Share This!
Δίδυμοι
21/05 - 21/06

- Ετήσια Προβλέψη Δίδυμοι -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων
 

Είστε έτοιμοι κυριολεκτικά να ανοίξετε τα φτερά σας!

 
Γενικά:
Με αρκετούς συμμάχους θα διανύσετε αυτή την πιο ανάλαφρη χρονιά, αφού ξέρετε ότι ο Κρόνος αποχώρησε οριστικά από το απέναντι ζώδιο και σας άφησε χώρο να διαπραγματευθείτε με μεγαλύτερη άνεση αλλά και περισσότερα περιθώρια επιλογών χωρίς πίεση και με την ελεύθερη, δική σας βούληση!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Καλό είναι να είστε υποψιασμένοι σε οικονομικά θέματα που εμπλέκονται τρίτοι είτε σε κληρονομικά θέματα γιατί εκεί θα βρείτε επιπλέον δυσκολίες και προβλήματα αφού ο Κρόνος θα δείξει την αυστηρότητά του και θα σας βάζει εμπόδια όταν κάτι δεν είναι σύμφωνο με τη δική του γνώμη. Γενικότερα επιδιώκετε ανοίγματα στην εργασία σας και θέλετε μία καθημερινότητα πιο ευχάριστη κάτι που θα το καταφέρετε εν μέρει αλλά θα υπάρξουν και διαστήματα που θα σας επισκέπτεται η ρουτίνα και κυρίως από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου που θα υπάρξουν καθυστερήσεις και μάλιστα αδικαιολόγητες, τουλάχιστον για εσάς … Πάντως, υπάρχει σημαντική ενθάρρυνση από τη μακρόσυρτη παραμονή του Άρη στον Υδροχόο που είναι αρκετά βοηθητικός για εσάς αφού σας κάνει να βάζετε στόχους ρεαλιστικούς και αρκετά προσοδοφόρους. Έτσι λοιπόν από 16 Μαΐου έως και 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου μπορείτε να επεξεργάζεστε την όποια πληροφορία σας έρχεται και να την αξιοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακόμα και αν κάποιες φορές για να πάτε μπροστά πρέπει πρώτα να πάτε πίσω για να πάρετε φόρα αλλά και για να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα το διάστημα 27 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου που αν είστε διακοπές όλα θα είναι σε στάση για να ξεκουραστείτε και φυσικά δε θα θέλετε να δεσμευθείτε για τίποτα αφού και ο δικός σας κυβερνήτης ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και με δική σας πρωτοβουλία θα προτιμάτε να είναι κάτι παγωμένο για επεξεργασία σε μέλλοντα χρόνο διατηρώντας ωστόσο μία επαφή για να μην δείχνετε και εντελώς απόμακροι, πράγμα που ισχύει και στα ερωτικά σας…
 
Αισθηματικά:
Θα κάνετε αρκετούς καινούργιους φίλους στην χρονιά αυτή και βέβαια όσο εύκολα τους βάζετε στη ζωή σας τόσο εύκολα μπορείτε και να τους βγάλετε… Ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα από 24 Απριλίου έως και 18 Μαΐου που η Αφροδίτη θα είναι στο δικό σας ζώδιο και θα γίνεται ο μαγνήτης ακόμα και ερωτικών καταστάσεων που σκοπό έχουν να σας δώσουν εφήμερες ικανοποιήσεις αλλά αν είστε συνειδητοποιημένοι το χαίρεστε στα πλαίσια που θα το ζήσετε και μόνο!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι μπορείτε να μοιράζεστε περισσότερο τις όποιες σκέψεις σας και δεν είστε μόνοι σας στην αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας. Έχετε υποστήριξη και δεν είναι μόνο από τον ερωτικό σας σύντροφο… Έχετε και ανθρώπους της οικογένειάς σας που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα!
 
Φεβρουάριος
Ο μήνας ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς νιώθετε ότι έχετε συμπαράσταση και άνεση στο να κάνετε και όνειρα και κάθε λόγο να σκέφτεστε αισιόδοξα! Σύντομα θα καταλάβετε ότι δε σας αρέσουν τα οικονομικά σας, κυρίως η μεταβλητότητα που παρουσιάζουν και λειτουργούν περιοριστικά!
 
Μάρτιος
Σε διαρκή επαγρύπνηση είστε αυτό το μήνα και σαφώς βλέπετε ότι πρέπει να κινηθείτε και άμεσα και να δείχνετε ιδιαίτερα αποφασιστικοί! Ερωτικά ξέρετε ότι έχετε βάλει δύσκολα και έχετε απαιτήσεις τις οποίες δεν τις διαπραγματεύεστε ούτε στο ελάχιστο…
 
Απρίλιος
Ο μήνας αυτός ξεκινάει με λιγότερες οικονομικές σκοτούρες που για εσάς είναι σημαντικό για να έχετε μία βάση και να αρχίσετε να ασχολείστε με τα επιμέρους. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι σας υπολογίζουν και θέλουν να έχετε μία θέση στη ζωή τους.
 
Μάιος
Δεν έχετε την γνωστή σας σταθερή πορεία αυτό το μήνα και κυρίως δεν μπορείτε να μην σκέφτεστε τις εναλλακτικές σας και να μπερδεύετε και τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους με τη συμπεριφορά σας. Ερωτικά, αμφιταλαντεύεστε και καλό είναι να κοιτάτε μπροστά και καθόλου πίσω!
 
Ιούνιος
Έχετε καλύτερα ερωτικά αυτό το μήνα αλλά να προσέχετε μην είστε επαναπαυμένοι γιατί στην πορεία θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλά που σας ενώνουν αλλά και πολλά που σας διαφοροποιούν. Μην ψάξετε διέξοδο σε ξένες αγκαλιές, γιατί θα ανακαλύψετε ότι το εφήμερο δε σας ικανοποιεί… 
 
Ιούλιος
Ο μήνας αυτός έχει για εσάς αρκετή εξωστρέφεια και μάλιστα  είστε και περισσότερο διαλλακτικοί στα κοινωνικά σας, αν και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας, χωρίς να έχουν να σας δώσουν κάτι ουσιαστικό. Ερωτικά είστε κουμπωμένοι και αφήνετε όλες τις πρωτοβουλίες στους άλλους…  Ας σας διεκδικήσουν και ας περιμένουν, αν σας θέλουν πραγματικά!
 
Αύγουστος
 Το μόνο που δε σας αρέσει είναι ότι υπάρχει τόσο έντονη ατμόσφαιρα και αρκετά τεταμένη και εσείς χρειάζεστε χρόνο για να μπορέσετε να εμπιστευτείτε και να ανοιχτείτε… Ερωτικά πάντως καλά κάνετε και αφήνετε τα γεγονότα να μιλήσουν για εσάς… Επαγγελματικά, θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό που θα σας ανοίξει και άλλους ορίζοντες!
 
Σεπτέμβριος
Σας ενδιαφέρει πρωτίστως η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς σε σημείο που αυτό θα σας κουράσει και δε θα σας ενδιαφέρει καθόλου. Το ζητούμενο του μήνα είναι συνεργασία και καλό είναι να φανείτε διαλλακτικοί και στη συνέχεια να ξεδιπλώσετε τις προθέσεις σας. Ερωτικά, έχετε καταφέρει να σας διεκδικούν αλλά το τσεκάρετε σε τακτά χρονικά διαστήματα μήπως και έχει αλλάξει κάτι!
 
Οκτώβριος
Ένας μήνας που οι οικονομικές σκοτούρες δε λείπουν αλλά βλέπετε ότι οι χειρισμοί δεν είναι απόλυτα στο δικό σας χέρι. Ερωτικά όμως ξέρετε ότι έχετε ένα αποκούμπι που απορροφάει όλους τους κραδασμούς και σας φέρνει στον ίσιο δρόμο. Επαγγελματικά βλέπετε ότι σας δίνουν εξουσία, αλλά σας δοκιμάζουν..
 
Νοέμβριος
 Από  τις 8 του μήνα που ο Δίας περνάει στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα δείτε ότι οι σχέσεις θα απαιτούν όλη την προσοχή σας! Και αφού θα ξεκινήσετε, δε θα είναι εύκολο να τις σταματήσετε και βέβαια για έναν περίπου χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να τις εξετάσετε εξονυχιστικά και κυρίως να ξέρετε ότι αυτές που αξίζουν θα τις ενισχύσετε κιόλας!
 
Δεκέμβριος
Έχετε σοβαρές αναμετρήσεις αυτό το μήνα κυρίως νιώθετε ότι σας ανταγωνίζονται και αν αυτό γίνεται  σε λογικά πλαίσια είναι καλό, αλλά αν γίνεται έτσι για να δημιουργούνται εντυπώσεις αυτό σας κουράζει. Ερωτικά πάντως δε δείχνουν να είναι συνεργάσιμοι, αντίθετα βλέπετε έναν υπέρμετρο εγωισμό! Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι δεν είστε και τόσο ανεκτικοί…