Share This!
Υδροχόος
20/01 - 19/02

- Ετήσια Προβλέψη Υδροχόος -

Ετήσια
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
Μπορεί ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας, να σας προτρέπει σε αλλαγές, όμως θα πρέπει να θυμάστε ότι είστε ζώδιο σταθερό! Έτσι, θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τα βήματά σας καθώς ο Κρόνος έχει αποφασίσει να σας ελέγξει ενδελεχώς. Έχετε πια συνηθίσει να αντιμετωπίζετε έκτακτες και απρόοπτες καταστάσεις. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, επιστρατεύστε την ευελιξία και την προσαρμοστικότητά σας.
 
O  Ουρανός, κυβερνήτης σας, παραμένει στο ζώδιο του Κριού, για να καταστήσει και αυτή τη χρονιά τη ρουτίνα μια άγνωστη σε εσάς κατάσταση. Η καθημερινή σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ενώ ο τρόπος που θα σκέφτεστε θα χαρακτηρίζεται από πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις. Ωστόσο, η παρορμητική συμπεριφορά μπορεί να αποβεί εχθρός σας, ειδικά στα τέλη Φεβρουαρίου, στα τέλη Απριλίου και στα τέλη Ιουνίου. Αυτός ο αυθορμητισμός που σας διακρίνει και συχνά ενθουσιάζει τους γύρω σας μπορεί να γίνει αιτία να πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις και να προχωρήσετε σε βιαστικές δράσεις.
 
Ο Άρης θα παραμείνει στο φιλικό, για εσάς, ζώδιο του Ζυγού, όπου βρίσκεται από τις αρχές του προηγούμενου Δεκεμβρίου, μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ενεργοποιώντας τις δημιουργικές δυνάμεις σας. Κατά συνέπεια, θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε μακρινά ταξίδια και να δραστηριοποιηθείτε πάνω σε θέματα σπουδών και πνευματικών εργασιών. Γενικότερα, έχετε την περιπέτεια στο αίμα σας και αναζητάτε δυνατές συγκινήσεις. Όμως, το τετράγωνο Άρη - Δία που πραγματοποιείται στις 9 Ιανουαρίου είναι πολύ πιθανό να σας προκαλέσει τάσεις για ατυχήματα και για παρορμητικές επιλογές. Να είστε προσεκτικοί και να μην βιάζεστε. Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου ο Άρης θα ενεργοποιήσει δυσαρμονικά το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, εγκαθιστώντας ένα ψυχροπολεμικό κλίμα αλλά και τάσεις υπερβολής στον τρόπο που χειρίζεστε λεπτές καταστάσεις. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε την περίοδο αυτή, θα πρέπει να οργανωθείτε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
 
Ο Κρόνος παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, καθιστώντας την επαγγελματική ζωή σας έναν άκρως ανταγωνιστικό στίβο όπου θα επιβιώσει ο πιο εργατικός, ο πιο οργανωτικός και ο πειθαρχημένος. Ωστόσο, μην τρέφετε αυταπάτες ότι οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν όσο αξίζουν. Χρειάζεται υπομονή και καρτερία. Παρ’ όλα αυτά το τρίγωνο Δία - Κρόνου στα τέλη Μαΐου μπορεί να φέρει μια ηθική ή υλική ανταμοιβή αλλά και θαυμασμό από άτομα κύρους. Κατά τα άλλα, μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε μικρά αλλά σταθερά βήματα προόδου αυτή τη χρονιά.
 
Στις 16 Ιουλίου ο Δίας θα περάσει απέναντι από το ζώδιό σας, στο Λέοντα, όπου θα παραμείνει για περίπου ένα χρόνο. Ο πλανήτης της τύχης αλλά και της επέκτασης φέρνει στο δρόμο σας ευκαιρίες για ένα γάμο, μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία. Ωστόσο, στο τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου θα φέρει και ισχυρές συγκρούσεις ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Μπορεί το άλλο σας μισό να νιώθει παραμελημένο και να μην εγκρίνει τις επαγγελματικές σας επιλογές. Πάντως, το τρίγωνο Δία - Ουρανού που πραγματοποιείται στα τέλη Σεπτεμβρίου θα σας φέρει σε επαφή με ένα εκκεντρικό πρόσωπο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.
 
Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς θα είναι ίσως ο πιο δυναμικός για εσάς. Ο Άρης, πλανήτης της δράσης, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας δίνει αστείρευτη ενέργεια και όρεξη για πρωτοβουλίες. Μια απρόσμενη ευκαιρία θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσετε τις δημιουργικές δυνάμεις σας. 
 
Εκλείψεις
 
4 εκλείψεις πραγματοποιούνται αυτή τη χρονιά. Στις 15 Απριλίου η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ζυγού - Κριού μπορεί να ξυπνήσει την επιθυμία σας για μια περιπέτεια. Στις 29 Απριλίου η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο ανοίγει το δρόμο για αλλαγές στην οικογενειακή ζωή. Μπορεί να αναζητήσετε τις ρίζες σας ή να επιδιώξετε περισσότερη θαλπωρή. Στις 8 Οκτωβρίου πραγματοποιείται μια ανατρεπτική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού - Ζυγού που θα αναστατώσει τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας λόγω της συμμετοχής του Ουρανού. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να έχετε μια πρωτότυπη ιδέα. Στις 24 Οκτωβρίου η έκλειψη Ηλίου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας αναθερμαίνει τις σχέσεις με άτομα κύρους και μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια νέα επιχειρηματική πρόκληση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τους πρώτους δύο μήνες της χρονιάς μην περιμένετε πολλά στην ερωτική σας ζωή. Είστε διστακτικοί, επιφυλακτικοί μπροστά σε κάθε νέα πρόταση και νοσταλγικοί. Πολλοί μπορεί να ξεπερνάτε ένα χωρισμό και να μην είστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις. Τα πράγματα αλλάζουν από τις 5 Μαρτίου, όταν η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας και για ένα μήνα θα σας χαρίζει δυνατά συναισθήματα. Ακόμα και ένας απρόσμενος έρωτας θα μπορούσε να προκύψει την περίοδο αυτή. Ο Ιούνιος είναι ένας δύσκολος μήνας για τις σχέσεις αλλά από τις 23 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου μπορεί να εμπλακείτε σε μια εγκεφαλική σχέση που θα διεγείρει δυνατά συναισθήματα. Το φλερτ σάς κερδίζει. Από τις 12 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας σας καλεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του συντρόφου σας. Αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε το άλλο σας μισό, αφού η Αφροδίτη θα σμίξει με το Δία απέναντι από το ζώδιό σας. Ο έρωτας καλά κρατεί και μέσα στον Οκτώβριο, παρά τις δυο εκλείψεις που πραγματοποιούνται.
 
Υγεία
 
Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τα μέσα Ιουλίου μπορεί να ευνοήσει την υγεία σας και να σας φέρει σε επαφή με νέους τρόπους διατήρησης μιας καλής φυσικής κατάστασης. Ωστόσο, στα τέλη Ιανουαρίου, στα τέλη Φεβρουαρίου και στα τέλη Απριλίου θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Υπερβολικό φαγητό, παραμέληση σωματικής άσκησης σε συνδυασμό με μια βλαβερή συνήθεια μπορούν πραγματικά να πλήξουν την υγεία του οργανισμού σας. Αυτές οι περίοδοι είναι αρκετά κρίσιμες και απαιτείται προσοχή.

 

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Η καριέρα σας παραμένει και αυτή τη χρονιά ένας τομέας αρκετά απαιτητικός, λόγω της παρουσίας του Κρόνου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Ίσως έχετε αναλάβει ένα ηγετικό πόστο. Ίσως η επαγγελματική σας δράση να μονοπωλεί το χρόνο σας. Πάντως, κάθε φορά που ο Κρόνος θα ενεργοποιείται δυσαρμονικά, τα επαγγελματικά βάρη θα πολλαπλασιάζονται για εσάς. Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, για να σας δώσει την ευκαιρία να ανταλλάξετε ιδέες με άτομα κύρους και να δώσετε τα χέρια. Παρ’ όλα αυτά, η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας από τις 4 έως τις 10 Οκτωβρίου θα φέρει αναπόφευκτες καθυστερήσεις στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Σημαντική άνοδος σε αυτά μπορεί να σημειωθεί από τις 23 Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου. Η Αφροδίτη δείχνει ότι άτομα κύρους θαυμάζουν τα προσόντα σας. Στις 24 Οκτωβρίου μάλιστα πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου, η οποία θα σας φέρει σε επαφή με ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο.
 
Χρήμα
 
Όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε τα οικονομικά με ένα μη ρεαλιστικό πνεύμα αυτή την καινούργια χρονιά. Ίσως η διαχείριση των οικονομικών σας να πηγάζει από τις συναισθηματικές και όχι από τις πρακτικές ανάγκες σας. Την 1η Μαρτίου η συνάντηση Ερμή - Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να φέρει μια οικονομική άνθιση μέσα από μια καλλιτεχνική δράση. Από τις 6 έως τις 12 Φεβρουαρίου, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συναλλαγές και συζητήσεις. Ο Απρίλιος μπορεί να αποδειχτεί ένας καλός μήνας για τα οικονομικά σας, παρά τις αντιξοότητες που κρύβει. Ο τομέας των οικονομικών σας θα παρουσιάσει βελτίωση και τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.