Share This!
Αιγόκερως
22/12 - 19/01

- Ετήσια Προβλέψη Αιγόκερως -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω
 

Μπορείτε να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας με τον αέρα του νικητή!

 
Γενικά:
Μία χρονιά που κρατά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο για εσάς ως προς την ωριμότητα που έχετε και είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσετε περισσότερη με το πέρασμα του χρόνου και βέβαια με τον τρόπο σας να περιμένετε και να δίνετε χρόνο στα γεγονότα να σας αποδεικνύουν αν πρέπει να επενδύετε ή πρέπει να αποχωρείτε χωρίς να επιμένετε σε κάτι που δε σας ταιριάζει.  Το σίγουρο είναι ότι αναλαμβάνετε πλήρως τις ευθύνες σας και ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο όλη την χρονιά θα σας κάνει πολύ συνειδητούς και υπεύθυνους!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Οι τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς επηρεάζουν τα οικονομικά σας και από το τέλος Ιανουαρίου ως και τα μέσα Φεβρουαρίου αλλά και από το τέλος Ιουλίου έως και μέσα Αυγούστου και σας βάζουν περιορισμούς ή και σας στερεύουν μία πηγή εισοδήματος ανοίγοντας όμως τον δρόμο για να βρείτε μία εναλλακτική που αν το κάνετε βιαστικά θα έχει και εφήμερο χαρακτήρα.Ο Άρης ωστόσο από τον Υδροχόο είναι αυτός που θα σας βρίσκει λύσεις και επειδή θα μείνει για μεγάλο διάστημα από τα μέσα Μαΐου έως 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως μέσα Νοεμβρίου θα σας βοηθάει να βρίσκετε λύσεις και να μην στερέψετε… Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το διάστημα που θα είναι ανάδρομος από 28 Ιουνίου έως και 28 Αυγούστου που θα σας περιορίσει τη διάθεση να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας και βέβαια να χάσετε και την αυτοπεποίθησή σας, ιδιαίτερα αν σας οφείλουν χρήματα που δε θα βρίσκετε τρόπους να τα διεκδικήσετε με τις αξιώσεις που σας πρέπει και όπως σας αξίζει…
 
Αισθηματικά:
Ο Ουρανός από τον Ταύρο, πριν εγκατασταθεί μόνιμα το 2019 και σε αυτή τη μικρή του επίσκεψη από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου θα σας ανοίξει την όρεξη για έρωτα χωρίς να σημαίνει ότι θα πάρετε όλα τα ρίσκα αν πρόκειται για μία ερωτική περιπέτεια που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον αλλά εσείς θα πρέπει να αντισταθείτε, να μην ενθουσιαστείτε και να παραμείνετε επιφυλακτικοί έως και απόμακροι γιατί απλώς δεν πρέπει να μπλέξετε αν και θα θελήσετε να δοκιμάσετε ένα μικρό κομματάκι για να μην μείνετε και εντελώς με την απορία…
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Ο Ιανουάριος υποδέχεται τις εκλείψεις που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την οικονομική σας επιφάνεια αλλά και θα σας δείξουν ποιοι άνθρωποι μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια… Μία επιθυμία σας επικυρώνεται και εσείς πάτε αυτομάτως στην επόμενη!
 
Φεβρουάριος
Μπορείτε πολύ πιο εύκολα να μετακινείστε και αν οι αποστάσεις σας φαίνονται κουραστικές έχετε και κίνητρα και δυνατότητες να τις κάνετε πιο εύκολα και πιο διασκεδαστικές!Έχετε την τάση να κάνετε μυστικά έξοδα που όμως αφήνετε αποτυπώματα και θα σας καταλάβουν!
 
Μάρτιος
Νιώθετε μία περίεργη εύνοια από ανθρώπους  που γνωρίζετε αλλά μπορεί και να ασχοληθείτε με μία συλλογική δραστηριότητα, που θα την ανακαλύψετε και θα σας ενθουσιάσει.. Ερωτικά, ένας έρωτας που ξεκινάει μέσω διαδικτύου μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά!  Σας ταιριάζουν οι τεχνολογίες συνολικά!
 
Απρίλιος
Νιώθετε ότι ο χρόνος είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας και σας ανοίγει και ερωτικές προεκτάσεις που μέρα με τη μέρα δυναμώνουν. Ερωτικά λοιπόν δώστε περισσότερο χρόνο και μοιραστείτε μαζί του όλες σας τις ανησυχίες!
 
Μάιος
Καταλαβαίνετε πόσο σας νοιάζονται αυτό το μήνα και αφού το έχετε κατά νου αποφασίζετε να ανταποδώσετε! Ερωτικά πάντως σας φεύγουν οι όποιες αμφιβολίες και δίνετε μία ευκαιρία σε μεγαλύτερες προοπτικές, ακόμα και στο επόμενο βήμα. Επαγγελματικά μη διστάσετε να τα ακούτε όλα ακόμα και αν στην αρχή σας φαίνονται παντελώς ασήμαντα!
 
Ιούνιος
Μήνας που κάνει τις υποχρεώσεις σας πιο ευχάριστες αφενός γιατί έχετε βρει τον τρόπο να τις φέρετε σε πέρας, αφετέρου ξέρετε ότι όσο πιο γρήγορα το κάνετε τόσο νωρίτερα θα τελειώσετε. Ερωτικά ξέρετε ότι η δική σας παρέμβαση μπορεί να κάνει τις εξελίξεις να τρέχουν… Και φυσικά θα το κάνετε!
 
Ιούλιος
Έχετε καταλάβει ότι η ανάληψη ευθυνών από μέρους σας είναι επιβεβλημένη και μάλιστα το ταχύτερο που θα ασχοληθείτε, το νωρίτερο που θα ξεμπλέξετε αν και δε θα είναι τόσο εύκολο για εσάς… Ερωτικά, κάτι ψάχνετε για να εκδηλωθείτε περισσότερο, και όσο αργείτε τόσο δυσχεραίνετε τη θέση σας!
 
Αύγουστος
Η διαχείριση των οικονομικών σας μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα… Απρόβλεπτα έξοδα έρχονται να σας δείξουν τους περιορισμούς των δυνατοτήτων σας.Αυτές σας οι σκέψεις σας κάνουν και να μην εκδηλώνεστε ερωτικά γιατί θεωρείτε ότι οι προτεραιότητές σας είναι άλλες!
 
Σεπτέμβριος
Επαγρύπνηση απαιτεί αυτός ο μήνας και αφού σας αρέσει η δράση μπορείτε να την έχετε σε μεγάλες ποσότητες.Ερωτικά  ξέρετε ότι είστε σε πλεονεκτική θέση και κάνετε και τα παιχνίδια σας. Αυτό που σας αγχώνει είναι ότι βλέπετε πως τα περιθώρια στενεύουν.Μην αλλάζετε τους στόχους σας παντελώς απλά προσαρμόστε τους σε ρεαλιστικά δεδομένα!
 
Οκτώβριος
Επανέρχονται θέματα στη ζωή σας που ταλαιπωρούν και το μυαλό σας αλλά και σας αναγκάζουν να τα διαχειριστείτε εκ νέου.Ερωτικά πάντως αμφιταλαντεύεστε αλλά όσο το κάνετε εσείς, άλλο τόσο και αυτοί που συναναστρέφονται μαζί σας… Βέβαια δεν είναι και απόλυτα υπαίτιοι για αυτό!
 
Νοέμβριος
Όσο περισσότερο ανοίγεστε σε επικοινωνιακό επίπεδο τόσο περισσότερο φέρνετε κοντά σας τον έρωτα ο οποίος στη δική σας περίπτωση ξεκινάει από τα όμορφα λόγια! Είναι και η ανάγκη σας για συντροφικότητα αυξημένη, οπότε έδεσε το γλυκό και τα σιρόπια μαζί του!
 
Δεκέμβριος
Η χρονιά κλείνει με αναθεωρήσεις και μάλιστα εκ νέου οικονομικούς προσδιορισμούς. Ξεχωρίζετε τα σημαντικά έξοδα από τα μη, και τότε είναι που θα περικόψετε και παροχές που δε θα σας λείψουν και πολύ. Ερωτικά, είναι μία ευκαιρία για συζητήσεις που ξέρετε ότι αγγίζουν ευαίσθητα θέματα!