Κριός
21/03 - 20/04
Εβδομάδα 16/07 - 22/07
Εβδομάδα 16 ως 22 Ιουλίου 2018
Η ενδιάμεση εβδομάδα των εκλείψεων είναι χωρίς πλανητικές αλλαγές ωστόσο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ήρεμη καθώς η ανυπομονησία χτυπάει κόκκινο όπως και η προσμονή για κάτι που θέλουμε να τελειώσει και να το φτάσουμε μέχρι το τέλος.. Για να ολοκληρωθεί όμως αυτό θα πρέπει να περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα έστω και αν τώρα προσπαθούμε να συνδέσουμε το παρελθόν με το παρόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να γίνει όμως αυτή η σύνδεση αυτό που θα χρειαστεί να θυμόμαστε είναι αυτό το κάτι που μας διαφεύγει για να ολοκληρώσουμε επιτυχημένα το παζλ..
Λίγο πριν την ανάδρομη κίνηση του Ερμή και οι σκέψεις μας είναι διάσπαρτες καθώς ήδη ξέρουμε ότι αυτό που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε είναι το απρόβλεπτο. Κάνουμε υπεραισιόδοξες σκέψεις χωρίς όμως να μπορούμε να ορίσουμε μία στάση που να μπορούμε και να την υποστηρίξουμε μέχρι το τέλος, έτσι όπως την έχουμε προδιαγράψει στο μυαλό μας.
Η Αφροδίτη από την Παρθένο προσπαθεί να ζήσει το καλοκαίρι βάζοντας τους γνωστούς της περιορισμούς και αυτή την κριτική διάθεση που δυσκολεύεται να αφεθεί στη μαγεία του έρωτα… Παρόλα αυτά προσπαθεί και το καλό είναι ότι τα καταφέρνει σε κάποιο βαθμό ώστε να παίρνει-όσο μπορεί- ικανοποίηση.
Ο Ήλιος από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου δείχνει όσο μπορεί τα συναισθήματά του και είναι και αρκετά διαισθητικός ώστε να προλαμβάνει καταστάσεις κάτι που όμως δε θα μπορέσει να το απολαύσει στους χρόνους που θέλει… Θα δεχτεί πιέσεις και έτσι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις σε αυτό είμαστε εμείς… Έτσι λοιπόν ας ανασκουμπωθούμε και ας μην κοιτάμε να περιμένουμε τίποτα από τους άλλους… Πρέπει να γίνουμε αποφασιστικοί και όσο μπορούμε περισσότερο κινητικοί, με δική μας πρωτοβουλία, πριν μας προλάβουν οι καταστάσεις!
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αντιλαμβάνεστε ότι έχετε την σκυτάλη για να τρέξετε σε ένα αγώνα ο οποίος είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικός και σημαντικός. Δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, αντίθετα πρέπει να δημιουργήσετε ευκαιρίες, ακόμα και εκεί που αχνοφαίνονται και δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτες!

 

Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Σίγουρα είστε πιο ήρεμοι με τα οικογενειακά σας και έχετε βάλει τους όρους σας ώστε να είναι ευδιάκριτο τι μπορείτε να προσφέρετε και μέχρι ποιο σημείο είστε διατεθειμένοι να μοιραστείτε ευθύνες. Σίγουρα πάντως είστε πιο συνειδητοποιημένοι και δε θέλετε καυγάδες και φασαρίες, αλλά ούτε και να κάνετε υποχωρήσεις. Ερωτικά υπάρχει μία γλυκιά προσμονή και αυτό αυξάνει και τις πιθανότητες να συναντήσετε ένα μοιραίο έρωτα που όμως πρέπει να προσέξετε αν πληρεί τις προδιαγραφές για να έχει διάρκεια. Σε αυτή τη φάση δε θα σας απασχολήσει όμως αυτό γιατί η έλξη δε θα σας αφήσει να σκεφτείτε τίποτα… Επαγγελματικά ενθουσιάζεστε με κάτι ακόμα και αν θα χρειαστεί να μοιραστείτε την επιτυχία και να λάβετε ένα κομμάτι της, γιατί και αυτό σας αρκεί στην παρούσα φάση, χωρίς βέβαια να αγνοείτε και τις οικονομικές απολαβές γιατί αυτές θα είναι δικές σας!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Κριός
Share This!