Share This!
Λέων
23/07 - 23/08

- Ετήσια Προβλέψη Λέων -

Ετήσια 2017
Ετήσιες προβλέψεις 2017 από την Κατερίνα Γλύμπη
Μία πιο αποδοτική χρονιά έρχεται να μας αποδείξει ότι πρέπει να δώσουμε σημασία στις σχέσεις μας και να προσπαθούμε κάθε φορά να τις επεκτείνουμε δίνοντας άμεση προτεραιότητα εκεί  που καταλαβαίνουμε ότι η ουσία είναι να συμβαδίζουμε και να συμπορευόμαστε και όχι να δημιουργούμε αποστάσεις! Είναι μία χρονιά που θα επισημοποιηθούν έρωτες με συνοπτικές διαδικασίες καθώς το μεγαλείο της συντροφικότητας δίνει ώθηση και μάλιστα σε κρίσιμες στιγμές ώστε να καταλάβουμε τη σημασία της και να προσπαθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας! Αυτή τη δυνατότητα θα την έχουμε μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 που θα έχουμε όλα τα εφόδια αλλά και την σκέψη μας ώστε να επεκτείνουμε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες μας αλλά και να θέλουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να είμαστε μέλος μία ομάδας ή μίας οικογένειας και να ξέρουμε ότι αυτό θα μας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

 

Κινήσεις πλανητών για το 2017

 
Ο Δίας, ο αγαπημένος πλανήτης της επέκτασης θα μετακινηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2017 στον Σκορπιό για να μας βοηθήσει να λύσουμε όλα μας τις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να δούμε πως μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερους  όρους αποπληρωμής σε όλες μας τις οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τρίτους και έχουμε οφειλές. Οφειλές όμως μπορούν να προκύψουν και σε συναισθήματα αφού τότε οι εσωτερικές μας επιθυμίες θα είναι τόσο ισχυρές όσο και να μην μπορούμε να τις κρατήσουμε μυστικές ή τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα θέλαμε..
 
Η ανάδρομη κίνηση του Δία θα ξεκινήσει από τις 6 Φεβρουαρίου  και θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουνίου όπου εκεί ο παράγοντας τύχη περιορίζεται –όπως  και ο τρόπος που συνεργαζόμαστε- καθώς κάποιες δεσμεύσεις δεν τηρούνται με αποτέλεσμα να ψάχνουμε εναλλακτικές οι οποίες όμως βρίσκονται δύσκολα!
 
Και η Αφροδίτη φέτος θα έχει μία φορά ανάδρομη πορεία η οποία θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου και θα φέρει καθυστερήσεις στους έρωτες- κυρίως αυτούς που ξεκινάνε με μεγάλη φόρα και προσδοκίες- και θα σταματήσει στις 15 Απριλίου δημιουργώντας  όμως στο αμέσως μετά την αναδρομή της διάστημα μεγάλη ανάγκη  να είμαστε δοτικοί αλλά και να υπερασπιζόμαστε τον έρωτα σε όλες τους τις διαστάσεις! Βέβαια επειδή η Αφροδίτη σχετίζεται και με τα οικονομικά αλλά και τις επαγγελματικές μας σχέσεις καλό είναι εκείνο το διάστημα να προσέξουμε τις ανασφάλειες που δημιουργούνται και μπορούν να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις ή να αργήσουμε να δώσουμε μία απάντηση η οποία  να είναι καθοριστικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία μας και βέβαια να το μετανιώσουμε!
 
Και ας συνεχίσουμε με το Δία και να πούμε ότι αυτή την χρονιά έχει να δράσει και κάπως επαναστατικά διογκώνοντας την ανάγκη για αλλαγή και μάλιστα έρχεται να βάλει στα γεγονότα μία πιο γρήγορη εξέλιξη ζητώντας απαντήσεις οι οποίες θα πρέπει να εμπεριέχονται σε αποφάσεις που θα ληφθούν με μεγάλη πίεση. Η αντίθεση λοιπόν του Δία με τον Ουρανό θα πραγματοποιηθεί μία φορά στις 3 Μαρτίου και θα επαναληφθεί στις  28 Σεπτεμβρίου. Είναι μία περίοδος που πρέπει να κοιτάξουμε πως μπορούμε να επωφεληθούμε από τις αλλαγές αρκεί βέβαια να είμαστε προετοιμασμένοι, να έχουμε προνοήσει και ειδικά να έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι αλλαγές αυτές να λειτουργήσουν  ως αντίβαρο στη νέα ισορροπία των σχέσεων έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί!
 
Επανέρχεται ο Δίας με μία δύσκολη όψη, αυτή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα, για πρώτη φορά στις 30 Μαρτίου και μία δεύτερη στις 4 Αυγούστου φέρνοντας προβληματισμούς οικονομικής φύσης αλλά και δυσκολίες στην έκφραση του συναισθήματος! Είναι που όταν χρησιμοποιούμε μεγεθυντικό φακό είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα και βέβαια να διασφαλίσουμε την κοινωνική μας θέση και ότι αυτό συνεπάγεται… Για τις ερωτικές μας σχέσεις είναι δύσκολο να μην ακολουθήσουμε τα πάθη μας τα οποία οδηγούν σε λάθη ή να εξιδανικεύσουμε έναν απαγορευμένο έρωτα ο οποίος να κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή για να αποκαλυφθεί μαζί με τις όποιες συνέπειες θα έχει αυτό για τις ευρύτερες σχέσεις μας ακόμα και τις επαγγελματικές!
 
Και ο Δίας κάνει αυλαία με μία κυριολεκτικά ελπιδοφόρα όψη, η οποία όμως πραγματοποιείται στο τέλος της χρονιάς και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2017, και είναι το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα φέρνοντάς μας όλο και πιο κοντά στα όνειρά μας αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Δίνουμε σπουδαία ώθηση σε αυτά που προσδοκάμε ενισχύοντας τη φαντασία μας αλλά και γινόμαστε πολύ φιλάνθρωποι γεγονός που μας κάνει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και να τους συμπαραστεκόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε!
 
Θα τελειώσουμε τις σημαντικές όψεις της χρονιάς με ένα εξαιρετικό τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό η οποία θα γίνει στις  19 Μαΐου αλλά και στις 11 Νοεμβρίου 2017 που είναι εξαιρετικές για να μας βγάλουν από το καβούκι μας και να διεκδικήσουμε με μεγάλο ζήλο αλλά και σημαντική προθυμία αυτά που μας απασχολούν και βέβαια να υποκινήσουμε τις καταστάσεις ώστε να γίνουμε αποδεκτοί είτε σε κοινωνικές συναναστροφές είτε σε επαφές με το εξωτερικό! Είναι μία εξαιρετική συγκυρία για να βρούμε με νομικές λύσεις ή νομικά πλαίσια που μας κατοχυρώνουν και μας βοηθούν να προωθήσουμε με μεγάλη άνεση τα σχέδιά μας αλλά και τον τρόπο που θα τα υλοποιήσουμε με γρήγορες διαδικασίες. Μία πρόγευση από αυτή την όψη θα πάρουμε ήδη από τα Χριστούγεννα του 2016 που η όψη αυτή θα σχηματιστεί  άλλη μία φορά και θα μας ανοίξει τους δρόμους των αναζητήσεων και στο να πάρουμε άμεσες πρωτοβουλίες!
 

Ερμής και διαστήματα ανάδρομης πορείας  για το 2017!

 
Σειρά έχει ο Ερμής που ξέρουμε ότι κινείται γρήγορα αλλά και είναι ο δημοφιλέστερος Ανάδρομος Πλανήτης! Ξέρουμε όλοι ότι πρέπει να αποφεύγουμε τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις αλλά και να περιμένουμε αναταραχή στην επικοινωνία και δυσκολίες στη διεκπεραίωση. Ακόμα και το να βάλουμε τις σκέψεις μας σε τάξη δυσκολεύει όταν ξεκινάει η ανάδρομη κίνησή του και ειδικά κοντά στις ημερομηνίες που αρχίζει και τελειώνει αυτή η κίνηση…
 
4 φορές θα κινείται ανάδρομος μέσα στο έτος και συγκεκριμένα:
 
Θα κάνουμε Πρωτοχρονιά το 2017 με ανάδρομο Ερμή και θα σταματήσει την 8 Ιανουαρίου.
 
Από 9 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2017          
 
Από 13 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2017
 
Από 3 έως 23 Δεκεμβρίου 2017
 
Σε αυτά τα διαστήματα είναι μία ευκαιρία να ξανασκεφτούμε ή να διορθώσουμε παραλείψεις οι οποίες είναι σημαντικές για εμάς αλλά μπορούν και να μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε πολύ εύκολα στη ζωή μας κάτι που έφυγε αλλά ήταν μία πρόχειρη και φυσικά λάθος ενέργεια!
 

Εκλείψεις 2017

 
Και πάμε στις Εκλείψεις του 2017 που κάνουν πρεμιέρα πολύ νωρίς φέτος και συγκεκριμένα:
 
Στις 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα  Λέοντα-Υδροχόου κάνοντας τον έρωτα πολύ διεκδικητικό ή σχεδόν αποπνικτικό και με μεγάλες απαιτήσεις αφού δεν αντέχει την στασιμότητα και απαιτεί δράση και γρήγορες αποφάσεις αλλά να είναι και οριστικές… Δεν αντέχει την συμβατικότητα και επομένως αποζητά αποδείξεις με έναν περίεργο αλλά συνάμα και βιαστικό τρόπο…
 
Μία Ηλιακή Έκλειψη στη συνέχεια στους Ιχθύς την 26 Φεβρουαρίου έρχεται να ζητήσει επιτακτικά μία εξέλιξη σε ένα κύκλο πραγμάτων και να φέρει στην επιφάνεια οτιδήποτε μοιάζει φανταστικό και να λύσει απορίες αλλά και να αποκαλύψει μία πραγματικότητα που δεν είναι διακριτή αν δεν επιστρατεύσουμε τη φαντασία μας αλλά και τις προεκτάσεις της. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, αντίθετα επιδέχεται πολλές ερμηνείες που θα έχουμε τη δυνατότητα να τις ανακαλύψουμε όταν θα θελήσουμε να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από το καθετί που δεν είναι προφανές γιατί κρύβονται και μυστικά συμφέροντα!
 
Μία Αυγουστιάτικη Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 του μήνα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου έρχεται να βάλει φρένο και πάλι στις αισιόδοξες σκέψεις μας αλλά και στον εγωισμό μας… Δεν είναι εύκολο να δώσουμε στον έρωτα ευκαιρίες αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και δεν είναι το εφήμερο και το ξέγνοιαστο των διακοπών που θα μας βοηθήσουν να είμαστε χαλαροί και να αναζητάμε ερωτικές περιπέτειες… Αντίθετα βλέπουμε τον έρωτα από ένα πρίσμα που δε μας επιτρέπει να αναβάλλουμε κάτι για αργότερα ή να συντηρούμε κάτι που απλώς μας βολεύει….
 
Η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο Λέοντα την 21 Αυγούστου βάζοντας μεγάλη προτεραιότητα στη δημιουργικότητα αλλά και στην αποφασιστικότητα που πρέπει να μας διακρίνει. Καινούργιοι έρωτες τώρα μπορούν να έχουν σταθερές βάσεις αλλά και αυξημένη αισιοδοξία η οποία όμως πρέπει να στηρίζεται στο ρεαλισμό και να μας ωθεί σε μεθοδικές κινήσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να περιμένουμε κάθε μας ενέργεια να βρίσκει αντίκτυπο και βέβαια αναγνώριση έστω και συλλογική αλλά ξεκάθαρη ως προς το δικό μας μερίδιο!
 
Εύχομαι ένα  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2017 με λιγότερες έγνοιες και περισσότερες ευχάριστες στιγμές!

 

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
 
Αναμφίβολα είναι μία χρονιά που θέλετε να νιώσετε ότι είστε ασφαλείς στον έρωτα και βέβαια θα σοβαρευτείτε και θα δείξετε αφοσίωση όταν όμως υπάρχουν οι προϋποθέσεις... Αυτό που σας βοηθάει είναι να έχετε σωστό αντίβαρο  ή και να καταλάβετε την αξία της επικοινωνίας γενικότερα στη ζωή σας και να εξωτερικεύεστε και να μην αφήνετε απορίες να ταλανίζουν το μυαλό σας και τις σκέψεις σας. Πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε και επειδή οι αλλαγές είναι κάτι που σας τρομάζει ως ιδέα μέχρι να το συνειδητοποιήσετε, καλό είναι να ξεκινάτε έχοντάς τις ως δεδομένο! Τρείς είναι οι εκλείψεις που σας επηρεάζουν φέτος και είναι η μία στις 11 Φεβρουαρίου και οι άλλες δύο τον Αύγουστο που σας καλούν να δείξετε τόσο ψυχραιμία όσο και να καταλάβετε ότι οι δικές σας ενέργειες θα καθορίσουν το αποτέλεσμα κυρίως γιατί είστε δυναμικοί και άμεσοι και δεν φοβάστε να τροποποιείτε τα δεδομένα ανάλογα με την περίσταση. Ο Κρόνος στον Τοξότη είναι αυτός που θα σας βοηθάει κάθε φορά να επανέρχεστε αν για κάτι έχετε αμφιβολία και χρειάζεστε χρόνο ώστε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Αυτό που επίσης δεν πρέπει να φοβάστε είναι το εξωτερικό και οι ευκαιρίες καριέρας ακόμα και αν θα πρέπει να κάνετε ταξίδια και όχι να μετακομίσετε αλλά η παραμονή σας εκεί θα είναι για μεγάλα διαστήματα ή να κάνετε συχνές επισκέψεις. Και αν το χρήμα για εσάς δεν είναι τόσο σταθερό αυτή την χρονιά ή οι αποδοχές σας είναι κυμαινόμενες και όχι σταθερές αυτό είναι κάτι που θα το βάλετε σταδιακά σε ρέγουλα και βέβαια απαιτείται χρόνος για να το σταθεροποιήσετε!
 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η χρονιά ξεκινάει για εσάς με ένα πλάνο που πρέπει να εφαρμόσετε στην εργασία σας και μάλιστα με ασαφείς προδιαγραφές που πρέπει εσείς να τις βάλετε σε τάξη. Ερωτικά ο μήνας θα σας δώσει κάποιες ικανοποιήσεις από τα τέλη του μήνα και μετά σε μικρές όμως δόσεις. Επαγγελματικά βιαστείτε γιατί ο χρόνος σας στερεί χρήμα!
 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Μήνας εκλείψεων  που σας θέτει προ των ευθυνών σας και αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να είστε τόσο συνειδητοποιημένοι ότι δίνετε το μέγιστο της προσπάθειάς σας όσο και να πάρετε το αντίτιμο σε επαγγελματικό επίπεδο. Κρατήστε καλά τις επαφές με το εξωτερικό ή με άτομα που ζουν σε αυτό γιατί εκεί υπάρχουν ευκαιρίες ακόμα και ερωτικές!
 
ΜΑΡΤΙΟΣ
Δε σας πτοεί τίποτα παρά μόνο οι οικονομικές δυσκολίες κυρίως αν αφορούν χρέη που δυσκολεύεστε να αποπληρώσετε… Ερωτικά υπάρχουν εντάσεις που άλλοτε μπορείτε να τις διαχειριστείτε και άλλοτε τις διογκώνετε και εσείς οι ίδιοι με αποτέλεσμα να τραβάει σε χρόνο κάτι που θα εξελισσόταν πολύ πιο εύκολα…
 
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Πρέπει να γίνετε διεκδικητικοί αυτό το μήνα και ειδικά για κάτι που έχετε  δουλέψει πολύ και αυτό μοιάζει να μένει μετέωρο ή να μην εξελίσσεται όπως θα θέλατε. Στα ερωτικά σας προσέξτε γιατί έχετε βάλει πολλά στη ζυγαριά και μάλλον είναι πολύ εύθραυστες οι ισορροπίες.
 
ΜΑΪΟΣ
Ευτυχώς που ηρεμείτε λίγο και κυρίως ξέρετε τι να αντιμετωπίσετε και πως αυτό το μήνα! Σίγουρα η ερωτική σας ζωή είναι αυτή που σας δίνει δύναμη σε συνδυασμό με τους φίλους σας που θέλετε τόσο να είναι τόσο στο πλευρό σας όσο και να τους το απαιτείτε… Ερωτικά έχετε τον τρόπο να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας και μάλιστα να τις οριστικοποιείτε κιόλας.
 
ΙΟΥΝΙΟΣ
Μοιρασμένος είναι ο μήνας στο πρώτο μισό που είναι για εσάς βοηθητικό και σας βοηθάει να εκτονώνεστε! Ερωτικά αυτό σημαίνει ότι και οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές και μάλιστα να σας τραβούν όλο το ενδιαφέρον γιατί και εσείς το προκαλείτε.
 
ΙΟΥΛΙΟΣ
Είστε αρκετά εκτεθειμένοι και επιρρεπείς σε λάθη αυτό το μήνα κυρίως γιατί αγνοείτε εξωτερικούς παράγοντες που σας επηρεάζουν! Όταν συνειδητοποιήσετε τη δύναμή σας και την επιρροή σας τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο σημαντικά για εσάς… Ερωτικά είστε έτοιμοι να βάλετε εσείς τους κανόνες και μάλιστα με πολύ συγκεκριμένα κριτήρια και να μη σας τα αρνηθεί κανείς!
 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Στις εκλείψεις είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και μάλιστα με έναν τρόπο που δεν χρειάζεται καν να τον σχεδιάσετε. Το μόνο που πρέπει να μετριάσετε είναι τον εγωισμό σας γιατί δεν χρειάζεται να κάνετε επίδειξη των δυνατοτήτων σας. Τις έχετε και είναι αδιαπραγμάτευτες! Ερωτικά, σας αρέσει να προκαλείτε το ενδιαφέρον αλλά αυτό υπάρχει από μόνο του… Προσέξτε τα έξοδα γιατί τα ταξίδια κοστίζουν!
 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Δεν έχετε όρια αυτό το μήνα και επειδή ο τολμών νικά είναι μία ευκαιρία να ρισκάρετε με τις αποφάσεις σας κυρίως στα επαγγελματικά σας που βλέπετε ότι το να μένετε καθηλωμένοι σας βάζει όρια που τώρα δε θέλετε να τα δείτε. Προσέξτε τον ανάδρομο Ερμή και τι δεν καταφέρατε να μάθετε μέχρι τώρα που ήταν σημαντικό! Ερωτικά είστε αυτοί που θα θελήσετε να πάρετε ευχάριστες πρωτοβουλίες!
 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Ευκαιρία για ανακαινίσεις ή για να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή στο σπίτι σας. Ερωτικά αυτός ο μήνας σας θέλει πιο σοβαρούς και ίσως και πιο λιγομίλητους αφού τώρα οι πράξεις μετράνε και αυτές προετοιμάζετε!
 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Αναζητάτε μία κινητικότητα η οποία σας έρχεται ακριβώς στο πιάτο όπως τη σκέφτεστε και όπως τη θέλετε! Ερωτικά αν και σας αρέσει η σταθερότητα θέλετε να δημιουργείτε ανυπομονησία γιατί όντως θέλετε να κάνετε μία έκπληξη!
 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σας βρίσκει σε μία δημιουργική ακαταστασία.. Από μια άποψη δεν μπορείτε να οριστικοποιήσετε τίποτα… Πάντως μία αναστάτωση υπάρχει και έχει επίδραση και στα ερωτικά σας αφού δεν μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι αναψυχής όπως το θέλετε!