Λέων
23/07 - 23/08
Εβδομάδα 15/04 - 21/04
Εβδομάδα 15 ως 21 Απριλίου 2019
Μία ακόμη ανοιξιάτικη εβδομάδα που μας οδηγεί πιο κοντά στο Πάσχα και τις αργίες του ωστόσο φιλοξενεί μία Πανσέληνο την Παρασκευή στο Ζυγό που έρχεται να μας βάλει σε ευθεία αντιπαράθεση ανάμεσα σε αυτά που θέλουμε εμείς και αυτά που θέλουν οι άλλοι από εμάς. Δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε την παρόρμησή μας η οποία είναι στα ύψη και μας ωθεί σε αποφάσεις οι οποίες παίρνονται εύκολα μεν αλλά δεν είναι απαραίτητα και σωστές… Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον εγωισμό μας και αυτό είναι κάτι που τελικά θα το πληρώσουμε -όχι σε χρήμα αλλά σε κόπο και σε χρόνο- για να επαναφέρουμε τις καταστάσεις εκεί που θέλουμε ή εκεί που ήταν πριν τις πειράξουμε!
 
Ο Ήλιος περνά το Σάββατο (20/4) στον Ταύρο υπενθυμίζοντάς μας ότι τα μικρά βήματα μας φέρνουν πιο κοντά στην επιτυχία ή και στις επιδιώξεις μας. Βέβαια δε θα το κάνει αμέσως αλλά σταδιακά από την ερχόμενη εβδομάδα, γιατί οι ημέρες αυτές μας φέρνουν έξοδα και σχεδόν μας αναγκάζουν να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη και ό,τι πιάσουμε σε αυτή να το ξοδέψουμε είτε για δώρα είτε από υποχρεώσεις που δημιουργούνται!
 
Ο Ερμής περνάει στον Κριό και κάνει τις επικοινωνίες φλογερές και άμεσες και αυτό είναι που χρειαζόμαστε για να εκτονώσουμε την επικοινωνία μας και να γίνουμε πολύ άμεσοι και άκρως αποφασιστικοί. Αρκετά περιμέναμε απαντήσεις, τώρα έχει έρθει η ώρα να τις διεκδικήσουμε! Είναι μία ευκαιρία για λεκτικά ξεκαθαρίσματα και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους!
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών ετοιμαστείτε για δράση καθώς τώρα είναι η στιγμή σας! Δεν περιμένετε τίποτα από κανέναν, έχετε γνώμονα τις δικές σας αποφάσεις και ενεργείτε άμεσα και αποφασιστικά χωρίς να περιμένετε την αντίδραση των άλλων γιατί αυτό είναι που θέλετε να κάνετε και προχωρείτε άμεσα στην εκτέλεση του!
ΚΡΙΟΣ

 

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
Θέλετε να είστε ξεκάθαροι για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος και αυτό παρόλο που αυξάνει την ευαισθησία σας εντούτοις δε σας σταματάει σε τίποτα ούτε μειώνει την ενεργητικότητα σας! Πάντως είστε τόσο δυναμικοί ως προς τις αποφάσεις σας γιατί θεωρείτε ότι το καθήκον σας επιβάλει να δράτε με αυτόν τον τρόπο. Ερωτικά λαμβάνετε ρόλο δάσκαλου και αποφασίζετε να εξηγήσετε το πώς νιώθετε αλλά και το πώς τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν ή και να εξελιχθούν με τον τρόπο που εσείς τα έχετε στο μυαλό σας. Το κίνητρό σας πάντως είναι τα συναισθήματά σας που τώρα τα εκδηλώνετε δίνοντας και παραδείγματα αλλά έχετε έτοιμες και τις αποδείξεις.Διευκρινίσεις από την πλευρά των άλλων σας καθησυχάζουν ωστόσο περιμένετε ακόμα περισσότερα από αυτούς!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Λέων
Share This!