Share This!
Καρκίνος
22/06 - 22/07

- Ετήσια Προβλέψη Καρκίνος -

Ετήσια 2017
Ετήσιες προβλέψεις 2017 από την Κατερίνα Γλύμπη
Μία πιο αποδοτική χρονιά έρχεται να μας αποδείξει ότι πρέπει να δώσουμε σημασία στις σχέσεις μας και να προσπαθούμε κάθε φορά να τις επεκτείνουμε δίνοντας άμεση προτεραιότητα εκεί  που καταλαβαίνουμε ότι η ουσία είναι να συμβαδίζουμε και να συμπορευόμαστε και όχι να δημιουργούμε αποστάσεις! Είναι μία χρονιά που θα επισημοποιηθούν έρωτες με συνοπτικές διαδικασίες καθώς το μεγαλείο της συντροφικότητας δίνει ώθηση και μάλιστα σε κρίσιμες στιγμές ώστε να καταλάβουμε τη σημασία της και να προσπαθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας! Αυτή τη δυνατότητα θα την έχουμε μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 που θα έχουμε όλα τα εφόδια αλλά και την σκέψη μας ώστε να επεκτείνουμε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες μας αλλά και να θέλουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να είμαστε μέλος μία ομάδας ή μίας οικογένειας και να ξέρουμε ότι αυτό θα μας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

 

Κινήσεις πλανητών για το 2017

 
Ο Δίας, ο αγαπημένος πλανήτης της επέκτασης θα μετακινηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2017 στον Σκορπιό για να μας βοηθήσει να λύσουμε όλα μας τις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να δούμε πως μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερους  όρους αποπληρωμής σε όλες μας τις οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τρίτους και έχουμε οφειλές. Οφειλές όμως μπορούν να προκύψουν και σε συναισθήματα αφού τότε οι εσωτερικές μας επιθυμίες θα είναι τόσο ισχυρές όσο και να μην μπορούμε να τις κρατήσουμε μυστικές ή τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα θέλαμε..
 
Η ανάδρομη κίνηση του Δία θα ξεκινήσει από τις 6 Φεβρουαρίου  και θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουνίου όπου εκεί ο παράγοντας τύχη περιορίζεται –όπως  και ο τρόπος που συνεργαζόμαστε- καθώς κάποιες δεσμεύσεις δεν τηρούνται με αποτέλεσμα να ψάχνουμε εναλλακτικές οι οποίες όμως βρίσκονται δύσκολα!
 
Και η Αφροδίτη φέτος θα έχει μία φορά ανάδρομη πορεία η οποία θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου και θα φέρει καθυστερήσεις στους έρωτες- κυρίως αυτούς που ξεκινάνε με μεγάλη φόρα και προσδοκίες- και θα σταματήσει στις 15 Απριλίου δημιουργώντας  όμως στο αμέσως μετά την αναδρομή της διάστημα μεγάλη ανάγκη  να είμαστε δοτικοί αλλά και να υπερασπιζόμαστε τον έρωτα σε όλες τους τις διαστάσεις! Βέβαια επειδή η Αφροδίτη σχετίζεται και με τα οικονομικά αλλά και τις επαγγελματικές μας σχέσεις καλό είναι εκείνο το διάστημα να προσέξουμε τις ανασφάλειες που δημιουργούνται και μπορούν να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις ή να αργήσουμε να δώσουμε μία απάντηση η οποία  να είναι καθοριστικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία μας και βέβαια να το μετανιώσουμε!
 
Και ας συνεχίσουμε με το Δία και να πούμε ότι αυτή την χρονιά έχει να δράσει και κάπως επαναστατικά διογκώνοντας την ανάγκη για αλλαγή και μάλιστα έρχεται να βάλει στα γεγονότα μία πιο γρήγορη εξέλιξη ζητώντας απαντήσεις οι οποίες θα πρέπει να εμπεριέχονται σε αποφάσεις που θα ληφθούν με μεγάλη πίεση. Η αντίθεση λοιπόν του Δία με τον Ουρανό θα πραγματοποιηθεί μία φορά στις 3 Μαρτίου και θα επαναληφθεί στις  28 Σεπτεμβρίου. Είναι μία περίοδος που πρέπει να κοιτάξουμε πως μπορούμε να επωφεληθούμε από τις αλλαγές αρκεί βέβαια να είμαστε προετοιμασμένοι, να έχουμε προνοήσει και ειδικά να έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι αλλαγές αυτές να λειτουργήσουν  ως αντίβαρο στη νέα ισορροπία των σχέσεων έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί!
 
Επανέρχεται ο Δίας με μία δύσκολη όψη, αυτή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα, για πρώτη φορά στις 30 Μαρτίου και μία δεύτερη στις 4 Αυγούστου φέρνοντας προβληματισμούς οικονομικής φύσης αλλά και δυσκολίες στην έκφραση του συναισθήματος! Είναι που όταν χρησιμοποιούμε μεγεθυντικό φακό είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα και βέβαια να διασφαλίσουμε την κοινωνική μας θέση και ότι αυτό συνεπάγεται… Για τις ερωτικές μας σχέσεις είναι δύσκολο να μην ακολουθήσουμε τα πάθη μας τα οποία οδηγούν σε λάθη ή να εξιδανικεύσουμε έναν απαγορευμένο έρωτα ο οποίος να κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή για να αποκαλυφθεί μαζί με τις όποιες συνέπειες θα έχει αυτό για τις ευρύτερες σχέσεις μας ακόμα και τις επαγγελματικές!
 
Και ο Δίας κάνει αυλαία με μία κυριολεκτικά ελπιδοφόρα όψη, η οποία όμως πραγματοποιείται στο τέλος της χρονιάς και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2017, και είναι το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα φέρνοντάς μας όλο και πιο κοντά στα όνειρά μας αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Δίνουμε σπουδαία ώθηση σε αυτά που προσδοκάμε ενισχύοντας τη φαντασία μας αλλά και γινόμαστε πολύ φιλάνθρωποι γεγονός που μας κάνει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και να τους συμπαραστεκόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε!
 
Θα τελειώσουμε τις σημαντικές όψεις της χρονιάς με ένα εξαιρετικό τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό η οποία θα γίνει στις  19 Μαΐου αλλά και στις 11 Νοεμβρίου 2017 που είναι εξαιρετικές για να μας βγάλουν από το καβούκι μας και να διεκδικήσουμε με μεγάλο ζήλο αλλά και σημαντική προθυμία αυτά που μας απασχολούν και βέβαια να υποκινήσουμε τις καταστάσεις ώστε να γίνουμε αποδεκτοί είτε σε κοινωνικές συναναστροφές είτε σε επαφές με το εξωτερικό! Είναι μία εξαιρετική συγκυρία για να βρούμε με νομικές λύσεις ή νομικά πλαίσια που μας κατοχυρώνουν και μας βοηθούν να προωθήσουμε με μεγάλη άνεση τα σχέδιά μας αλλά και τον τρόπο που θα τα υλοποιήσουμε με γρήγορες διαδικασίες. Μία πρόγευση από αυτή την όψη θα πάρουμε ήδη από τα Χριστούγεννα του 2016 που η όψη αυτή θα σχηματιστεί  άλλη μία φορά και θα μας ανοίξει τους δρόμους των αναζητήσεων και στο να πάρουμε άμεσες πρωτοβουλίες!
 

Ερμής και διαστήματα ανάδρομης πορείας  για το 2017!

 
Σειρά έχει ο Ερμής που ξέρουμε ότι κινείται γρήγορα αλλά και είναι ο δημοφιλέστερος Ανάδρομος Πλανήτης! Ξέρουμε όλοι ότι πρέπει να αποφεύγουμε τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις αλλά και να περιμένουμε αναταραχή στην επικοινωνία και δυσκολίες στη διεκπεραίωση. Ακόμα και το να βάλουμε τις σκέψεις μας σε τάξη δυσκολεύει όταν ξεκινάει η ανάδρομη κίνησή του και ειδικά κοντά στις ημερομηνίες που αρχίζει και τελειώνει αυτή η κίνηση…
 
4 φορές θα κινείται ανάδρομος μέσα στο έτος και συγκεκριμένα:
 
Θα κάνουμε Πρωτοχρονιά το 2017 με ανάδρομο Ερμή και θα σταματήσει την 8 Ιανουαρίου.
 
Από 9 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2017          
 
Από 13 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2017
 
Από 3 έως 23 Δεκεμβρίου 2017
 
Σε αυτά τα διαστήματα είναι μία ευκαιρία να ξανασκεφτούμε ή να διορθώσουμε παραλείψεις οι οποίες είναι σημαντικές για εμάς αλλά μπορούν και να μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε πολύ εύκολα στη ζωή μας κάτι που έφυγε αλλά ήταν μία πρόχειρη και φυσικά λάθος ενέργεια!
 

Εκλείψεις 2017

 
Και πάμε στις Εκλείψεις του 2017 που κάνουν πρεμιέρα πολύ νωρίς φέτος και συγκεκριμένα:
 
Στις 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα  Λέοντα-Υδροχόου κάνοντας τον έρωτα πολύ διεκδικητικό ή σχεδόν αποπνικτικό και με μεγάλες απαιτήσεις αφού δεν αντέχει την στασιμότητα και απαιτεί δράση και γρήγορες αποφάσεις αλλά να είναι και οριστικές… Δεν αντέχει την συμβατικότητα και επομένως αποζητά αποδείξεις με έναν περίεργο αλλά συνάμα και βιαστικό τρόπο…
 
Μία Ηλιακή Έκλειψη στη συνέχεια στους Ιχθύς την 26 Φεβρουαρίου έρχεται να ζητήσει επιτακτικά μία εξέλιξη σε ένα κύκλο πραγμάτων και να φέρει στην επιφάνεια οτιδήποτε μοιάζει φανταστικό και να λύσει απορίες αλλά και να αποκαλύψει μία πραγματικότητα που δεν είναι διακριτή αν δεν επιστρατεύσουμε τη φαντασία μας αλλά και τις προεκτάσεις της. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, αντίθετα επιδέχεται πολλές ερμηνείες που θα έχουμε τη δυνατότητα να τις ανακαλύψουμε όταν θα θελήσουμε να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από το καθετί που δεν είναι προφανές γιατί κρύβονται και μυστικά συμφέροντα!
 
Μία Αυγουστιάτικη Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 του μήνα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου έρχεται να βάλει φρένο και πάλι στις αισιόδοξες σκέψεις μας αλλά και στον εγωισμό μας… Δεν είναι εύκολο να δώσουμε στον έρωτα ευκαιρίες αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και δεν είναι το εφήμερο και το ξέγνοιαστο των διακοπών που θα μας βοηθήσουν να είμαστε χαλαροί και να αναζητάμε ερωτικές περιπέτειες… Αντίθετα βλέπουμε τον έρωτα από ένα πρίσμα που δε μας επιτρέπει να αναβάλλουμε κάτι για αργότερα ή να συντηρούμε κάτι που απλώς μας βολεύει….
 
Η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο Λέοντα την 21 Αυγούστου βάζοντας μεγάλη προτεραιότητα στη δημιουργικότητα αλλά και στην αποφασιστικότητα που πρέπει να μας διακρίνει. Καινούργιοι έρωτες τώρα μπορούν να έχουν σταθερές βάσεις αλλά και αυξημένη αισιοδοξία η οποία όμως πρέπει να στηρίζεται στο ρεαλισμό και να μας ωθεί σε μεθοδικές κινήσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να περιμένουμε κάθε μας ενέργεια να βρίσκει αντίκτυπο και βέβαια αναγνώριση έστω και συλλογική αλλά ξεκάθαρη ως προς το δικό μας μερίδιο!
 
Εύχομαι ένα  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2017 με λιγότερες έγνοιες και περισσότερες ευχάριστες στιγμές!

 

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΤΕ!

 
Γενικότερα δε σας τρομάζουν οι αλλαγές αλλά ειδικότερα τις φοβάστε και θέλετε να διασφαλίσετε το αποτέλεσμα. Το βασικό για εσάς είναι ότι η οικογένειά σας έχει απαιτήσεις που ευχαρίστως θα τις μοιραστείτε μαζί της αλλά και θα μπορεί να θέλετε να την επεκτείνετε με έναν απόγονο είτε εσείς είτε άλλα μέλη της οικογένειας που προστίθενται και σας γεμίζουν χαρά και τους αποδέχεστε με ενθουσιασμό!. Πάντως επανέρχονται θέματα ενός ακινήτου που αυτή τη φορά θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε πολύ σχολαστικά γιατί πρέπει να τα λύσετε… Μην έχετε υπερβολικές φιλοδοξίες από την έκβαση μίας τέτοιας εξέλιξης αν πρόκειται να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο… Θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στις απαιτήσεις σας…Ερωτικά, η χρονιά θέλει ανανέωση και δεν αντέχετε καθόλου τους ρυθμούς της ρουτίνας. Σίγουρα το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς θα σας αποζημιώσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν και διαστήματα στο υπόλοιπο της χρονιάς που θα σας δώσει και ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες αλλά και εκρήξεις ανεξαρτησίας που αυτές θα πρέπει να τις αιτιολογήσετε… Ο Αύγουστος είναι για εσάς ερωτικός αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε καθώς η ανασφάλεια ή η διεκδίκηση της ασφάλειας σας κάνει να είστε τόσο κτητικοί όσο και να γίνεστε αφόρητοι. Επαγγελματικές ευκαιρίες έχει η χρονιά κυρίως όμως πρέπει να είστε τάχιστοι γιατί όσο γρήγορα έρχονται τόσο γρήγορα πρέπει να τις αρπάξετε και φυσικά αν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο βήμα και να αφήσετε πίσω κάτι που σας γεμίζει με σιγουριά αλλά δε σας βοηθάει να αποδείξετε τι αξίζετε!
 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Έχετε έντονη ερωτική διάθεση και μάλιστα δίνετε διφορούμενα μηνύματα στον έρωτα και αυτό σας βάζει σε λάθος επιλογές τις οποίες όμως δεν μπορείτε να τις αποφύγετε.. Μάλλον η ανάγκη σας για αποδοχή σας κάνει να εξιδανικεύετε τους πάντες θεωρώντας ότι είναι σημαντικοί χωρίς να είναι!
 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Μήνας εκλείψεων και για εσάς αυτό που έχει σημασία είναι να προχωράτε μπροστά χωρίς να σκέφτεστε ότι κάτι θα σας χαλάσει την ηρεμία σας ή θα σας δημιουργήσει μία ενδιάμεση κατάσταση που θα πρέπει να την χτίσετε από την αρχή… Ερωτικά σωστά αναζητάτε πιο σταθερές βάσεις και περισσότερη δέσμευση η οποία θα έχει και περισσότερες υποχρεώσεις!
 
ΜΑΡΤΙΟΣ
Ευτυχώς που κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα και αν αυτό δεν είναι της απόλυτης επιλογής σας θα δείτε ότι πολύ γρήγορα προσαρμόζεστε στις νέες συνθήκες! Ερωτικά νιώθετε ότι θέλετε περισσότερη ανεξαρτησία αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να έχετε χωρίς τουλάχιστον να εξηγήσετε τους λόγους!
 
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Βρίσκετε σημεία τα οποία μπορείτε να αποδείξετε και τη δράση σας και να την αιτιολογήσετε! Ερωτικά αυτός ο μήνας έχει γνωριμίες οι οποίες μπορεί να έχουν και δόσεις έρωτα αλλά με πολύ φιλική διάθεση. Κάπως έτσι μπορεί και ένας φίλος να εξελιχθεί σε εραστή!
 
ΜΑΪΟΣ
Είναι ο μήνας που θα βρεθούν λύσεις από εκεί που δεν το περιμένετε και θα σας βοηθήσουν αρκετά σε ένα οικογενειακό θέμα ή ένα θέμα ακινήτου να προχωρήσετε και να έχετε τα μέγιστα οφέλη. Ερωτικά δε θέλετε εσείς να έχετε υποχρεώσεις αλλά από τους άλλους σχεδόν το απαιτείτε… Εκεί είναι που θα σας βάλουν και δικαιολογημένα στη θέση σας !
 
ΙΟΥΝΙΟΣ
Είστε πολύ δημιουργικοί και τόσο ερωτικοί που αυτό το μήνα θέλετε να προκαλείτε το ενδιαφέρον ακόμα και εκεί που ξέρετε ότι αυτό δε σας ικανοποιεί και απλά θέλετε να πάρετε την επιβεβαίωσή σας… Ερωτικά, αμφιταλαντεύεστε και δημιουργείτε ανησυχίες!
 
ΙΟΥΛΙΟΣ
Δύσκολος αυτός ο μήνας για εσάς γιατί σας κάνει να τρέχετε πίσω από κάτι που τελικά δεν το θέλετε ή που δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών σας… Ερωτικά, δημιουργείτε «σχέσεις» που δεν τις θέλετε ή δεν είναι αυτό που νομίζατε και τελικά απογοητεύεστε από τις επιλογές σας!
 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Μήνας εκλείψεων και για εσάς δημιουργεί ανασφάλειες αλλά και έξοδα… Και δεν είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο… Είναι και τα δύο πολύ ουσιαστικά γιατί και εσείς νιώθετε με έναν τρόπο ασφαλείς πίσω από τα κεκτημένα σας. Ερωτικά δημιουργείτε υπερβολικές προσδοκίες και δεν είστε διατεθειμένοι να ανταποκριθείτε!
 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Έχετε πολλά να περιμένετε αυτό το μήνα και αυτό που σας κάνει πιο δημιουργικούς είναι ότι είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτά που θέλετε αλλά και τον τρόπο που θα τα πετύχετε. Αγνοείτε όμως εξωτερικούς παράγοντες που είναι άκρως σημαντικοί… Ερωτικά, έχετε μία ανυπομονησία την οποία δεν μπορείτε να την αιτιολογήσετε… Επαγγελματικά, πρέπει να είστε πιο γρήγοροι από τους ανταγωνιστές σας!
 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Έχετε ένα χρόνο από τώρα για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και να κάνετε ακριβώς τις επιθυμίες σας διαταγές για το σύμπαν! Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό και σας περιμένει αρκετή χαρά από αυτόν τον τομέα… Το μόνο ότι πρέπει να κρατάτε και κάτι για τον εαυτό σας πριν ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες…!
 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Φίλοι αυτό το μήνα ζητάνε από εσάς χρόνο και μία βοήθεια που θα τη δώσετε μεν όχι όμως όπως την περιμένουν αλλά όπως εσείς θεωρείτε ότι πρέπει να το κάνετε… Ερωτικά σίγουρα μπορείτε και καλύτερα αν δείξετε όλο το ενδιαφέρον σας εκεί που υπάρχει και η προοπτική… !
 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Η χρονιά κλείνει με τις καλύτερες προοπτικές και για εσάς αλλά και για αυτούς που σας περιβάλλουν! Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ξέρετε πώς να διορθώσετε οριστικά τα λάθη σας και μάλιστα να μην τα ξανακάνετε.. Η ερωτική ατμόσφαιρα σας προσφέρει την ασφάλεια που θέλετε χωρίς να σας στερεί τίποτα από την κοινωνική σας ζωή!