Ταύρος
21/04 - 20/05
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου
Είναι που όταν εσείς ερωτεύεστε δεν μπορείτε να το ελέγξετε αλλά δε θέλετε να το εκδηλώσετε κιόλας για να μη δώσετε πόντους στους άλλους και σας θεωρήσουν δεδομένους. Αυτό είναι δύσκολο να το κάνετε αυτή την εβδομάδα γιατί δεν μπορείτε να βρείτε τη σωστή αναλογία... Ερωτικά λοιπόν είστε άτολμοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε νιώθετε έντονα! Επαγγελματικά υπάρχει μία αλληλουχία σκέψεων που ξέρετε ότι η επίτευξη της συμφωνίας είναι σημαντική ωστόσο στην υλοποίηση δεν έχουν αναλυθεί όλες οι λεπτομέρειες γιατί υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Είναι στο πλαίσιο μίας διαπραγμάτευσης που πρέπει να εστιάσετε σε αυτά που είναι απόλυτα σημαντικά και δε θέλετε να τα χάσετε με τίποτα, κάτι όμως θα πρέπει να παραχωρήσετε ως ένδειξη καλής θέλησης αλλά και ανταποδοτικότητας!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Ταύρος
Share This!