Παρθένος
24/08 - 22/09
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου
Θέματα καριέρας στην πρώτη γραμμή γιατί έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο και μεγάλες ευκαιρίες για να αναδειχθείτε και κοινωνικά και να προασπίσετε και τα συμφέροντά σας αλλά και την αξία σας. Έχετε προσβάσεις και γνωριμίες οι οποίες είναι σημαντικές και μάλιστα σας δείχνουν και μεγάλη εμπιστοσύνη! Ωστόσο θέλετε να είστε και πιο ανεξάρτητοι πράγμα βέβαια που δεν μπορεί να τύχει της αποδοχής που θα θέλατε. Δυστυχώς πρέπει να συμβιβαστείτε με κάτι ή να περιορίσετε τη δημιουργικότητά σας ή να δώσετε χώρο σε συναδέλφους για να ακολουθήσετε τις δικές τους απόψεις. Ερωτικά υπάρχει μία δυσαναλογία στον τρόπο που διαχειρίζεστε τον χρόνο σας γιατί κάτι οι υποχρεώσεις κάτι οι μετακινήσεις σας απομακρύνουν όμως θέλετε να πιστεύετε ότι αυτό είναι προσωρινό!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Παρθένος
Share This!