Ιχθείς
20/02 - 20/03
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων
Γενικά σας αρέσει και το σπίτι και η διασκέδαση αυτή την εβδομάδα, με την διασκέδαση να επικρατεί και να γίνεται η επιλογή σας έστω και αν οι φίλοι σας έχουν διαφορετική άποψη. Έχετε όμως τα σωτσά μέσα για να τους παρακινείσετε να σας ακολουθήσουν... Ερωτικά, έχετε έναν επικοινωνιακό τρόπο ακαταμάχητο αρκεί να ξέρετε να τον διαχειριστείτε σωστά και στις σωστές δόσεις και να μη δώσετε κάτι παραπάνω που θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα ως τονωτική ένεση. Γενικά σας αρέσει να δημιουργείτε αμφιβολίες στα ερωτικά σας -αν και φοβάστε την ανταπόδοση- γιατί αυτό πιστεύετε ότι αυξάνει το ενδιαφέρον ή το διατηρεί εντελώς ζεστό! Επαγγελματικά μην αγχώνεστε για αυτά που αλλάζουν και κυρίως για αυτά που μπορούν να μετατεθούν για αργότερα, αφού έχετε διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος να υπάρχουν πρόστιμα ή ρήτρες!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Ιχθείς
Share This!