Share This!
Δίδυμοι
21/05 - 21/06

- Ετήσια Προβλέψη Δίδυμοι -

Ετήσια 2017
Ετήσιες προβλέψεις 2017 από την Κατερίνα Γλύμπη
Μία πιο αποδοτική χρονιά έρχεται να μας αποδείξει ότι πρέπει να δώσουμε σημασία στις σχέσεις μας και να προσπαθούμε κάθε φορά να τις επεκτείνουμε δίνοντας άμεση προτεραιότητα εκεί  που καταλαβαίνουμε ότι η ουσία είναι να συμβαδίζουμε και να συμπορευόμαστε και όχι να δημιουργούμε αποστάσεις! Είναι μία χρονιά που θα επισημοποιηθούν έρωτες με συνοπτικές διαδικασίες καθώς το μεγαλείο της συντροφικότητας δίνει ώθηση και μάλιστα σε κρίσιμες στιγμές ώστε να καταλάβουμε τη σημασία της και να προσπαθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας! Αυτή τη δυνατότητα θα την έχουμε μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 που θα έχουμε όλα τα εφόδια αλλά και την σκέψη μας ώστε να επεκτείνουμε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες μας αλλά και να θέλουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να είμαστε μέλος μία ομάδας ή μίας οικογένειας και να ξέρουμε ότι αυτό θα μας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

 

Κινήσεις πλανητών για το 2017

 
Ο Δίας, ο αγαπημένος πλανήτης της επέκτασης θα μετακινηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2017 στον Σκορπιό για να μας βοηθήσει να λύσουμε όλα μας τις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να δούμε πως μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερους  όρους αποπληρωμής σε όλες μας τις οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τρίτους και έχουμε οφειλές. Οφειλές όμως μπορούν να προκύψουν και σε συναισθήματα αφού τότε οι εσωτερικές μας επιθυμίες θα είναι τόσο ισχυρές όσο και να μην μπορούμε να τις κρατήσουμε μυστικές ή τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα θέλαμε..
 
Η ανάδρομη κίνηση του Δία θα ξεκινήσει από τις 6 Φεβρουαρίου  και θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουνίου όπου εκεί ο παράγοντας τύχη περιορίζεται –όπως  και ο τρόπος που συνεργαζόμαστε- καθώς κάποιες δεσμεύσεις δεν τηρούνται με αποτέλεσμα να ψάχνουμε εναλλακτικές οι οποίες όμως βρίσκονται δύσκολα!
 
Και η Αφροδίτη φέτος θα έχει μία φορά ανάδρομη πορεία η οποία θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου και θα φέρει καθυστερήσεις στους έρωτες- κυρίως αυτούς που ξεκινάνε με μεγάλη φόρα και προσδοκίες- και θα σταματήσει στις 15 Απριλίου δημιουργώντας  όμως στο αμέσως μετά την αναδρομή της διάστημα μεγάλη ανάγκη  να είμαστε δοτικοί αλλά και να υπερασπιζόμαστε τον έρωτα σε όλες τους τις διαστάσεις! Βέβαια επειδή η Αφροδίτη σχετίζεται και με τα οικονομικά αλλά και τις επαγγελματικές μας σχέσεις καλό είναι εκείνο το διάστημα να προσέξουμε τις ανασφάλειες που δημιουργούνται και μπορούν να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις ή να αργήσουμε να δώσουμε μία απάντηση η οποία  να είναι καθοριστικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία μας και βέβαια να το μετανιώσουμε!
 
Και ας συνεχίσουμε με το Δία και να πούμε ότι αυτή την χρονιά έχει να δράσει και κάπως επαναστατικά διογκώνοντας την ανάγκη για αλλαγή και μάλιστα έρχεται να βάλει στα γεγονότα μία πιο γρήγορη εξέλιξη ζητώντας απαντήσεις οι οποίες θα πρέπει να εμπεριέχονται σε αποφάσεις που θα ληφθούν με μεγάλη πίεση. Η αντίθεση λοιπόν του Δία με τον Ουρανό θα πραγματοποιηθεί μία φορά στις 3 Μαρτίου και θα επαναληφθεί στις  28 Σεπτεμβρίου. Είναι μία περίοδος που πρέπει να κοιτάξουμε πως μπορούμε να επωφεληθούμε από τις αλλαγές αρκεί βέβαια να είμαστε προετοιμασμένοι, να έχουμε προνοήσει και ειδικά να έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι αλλαγές αυτές να λειτουργήσουν  ως αντίβαρο στη νέα ισορροπία των σχέσεων έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί!
 
Επανέρχεται ο Δίας με μία δύσκολη όψη, αυτή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα, για πρώτη φορά στις 30 Μαρτίου και μία δεύτερη στις 4 Αυγούστου φέρνοντας προβληματισμούς οικονομικής φύσης αλλά και δυσκολίες στην έκφραση του συναισθήματος! Είναι που όταν χρησιμοποιούμε μεγεθυντικό φακό είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα και βέβαια να διασφαλίσουμε την κοινωνική μας θέση και ότι αυτό συνεπάγεται… Για τις ερωτικές μας σχέσεις είναι δύσκολο να μην ακολουθήσουμε τα πάθη μας τα οποία οδηγούν σε λάθη ή να εξιδανικεύσουμε έναν απαγορευμένο έρωτα ο οποίος να κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή για να αποκαλυφθεί μαζί με τις όποιες συνέπειες θα έχει αυτό για τις ευρύτερες σχέσεις μας ακόμα και τις επαγγελματικές!
 
Και ο Δίας κάνει αυλαία με μία κυριολεκτικά ελπιδοφόρα όψη, η οποία όμως πραγματοποιείται στο τέλος της χρονιάς και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2017, και είναι το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα φέρνοντάς μας όλο και πιο κοντά στα όνειρά μας αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Δίνουμε σπουδαία ώθηση σε αυτά που προσδοκάμε ενισχύοντας τη φαντασία μας αλλά και γινόμαστε πολύ φιλάνθρωποι γεγονός που μας κάνει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και να τους συμπαραστεκόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε!
 
Θα τελειώσουμε τις σημαντικές όψεις της χρονιάς με ένα εξαιρετικό τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό η οποία θα γίνει στις  19 Μαΐου αλλά και στις 11 Νοεμβρίου 2017 που είναι εξαιρετικές για να μας βγάλουν από το καβούκι μας και να διεκδικήσουμε με μεγάλο ζήλο αλλά και σημαντική προθυμία αυτά που μας απασχολούν και βέβαια να υποκινήσουμε τις καταστάσεις ώστε να γίνουμε αποδεκτοί είτε σε κοινωνικές συναναστροφές είτε σε επαφές με το εξωτερικό! Είναι μία εξαιρετική συγκυρία για να βρούμε με νομικές λύσεις ή νομικά πλαίσια που μας κατοχυρώνουν και μας βοηθούν να προωθήσουμε με μεγάλη άνεση τα σχέδιά μας αλλά και τον τρόπο που θα τα υλοποιήσουμε με γρήγορες διαδικασίες. Μία πρόγευση από αυτή την όψη θα πάρουμε ήδη από τα Χριστούγεννα του 2016 που η όψη αυτή θα σχηματιστεί  άλλη μία φορά και θα μας ανοίξει τους δρόμους των αναζητήσεων και στο να πάρουμε άμεσες πρωτοβουλίες!
 

Ερμής και διαστήματα ανάδρομης πορείας  για το 2017!

 
Σειρά έχει ο Ερμής που ξέρουμε ότι κινείται γρήγορα αλλά και είναι ο δημοφιλέστερος Ανάδρομος Πλανήτης! Ξέρουμε όλοι ότι πρέπει να αποφεύγουμε τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις αλλά και να περιμένουμε αναταραχή στην επικοινωνία και δυσκολίες στη διεκπεραίωση. Ακόμα και το να βάλουμε τις σκέψεις μας σε τάξη δυσκολεύει όταν ξεκινάει η ανάδρομη κίνησή του και ειδικά κοντά στις ημερομηνίες που αρχίζει και τελειώνει αυτή η κίνηση…
 
4 φορές θα κινείται ανάδρομος μέσα στο έτος και συγκεκριμένα:
 
Θα κάνουμε Πρωτοχρονιά το 2017 με ανάδρομο Ερμή και θα σταματήσει την 8 Ιανουαρίου.
 
Από 9 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2017          
 
Από 13 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2017
 
Από 3 έως 23 Δεκεμβρίου 2017
 
Σε αυτά τα διαστήματα είναι μία ευκαιρία να ξανασκεφτούμε ή να διορθώσουμε παραλείψεις οι οποίες είναι σημαντικές για εμάς αλλά μπορούν και να μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε πολύ εύκολα στη ζωή μας κάτι που έφυγε αλλά ήταν μία πρόχειρη και φυσικά λάθος ενέργεια!
 

Εκλείψεις 2017

 
Και πάμε στις Εκλείψεις του 2017 που κάνουν πρεμιέρα πολύ νωρίς φέτος και συγκεκριμένα:
 
Στις 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα  Λέοντα-Υδροχόου κάνοντας τον έρωτα πολύ διεκδικητικό ή σχεδόν αποπνικτικό και με μεγάλες απαιτήσεις αφού δεν αντέχει την στασιμότητα και απαιτεί δράση και γρήγορες αποφάσεις αλλά να είναι και οριστικές… Δεν αντέχει την συμβατικότητα και επομένως αποζητά αποδείξεις με έναν περίεργο αλλά συνάμα και βιαστικό τρόπο…
 
Μία Ηλιακή Έκλειψη στη συνέχεια στους Ιχθύς την 26 Φεβρουαρίου έρχεται να ζητήσει επιτακτικά μία εξέλιξη σε ένα κύκλο πραγμάτων και να φέρει στην επιφάνεια οτιδήποτε μοιάζει φανταστικό και να λύσει απορίες αλλά και να αποκαλύψει μία πραγματικότητα που δεν είναι διακριτή αν δεν επιστρατεύσουμε τη φαντασία μας αλλά και τις προεκτάσεις της. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, αντίθετα επιδέχεται πολλές ερμηνείες που θα έχουμε τη δυνατότητα να τις ανακαλύψουμε όταν θα θελήσουμε να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από το καθετί που δεν είναι προφανές γιατί κρύβονται και μυστικά συμφέροντα!
 
Μία Αυγουστιάτικη Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 του μήνα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου έρχεται να βάλει φρένο και πάλι στις αισιόδοξες σκέψεις μας αλλά και στον εγωισμό μας… Δεν είναι εύκολο να δώσουμε στον έρωτα ευκαιρίες αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και δεν είναι το εφήμερο και το ξέγνοιαστο των διακοπών που θα μας βοηθήσουν να είμαστε χαλαροί και να αναζητάμε ερωτικές περιπέτειες… Αντίθετα βλέπουμε τον έρωτα από ένα πρίσμα που δε μας επιτρέπει να αναβάλλουμε κάτι για αργότερα ή να συντηρούμε κάτι που απλώς μας βολεύει….
 
Η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο Λέοντα την 21 Αυγούστου βάζοντας μεγάλη προτεραιότητα στη δημιουργικότητα αλλά και στην αποφασιστικότητα που πρέπει να μας διακρίνει. Καινούργιοι έρωτες τώρα μπορούν να έχουν σταθερές βάσεις αλλά και αυξημένη αισιοδοξία η οποία όμως πρέπει να στηρίζεται στο ρεαλισμό και να μας ωθεί σε μεθοδικές κινήσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να περιμένουμε κάθε μας ενέργεια να βρίσκει αντίκτυπο και βέβαια αναγνώριση έστω και συλλογική αλλά ξεκάθαρη ως προς το δικό μας μερίδιο!
 
Εύχομαι ένα  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2017 με λιγότερες έγνοιες και περισσότερες ευχάριστες στιγμές!

 

Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων
ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ!
 
Μία χρονιά με δυσκολίες που γίνονται ευκολίες αλλά και το αντίθετο ξεκινάει για εσάς χαρίζοντάς σας πολλές στιγμές που πιστεύετε ότι τα γεγονότα μπορούν να σας δικαιώσουν ή να σας βγάλουν μπροστά και να ηγηθείτε των καταστάσεων. Ο Δίας από το Ζυγό είναι τόσο ερωτικός για εσάς όσο και να σας κάνει υπερβολικά φιλόδοξους ή και με ισχυρή αυτοπεποίθηση που να σας κάνει και υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας ή να έχετε τόσο εμπιστοσύνη στον εαυτό σας όσο και να πιστεύουν οι άλλοι ότι δεν τους έχετε άμεση προτεραιότητα! Ο Ανάδρομος Δίας από αρχές Φεβρουαρίου έως 8 Ιουνίου σας βοηθάει να έρθετε κοντά σε παλιούς έρωτες και βέβαια να τους επαναφέρετε ακόμα και αν πρέπει να τάξετε πολλά ή να πείτε πολλά και να χρειαστεί να δικαιολογηθείτε για να επαναφέρετε την εμπιστοσύνη και βέβαια να δώσετε εξετάσεις εκ νέου για να δείτε αν αυτό το εγχείρημα αυτή τη φορά θα σας δικαιώσει… Φυσικά και ο Κρόνος από τον Τοξότη όλη την χρονιά θα σας βάλει περιορισμούς όμως πλέον ξέρετε ότι όλες οι σχέσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα προσοχή και φυσικά με σοβαρότητα! Η δουλειά σας σας βάζει φραγμούς χωρίς να σας στερεί όμως δημιουργικές σκέψεις οι οποίες θα πρέπει να γίνουν πολύ συγκεκριμένες και αιτιολογημένες προτάσεις για να γίνουν αποδεκτές και πραγματοποιήσιμες.  Και φυσικά ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να σας επηρεάζει κάνοντάς σας να βλέπετε το αδύνατο πιθανό και το ρεαλιστικό μία πραγματικότητα που δε θέλετε ούτε να την αγγίξετε ούτε να την πλησιάσετε!
 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Αυτό που δεν μπορείτε να αλλάξετε είναι οι επιθυμίες σας που είναι τόσο έντονες και κάνετε αποκαλύψεις με έναν τρόπο που μοιάζει να μη συμβιβάζεστε με τίποτα από αυτά που επιθυμείτε. Ερωτικά, είστε κοντά στο να μοιράσετε τελεσίγραφα… Επαγγελματικά, εξακολουθείτε να είστε αυστηροί στις επιλογές σας!
 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Ερωτικά αποστασιοποιείστε και δείχνετε τις προθέσεις σας με έναν τρόπο που δείχνει αποφασιστικότητα αλλά και αυστηρότητα. Ομοίως και στα επαγγελματικά δε σας πτοεί τίποτα παρά μόνο ο στόχος σας που είναι να κερδίσετε!
 
ΜΑΡΤΙΟΣ
Είστε σε αμφιταλάντευση για τα ερωτικά σας και αυτό σας κάνει να ανοίγεστε κοινωνικά σε κάτι που δε σας ικανοποιεί  που είναι απλά και μόνο για να περνάτε τον χρόνο σας χωρίς να σκέφτεστε αλλά δε σας καλύπτει… Ερωτικά πάντως  μην αφήνετε κάτι να σας ενθουσιάζει για κάτι που είναι σταθερό και έχει δείξει τη δυναμική του!
 
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Να ξέρετε ότι όταν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας είναι και πιο εύκολο να βρείτε τις λύσεις σας. Επαγγελματικά να κάνετε αναφορές στο παρελθόν για να αποδείξετε κάτι… Ερωτικά είναι εύκολο μία φιλία να εξελιχθεί σε έναν έρωτα με αμφίβολη  όμως διάρκεια!
 
ΜΑΙΟΣ
Αυτός ο μήνας έχει τόσο γρήγορες εναλλαγές που και εσείς απορείτε αν όλα γύρω σας αλλάζουν με τόσο μεγάλη ταχύτητα!. Ερωτικά έχετε καταλάβει ότι εσείς θα δημιουργήσετε τις εξελίξεις και προς τα τέλη του μήνα είστε και αυτοί που παίρνετε οριστικά την κατάσταση στα χέρια σας… Επαγγελματικά, μην ασχολείστε με τα περιττά!
 
ΙΟΥΝΙΟΣ
Βέβαια, αυτό που είναι πρόβλημα είναι ότι κάνετε βιαστικές κινήσεις και λανθασμένες επιλογές που δύσκολα θα ανακαλέσετε… Ερωτικά, είστε κοντά στο να αθετήσετε μία υπόσχεσή σας… Έξοδα έχει αυτός ο μήνας και μακάρι να μπορέσετε να ανταποκριθείτε!
 
ΙΟΥΛΙΟΣ
Ερωτικά έχετε τόσο αυτοπεποίθηση και νιώθετε μοναδικοί που αυτό δημιουργεί υποψίες μήπως έχετε κάτι παράλληλο ακόμα και αν αφορά μία νέα γνωριμία και τελικά δε δείχνετε απόλυτα διαθέσιμοι και αφοσιωμένοι!
 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Οι εκλείψεις του μήνα σας αναζωογονούν και ενισχύουν τη διάθεσή σας για αλλαγές κυρίως στα επαγγελματικά σας !Ερωτικά η λογική σας βάζει ένα φρένο κάτι που δεν μπορεί να γίνει εύκολα αποδεκτό από τους άλλους!
 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Ένας μήνας που σας βοηθάει να κυνηγήσετε ή να κατευθύνετε σωστά τα σχέδιά σας και μάλιστα τόσο γρήγορα όσο και να τα ολοκληρώσετε τάχιστα! Ερωτικά ο μήνας αυτός ενώ σας βρίσκει συγκροτημένους σας κάνει και να προχωράτε πιο γρήγορα από όσο επιτρέπει ο χρόνος και  υπάρχουν οι βάσεις για να προχωράτε σωστά!
 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Δεν πτοείστε και κυρίως κυνηγάτε με μεγαλύτερη ένταση αυτά που σας ανήκουν! Ερωτικά δεν έχετε κανένα πρόβλημα να εκφράσετε και τα συναισθήματά σας αλλά και τις προθέσεις σας. Επαγγελματικά, τώρα πρέπει να εργαστείτε σε πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές αλλά και να μετράτε το αποτέλεσμα !
 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Είστε πολύ πιο συγκροτημένοι αυτό το μήνα και δουλεύετε με βάση αλλά και με απόλυτο προγραμματισμό. Ίσως και να ετοιμάζετε μία πρόταση η οποία δε θέλετε να γίνει ευρέως γνωστή. Ερωτικά η διασκέδαση είναι αυτή που λειτουργεί ως τονωτική ένεση για να προχωράτε και να δείχνετε απόλυτα αφοσιωμένοι!
 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Στην αυλαία αυτής της χρονιάς έρχεται ο Ερμής να γίνει και πάλι ανάδρομος για να σας βάλει να κάνετε αναθεωρήσεις ή να μη δίνετε απαντήσεις όταν σας τις ζητούν… Ερωτικά αυτό σημαίνει ότι δεν είστε απόλυτα συνεπείς και πιθανόν να ακυρώσετε κάτι που θα είναι και η αφετηρία για διαπληκτισμούς αφού και εσείς δε δίνετε εξηγήσεις…