Αιγόκερως
22/12 - 19/01
Εβδομάδα 10/06 - 16/06
Εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019
H μετακίνηση της Αφροδίτης στους αεράτους Διδύμους μας ανοίγει τα φτερά στον έρωτα κάνοντας μας τόσο επικοινωνιακούς όσο και περισσότερο ανάλαφρους και κάπως έτσι θα κινηθεί και το κλίμα στον έρωτα:λίγο πιο φευγαλέα και καθόλου μελαγχολικά,χωρίς να υπόσχεται τίποτα αλλά είναι άκρως διασκεδαστικό το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο δυσκολεύεται να δράσει και να αντιδράσει αλλά το ζήτημα είναι ότι εγκλωβίζεται από τις ίδιες του τις επιλογές και κάποιες από το παρελθόν που τις χειρίστηκε με λάθος τρόπο και τώρα όμως πρέπει να επανορθώσει… Δύσκολη αυτή η ώρα όταν βλέπουμε παντού περιορισμούς και εμπόδια να ξεπροβάλλουν και να δείχνουν ένα αδιέξοδο.
 
Ο Ερμής από τον Καρκίνο λειτουργεί περισσότερο με τον ένστικτο και λιγότερο με τη λογική. Αυτό βέβαια μπορεί να μας θολώσει την κρίση γιατί πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα γίνονται εντελώς αυτόματα και σχεδόν χωρίς να έχουμε στοιχεία για τις αποφάσεις μας…
 
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά αυτοί που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων νιώθετε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι, και βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε και λάθη γιατί απλώς ψάχνετε λύσεις οι οποίες είτε δεν υπάρχουν είτε δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε...
 

 

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω
Γενικά νιώθετε ότι υπάρχουν ευκαιρίες αλλά ειδικά πιστεύετε ότι στην εργασία σας πρέπει να βάλετε νέους στόχους και μάλλον θα είναι αρκετά αισιόδοξοι για να τους ικανοποιήσετε ή δεν έχετε ακόμα προσεγγίσει το πλαίσιο που θα κινηθείτε για να τους φέρετε σε πέρας. Πάντως έχετε διαγνώσει την ανάγκη και τις δικές σας δυνατότητες οπότε αυτό είναι το σημαντικό. Ερωτικά έχετε επιφυλάξεις και κυρίως έχετε περιορίσει τη διάθεση για διασκέδαση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε εξάρσεις ακόμα και να κάνετε υπερβολές εις βάρος της ξεκούρασης σας και μάλιστα χωρίς να προειδοποιείτε απλώς να σας προκύπτει αυτή η ανάγκη εντελώς ξαφνικά. Επαγγελματικά νιώθετε λιγότερη πίεση όμως αυτό δε σημαίνει ότι είστε και καλύτερα ψυχολογικά γιατί υπάρχει έντονος ανταγωνισμός κάτι που εσείς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε αλλά με τιμήματα!

 

Astrologos.gr / Προβλεψεις / Ετήσιες / Αιγόκερως
Share This!