Share This!
Ζυγός
23/09 - 22/10

- Ετήσια Προβλέψη Ζυγός -

Ετήσια 2017
Ετήσιες προβλέψεις 2017 από την Κατερίνα Γλύμπη
Μία πιο αποδοτική χρονιά έρχεται να μας αποδείξει ότι πρέπει να δώσουμε σημασία στις σχέσεις μας και να προσπαθούμε κάθε φορά να τις επεκτείνουμε δίνοντας άμεση προτεραιότητα εκεί  που καταλαβαίνουμε ότι η ουσία είναι να συμβαδίζουμε και να συμπορευόμαστε και όχι να δημιουργούμε αποστάσεις! Είναι μία χρονιά που θα επισημοποιηθούν έρωτες με συνοπτικές διαδικασίες καθώς το μεγαλείο της συντροφικότητας δίνει ώθηση και μάλιστα σε κρίσιμες στιγμές ώστε να καταλάβουμε τη σημασία της και να προσπαθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας! Αυτή τη δυνατότητα θα την έχουμε μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 που θα έχουμε όλα τα εφόδια αλλά και την σκέψη μας ώστε να επεκτείνουμε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες μας αλλά και να θέλουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να είμαστε μέλος μία ομάδας ή μίας οικογένειας και να ξέρουμε ότι αυτό θα μας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

 

Κινήσεις πλανητών για το 2017

 
Ο Δίας, ο αγαπημένος πλανήτης της επέκτασης θα μετακινηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2017 στον Σκορπιό για να μας βοηθήσει να λύσουμε όλα μας τις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να δούμε πως μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερους  όρους αποπληρωμής σε όλες μας τις οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τρίτους και έχουμε οφειλές. Οφειλές όμως μπορούν να προκύψουν και σε συναισθήματα αφού τότε οι εσωτερικές μας επιθυμίες θα είναι τόσο ισχυρές όσο και να μην μπορούμε να τις κρατήσουμε μυστικές ή τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα θέλαμε..
 
Η ανάδρομη κίνηση του Δία θα ξεκινήσει από τις 6 Φεβρουαρίου  και θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουνίου όπου εκεί ο παράγοντας τύχη περιορίζεται –όπως  και ο τρόπος που συνεργαζόμαστε- καθώς κάποιες δεσμεύσεις δεν τηρούνται με αποτέλεσμα να ψάχνουμε εναλλακτικές οι οποίες όμως βρίσκονται δύσκολα!
 
Και η Αφροδίτη φέτος θα έχει μία φορά ανάδρομη πορεία η οποία θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου και θα φέρει καθυστερήσεις στους έρωτες- κυρίως αυτούς που ξεκινάνε με μεγάλη φόρα και προσδοκίες- και θα σταματήσει στις 15 Απριλίου δημιουργώντας  όμως στο αμέσως μετά την αναδρομή της διάστημα μεγάλη ανάγκη  να είμαστε δοτικοί αλλά και να υπερασπιζόμαστε τον έρωτα σε όλες τους τις διαστάσεις! Βέβαια επειδή η Αφροδίτη σχετίζεται και με τα οικονομικά αλλά και τις επαγγελματικές μας σχέσεις καλό είναι εκείνο το διάστημα να προσέξουμε τις ανασφάλειες που δημιουργούνται και μπορούν να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις ή να αργήσουμε να δώσουμε μία απάντηση η οποία  να είναι καθοριστικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία μας και βέβαια να το μετανιώσουμε!
 
Και ας συνεχίσουμε με το Δία και να πούμε ότι αυτή την χρονιά έχει να δράσει και κάπως επαναστατικά διογκώνοντας την ανάγκη για αλλαγή και μάλιστα έρχεται να βάλει στα γεγονότα μία πιο γρήγορη εξέλιξη ζητώντας απαντήσεις οι οποίες θα πρέπει να εμπεριέχονται σε αποφάσεις που θα ληφθούν με μεγάλη πίεση. Η αντίθεση λοιπόν του Δία με τον Ουρανό θα πραγματοποιηθεί μία φορά στις 3 Μαρτίου και θα επαναληφθεί στις  28 Σεπτεμβρίου. Είναι μία περίοδος που πρέπει να κοιτάξουμε πως μπορούμε να επωφεληθούμε από τις αλλαγές αρκεί βέβαια να είμαστε προετοιμασμένοι, να έχουμε προνοήσει και ειδικά να έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι αλλαγές αυτές να λειτουργήσουν  ως αντίβαρο στη νέα ισορροπία των σχέσεων έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί!
 
Επανέρχεται ο Δίας με μία δύσκολη όψη, αυτή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα, για πρώτη φορά στις 30 Μαρτίου και μία δεύτερη στις 4 Αυγούστου φέρνοντας προβληματισμούς οικονομικής φύσης αλλά και δυσκολίες στην έκφραση του συναισθήματος! Είναι που όταν χρησιμοποιούμε μεγεθυντικό φακό είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα και βέβαια να διασφαλίσουμε την κοινωνική μας θέση και ότι αυτό συνεπάγεται… Για τις ερωτικές μας σχέσεις είναι δύσκολο να μην ακολουθήσουμε τα πάθη μας τα οποία οδηγούν σε λάθη ή να εξιδανικεύσουμε έναν απαγορευμένο έρωτα ο οποίος να κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή για να αποκαλυφθεί μαζί με τις όποιες συνέπειες θα έχει αυτό για τις ευρύτερες σχέσεις μας ακόμα και τις επαγγελματικές!
 
Και ο Δίας κάνει αυλαία με μία κυριολεκτικά ελπιδοφόρα όψη, η οποία όμως πραγματοποιείται στο τέλος της χρονιάς και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2017, και είναι το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα φέρνοντάς μας όλο και πιο κοντά στα όνειρά μας αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Δίνουμε σπουδαία ώθηση σε αυτά που προσδοκάμε ενισχύοντας τη φαντασία μας αλλά και γινόμαστε πολύ φιλάνθρωποι γεγονός που μας κάνει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και να τους συμπαραστεκόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε!
 
Θα τελειώσουμε τις σημαντικές όψεις της χρονιάς με ένα εξαιρετικό τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό η οποία θα γίνει στις  19 Μαΐου αλλά και στις 11 Νοεμβρίου 2017 που είναι εξαιρετικές για να μας βγάλουν από το καβούκι μας και να διεκδικήσουμε με μεγάλο ζήλο αλλά και σημαντική προθυμία αυτά που μας απασχολούν και βέβαια να υποκινήσουμε τις καταστάσεις ώστε να γίνουμε αποδεκτοί είτε σε κοινωνικές συναναστροφές είτε σε επαφές με το εξωτερικό! Είναι μία εξαιρετική συγκυρία για να βρούμε με νομικές λύσεις ή νομικά πλαίσια που μας κατοχυρώνουν και μας βοηθούν να προωθήσουμε με μεγάλη άνεση τα σχέδιά μας αλλά και τον τρόπο που θα τα υλοποιήσουμε με γρήγορες διαδικασίες. Μία πρόγευση από αυτή την όψη θα πάρουμε ήδη από τα Χριστούγεννα του 2016 που η όψη αυτή θα σχηματιστεί  άλλη μία φορά και θα μας ανοίξει τους δρόμους των αναζητήσεων και στο να πάρουμε άμεσες πρωτοβουλίες!
 

Ερμής και διαστήματα ανάδρομης πορείας  για το 2017!

 
Σειρά έχει ο Ερμής που ξέρουμε ότι κινείται γρήγορα αλλά και είναι ο δημοφιλέστερος Ανάδρομος Πλανήτης! Ξέρουμε όλοι ότι πρέπει να αποφεύγουμε τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις αλλά και να περιμένουμε αναταραχή στην επικοινωνία και δυσκολίες στη διεκπεραίωση. Ακόμα και το να βάλουμε τις σκέψεις μας σε τάξη δυσκολεύει όταν ξεκινάει η ανάδρομη κίνησή του και ειδικά κοντά στις ημερομηνίες που αρχίζει και τελειώνει αυτή η κίνηση…
 
4 φορές θα κινείται ανάδρομος μέσα στο έτος και συγκεκριμένα:
 
Θα κάνουμε Πρωτοχρονιά το 2017 με ανάδρομο Ερμή και θα σταματήσει την 8 Ιανουαρίου.
 
Από 9 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2017          
 
Από 13 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2017
 
Από 3 έως 23 Δεκεμβρίου 2017
 
Σε αυτά τα διαστήματα είναι μία ευκαιρία να ξανασκεφτούμε ή να διορθώσουμε παραλείψεις οι οποίες είναι σημαντικές για εμάς αλλά μπορούν και να μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε πολύ εύκολα στη ζωή μας κάτι που έφυγε αλλά ήταν μία πρόχειρη και φυσικά λάθος ενέργεια!
 

Εκλείψεις 2017

 
Και πάμε στις Εκλείψεις του 2017 που κάνουν πρεμιέρα πολύ νωρίς φέτος και συγκεκριμένα:
 
Στις 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα  Λέοντα-Υδροχόου κάνοντας τον έρωτα πολύ διεκδικητικό ή σχεδόν αποπνικτικό και με μεγάλες απαιτήσεις αφού δεν αντέχει την στασιμότητα και απαιτεί δράση και γρήγορες αποφάσεις αλλά να είναι και οριστικές… Δεν αντέχει την συμβατικότητα και επομένως αποζητά αποδείξεις με έναν περίεργο αλλά συνάμα και βιαστικό τρόπο…
 
Μία Ηλιακή Έκλειψη στη συνέχεια στους Ιχθύς την 26 Φεβρουαρίου έρχεται να ζητήσει επιτακτικά μία εξέλιξη σε ένα κύκλο πραγμάτων και να φέρει στην επιφάνεια οτιδήποτε μοιάζει φανταστικό και να λύσει απορίες αλλά και να αποκαλύψει μία πραγματικότητα που δεν είναι διακριτή αν δεν επιστρατεύσουμε τη φαντασία μας αλλά και τις προεκτάσεις της. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, αντίθετα επιδέχεται πολλές ερμηνείες που θα έχουμε τη δυνατότητα να τις ανακαλύψουμε όταν θα θελήσουμε να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από το καθετί που δεν είναι προφανές γιατί κρύβονται και μυστικά συμφέροντα!
 
Μία Αυγουστιάτικη Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 του μήνα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου έρχεται να βάλει φρένο και πάλι στις αισιόδοξες σκέψεις μας αλλά και στον εγωισμό μας… Δεν είναι εύκολο να δώσουμε στον έρωτα ευκαιρίες αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και δεν είναι το εφήμερο και το ξέγνοιαστο των διακοπών που θα μας βοηθήσουν να είμαστε χαλαροί και να αναζητάμε ερωτικές περιπέτειες… Αντίθετα βλέπουμε τον έρωτα από ένα πρίσμα που δε μας επιτρέπει να αναβάλλουμε κάτι για αργότερα ή να συντηρούμε κάτι που απλώς μας βολεύει….
 
Η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο Λέοντα την 21 Αυγούστου βάζοντας μεγάλη προτεραιότητα στη δημιουργικότητα αλλά και στην αποφασιστικότητα που πρέπει να μας διακρίνει. Καινούργιοι έρωτες τώρα μπορούν να έχουν σταθερές βάσεις αλλά και αυξημένη αισιοδοξία η οποία όμως πρέπει να στηρίζεται στο ρεαλισμό και να μας ωθεί σε μεθοδικές κινήσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να περιμένουμε κάθε μας ενέργεια να βρίσκει αντίκτυπο και βέβαια αναγνώριση έστω και συλλογική αλλά ξεκάθαρη ως προς το δικό μας μερίδιο!
 
Εύχομαι ένα  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2017 με λιγότερες έγνοιες και περισσότερες ευχάριστες στιγμές!

 

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΑΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ!
 
Ήδη νιώθετε τις ευεργεσίες του Δία και ήδη ξέρετε ότι είστε από τους ευνοημένους του 2017!Αυτό που χρειάζεται να μάθετε είναι να διαχειρίζεστε την παρορμητικότητά σας και να ξέρετε ότι οι άλλοι δε σας βλέπουν απαραίτητα ανταγωνιστικά αλλά και αν το κάνουν έχετε τον τρόπο να τους αντιμετωπίζετε! Επαγγελματικά, τουλάχιστον μη βιάζεστε να κάνετε αλλαγές γιατί κάθε αλλαγή έχει αντίκτυπο σε σημεία που θα σας δυσκολέψουν τη ροή της εργασίας. Αυτό που ξέρετε να κάνετε σωστά είναι να λέτε μόνο αυτά που θέλετε και να κατευθύνετε την σκέψη σας σωστά. Κάποιες φορές παρεκτρέπεστε και αυτό είναι που σας δημιουργεί προβλήματα γιατί η βιασύνη σας είναι αυτή που θα σας βάλει σε μπελάδες κυρίως λόγω έντονου ανταγωνισμού ο οποίος σας κάνει να αντιδράτε σπασμωδικά και εντελώς παρορμητικά. Πάντως ξέρετε να οχυρώνεστε σωστά και να δίνετε σωστές εξηγήσεις όταν χρειάζεται ή να παίρνετε πίσω κάτι που σας έκανε να παρεκτραπείτε. Στα ερωτικά σας ήδη η αρχή της χρονιάς σας βρίσκει πολύ ερωτικούς και κυρίως με ατσάλινη αυτοπεποίθηση την οποία όμως πρέπει να τη διατηρήσετε και να την εκμεταλλευτείτε υπέρ σας! Τον Αύγουστο λοιπόν προσέξτε μη χάσετε μία φιλία εξαιτίας του έρωτα γιατί αυτό είναι κάτι που δεν επανέρχεται όταν τελειώσει ο έρωτας, και έτσι θα χάσετε ένα φίλο για πάντα! Την άνοιξη ενδιαφέρον  παρουσιάζουν οι προτάσεις που σας γίνονται για συνεργασία και  μπορεί να σας ενθουσιάσουν  όμως πρέπει να πιστέψετε ότι έχουν και μειονεκτήματα, και  γι’ αυτό φροντίστε να κατοχυρωθείτε όσο μπορείτε περισσότερο, γιατί όλα τα υποσχόμενα είτε δε θα τηρηθούν είτε θα μετατεθούν για αργότερα! Οι Εκλείψεις της χρονιάς δε σας επηρεάζουν αρνητικά απεναντίας σας βοηθούν να βάζετε νέους στόχους ή να εγκαταλείπετε άλλους που είναι ετεροχρονισμένοι και παντελώς άκυροι ή τελικά δεν έχουν το προσδοκώμενο και έτσι τους αντικαθιστάτε με άνεση…
 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Ένας μήνας που σας θέτει προ των ευθυνών σας αλλά με έναν τρόπο που δεν καταλαβαίνετε που πρέπει να πάτε και τι ακριβώς να διεκδικήσετε. Ερωτικά ο μήνας έχει εκπλήξεις αλλά ο αντίπαλός σας είναι ο χρόνος και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.  Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς θα σας αναστατώσει εσωτερικά αλλά και στην τσέπη σας!
 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Η πρώτη έκλειψη του μήνα σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο δείχνει ότι τα ερωτικά σας θέλουν να σας αποσπάσουν όλη την προσοχή και μάλιστα σχεδόν χωρίς να  είναι η απόλυτη επιθυμία σας.. Η δουλειά σας έχει κρυμμένες δυσκολίες!
 
ΜΑΡΤΙΟΣ
Τον μήνα αυτό ή σκέφτεστε να επαναφέρετε στη ζωή σας  ερωτικές σχέσεις ή μαθαίνετε κάτι που σας κάνει να έρθετε πιο κοντά με το παρελθόν σας γενικότερα Προσέξτε γιατί βιάζεστε και δεν σκέφτεστε τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσετε στη ζωή σας τώρα, ειδικά αν είστε δεσμευμένοι!
 
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Δεν είναι κακό να γυρνάτε πίσω και να βλέπετε τι έχετε κάνει λάθος προκειμένου να πάτε μπροστά πιο δυναμικά! Στο ενδιάμεσο είναι το πρόβλημα γιατί μπορεί να δυσαρεστήσετε τους άλλους. Ερωτικά η αλλαγή του τρόπου σκέψης δημιουργεί ασυνεννοησία μέχρι να γίνουν κατανοητά!
 
ΜΑΪΟΣ
Είναι ο μήνας που θα γίνετε πολύ συνειδητοί στις επιλογές σας και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία βάζοντας όρια τα οποία όμως τα θεωρείτε απόλυτα λογικά και μάλλον θέλετε να τα βάλετε σε απόλυτη προτεραιότητα. Ερωτικά οι απόψεις σας γίνονται αποδεκτές όχι με ενθουσιασμό αλλά είναι απόλυτα λογικές!
 
ΙΟΥΝΙΟΣ
Μήνας που σας κάνει να αναζητάτε στα επαγγελματικά σας διεξόδους που απαιτούν ριζικές αλλαγές και προσαρμογή. Δε σημαίνει ότι σκύβετε το κεφάλι αλλά μια υποχώρηση είναι αναγκαστική! Ερωτικά  είστε επιφυλακτικοί και βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν τολμάτε, αλλά με μέτρο!
 
ΙΟΥΛΙΟΣ
Καλοκαιρινή διάθεση για εσάς και βέβαια ο έρωτας μπορεί να σας συναντήσει σε κάθε σας δραστηριότητα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα δεσμευθείτε ή αν είστε δεσμευμένοι ότι δε θα έχετε φλερτ που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Οι πιέσεις στην εργασία συνεχίζονται!
 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Οι εκλείψεις σας ανοίγουν τον δρόμο για νέες δραστηριότητες! Αν πρόκειται και για μία συλλογική ενέργεια τότε ακόμα καλύτερα. Ερωτικά πάντως είστε τόσο ανεξάρτητοι όσο και να πάτε μόνοι σας διακοπές, και αυτό βέβαια ξέρετε ότι θα είναι μία επιλογή που θα σημαίνει απομάκρυνση!
 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Ένας μήνας που σας επιφυλάσσει  αποκαλύψεις… Προσέξτε τι σας λένε και το λόγο που σας το λένε γιατί κρύβονται σκοπιμότητες. Ερωτικά αυτός ο μήνας εστιάζει στην πολλή και ουσιαστική επικοινωνία είτε την αναζητάτε εσείς είτε άλλοι πάντως σας βοηθάει ακόμα και αν δεν ήταν δική σας πρωτοβουλία!
 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Βλέπετε ότι κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από εσάς και αυτό σας κάνει να μην μπορείτε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις που σας αφορούν ενώ θα έπρεπε. Ερωτικά σας δίνουν σημασία και σας προσέχουν αλλά εσείς δεν δείχνετε διαθέσιμοι να το ακολουθήσετε!
 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Αν νιώθετε εγκλωβισμένοι από ενέργειες του παρελθόντος αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να το αλλάξετε  αλλά δεν μπορείτε και να το υπομείνετε. Στα ερωτικά σας έχετε μία αστάθεια που δεν την έχουν προκαλέσει αυτοί που είστε μαζί τους… Φέρεστε άδικα και αυτό θα σας στοιχίσει!
 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Ευκαιρία να σκεφτείτε τι είναι αυτά που σας ενώνουν και ποια σας χωρίζουν στα ερωτικά σας οπότε και εσείς θα πρέπει να κάνετε ανακωχή. Πάντως φτάνετε τα πράγματα στα άκρα και αυτό δε σας βοηθάει να βρείτε λύσεις μαζί. Μάλλον θέλετε να είστε σε μία απόσταση που για εσάς είναι ασφάλεια!