Λέων
23/07 - 23/08
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
Μία εβδομάδα με αρκετές δυσκολίες κυρίως γιατί δεν είστε άμεσοι στις αντιδράσεις σας ή τόσο συγκεντρωμένοι γιατί κάτι φοβάστε αν και ξέρετε πως δεν θα έπρεπε. Επίσης σας περνά από το μυαλό να αναθέσετε κάποια πράγματα σε άλλους αλλά και αυτό δεν είναι σωστό και μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Ερωτικά πάντως είστε πιο ανεξάρτητοι και σας ταιριάζουν και σχέσεις που έχουν περισσότερο το στοιχείο της φιλίας αλλά αυτό θέλει προσοχή γιατί μπορεί να σας χαλάσει εντελώς την σχέση αν δε γίνει σε σωστές δόσεις. Είστε κοινωνικοί και οι φίλοι σας είναι πολύ καλοί σύμβουλοι αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους τα θέματά σας… Επαγγελματικά περιμένετε την αλλαγή και είστε σίγουροι ότι θα έρθει με έναν τρόπο που δε θα κάνει θόρυβο ωστόσο δε σας νοιάζει ο τρόπος όσο το αποτέλεσμα ακόμα και αν θέλατε περισσότερες τυμπανοκρουσίες για να νιώσετε και περισσότερο χρήσιμοι!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Λέων
Share This!