Δίδυμοι
21/05 - 21/06
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων
Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που σας φαίνονται πιο όμορφα όπως και εσείς οι ίδιοι που νιώθετε ιδιαίτερα λαμπεροί αλλά και ότι τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας σα μαγνήτης ! Βέβαια αυτό μπορεί να σας δημιουργεί και διλήμματα είτε γιατί μπορείτε να δείτε ένα φίλο σας να έχει και ερωτικές διαθέσεις για εσάς είτε εσείς προς αυτόν… Καθόλου δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί και με ένα συνάδελφό σας αλλά εκεί τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολο να εκδηλωθούν γιατί θέλετε να κρατήσετε και τα προσχήματα… Ερωτικά πάντως είστε πιο διαθέσιμοι και γενικά πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες αν και ο ενθουσιασμός σας είναι κάτι που πρέπει να το προσέξετε γιατί μπορεί να σας παραπληροφορήσει ή και να σας δημιουργήσει ψυχολογικές διακυμάνσεις. Επαγγελματικά ξέρετε ότι κάποιες αποφάσεις είναι εντελώς δικές σας αλλά μην το επιδεικνύετε κιόλας!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Δίδυμοι
Share This!