Κριός
21/03 - 20/04
Εβδομάδα 16/10 - 22/10
Εβδομάδα 16 ως 22 Οκτωβρίου 2017
Η εβδομάδα φωτίζεται από το φως της Νέας Σελήνης στο Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου που σκοπό έχει να μας δείξει που πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας και να την στρέψει εκεί ακριβώς που υπάρχει το ενδιαφέρον…Είναι που δεν αντέχουμε τίποτα κατώτερο από αυτά που μας αξίζουν και μάλλον τα απαιτούμε και αυτό ενώ φαίνεται καλό μοιάζει να είναι και επαναστατικό τουλάχιστον ως προς τον τρόπο που το επικοινωνούμε αλλά και τον τρόπο που αποδεχόμαστε ή απορρίπτουμε αυτά που ήδη έχουμε, ζητώντας αντικαταστάσεις… Το ζήτημα είναι ότι γινόμαστε πολύ ανυπόμονοι τώρα και δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε υπομονή ή να περιμένουμε κάτι να κατασταλάξει γιατί πιστεύουμε ότι χάνουμε χρόνο… Όντως ο χρόνος είναι χρήμα και καλό είναι να βιαστούμε έστω και αν πάρουμε ένα ρίσκο αλλά είμαστε ικανοποιημένοι για τα επιτεύγματα αλλά και την αποφασιστικότητά μας.
 
Ο Ερμής εγκαταλείπει το Ζυγό και από τη νέα του θέση στον Σκορπιό γίνεται μυστηριώδης και ψάχνει να ανακαλύψει αυτά που δεν είναι ώριμα ή δεν έχουμε ακόμα προετοιμάσει το έδαφος για να ανακοινώσουμε… Είναι που αυτός ο Ερμής ψάχνει να βρει και να ανακαλύψει μόνος του την αλήθεια ακόμα και να γίνεται αδιάκριτος στις αναζητήσεις του, χωρίς ωστόσο να θέλει να μαθευτεί ότι το ψάχνει γιατί του αρέσει να λειτουργεί ως ντεντέκτιβ.
 
Η Αφροδίτη από το Ζυγό εξακολουθεί να ωραιοποιεί τις σχέσεις και να τις οδηγεί σε βάθος αλλά και να βρίσκει και να αναδεικνύει τα θετικά τους. Είναι πάντως μία ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε ανθρώπους που είναι δοκιμασμένοι τουλάχιστον ως προς την εμπιστοσύνη και να τους δώσουμε ένα πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή μας… Εννοείται ότι γάμοι και σοβαρές σχέσεις ευνοούνται και για να πάρουμε απόφαση αλλά και να τους πραγματοποιήσουμε κιόλας...
 
Ο Άρης λίγο πριν εγκαταλείψει την Παρθένο γίνεται τόσο σχολαστικός όσο και εργατικός, έχοντας τις αντίστοιχες απαιτήσεις από τους άλλους για ανταπόδοση τουλάχιστον ως προς την προσφορά. Έτσι λοιπόν θέματα εργασίας που θέλουν σημασία στη λεπτομέρεια λύνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ευτυχώς, γιατί στην κυριολεξία αυτή είναι που θα καθορίσει και το τελικό αποτέλεσμα. Και αν μας αρέσει να μη μοιραζόμαστε με τους άλλους και να λειτουργούμε αυτόνομα στην εργασία μας, την προσεχή εβδομάδα θα καταλάβουμε ότι έχουμε την ανάγκη των άλλων και θα επιδιώξουμε συνεργασία.
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου είστε αυτοί που επηρεάζεστε αμεσότατα από τη Νέα Σελήνη και ξέρετε ότι το γοργόν και χάρη έχει και ότι οι αποφάσεις είναι για να παίρνονται χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και αναβολές και με γνώμονα την εξέλιξη. Οτιδήποτε θέλει να βάλει εμπόδια ή να κερδίσει χρόνο αυτή την εβδομάδα το απομακρύνετε και δεν υπολογίζετε τις συνέπειες γιατί είστε επικεντρωμένοι στο αποτέλεσμα με ιδιαίτερη ανυπομονησία!
Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Σας αρέσει να μοιράζεστε αυτή την εβδομάδα αν και κάποια θέματα θέλετε να τα αναλύσετε μόνοι σας  και κυρίως να τα σκεφτείτε χωρίς να ξέρουν οι άλλοι τις τελικές σας προθέσεις… Ομολογουμένως δεν μπορείτε να είστε τόσο αυτόνομοι όσο θα θέλατε και κυρίως δε θέλετε να μπαίνουν στα δικά σας χωράφια χωρίς τη δική σας έγκριση και βέβαια να σέβονται τους όρους σας… Ερωτικά, το πάθος είναι μία δική σας υπόθεση και δε θέλετε να σας αντιστέκονται και βέβαια να σας αρνούνται αυτά που εσείς θεωρείτε κεκτημένα σας… Ευκαιρία και για αποκαλύψεις που θα βοηθήσουν να γίνουν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας, νιώθετε ότι έχετε την απόλυτη επιλογή και αυτό είναι που δε σας βάζει όρια ίσως και να κάνετε παράτολμες ενέργειες… Προσέξτε παρόλα αυτά με ποιους μιλάτε και είναι εύκολο να υπάρξουν παρερμηνείες !
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Κριός
Share This!