Ταύρος
21/04 - 20/05
Εβδομάδα 26/06 - 02/07
Εβδομάδα 26 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου 2017
Μία εβδομάδα που μας παραδίδει στον Ιούλιο δηλαδή στην καρδιά του καλοκαιριού και αυτό λίγο μας ξεσηκώνει τουλάχιστον ως ιδέα έτσι γιατί μπαίνουμε δυναμικά και θέλουμε μια πιο ανάλαφρη διάθεση κάτι που βέβαια δεν εξαρτάται απόλυτα από εμάς αλλά από τους πλανήτες  που μας ωθούν σε οικογενειακές στιγμές καθώς ο Ήλιος στον Καρκίνο είναι αυτός που πρωτοστατεί με έναν τρόπο και δίνει μία παραπάνω σημασία στους δικούς μας ανθρώπους οι οποίοι είτε έχουν παραπάνω την ανάγκη μας είτε θέλουν περισσότερο την προσοχή μας είτε εμείς τη δική τους, πάντως τους βλέπουμε συχνότερα...
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο θέλει να ξεκαθαρίσει όλα τα συναισθήματα που νιώθουμε και κυρίως να βάλει όρια γιατί μπορεί να του αρέσει να είναι χαλαρός και να αφήνεται κατά περιόδους και ειδικά αυτή την εβδομάδα μπορεί και να ταξιδεύει σε θάλασσες και νησιά αλλά σίγουρα θέλει και περισσότερη ασφάλεια γιατί αν δεν έχει τον έλεγχο τότε μπορεί να γίνει λίγο απρόβλεπτος έως και επιθετικός προσπαθώντας να ανιχνεύσει προθέσεις ή συναισθήματα… Από κοντά και ο Άρης στον Καρκίνο που προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και να αντιδράσει όμως αυτό δεν το καταφέρνει τουλάχιστον στο βαθμό που επιθυμεί και γενικά αν φέρει κάτι στην επιφάνεια δε θα μπορέσει να το αξιοποιήσει στο έπακρο ειδικά αν το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και θεωρεί ότι αυτή η φορά είναι και η καθοριστική!
 
Η Αφροδίτη ωστόσο είναι στα καλύτερά της και από τον αγαπημένο της Ταύρο δεν έχει τίποτα να φοβηθεί παρά μόνο το πείσμα της που μπορεί να φτάνει και στα όρια της εμμονής μερικές φορές αλλά ξέρει ότι το κάνει για καλό σκοπό! Και όχι μόνο αυτό, της αρέσει να επιβεβαιώνεται αν και είναι τόσο κτητική που μερικές φορές μπορεί και να κουράζει τους άλλους, αλλά ποιος κουράζεται πραγματικά από την πολλή αγάπη? Μόνο αυτοί που δεν την αντέχουν!
 
Παντός είδους σχέσεις καλά κρατούν πάντως, αφού ξέρουν ότι πλέον μπορούν να επεκταθούν όταν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον και βέβαια πρόσφορο έδαφος… Ο Δίας από το Ζυγό ευεργετεί αυτές τις σχέσεις που μπορούν να καρποφορήσουν και να αντέξουν στον χρόνο… Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να μη βιάζεται και κυρίως να μην περιμένει όλα να εξελιχθούν τόσο γρήγορα αλλά να πάρουν τον χρόνο τους… Επαγγελματικές συνεργασίες μπορούν να αλλάξουν και από τη νέα μορφή τους να γίνουν πολύ πιο συμπαγείς και να αποκτήσουν και ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ αυτή την  εβδομάδα παίρνετε τη σκυτάλη και προχωράτε δυναμικά μπροστά ρίχνοντας όμως μία κλεφτή ματιά πίσω και προσπαθώντας να είστε τόσο ξεκάθαροι στις αναζητήσεις σας όσο και να ξέρετε επακριβώς τι ψάχνετε αλλά και που μπορείτε να το βρείτε!
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου
Είστε τόσο  καλοί στα λόγια ώστε μπορείτε να πείθετε τους πάντες αν το κυνηγήσετε με ένταση και αν το προσπαθήσετε και πραγματικά το θέλετε θα το καταφέρετε, κυρίως αν το πιστεύετε! Ερωτικά υπάρχουν κάτι δυσκολίες γιατί δε θέλετε να θίξετε θέματα ή δεν μπορείτε να τα υπερασπιστείτε με την ίδια ένταση που τα πιστεύετε. Φοβάστε ότι μπορείτε να ανεβάσετε τους τόνους αλλά αυτό δε θα είναι προς όφελός σας. Αυτό όμως που μπορεί να σας βοηθήσει είναι να δείτε μία πτυχή με ένα διαφορετικό τρόπο που να είναι προς όφελός σας, μακροπρόθεσμα. Επαγγελματικά σωστά ψάχνετε να βρείτε νέους τρόπους να εφαρμόσετε αλλά θα πρέπει να τα βάλετε σε μία πιο δημιουργική φάση και βέβαια να προβλέψετε και τις αντιδράσεις και γιατί όχι να τις αποκρούσετε κιόλας .Έχετε ισχυρά επιχειρήματα και μπορείτε κάλλιστα να τα αξιοποιήσετε!
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Ταύρος
Share This!