Σκορπιός
23/10 - 22/11
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού
Είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας ακόμα και αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει πλήρως την αναγκαιότητα αλλά πρέπει να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στα δεδομένα έτσι όπως εμφανίζονται στην εργασία σας. Μην παρανοείτε τα γεγονότα και μην παρερμηνεύετε και κυρίως προσπαθήστε να ζητάτε διευκρινίσεις γιατί αυτό θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη σιγουριά έστω και αν πιστεύετε ότι μπορεί να είστε και κουραστικοί. Ερωτικά, θέλετε να κάνετε εντύπωση αλλά αυτό θα γίνει με εύκολο τρόπο όταν γίνει τη σωστή χρονική στιγμή! Για αυτό φροντίστε να μάθετε αν υπάρχει η ανάλογη διάθεση και διαθεσιμότητα στον χρόνο ή απασχολείται ο ενδιαφερόμενος με κάτι που τελικά δε σας έχει πει… Επαγγελματικά φροντίστε να λειτουργείτε με γνώμονα τα οικονομικά αλλά σαν ομάδα και όχι ως μονάδα γιατί έτσι θα ευθυγραμμιστείτε καλύτερα!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Σκορπιός
Share This!