Κριός
21/03 - 20/04
Εβδομάδα 18/12 - 24/12
Εβδομάδα 18 ως 24 Δεκεμβρίου 2017
Η εβδομάδα που μας φτάνει στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων έρχεται με μία Νέα Σελήνη στον Τοξότη που μας καλεί να βάλουμε τα δυνατά μας με έμφαση στην κοινωνική ζωή αλλά και στα θρησκευτικά καθήκοντα όπως απαιτούν οι μέρες αυτές και κυρίως στην προετοιμασία για τα Χριστούγεννα! Είναι μία ευκαιρία για εσωτερική αναζήτηση καθώς αυτές οι μέρες μας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς και μας οδηγούν να υποδεχτούμε τις Άγιες Μέρες απαλλαγμένοι από όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας και να εστιάζουμε στα ζητήματα οικογένειας αλλά και στην πίστη μας ότι η γέννηση του Θεανθρώπου θα μας φέρει εσωτερικές αλλαγές και μία τάση να βλέπουμε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία γεμάτη με αισιοδοξία αλλά και μεθοδευμένες κινήσεις που θα ξέρουμε ότι θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου.
Το σημαντικό νέο της εβδομάδας και όχι μόνο αυτής είναι η αποχώρηση του Κρόνου από τον Τοξότη που από το φθινόπωρο του 2015 είχε δείξει  τα δόντια του και ερχόταν σε ευθεία αντιπαράθεση με καθετί αισιόδοξο που δεν είχε βάσεις να στηριχτεί και να ορθοποδήσει. Ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερω και μας περιμένει πολλή δουλειά αλλά θα δώσει και ανταλλάγματα που θα έρθουν με δυσκολία και πολλή προσπάθεια ωστόσο αυτό μας κάνει όλο και πιο προσηλωμένους στους στόχους μας και να επιμένουμε στα σημαντικά!
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη προσπαθεί να δώσει μια πιο αισιόδοξη νότα σε αυτή την εβδομάδα όμως θέλει προσοχή γιατί οι κεραυνοβόλοι έρωτες έρχονται με μεγάλη φόρα στη ζωή μας αλλά είναι αμφίβολης διάρκειας και αυτό θα είναι κάτι που θα το μετανιώσουμε στη συνέχεια… Γενικότερα έχουμε την τάση να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις ακόμα και αν η λογική μας έχει αντίθετη άποψη και παλεύει να ισχυροποιήσει τη θέση της!
Προσοχή και στα έξοδα αυτή την εβδομάδα γιατί είμαστε επιρρεπείς σε περιττές αγορές απλώς και μόνο για να μπούμε δυναμικά στο εορταστικό κλίμα! Σαφώς και τα έξοδα έχουν την τιμητική τους όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνονται χωρίς κανένα φίλτρο και κυρίως χωρίς έρευνα αγοράς!
Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο τέλος της εβδομάδας και αυτό είναι δείγμα ότι οι επαναξιολογήσεις έχουν όριο και βέβαια έχουν και ένα τέλος. Κοιτάμε δυναμικά μπροστά και κρατάμε από το παρελθόν ότι είναι χρήσιμο και έχει δώσει τις εξετάσεις του ότι χρειάζεται στο παρόν μας…
ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ-ΙΧΘΥΕΣ είστε αυτοί που σταδιακά νιώθετε την απαλλαγή από τον Κρόνο αλλά είστε και από τους άμεσα επηρεαζόμενους της Νέας Σελήνης στον Τοξότη – ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου και πιστεύετε ότι πρέπει να κοιτάξετε τι καινούργιο μπορείτε να συμπεριλάβετε στη ζωή σας και αυτή τη φορά να του δώσετε μία ευκαιρία που να έχετε εξαντλήσει τα περιθώρια και να επιμένετε εκεί που υπάρχουν οι σωστές βάσεις για να ευδοκιμήσει το αποτέλεσμα!
Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε μία περίεργη σύνδεση με τα παλιά αλλά δεν μπορείτε να την αποτιμήσετε σωστά γιατί έχετε αυξημένες ευαισθησίες και σκέφτεστε υπερβολικά.. Προφανώς αυτές οι σκέψεις  δεν βοηθούν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις παρόλο που η Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας σας ανοίγει δρόμους αλλά σας γεμίζει και με ανυπομονησία, κάτι που τελικά θα σας βάλει σε διαδικασία εγρήγορσης κυρίως σε ότι αφορά θέματα νομικά που πρέπει να επαναφέρετε ή θέματα γνώσεων που χρειάζονται φρεσκάρισμα. Οριστική λύση όμως θα δοθεί την ερχόμενη εβδομάδα που θα έχετε και τη βοήθεια της ορθής πλέον πορείας του Ερμή!  Ερωτικά, είστε πολύ πιο ανοιχτοί και μπορείτε να εκπλήξετε ευχάριστα τους άλλους γιατί τώρα τελευταία βάζατε κάποιους περιορισμούς ομολογουμένως πολύ μεγαλύτερους από όσο θα έπρεπε!
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Κριός
Share This!