Κριός
21/03 - 20/04
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Είστε σε μία φάση που γενικά είστε παρατηρητές και δεν είστε πρωταγωνιστές στα γεγονότα. Αυτό που κάνετε καλά είναι να συλλέγετε πληροφορίες και να τις αξιοποιείτε ή και να τις κρατάτε προς χρήση για αργότερα. Γενικότερα είστε πιστοί στις δεσμεύσεις σας και ειδικά αυτό σας κάνει και πολύ συνεπείς. Είναι εύκολο όμως να θέλετε να υποκινήσετε τις καταστάσεις και φυσικά να νιώσετε ότι είστε χρήσιμοι ειδικά στην εργασία σας και το ζητούμενό σας είναι η χρηματική ανταμοιβή. Σε αυτό πρέπει να επιδείξετε και αυτά που έχετε προσφέρει και αν χρειαστεί να τα υπενθυμίσετε, αν θεωρείτε ότι δεν έτυχαν της τύχης που τους άρμοζε. Ερωτικά καλά κάνετε και νιώθετε πιο έντονα και βέβαια αποζητάτε να πάρετε το ίδιο ως ένδειξη ότι σας εκτιμάνε και κυρίως σας σέβονται και για αυτό σας το ανταποδίδουν!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Κριός
Share This!