Κριός
21/03 - 20/04
Εβδομάδα 16/01 - 22/01
Εβδομάδα 16 ως 22 Ιανουαρίου 2017
Η εβδομάδα μας έχει αρχίσει και μας βάζει για τα καλά στις υποχρεώσεις και σε μία λογική ρουτίνα που είναι για εμάς χαρακτηριστική ως προς τα θέματα εργασίας αλλά και σε αυτά που εμείς θέλουμε να εκτελέσουμε προσωπικά μόνοι μας. Αυτό που θα καταλάβουμε στη συνέχεια είναι ότι είναι πιο εύκολο έως και αναγκαίο να συνεργαζόμαστε και όχι μόνο αυτό αλλά να βρίσκουμε και καινούργιες δραστηριότητες ενδιαφέρουσες στις οποίες θα συμμετέχουμε, ακόμα και αν δεν είμαστε εμείς που θα ηγούμαστε αλλά θα είμαστε μέρος μίας ομάδας η οποία θα έχει ένα στόχο!
 
Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο αυξάνοντας την ανάγκη για αλλαγές και όχι μόνο προσωρινές αλλά ουσιαστικές. Μας δείχνει ότι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που μας στρέφει σε αλλαγές οι οποίες είναι αναγκαστικές αλλά και θα μας βοηθήσουν να εδραιωθούμε επαγγελματικά! Η εδραίωση αυτή θα συμβεί γιατί οι συζητήσεις πάνω σε αυτά έχουν μία πολύ ουσιαστική βάση καθώς ο Ερμής από τον Αιγόκερω θέλει να ξέρει ακριβώς που πάει και για ποιο λόγο αλλά και τι να περιμένει μέσα από αυτό.
 
Ωστόσο το τετράγωνο Άρη-Κρόνου λειτουργεί ως φρένο στις επιδιώξεις μας καθώς βλέπει ότι η ανεξαρτησία των φανταστικών ιδεών του δεν μπορούν να εφαρμοστούν και έτσι αναγκαστικά μας καθηλώνουν σε μία πραγματικότητα που δεν μπορούμε επακριβώς να την περιγράψουμε αλλά θέλουμε να ξεφύγουμε από αυτή…
Αντισταθμιστικά λειτουργεί η Αφροδίτη από τους Ιχθύς που θέλει να προσφέρει αλλά και να δεχτεί τις ευεργεσίες του έρωτα! Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν σοβαρές προτάσεις ανανέωσης μέσα από την αγάπη είτε γιατί υπάρχει μεγάλη συμπαράσταση είτε γιατί οι αισθήσεις λειτουργούν παρορμητικά για να δείξουν πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει για αποδοχή και φυσικά για ασφάλεια. Κάτι αλλάζει στην ιδιοσυγκρασία μας και λειτουργεί για το καλύτερο των ερωτικών σχέσεων που αν πρόκειται για καινούργιους ξεκινάνε με φόρα και έντονη έλξη!
 
Μην αγνοούμε και τα οικονομικά οφέλη που υπάρχουν από μία όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα γιατί μπορεί να ανοίξουμε πόρτες οι οποίες θα αποδειχτούν πολύ καλές πηγές εσόδων και βέβαια να αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας αρχικά με δειλές κινήσεις και αργότερα με μεγαλύτερες και πολύ πιο ουσιαστικές. Αρκεί να γίνει η αρχή τώρα…
 
ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΙΧΘΥΕΣ είστε αυτοί που αυτήν την εβδομάδα βλέπετε ότι σας ευνοούν οι συνθήκες για να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά, ψάχνοντας για λύσεις οι οποίες θα έχουν ένα σωστό υπόβαθρο ακόμα και αν τώρα είναι δύσκολες στην εφαρμογή τους ή έχουν έναν πιο μακροπρόθεσμο χαρακτήρα και τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα αλλά έμμεσα για εσάς αλλά αξίζουν τον κόπο!
Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Είστε από αυτούς που πρέπει να ελέγξετε τι θέλετε και πως αυτό μπορείτε να το αποκτήσετε και να εστιάσετε στο αποτέλεσμα και όχι στα περιφερειακά γιατί έχετε την τάση να αποσυντονίζεστε ή να επιμένετε σε κάτι που δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Αυτό κυρίως στα επαγγελματικά σας που ενθουσιάζεστε με κάτι αλλά το έχετε οργανώσει πρόχειρα στο μυαλό σας. Ερωτικά μην απογοητεύεστε που ένα ταξίδι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλά μπορεί απλά να μετατεθεί… Βασικά αυτό που θα καταλάβετε είναι ότι έχετε την τάση να είστε πιο ανεξάρτητοι και αυτό βέβαια δεν εκλαμβάνεται ως ένδειξη ότι θέλετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας αλλά θα αποτιμηθεί ως ένδειξη αδιαφορίας … Προσέξτε στα επαγγελματικά σας ποιους εμπιστεύεστε γιατί μπορεί να είναι αυτοί που δε θέλουν να διαπρέψετε και να σας βάλουν κάποιες παγίδες τις οποίες όμως θα τις καταλάβετε!
Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Κριός
Share This!