Κριός
21/03 - 20/04
Εβδομάδα 24/04 - 30/04
Εβδομάδα 24 ως 30 Απριλίου 2017
Μία εβδομάδα που ολοκληρώνει τον Απρίλιο είναι αυτή που διανύουμε και έχουμε πολλά να κάνουμε και κυρίως πολλά να προγραμματίσουμε με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου που μας δείχνει ότι πρέπει να επιμένουμε σε αυτά που επιθυμούμε και κυρίως να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν αλλά και να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερα.  Δεν πειράζει που κινούμαστε αργά, αρκεί να κινούμαστε σταθερά και να επιμένουμε στα σωστά σημεία γιατί μόνο έτσι θα έρθει το αποτέλεσμα, τουλάχιστον έτσι όπως το έχουμε προδιαγράψει στο μυαλό μας. Ερωτικά είναι μία ευκαιρία να αφεθούμε συναισθηματικά και αν η αγάπη είναι αμοιβαία τότε έχουμε να ζήσουμε και πρωτόγνωρες εμπειρίες και μοναδικές !
 
Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τους Ιχθύς και στις 28 του μήνα επιστρέφει στον Κριό για να ταρακουνήσει και πάλι τα νερά και κυρίως να δείξει ότι τίποτα δεν είναι ανέφικτο αν το κυνηγήσουμε και το διεκδικήσουμε με τον γνωστό γρήγορο, άμεσο και αποφασιστικό τρόπο του κατακτητή… Νέοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο και έχουν μία δυναμική που κανείς δε θέλει να σταματήσει…
 
Ο Ερμής συνεχίζει ανάδρομος την πορεία του από τον Κριό και μας δείχνει ότι οι σωστές και κρίσιμες αναφορές στο παρελθόν είναι αυτές που αν τις συνδυάσουμε σωστά και είμαστε προσαρμοστικοί στα νέα δεδομένα τότε θα μπορέσουμε να πάμε και μπροστά ακάθεκτοι! Kαι αν όχι τώρα, τουλάχιστον έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να το κάνουμε στο άμεσο μέλλον… Πρωτοβουλίες χρειάζεται που τις έχουμε διαθέσιμες για να τις προβάλουμε όταν η ευκαιρία ωριμάσει και όταν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο υπέρ μας!
 
Ο Άρης από τους Διδύμους προσπαθεί να δώσει λύσεις γρήγορες σε επικοινωνιακά θέματα χωρίς ωστόσο να μπορεί να ξεπεράσει όλους τους σκοπέλους αλλά μόνο να βρίσκει κάτι προσωρινό και να κερδίσει χρόνο… Σίγουρα όμως καταφέρνει να σκέφτεται γρήγορα κάτι που τον βοηθάει να πιστεύει ότι μία λύση μπορεί να βρεθεί πιο εύκολα ή τουλάχιστον να τον βγάλει από μία δύσκολη θέση κάτι που την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι πιο δύσκολο γιατί θα έχει παγιωθεί μία κατάσταση και ο Ερμής πάνω που θα γυρίζει ορθόδρομος δε θα διευκολύνει τη μετάδοση  της  πληροφορίας!
 
ΤΑΥΡΟΙ-ΛΕΟΝΤΕΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΥΔΡΟΧΟΟΙ γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου είστε εσείς που θα καταλάβετε ότι έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις καταστάσεις και να τις στρέψετε υπέρ σας αν εκμεταλλευτείτε σωστά τα δεδομένα σας και κυρίως αν έχετε κάτι σαν αποκούμπι για να μπορέσετε να στηριχτείτε και να προχωρήσετε…Μην ξεχνάτε ότι αυτό που πρέπει να δείτε σχολαστικά είναι τις οικονομικές δυνατότητες και πως αυτές θα αυγατίσουν με την ανάλογη προσπάθεια φυσικά!
Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Είστε γρήγοροι αυτή την εβδομάδα και καταφέρνετε να εκτοπίζετε και τους αντιπάλους σας ή τους ανταγωνιστές σας σε όλους τους τομείς. Αυτό που σας εμπνέει είναι το μυαλό σας αλλά και ο τρόπος που επικοινωνείτε που αυτή την εβδομάδα προκαλεί εντύπωση.. Η Νέα αυτή Σελήνη έρχεται να τονώσει τα οικονομικά σας και αν όχι άμεσα τουλάχιστον να σας ανοίξει μία πόρτα διαπραγμάτευσης για να τα βελτιώσετε. Ερωτικά καταφέρνετε πολλά με το να δείχνετε αφοσίωση αλλά και να έχετε την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Αυτό σας βοηθάει να γίνεστε και δοτικοί αλλά και ασυνήθιστα κτητικοί. Κάτι που όμως αν το δείτε από τη θετική του πλευρά είναι ωραίο… Επαγγελματικά, έχει έρθει η ώρα για αλλαγές και μάλιστα με καλύτερους οικονομικούς όρους που δεν πρέπει να αγνοήσετε!
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Κριός
Share This!