουμε προδιαγράψει στο μυαλό μας.
Η Αφροδίτη από την Παρθένο προσπαθεί να ζήσει το καλοκαίρι βάζοντας τους γνωστούς της περιορισμούς και αυτή την κριτική διάθεση που δυσκολεύεται να αφεθεί στη μαγεία του έρωτα… Παρόλα αυτά προσπαθεί και το καλό είναι ότι τα καταφέρνει σε κάποιο βαθμό ώστε να παίρνει-όσο μπορεί- ικανοποίηση.
Ο Ήλιος από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου δείχνει όσο μπορεί τα συναισθήματά του και είναι και αρκετά διαισθητικός ώστε να προλαμβάνει καταστάσεις κάτι που όμως δε θα μπορέσει να το απολαύσει στους χρόνους που θέλει… Θα δεχτεί πιέσεις και έτσι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις σε αυτό είμαστε εμείς… Έτσι λοιπόν ας ανασκουμπωθούμε και ας μην κοιτάμε να περιμένουμε τίποτα από τους άλλους… Πρέπει να γίνουμε αποφασιστικοί και όσο μπορούμε περισσότερο κινητικοί, με δική μας πρωτοβουλία, πριν μας προλάβουν οι καταστάσεις!
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αντιλαμβάνεστε ότι έχετε την σκυτάλη για να τρέξετε σε ένα αγώνα ο οποίος είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικός και σημαντικός. Δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, αντίθετα πρέπει να δημιουργήσετε ευκαιρίες, ακόμα και εκεί που αχνοφαίνονται και δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτες!

 

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου
Η δική σας ώρα είναι τώρα για να σκέφτεστε σωστά και να αποτιμάτε σωστά τα γεγονότα… Ο τρόπος σκέψης σας είναι αυτός που σας βάζει σε σωστά πλαίσια και βέβαια καλό είναι να μην αποκαλύπτεστε γιατί αυτό σας δίνει την ευχέρεια να επεκταθείτε αρκετά ώστε να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα που παρουσιάζονται μπροστά σας στην εργασία σας. Ερωτικά, είστε αυτοί που θα βάλετε το νερό στο αυλάκι και θα το κάνετε με τόση μαεστρία ώστε κανείς να μην μπορέσει να σας αμφισβητήσει στο παραμικρό και να σας παραδεχτεί κιόλας ότι ξέρετε και τι θέλετε και πώς να το διεκδικείτε! Επαγγελματικά έχετε μεγαλύτερη άνεση κυρίως γιατί η φαντασία σας βλέπει όχι στην στενή όψη των όσων συμβαίνουν αλλά και πέρα από αυτό και κυρίως με έναν τρόπο το μέλλον το οποίο σας ανοίγεται για να το κατακτήσετε!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Ταύρος
Share This!