Καρκίνος
22/06 - 22/07
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου
Είστε με έναν τρόπο αρκετά επιφυλακτικοί έως και να μην μπορείτε να κάνετε έξοδα ακόμα και αυτά που είναι αναγκαία. Ερωτικά είστε περισσότερο τυχεροί αλλά είναι εύκολο να παρασυρθείτε και να ανοιχτείτε σε ένα φλερτ και να διακινδυνεύσετε μία σχέση σας γιατί δεν μπορείτε να καλυφθείτε κιόλας και δεν καταλαβαίνετε τους κινδύνους. Ερωτικά πάντως είστε αρκετά διαθέσιμοι αλλά αυτό δεν είναι και τόσο καλό όσο ακούγεται… Επαγγελματικά μη φοβάστε να λέτε την γνώμη σας έστω και αν ξέρετε ότι αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσμενή σχόλια γιατί κάτι δε βολεύει ή μάλλον ξεβολεύει από την καθημερινή ροή. Εξάλλου το γνωρίζετε όσο και αυτούς που θα τα πουν οπότε μπορείτε και να το αντιμετωπίσετε πολύ εύκολα σχεδόν να το αποκρούσετε από την αρχή του και χωρίς να προλάβει να ανοιχθεί και να μαθευτεί!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Καρκίνος
Share This!