Share This!
Αιγόκερως
22/12 - 19/01

- Ετήσια Προβλέψη Αιγόκερως -

Ετήσια 2017
Ετήσιες προβλέψεις 2017 από την Κατερίνα Γλύμπη
Μία πιο αποδοτική χρονιά έρχεται να μας αποδείξει ότι πρέπει να δώσουμε σημασία στις σχέσεις μας και να προσπαθούμε κάθε φορά να τις επεκτείνουμε δίνοντας άμεση προτεραιότητα εκεί  που καταλαβαίνουμε ότι η ουσία είναι να συμβαδίζουμε και να συμπορευόμαστε και όχι να δημιουργούμε αποστάσεις! Είναι μία χρονιά που θα επισημοποιηθούν έρωτες με συνοπτικές διαδικασίες καθώς το μεγαλείο της συντροφικότητας δίνει ώθηση και μάλιστα σε κρίσιμες στιγμές ώστε να καταλάβουμε τη σημασία της και να προσπαθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας! Αυτή τη δυνατότητα θα την έχουμε μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 που θα έχουμε όλα τα εφόδια αλλά και την σκέψη μας ώστε να επεκτείνουμε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες μας αλλά και να θέλουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να είμαστε μέλος μία ομάδας ή μίας οικογένειας και να ξέρουμε ότι αυτό θα μας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

 

Κινήσεις πλανητών για το 2017

 
Ο Δίας, ο αγαπημένος πλανήτης της επέκτασης θα μετακινηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2017 στον Σκορπιό για να μας βοηθήσει να λύσουμε όλα μας τις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να δούμε πως μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερους  όρους αποπληρωμής σε όλες μας τις οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τρίτους και έχουμε οφειλές. Οφειλές όμως μπορούν να προκύψουν και σε συναισθήματα αφού τότε οι εσωτερικές μας επιθυμίες θα είναι τόσο ισχυρές όσο και να μην μπορούμε να τις κρατήσουμε μυστικές ή τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα θέλαμε..
 
Η ανάδρομη κίνηση του Δία θα ξεκινήσει από τις 6 Φεβρουαρίου  και θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουνίου όπου εκεί ο παράγοντας τύχη περιορίζεται –όπως  και ο τρόπος που συνεργαζόμαστε- καθώς κάποιες δεσμεύσεις δεν τηρούνται με αποτέλεσμα να ψάχνουμε εναλλακτικές οι οποίες όμως βρίσκονται δύσκολα!
 
Και η Αφροδίτη φέτος θα έχει μία φορά ανάδρομη πορεία η οποία θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου και θα φέρει καθυστερήσεις στους έρωτες- κυρίως αυτούς που ξεκινάνε με μεγάλη φόρα και προσδοκίες- και θα σταματήσει στις 15 Απριλίου δημιουργώντας  όμως στο αμέσως μετά την αναδρομή της διάστημα μεγάλη ανάγκη  να είμαστε δοτικοί αλλά και να υπερασπιζόμαστε τον έρωτα σε όλες τους τις διαστάσεις! Βέβαια επειδή η Αφροδίτη σχετίζεται και με τα οικονομικά αλλά και τις επαγγελματικές μας σχέσεις καλό είναι εκείνο το διάστημα να προσέξουμε τις ανασφάλειες που δημιουργούνται και μπορούν να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις ή να αργήσουμε να δώσουμε μία απάντηση η οποία  να είναι καθοριστικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία μας και βέβαια να το μετανιώσουμε!
 
Και ας συνεχίσουμε με το Δία και να πούμε ότι αυτή την χρονιά έχει να δράσει και κάπως επαναστατικά διογκώνοντας την ανάγκη για αλλαγή και μάλιστα έρχεται να βάλει στα γεγονότα μία πιο γρήγορη εξέλιξη ζητώντας απαντήσεις οι οποίες θα πρέπει να εμπεριέχονται σε αποφάσεις που θα ληφθούν με μεγάλη πίεση. Η αντίθεση λοιπόν του Δία με τον Ουρανό θα πραγματοποιηθεί μία φορά στις 3 Μαρτίου και θα επαναληφθεί στις  28 Σεπτεμβρίου. Είναι μία περίοδος που πρέπει να κοιτάξουμε πως μπορούμε να επωφεληθούμε από τις αλλαγές αρκεί βέβαια να είμαστε προετοιμασμένοι, να έχουμε προνοήσει και ειδικά να έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι αλλαγές αυτές να λειτουργήσουν  ως αντίβαρο στη νέα ισορροπία των σχέσεων έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί!
 
Επανέρχεται ο Δίας με μία δύσκολη όψη, αυτή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα, για πρώτη φορά στις 30 Μαρτίου και μία δεύτερη στις 4 Αυγούστου φέρνοντας προβληματισμούς οικονομικής φύσης αλλά και δυσκολίες στην έκφραση του συναισθήματος! Είναι που όταν χρησιμοποιούμε μεγεθυντικό φακό είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα και βέβαια να διασφαλίσουμε την κοινωνική μας θέση και ότι αυτό συνεπάγεται… Για τις ερωτικές μας σχέσεις είναι δύσκολο να μην ακολουθήσουμε τα πάθη μας τα οποία οδηγούν σε λάθη ή να εξιδανικεύσουμε έναν απαγορευμένο έρωτα ο οποίος να κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή για να αποκαλυφθεί μαζί με τις όποιες συνέπειες θα έχει αυτό για τις ευρύτερες σχέσεις μας ακόμα και τις επαγγελματικές!
 
Και ο Δίας κάνει αυλαία με μία κυριολεκτικά ελπιδοφόρα όψη, η οποία όμως πραγματοποιείται στο τέλος της χρονιάς και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2017, και είναι το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα φέρνοντάς μας όλο και πιο κοντά στα όνειρά μας αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Δίνουμε σπουδαία ώθηση σε αυτά που προσδοκάμε ενισχύοντας τη φαντασία μας αλλά και γινόμαστε πολύ φιλάνθρωποι γεγονός που μας κάνει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και να τους συμπαραστεκόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε!
 
Θα τελειώσουμε τις σημαντικές όψεις της χρονιάς με ένα εξαιρετικό τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό η οποία θα γίνει στις  19 Μαΐου αλλά και στις 11 Νοεμβρίου 2017 που είναι εξαιρετικές για να μας βγάλουν από το καβούκι μας και να διεκδικήσουμε με μεγάλο ζήλο αλλά και σημαντική προθυμία αυτά που μας απασχολούν και βέβαια να υποκινήσουμε τις καταστάσεις ώστε να γίνουμε αποδεκτοί είτε σε κοινωνικές συναναστροφές είτε σε επαφές με το εξωτερικό! Είναι μία εξαιρετική συγκυρία για να βρούμε με νομικές λύσεις ή νομικά πλαίσια που μας κατοχυρώνουν και μας βοηθούν να προωθήσουμε με μεγάλη άνεση τα σχέδιά μας αλλά και τον τρόπο που θα τα υλοποιήσουμε με γρήγορες διαδικασίες. Μία πρόγευση από αυτή την όψη θα πάρουμε ήδη από τα Χριστούγεννα του 2016 που η όψη αυτή θα σχηματιστεί  άλλη μία φορά και θα μας ανοίξει τους δρόμους των αναζητήσεων και στο να πάρουμε άμεσες πρωτοβουλίες!
 

Ερμής και διαστήματα ανάδρομης πορείας  για το 2017!

 
Σειρά έχει ο Ερμής που ξέρουμε ότι κινείται γρήγορα αλλά και είναι ο δημοφιλέστερος Ανάδρομος Πλανήτης! Ξέρουμε όλοι ότι πρέπει να αποφεύγουμε τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις αλλά και να περιμένουμε αναταραχή στην επικοινωνία και δυσκολίες στη διεκπεραίωση. Ακόμα και το να βάλουμε τις σκέψεις μας σε τάξη δυσκολεύει όταν ξεκινάει η ανάδρομη κίνησή του και ειδικά κοντά στις ημερομηνίες που αρχίζει και τελειώνει αυτή η κίνηση…
 
4 φορές θα κινείται ανάδρομος μέσα στο έτος και συγκεκριμένα:
 
Θα κάνουμε Πρωτοχρονιά το 2017 με ανάδρομο Ερμή και θα σταματήσει την 8 Ιανουαρίου.
 
Από 9 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2017          
 
Από 13 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2017
 
Από 3 έως 23 Δεκεμβρίου 2017
 
Σε αυτά τα διαστήματα είναι μία ευκαιρία να ξανασκεφτούμε ή να διορθώσουμε παραλείψεις οι οποίες είναι σημαντικές για εμάς αλλά μπορούν και να μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε πολύ εύκολα στη ζωή μας κάτι που έφυγε αλλά ήταν μία πρόχειρη και φυσικά λάθος ενέργεια!
 

Εκλείψεις 2017

 
Και πάμε στις Εκλείψεις του 2017 που κάνουν πρεμιέρα πολύ νωρίς φέτος και συγκεκριμένα:
 
Στις 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα  Λέοντα-Υδροχόου κάνοντας τον έρωτα πολύ διεκδικητικό ή σχεδόν αποπνικτικό και με μεγάλες απαιτήσεις αφού δεν αντέχει την στασιμότητα και απαιτεί δράση και γρήγορες αποφάσεις αλλά να είναι και οριστικές… Δεν αντέχει την συμβατικότητα και επομένως αποζητά αποδείξεις με έναν περίεργο αλλά συνάμα και βιαστικό τρόπο…
 
Μία Ηλιακή Έκλειψη στη συνέχεια στους Ιχθύς την 26 Φεβρουαρίου έρχεται να ζητήσει επιτακτικά μία εξέλιξη σε ένα κύκλο πραγμάτων και να φέρει στην επιφάνεια οτιδήποτε μοιάζει φανταστικό και να λύσει απορίες αλλά και να αποκαλύψει μία πραγματικότητα που δεν είναι διακριτή αν δεν επιστρατεύσουμε τη φαντασία μας αλλά και τις προεκτάσεις της. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, αντίθετα επιδέχεται πολλές ερμηνείες που θα έχουμε τη δυνατότητα να τις ανακαλύψουμε όταν θα θελήσουμε να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από το καθετί που δεν είναι προφανές γιατί κρύβονται και μυστικά συμφέροντα!
 
Μία Αυγουστιάτικη Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 του μήνα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου έρχεται να βάλει φρένο και πάλι στις αισιόδοξες σκέψεις μας αλλά και στον εγωισμό μας… Δεν είναι εύκολο να δώσουμε στον έρωτα ευκαιρίες αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και δεν είναι το εφήμερο και το ξέγνοιαστο των διακοπών που θα μας βοηθήσουν να είμαστε χαλαροί και να αναζητάμε ερωτικές περιπέτειες… Αντίθετα βλέπουμε τον έρωτα από ένα πρίσμα που δε μας επιτρέπει να αναβάλλουμε κάτι για αργότερα ή να συντηρούμε κάτι που απλώς μας βολεύει….
 
Η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο Λέοντα την 21 Αυγούστου βάζοντας μεγάλη προτεραιότητα στη δημιουργικότητα αλλά και στην αποφασιστικότητα που πρέπει να μας διακρίνει. Καινούργιοι έρωτες τώρα μπορούν να έχουν σταθερές βάσεις αλλά και αυξημένη αισιοδοξία η οποία όμως πρέπει να στηρίζεται στο ρεαλισμό και να μας ωθεί σε μεθοδικές κινήσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να περιμένουμε κάθε μας ενέργεια να βρίσκει αντίκτυπο και βέβαια αναγνώριση έστω και συλλογική αλλά ξεκάθαρη ως προς το δικό μας μερίδιο!
 
Εύχομαι ένα  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2017 με λιγότερες έγνοιες και περισσότερες ευχάριστες στιγμές!

 

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω
ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ!
 
Παρέα με τον Πλούτωνα θα μείνετε και εσείς αυτή την χρονιά και το θετικό είναι ότι ξέρετε να μεταμορφώνεστε και να αφήνετε στην άκρη όλα τα θέματα που δεν χρήζουν σημασίας για εσάς με ιδιαίτερα συνοπτικές διαδικασίες! Συχνά θα αμφιταλαντεύεστε αλλά θα είναι και αυτό που θα σας δώσει την οριστική φόρα για να προχωράτε και κυρίως για να βλέπετε που υπάρχει σημασία για να ασχοληθείτε πιο εντατικά ή και σχεδόν αποκλειστικά γιατί και αυτό είστε διατεθειμένοι να κάνετε… Αγαπάτε πάντως την οικογένεια και τις σοβαρές σχέσεις γι’ αυτό και θα αποφασίσετε να αυξήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας πολύ εύκολα και να μπείτε σε ευθύνες που θα σας κουράσουν αλλά θα είναι προϊόν της απόλυτης επιθυμίας σας! Ερωτικά πάντως ο Ιούνιος είναι ο επικρατέστερος μήνας για εσάς που θα σας βάλει σε τάξη αλλά και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία! Τα ερωτικά σας πάντως θα σας απασχολήσουν έντονα και τον Αύγουστο αφού εκεί θα πρέπει να κάνετε αποκαλύψεις και δεν είναι του χαρακτήρα σας γιατί προτιμάτε να λέτε λίγα γενικότερα και να αφήνετε τις πράξεις σας να μιλάνε αλλά αυτό απαιτεί χρόνο που εσείς δεν τον έχετε διαθέσιμο… Επαγγελματικά είναι μία ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απόψεις σας κυρίως αυτές που έχουν μεταβλητό χαρακτήρα ή που βλέπετε ότι δεν υπάρχουν διαθέσεις για αλλαγές και να προχωρήσετε πιο αποφασιστικά κυρίως από το φθινόπωρο και μετά που έχετε και αυξημένη διάθεση και είστε πιο ξεκούραστοι αλλά και έτοιμοι να βάλετε στόχους που θα σας δώσουν και τροφή για σκέψη αλλά και δημιουργία!  Οι Εκλείψεις της χρονιάς επηρεάζουν τα οικονομικά σας και πρέπει να βάλετε στη ζυγαριά το συμφέρον σας ή να δείτε πως θα επωφεληθείτε από οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε τάχιστα! Ίσως και να πάρετε ένα ρίσκο πολύ μετρημένο και σχεδόν σίγουρο αν και βιαστικό!
 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Ο μήνας αυτός σας φέρνει στην επιφάνεια όλα τα θέματα που μπορείτε να χειριστείτε ή πρέπει να τα αλλάξετε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη Σας αρέσει να ακούτε ωραία λόγια στα ερωτικά σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλετε να μην ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα!
 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Δεν μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς όταν δεν έχετε την στήριξη της οικογένειάς σας. Για αυτό θα την αναζητήσετε αυτό το μήνα. Ερωτικά λειτουργείτε πολύ με το ένστικτο το οποίο όμως δε σας βοηθάει να εξηγείτε τις κινήσεις σας!
 
ΜΑΡΤΙΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι θα αμφιταλαντευθείτε αυτό το μήνα και μάλιστα με ζημιές στο σπίτι ή πράγματα που θέλουν ανακαίνιση. Ερωτικά θα είστε σε μία απόσταση αλλά στο τέλος του μήνα θα δείξετε και πάλι την προσοχή σας όπου υπάρχει λόγος…
 
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Είστε ξεσηκωμένοι αυτό το μήνα και αυτό που θέλετε πάση θυσία είναι εξηγήσεις και βέβαια πιο ομαλή ανταπόκριση σε αυτά που ζητάτε. Ερωτικά όλο και περισσότερο θέλετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας και αφού το κυνηγάτε θα το έχετε αρκεί να ξέρετε ότι πρέπει να προσπαθήσετε και άλλο !
 
ΜΑΪΟΣ
Είναι ένας ερωτικός μήνας και μάλιστα σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις ή να βάλετε σε άμεση προτεραιότητα τα ερωτικά σας και να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι δε θέλετε ούτε να σας επηρεάζουν αλλά ούτε και να ασχολούνται με τα άκρως προσωπικά σας θέματα!
 
ΙΟΥΝΙΟΣ
Ευτυχώς που έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτό το μήνα στα ερωτικά σας και βλέπετε ότι μία υποχώρηση είναι σημαντική για να σας φέρει πιο κοντά αλλά και να δημιουργήσει έντονη ανυπομονησία ή και υποψίες που σε αυτή την περίπτωση θα λειτουργήσουν για το καλό της σχέσης σας!
 
ΙΟΥΛΙΟΣ
Είναι μία ευκαιρία να βγάλετε στην επιφάνεια όλες τις διαφορές στα ερωτικά σας και να τις συζητήσετε κυρίως γιατί όταν μένουν και δεν ασχολείστε,  αυτές διογκώνονται… Ερωτικά σας αναστατώνει μία εξέλιξη που είναι όμως κάτι που θα έπρεπε να περιμένετε ως άμεση συνέπεια όσων έχουν προηγηθεί!
 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Οικονομικές υποχρεώσεις σας πιέζουν αυτό το διάστημα και καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικοί γιατί κάθε σας αμέλεια στοιχίζει! Ερωτικά θέλετε να σας  λένε ότι σκέφτονται γιατί αυτό θα βοηθήσει και εσάς να ανοιχτείτε περισσότερο. Είναι μία περίοδος που τα ερωτικά σας έχουν πιο βαθιές αναζητήσεις!
 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Το καλό αυτού του μήνα είναι ότι προπορεύεστε και αυτό σας κάνει να είστε και πολύ δημιουργικοί αλλά και αυτοί που θα επωφεληθείτε από στραβοπατήματα άλλων στα επαγγελματικά σας! Ερωτικά σας αγχώνει κάτι το οποίο θα μπορούσατε και να το διευκρινίσετε και να καταλάβετε κάτι χωρίς να  χρειαστεί να σας το πουν!
 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Είναι ένας μήνας που έχετε αρκετή δουλειά αλλά το θεωρείτε επένδυση για το μέλλον σας. Για αυτό και θα παραμερίσετε τον έρωτα όμως μην το κάνετε πολύ επιδεικτικά γιατί αυτό θα είναι εμπόδιο να γεφυρώσετε τα χάσματα! Σίγουρα πάντως αν είναι ελεύθεροι έχετε περισσότερες επιλογές!
 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Ένας μήνας με δυσκολίες κυρίως γιατί εσείς δεν αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο ή γιατί βάζετε φραγμούς και όρους οι οποίοι είναι αυστηροί  και απόλυτοι. Στον έρωτα πρέπει να λειτουργείτε με πρόγραμμα και στόχο γιατί έτσι το αποτέλεσμα θα έρθει πιο εύκολα!
 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Θα υποδεχτείτε τον Κρόνο και ξέρετε ότι αυτό δε θα είναι εμπόδιο στα σχέδιά σας. Απεναντίας θα δείτε ότι τα μικρά βήματα θα σας φέρουν κοντά στην επιτυχία αλλά σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί σχολαστικά… Έχετε πάντως πολλές ευκαιρίες να φανείτε και να ξεχωρίσετε αυτό το μήνα!