Share This!
Υδροχόος
20/01 - 19/02

- Ετήσια Προβλέψη Υδροχόος -

Ετήσια 2017
Ετήσιες προβλέψεις 2017 από την Κατερίνα Γλύμπη
Μία πιο αποδοτική χρονιά έρχεται να μας αποδείξει ότι πρέπει να δώσουμε σημασία στις σχέσεις μας και να προσπαθούμε κάθε φορά να τις επεκτείνουμε δίνοντας άμεση προτεραιότητα εκεί  που καταλαβαίνουμε ότι η ουσία είναι να συμβαδίζουμε και να συμπορευόμαστε και όχι να δημιουργούμε αποστάσεις! Είναι μία χρονιά που θα επισημοποιηθούν έρωτες με συνοπτικές διαδικασίες καθώς το μεγαλείο της συντροφικότητας δίνει ώθηση και μάλιστα σε κρίσιμες στιγμές ώστε να καταλάβουμε τη σημασία της και να προσπαθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας! Αυτή τη δυνατότητα θα την έχουμε μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 που θα έχουμε όλα τα εφόδια αλλά και την σκέψη μας ώστε να επεκτείνουμε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες μας αλλά και να θέλουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να είμαστε μέλος μία ομάδας ή μίας οικογένειας και να ξέρουμε ότι αυτό θα μας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

 

Κινήσεις πλανητών για το 2017

 
Ο Δίας, ο αγαπημένος πλανήτης της επέκτασης θα μετακινηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2017 στον Σκορπιό για να μας βοηθήσει να λύσουμε όλα μας τις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να δούμε πως μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερους  όρους αποπληρωμής σε όλες μας τις οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τρίτους και έχουμε οφειλές. Οφειλές όμως μπορούν να προκύψουν και σε συναισθήματα αφού τότε οι εσωτερικές μας επιθυμίες θα είναι τόσο ισχυρές όσο και να μην μπορούμε να τις κρατήσουμε μυστικές ή τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα θέλαμε..
 
Η ανάδρομη κίνηση του Δία θα ξεκινήσει από τις 6 Φεβρουαρίου  και θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουνίου όπου εκεί ο παράγοντας τύχη περιορίζεται –όπως  και ο τρόπος που συνεργαζόμαστε- καθώς κάποιες δεσμεύσεις δεν τηρούνται με αποτέλεσμα να ψάχνουμε εναλλακτικές οι οποίες όμως βρίσκονται δύσκολα!
 
Και η Αφροδίτη φέτος θα έχει μία φορά ανάδρομη πορεία η οποία θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου και θα φέρει καθυστερήσεις στους έρωτες- κυρίως αυτούς που ξεκινάνε με μεγάλη φόρα και προσδοκίες- και θα σταματήσει στις 15 Απριλίου δημιουργώντας  όμως στο αμέσως μετά την αναδρομή της διάστημα μεγάλη ανάγκη  να είμαστε δοτικοί αλλά και να υπερασπιζόμαστε τον έρωτα σε όλες τους τις διαστάσεις! Βέβαια επειδή η Αφροδίτη σχετίζεται και με τα οικονομικά αλλά και τις επαγγελματικές μας σχέσεις καλό είναι εκείνο το διάστημα να προσέξουμε τις ανασφάλειες που δημιουργούνται και μπορούν να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις ή να αργήσουμε να δώσουμε μία απάντηση η οποία  να είναι καθοριστικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία μας και βέβαια να το μετανιώσουμε!
 
Και ας συνεχίσουμε με το Δία και να πούμε ότι αυτή την χρονιά έχει να δράσει και κάπως επαναστατικά διογκώνοντας την ανάγκη για αλλαγή και μάλιστα έρχεται να βάλει στα γεγονότα μία πιο γρήγορη εξέλιξη ζητώντας απαντήσεις οι οποίες θα πρέπει να εμπεριέχονται σε αποφάσεις που θα ληφθούν με μεγάλη πίεση. Η αντίθεση λοιπόν του Δία με τον Ουρανό θα πραγματοποιηθεί μία φορά στις 3 Μαρτίου και θα επαναληφθεί στις  28 Σεπτεμβρίου. Είναι μία περίοδος που πρέπει να κοιτάξουμε πως μπορούμε να επωφεληθούμε από τις αλλαγές αρκεί βέβαια να είμαστε προετοιμασμένοι, να έχουμε προνοήσει και ειδικά να έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι αλλαγές αυτές να λειτουργήσουν  ως αντίβαρο στη νέα ισορροπία των σχέσεων έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί!
 
Επανέρχεται ο Δίας με μία δύσκολη όψη, αυτή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα, για πρώτη φορά στις 30 Μαρτίου και μία δεύτερη στις 4 Αυγούστου φέρνοντας προβληματισμούς οικονομικής φύσης αλλά και δυσκολίες στην έκφραση του συναισθήματος! Είναι που όταν χρησιμοποιούμε μεγεθυντικό φακό είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα και βέβαια να διασφαλίσουμε την κοινωνική μας θέση και ότι αυτό συνεπάγεται… Για τις ερωτικές μας σχέσεις είναι δύσκολο να μην ακολουθήσουμε τα πάθη μας τα οποία οδηγούν σε λάθη ή να εξιδανικεύσουμε έναν απαγορευμένο έρωτα ο οποίος να κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή για να αποκαλυφθεί μαζί με τις όποιες συνέπειες θα έχει αυτό για τις ευρύτερες σχέσεις μας ακόμα και τις επαγγελματικές!
 
Και ο Δίας κάνει αυλαία με μία κυριολεκτικά ελπιδοφόρα όψη, η οποία όμως πραγματοποιείται στο τέλος της χρονιάς και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2017, και είναι το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα φέρνοντάς μας όλο και πιο κοντά στα όνειρά μας αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Δίνουμε σπουδαία ώθηση σε αυτά που προσδοκάμε ενισχύοντας τη φαντασία μας αλλά και γινόμαστε πολύ φιλάνθρωποι γεγονός που μας κάνει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και να τους συμπαραστεκόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε!
 
Θα τελειώσουμε τις σημαντικές όψεις της χρονιάς με ένα εξαιρετικό τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό η οποία θα γίνει στις  19 Μαΐου αλλά και στις 11 Νοεμβρίου 2017 που είναι εξαιρετικές για να μας βγάλουν από το καβούκι μας και να διεκδικήσουμε με μεγάλο ζήλο αλλά και σημαντική προθυμία αυτά που μας απασχολούν και βέβαια να υποκινήσουμε τις καταστάσεις ώστε να γίνουμε αποδεκτοί είτε σε κοινωνικές συναναστροφές είτε σε επαφές με το εξωτερικό! Είναι μία εξαιρετική συγκυρία για να βρούμε με νομικές λύσεις ή νομικά πλαίσια που μας κατοχυρώνουν και μας βοηθούν να προωθήσουμε με μεγάλη άνεση τα σχέδιά μας αλλά και τον τρόπο που θα τα υλοποιήσουμε με γρήγορες διαδικασίες. Μία πρόγευση από αυτή την όψη θα πάρουμε ήδη από τα Χριστούγεννα του 2016 που η όψη αυτή θα σχηματιστεί  άλλη μία φορά και θα μας ανοίξει τους δρόμους των αναζητήσεων και στο να πάρουμε άμεσες πρωτοβουλίες!
 

Ερμής και διαστήματα ανάδρομης πορείας  για το 2017!

 
Σειρά έχει ο Ερμής που ξέρουμε ότι κινείται γρήγορα αλλά και είναι ο δημοφιλέστερος Ανάδρομος Πλανήτης! Ξέρουμε όλοι ότι πρέπει να αποφεύγουμε τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις αλλά και να περιμένουμε αναταραχή στην επικοινωνία και δυσκολίες στη διεκπεραίωση. Ακόμα και το να βάλουμε τις σκέψεις μας σε τάξη δυσκολεύει όταν ξεκινάει η ανάδρομη κίνησή του και ειδικά κοντά στις ημερομηνίες που αρχίζει και τελειώνει αυτή η κίνηση…
 
4 φορές θα κινείται ανάδρομος μέσα στο έτος και συγκεκριμένα:
 
Θα κάνουμε Πρωτοχρονιά το 2017 με ανάδρομο Ερμή και θα σταματήσει την 8 Ιανουαρίου.
 
Από 9 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2017          
 
Από 13 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2017
 
Από 3 έως 23 Δεκεμβρίου 2017
 
Σε αυτά τα διαστήματα είναι μία ευκαιρία να ξανασκεφτούμε ή να διορθώσουμε παραλείψεις οι οποίες είναι σημαντικές για εμάς αλλά μπορούν και να μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε πολύ εύκολα στη ζωή μας κάτι που έφυγε αλλά ήταν μία πρόχειρη και φυσικά λάθος ενέργεια!
 

Εκλείψεις 2017

 
Και πάμε στις Εκλείψεις του 2017 που κάνουν πρεμιέρα πολύ νωρίς φέτος και συγκεκριμένα:
 
Στις 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα  Λέοντα-Υδροχόου κάνοντας τον έρωτα πολύ διεκδικητικό ή σχεδόν αποπνικτικό και με μεγάλες απαιτήσεις αφού δεν αντέχει την στασιμότητα και απαιτεί δράση και γρήγορες αποφάσεις αλλά να είναι και οριστικές… Δεν αντέχει την συμβατικότητα και επομένως αποζητά αποδείξεις με έναν περίεργο αλλά συνάμα και βιαστικό τρόπο…
 
Μία Ηλιακή Έκλειψη στη συνέχεια στους Ιχθύς την 26 Φεβρουαρίου έρχεται να ζητήσει επιτακτικά μία εξέλιξη σε ένα κύκλο πραγμάτων και να φέρει στην επιφάνεια οτιδήποτε μοιάζει φανταστικό και να λύσει απορίες αλλά και να αποκαλύψει μία πραγματικότητα που δεν είναι διακριτή αν δεν επιστρατεύσουμε τη φαντασία μας αλλά και τις προεκτάσεις της. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, αντίθετα επιδέχεται πολλές ερμηνείες που θα έχουμε τη δυνατότητα να τις ανακαλύψουμε όταν θα θελήσουμε να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από το καθετί που δεν είναι προφανές γιατί κρύβονται και μυστικά συμφέροντα!
 
Μία Αυγουστιάτικη Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 του μήνα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου έρχεται να βάλει φρένο και πάλι στις αισιόδοξες σκέψεις μας αλλά και στον εγωισμό μας… Δεν είναι εύκολο να δώσουμε στον έρωτα ευκαιρίες αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και δεν είναι το εφήμερο και το ξέγνοιαστο των διακοπών που θα μας βοηθήσουν να είμαστε χαλαροί και να αναζητάμε ερωτικές περιπέτειες… Αντίθετα βλέπουμε τον έρωτα από ένα πρίσμα που δε μας επιτρέπει να αναβάλλουμε κάτι για αργότερα ή να συντηρούμε κάτι που απλώς μας βολεύει….
 
Η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο Λέοντα την 21 Αυγούστου βάζοντας μεγάλη προτεραιότητα στη δημιουργικότητα αλλά και στην αποφασιστικότητα που πρέπει να μας διακρίνει. Καινούργιοι έρωτες τώρα μπορούν να έχουν σταθερές βάσεις αλλά και αυξημένη αισιοδοξία η οποία όμως πρέπει να στηρίζεται στο ρεαλισμό και να μας ωθεί σε μεθοδικές κινήσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να περιμένουμε κάθε μας ενέργεια να βρίσκει αντίκτυπο και βέβαια αναγνώριση έστω και συλλογική αλλά ξεκάθαρη ως προς το δικό μας μερίδιο!
 
Εύχομαι ένα  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2017 με λιγότερες έγνοιες και περισσότερες ευχάριστες στιγμές!

 

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ!
 
Είστε από αυτούς που με έναν τρόπο τα αλλάζετε όλα ακόμα και αν δεν είναι προϊόν της δικής σας επιδίωξης και φυσικά να μπορείτε να προσαρμόζεστε τάχιστα στις αλλαγές ακόμα και αν πρέπει να επιμορφωθείτε και αυτό είναι απαραίτητο για να σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας! Αν βλέπετε κάτι επαγγελματικό και δεν έχετε τις γνώσεις ή χρειάζονται ένα γερό φρεσκάρισμα, τότε μπορείτε να προχωρήσετε ακάθεκτοι αλλά να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ή να μην διατυμπανίζετε τις φιλοδοξίες σας γιατί υπάρχουν ισχυροί αντίζηλοι που άλλους τους ξέρετε και άλλους θα τους ανακαλύψετε αργά και θα σας έχουν ήδη προκαλέσει όλη τη ζημία.. Ήδη από το Φεβρουάριο έχετε ξεκινήσει και αφήνετε στην άκρη όλα αυτά που σας καθυστερούν για να ασχοληθείτε με αυτά που έχουν ουσία ή και ακόμα να τερματίσετε μία συνεργασία που δε σας απέφερε τα αναμενόμενα. Μάρτιος και Σεπτέμβριος είναι οι μήνες που θα δείτε ότι υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα και εσείς θα πρέπει να διαλέξετε στρατόπεδο επαγγελματικό ή και προσανατολισμό. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα σας προβληματίσουν οι σχέσεις σας χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό γιατί θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, τουλάχιστον για το ανθρώπους θα έχετε στη ζωή σας και σε ποια θέση κατάταξης! Έχετε και σημαντικές ευκαιρίες που μπορείτε να τις αξιοποιήσετε αν είστε γρήγοροι και βλέπετε τα μεταβαλλόμενα γεγονότα ώστε να ισχυροποιήσετε τη θέση σας και σε αυτό θα σας βοηθήσουν φίλοι αλλά και γνωριμίες που θα σας δίνουν σωστές και χρήσιμες πληροφορίες κατά το μήνα Μάιο και Νοέμβριο… Εκεί είναι που θα πρέπει να είστε πολύ μεθοδικοί και τόσο μελετημένοι ώστε κανείς να μην μπορεί να αντισταθεί στην αλλαγή που προτείνετε. Ερωτικά η χρονιά έχει πολλές ευκαιρίες κυρίως όμως όταν έχουν ένα σοβαρό υπόβαθρο και μπορείτε να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες που θα είναι και ουσιαστικές. Κυρίως δε θα υπάρχει κανένα σύννεφο του παρελθόντος το οποίο δεν είναι απαραίτητο να το προκαλούν οι άλλοι, αλλά και εσείς με τις αμφιβολίες σας και τον τόσο ανεξάρτητο χαρακτήρα σας!
 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Ευκαιρία για οικονομικές διεκδικήσεις αυτό το μήνα και ευτυχώς που είναι στην αρχή της χρονιάς γιατί βοηθάει στο να έχετε συγκεκριμένο στόχο. Ερωτικά πάντως  κάποια πράγματα που εσείς τα βλέπετε χαλαρά κάποιοι άλλοι τα παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά ακόμα και αν δε σας το λένε!
 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Ευτυχώς που αναγνωρίζετε την αξία σας αυτό το μήνα και ξέρετε τι αξίζετε και πως αυτό θα το υλοποιήσετε στα ερωτικά σας. Θέλετε να είστε η απόλυτη προτεραιότητα και αυτό βέβαια θα το κερδίσετε με το σπαθί σας. Προσέξτε τις οικονομικές ατασθαλίες προς τα τέλη του μήνα!
 
ΜΑΡΤΙΟΣ
Αναθεωρήσεις έχει αυτός ο μήνας για εσάς και το καλό είναι ότι θέλετε να είστε εσείς που θα τροφοδοτείτε με τις κινήσεις σας τους άλλους… Αυτό που σας αρέσει είναι τα μεγάλα λόγια τα οποία όμως περισσότερα προβλήματα δημιουργούν πάρα λύνουν στα ερωτικά σας!
 
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Ερωτικές επιστροφές έχει αυτός ο μήνας και βέβαια δε σας έχει σβήσει η φλόγα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επανέρχεστε αυτόματα σε μία πραγματικότητα που δε θα είναι όπως τη θέλετε όσο και να την προσπαθείτε ή όσο και αν το συναίσθημα σας λέει ναι…
 
ΜΑΪΟΣ
Μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και σας βοηθάνε να είστε τόσο συνεπείς όσο και να μην είστε απόλυτα ο εαυτός σας. Πάντως στις υποχρεώσεις σας είστε αυτοί που δεν έχετε κανένα πρόβλημα να τις φέρετε σε πέρας και άμεσα και στα ερωτικά να δημιουργείτε αίσθηση ασφάλειας!
 
ΙΟΥΝΙΟΣ
Επανασχεδιάζετε με μεγάλη σοφία τα σχέδιά σας τώρα όμως ξέρετε να αποφεύγετε τους κινδύνους αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι  δεν μπορείτε να επενδύσετε σε κάτι ακριβότερο από όσο είναι η αξία του… Ερωτικά πάντως αν αμφιταλαντεύεστε ή νιώθετε έντονα είναι κάτι που προέρχεται από τη συμπεριφορά των άλλων που δε σας δίνουν την ασφάλεια που θέλετε!
 
ΙΟΥΛΙΟΣ
Ευκαιρία για συνειδητοποιήσεις και αν είναι από αυτές τις δύσκολες τότε θα μπορείτε και να τις αφομοιώσετε μία και καλή,  με όποιο κόστος… Πάντως αν η ρουτίνα σας έχει κουράσει ξέρετε πώς να βγείτε από αυτή…. Ο έρωτας σας ανοίγει δρόμους τους οποίους όμως θα τους εκμεταλλευτείτε καλύτερα τον επόμενο μήνα!
 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Μήνας σημαντικός για εσάς αφού οι Εκλείψεις σας φέρνουν εκπλήξεις και είναι τόσο καλοδεχούμενες όσο και να σας κάνουν να ενθουσιαστείτε και να μην πιστεύετε στην καλή σας τύχη. Ερωτικά οι δεσμεύσεις γίνονται τόσο εύκολα όσο και να τις συνειδητοποιείτε αργότερα αλλά και πάλι θα σας αρέσουν!
 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Αναδιοργανώνεστε και κυρίως βάζετε τα οικονομικά σας σε τάξη γιατί κάτι οι διακοπές και η χαλαρή διάθεση αφήσατε υποχρεώσεις πίσω που τώρα σας δυσκολεύουν… Ερωτικά, είστε αυτοί που θα πάρετε απαντήσεις αν όμως θελήσετε να αγγίξετε και ευαίσθητα σημεία τα οποία θα σας γεμίσουν αμφιβολίες!
 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Είναι από τις τελευταίες και ουσιαστικές ευκαιρίες να κάνετε ανοίγματα στο εξωτερικό και να δείτε πως μπορείτε να αναπτυχθείτε εκεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στη συνέχεια δε θα υπάρχουν αλλά όχι με την ίδια ένταση. Ερωτικά ο μήνας θέλει περισσότερες μετακινήσεις και αν δυσκολεύεστε μπορείτε να τις προγραμματίσετε για να τις περιμένετε!
 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Είστε κοινωνικοί αυτό το μήνα και ευκολόπιστοι όμως…. Φιλικοερωτικές σχέσεις σας ταιριάζουν και σας βοηθούν να νιώθετε αποδεκτοί… Δεν αποκλείεται και ένας έρωτας να ξεκινήσει από το διαδίκτυο όμως θα είναι δύσκολο να υπάρχει πραγματική επαφή και στη συνέχεια να αναγκαστείτε να διακόψετε!
 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Οικονομικές ευκαιρίες παρουσιάζει αυτός ο μήνας και επειδή σας εμπιστεύονται μπορεί αυτό να σημαίνει και μία προαγωγή για εσάς που όμως το αποτέλεσμα θα έρθει σταδιακά ή να παραμείνετε σε δοκιμαστικό στάδιο… Ερωτικά πάντως μην αγχώνεστε γιατί υπάρχουν δεύτερες σκέψεις που σας αναγκάζουν να αποστασιοποιηθείτε προς το παρόν!