Δίδυμοι
21/05 - 21/06
Εβδομάδα 18/02 - 24/02
Εβδομάδα 18 ως 24 Φεβροουαρίου 2019
Μία ήπια Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στην πρώτη μοίρα, μόλις δηλαδή ο Ήλιος κάνει ποδαρικό στους Ιχθύς είναι το φαινόμενο της εβδομάδας μας και αυτή τη φορά το γεμάτο φεγγάρι μας βοηθά να έχουμε τη σωστή άποψη για τα πράγματα!Όσο και αν θέλουμε να τα δούμε ρομαντικά έχουμε έντονη δόση λογικής και έτσι μπορούμε να μετριάσουμε τους ενθουσιασμούς και να αναλογιστούμε σωστότερες τις καταστάσεις. Ερωτικά είναι μία ευκαιρία να πούμε τις αλήθειες μας οι οποίες αυτή τη φορά θα βρουν και τις σωστές τους βάσεις. Αν και θα δυσκολευτούμε να προβούμε σε αποκαλύψεις ωστόσο μπορούμε να αφήσουμε ωραία υπονοούμενα και να δώσουμε μία σωστότερη διάσταση στις καταστάσεις. Ευκαιρία για να ασχοληθούμε με την υγεία μας γιατί η πρόληψη σώζει, οπότε και είναι ευκαιρία να προλάβουμε κάτι ή να κάνουμε μία προληπτική θεραπεία!
 
Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και καθώς είναι το δωδέκατο ζώδιο στη σειρά μας βοηθάει στο να ολοκληρώνουμε κύκλους και να αφήσουμε χώρο για τους επόμενους, αλλά και να δούμε τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική γωνία και βέβαια να κατεβάσουμε τους τόνους και να είμαστε πιο δεκτικοί σε καταστάσεις που πρέπει να τελειώσουν…
 
Ο Άρης από τον Ταύρο συμμετέχει επικουρικά σε αυτή την Πανσέληνο και βοηθάει να είμαστε λογικοί και συνετοί ίσως και λίγο πιο αργοί από όσο έχουμε συνηθίσει τους άλλους να περιμένουν τις αντιδράσεις μας. Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμαστε περισσότερο και δρούμε λιγότερο και αυτό είναι κάτι που μας βοηθάει στο να παίρνουμε σωστές αποφάσεις ή να μην μετανιώνουμε γιατί απλώς βιαζόμασταν!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων είστε αυτοί που δέχεστε πιο έντονα τις δονήσεις αυτής της Πανσελήνου και ξέρετε ότι αυτό που χρειάζεστε είναι να δώσετε τέλος στις καταστάσεις που έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα καθώς προτιμάτε κάτι σταθερό και βέβαια κάτι πιο σίγουρο κυρίως για οικονομικά θέματα και βέβαια για θέματα καρδιάς!

 

Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων
Όλο και περισσότερο σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας και καλό είναι να έχετε ρυθμίσει τις ισορροπίες σας μεταξύ των οικογενειακών υποχρεώσεων και επαγγελματικών για να μην έχετε και τέτοιου είδους προστριβές. Πάντως εσείς βλέπετε ως μοναδική ευκαιρία μία επαγγελματική προέκταση την οποία πρέπει γρήγορα να αποφασίσετε γρήγορα αφού όμως έχετε κάνει την έρευνά σας και έχετε πάρει τις διαβεβαιώσεις σας… Έτσι λοιπόν στα επαγγελματικά σας μη μετανιώνετε αν πήρατε παραπάνω πρωτοβουλίες ή κάνετε μία γρήγορη διαπίστωση. Ερωτικά αρχίζετε και βάζετε κανόνες κοινωνικών προεκτάσεων και περιορίζετε τον αυθορμητισμό ή ακόμα και τη δική σας ανεμελιά γιατί λειτουργείτε με κανόνες. Αυτό βέβαια είναι μία δοκιμή που δεν ξέρετε τι αποτέλεσμα θα έχει, και αν θα το συνεχίσετε αυτούσιο ή με αλλαγές..

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Δίδυμοι
Share This!