Share This!
Κριός
21/03 - 20/04

- Ετήσια Προβλέψη Κριός -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Κριού

 

Με έναν τρόπο υποκινείτε καταστάσεις και τις φέρνετε στα μέτρα σας!

 
Γενικά:
Μία αντιφατική χρονιά είναι το 2018, κυρίως γιατί ελαφραίνετε σχεδόν οριστικά από την πίεση του Ουρανού που έφερνε σωρηδόν τις ανατροπές στη ζωή σας, κάτι που όμως θα συμβεί από τις 15 Μαΐου και μέχρι τις 5 Νοεμβρίου που θα σας βάλει και πάλι σε εγρήγορση για να επαναφέρει εντάσεις μέχρι και τους πρώτους μήνες του 2019 που θα αποχωρήσει οριστικά από το ζώδιό σας.
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Στη συνέχεια όμως θα σας βάλει σε οικονομικές σκοτούρες -όπως και το διάστημα που θα πάει δοκιμαστικά στον Ταύρο, την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο του 2018- για να σας δείξει ότι τα έξοδα παραμονεύουν και το εισόδημά σας δεν έχει την σταθερότητα που θα θέλατε… Όμως έχετε πολλές ευκαιρίες μέσα στην χρονιά να αποπληρώσετε χρέη και να διαχειριστείτε κληρονομιές καθώς ο Δίας από τον Σκορπιό σας βοηθάει να διεκπεραιωθούν τέτοιου είδους υποθέσεις και κάνει σημαντικές αποκαλύψεις μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018. Πολλή δουλειά σας περιμένει στην επόμενη διετία αφού ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω ήδη από το Δεκέμβριο της προηγούμενης χρονιάς δείχνοντάς όμως ότι αυτός που δουλεύει σκληρά ανταμείβεται ποικιλοτρόπως!
 
Δείξτε προσοχή σε οικογενειακά θέματα και θέματα ακίνητης περιουσίας με την Έκλειψη στις 13 Ιουλίου στον Καρκίνο καθώς πρέπει να κάνετε μία θυσία για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά απαλλαγμένοι από αυτά που υπάρχουν στη ζωή σας και απλώς σας δημιουργούν μία σκοτεινιά και φόβο να τα αντιμετωπίσετε… Κάντε μία στάση  το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου με την ανάδρομη κίνηση του Άρη αφού δε θα μπορέσετε να είστε τόσο γρήγοροι ή  θα είστε ανασκουμπωμένοι με αποτέλεσμα να χάσετε ευκαιρίες.
 
Αισθηματικά:
Για τα ερωτικά σας είναι μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα αφού ο τομέας των ερωτικών σας παρουσιάζει μία περίεργη κινητικότητα που σίγουρα θα νιώθετε είτε πολύ αρεστοί είτε καθόλου και θα κουραστείτε όταν συμβαίνει το δεύτερο γιατί η παιχνιδιάρικη διάθεση σας μπορεί να σας κάνει να πάρετε ένα ρίσκο που θα βάλει σε κίνδυνο μια σχέση σας, ή αντίθετα να πρέπει να διακόψετε μία σχέση εν τη γενέσει της γιατί θα φοβάστε για αυτά που θα νιώσετε … Σίγουρα όμως το διάστημα από 6 έως 31 Μαρτίου θα είστε αξιοπρόσεκτοι και θα έχετε την Αφροδίτη στο πλευρό σας για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να το κάνετε ολοδικό σας!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Ένας μήνας για με έμφαση στα επαγγελματικά σας και κυρίως στον τρόπο που θα βρείτε νέες πηγές εσόδων που όσο και να σας δυσκολέψουν, τουλάχιστον θα βρείτε τον τρόπο να πάρετε μία ικανοποίηση. Ερωτικά, είστε πολύ σοβαροί και μετρημένοι και κυρίως μπορείτε να βρείτε τρόπους να κοινωνικοποιήσετε τον έρωτά σας κυρίως στο δεύτερο μισό του μήνα!
 
Φεβρουάριος
Είστε πολύ κοινωνικοί και βέβαια αρκετά ανάλαφροι ώστε να δημιουργείτε ασφάλεια σε αυτούς που συναναστρέφεστε. Ερωτικά πάντως είναι μία ευκαιρία να είστε τόσο ανεξάρτητοι όσο και να δημιουργείτε υποψίες αν είστε πιστοί!
 
Μάρτιος
Είναι μία καλή ευκαιρία να μπείτε στην επαγγελματική αρένα πολύ ενεργά αφού σας αρέσουν οι περιπέτειες και ο έρωτας πρωτοστατεί χωρίς να σας αφήνει όμως να ξεχνάτε τις δεσμεύσεις που δημιουργεί όσο και τελικά να σας περιορίζει!
 
Απρίλιος
Ο μήνας των γενεθλίων σας φέρνει οικονομικές ευκαιρίες χωρίς όμως να σας απαλλάσσει από το άγχος και κυρίως από εκκρεμότητες που έχετε. Προσέξτε πολύ τα λόγια σας γιατί οι παρεξηγήσεις είναι  στο φόρτε τους. Μπορείτε όμως να νιώθετε ότι αγαπιέστε και αυτό να σας βοηθήσει να νιώσετε ασφάλεια!
 
Μάιος
Σταδιακά έρχεται το καλοκαίρι και σας βοηθάει να ξεχωρίζετε! Άλλωστε μπορείτε επάξια να ηγηθείτε μίας ομάδας  γιατί έχετε και τον τρόπο αλλά και τις ευκαιρίες. Ερωτικά είστε αρκετά αεράτοι έως και να σας ταιριάζουν οι φιλικο-ερωτικές σχέσεις κάτι που όμως θα το κάνετε περίπου ως συνήθεια και τους επόμενους μήνες!
 
Ιούνιος
Είναι πολύ εύκολο για εσάς να αμφιταλαντεύεστε με αποτέλεσμα να περνάτε αντικρουόμενα μηνύματα… Αυτό σας δίνει κάποιες ελευθερίες που καλό είναι να τις περιορίσετε γιατί  μπορεί να σας συζητάνε και μάλιστα να μην καταλαβαίνετε το λόγο… Φροντίστε να είστε πολύ συγκεκριμένοι!
 
Ιούλιος
Η Έκλειψη της 13 Ιουλίου φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα που θέλουν την προσοχή σας. Προσέξτε μόνο μην χάσετε το μέτρο και κυρίως μήπως η συναισθηματική φόρτιση σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις γιατί υπάρχουν παράμετροι τις οποίες αγνοείτε ή σας τις κρύβουν!
 
Αύγουστος
Έχετε αυξημένη ενέργεια και ευτυχώς που κάνετε βήματα προς τα πίσω είτε ως ένδειξη χαλάρωσης είτε ως ένδειξη ότι θέλετε να ξανασκεφτείτε κάποια θέματα. Πάντως είναι ευκαιρία να ξαναδείτε φίλους σας και να το ρίξετε έξω αν και γενικά θα είστε κάπως επιφυλακτικοί, ιδιαίτερα με τα θέματα της εργασίας σας. Ο έρωτας πάντως έχει ευχάριστες εκπλήξεις!
 
Σεπτέμβριος
Ανακτάτε δυνάμεις και επιδιώκετε όσο τίποτα να αυξήσετε το εισόδημά σας το οποίο μπορεί να έχει μία καλή εξέλιξη αν και δε θα μπορέσει να σας διασφαλίσει την σταθερότητα που θα θέλατε. Ερωτικά είστε πιο απόμακροι δείγμα ότι δε θέλετε να σας παρασύρει καθόλου ο ενθουσιασμός σας!
 
Οκτώβριος
Νύχτες πάθους αλλά και έντονης μυστικοπάθειας υπόσχεται αυτός ο μήνας και μάλιστα σαν να τρώγεστε και να αναπολείτε έντονα το παρελθόν κάτι που όμως δε θέλετε να το μοιραστείτε με κανέναν. Ερωτικά είστε τόσο μια κρυφή δύναμη όσο και να αποτελείτε απειλή για την σχέση σας αλλά και γενικότερα… Επαγγελματικά δίνετε έμφαση στα οικονομικά σας ειδικά αν τα μοιράζεστε με άλλους!
 
Νοέμβριος
Είστε αρκετά υπολογίσιμη δύναμη και το όπλο σας είναι οι γνώσεις σας αλλά και η εμπειρία σας! Ερωτικά σας αρέσουν τα ταξίδια και φυσικά είναι στο πρόγραμμα αν δεν υπάρχει χρόνος για να τα εκτελέσετε άμεσα. Είστε πάντως αρκετά αισιόδοξοι για το μέλλον αν και θα πρέπει να κρατάτε και κάποιες επιφυλάξεις γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!
 
Δεκέμβριος
Μήνας των γιορτών είναι και για εσάς ο Δεκέμβριος μιας και ο Δίας είναι στο πλευρό σας για να σας κάνει και κοινωνικούς αλλά και αισιόδοξους και να σας υπόσχεται μακρινές και ευχάριστες αποδράσεις αναψυχής! Προσοχή μόνο στα επαγγελματικά σας γιατί τίποτα δεν μπορεί να περιμένει καθώς οι χρόνοι πιέζουν… Ερωτικές υποσχέσεις είναι στο πνεύμα των ημερών και οφείλετε να τις ακολουθήσετε!