Share This!

Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε!

Βρείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

FACEBOOK 

ASTROLOGOSmagazine

TWITTER

@_ASTROLOGOS_

 

*      ∆ιαβάστε στη νέα ανανεωµένη στήλη µας «Το ζώδιο του µήνα» τι χρειάζεται να κάνετε, αν ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου, για να αντιµετωπίσετε τις προκλήσεις της νέας εποχής.

*      Αν είστε Υδροχόος, διαβάστε τις µηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας για ένα έτος, από τα γενέθλιά σας φέτος µέχρι τα γενέθλιά σας του χρόνου.

*      Στη στήλη «Ερωτική Αστρολογία» µάθετε πώς συµπεριφέρεται στον έρωτα τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας Υδροχόος, αλλά και τι σας επιφυλάσσει ο θεός του έρωτα για ένα χρόνο και σηµειώστε στο ηµερολόγιό σας τις ευνοϊκές και δυσαρµονικές περιόδους όσον αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις και τη συναισθηµατική σας ζωή.

*      Μάθετε πώς µπορείτε να ωφεληθείτε από τη σοφία του Feng Shui, ώστε να οδηγηθείτε στην επιτυχία σε όλους τους τοµείς της ζωής σας.

*      Βρείτε στην ανανεωµένη στήλη µας «Σελήνη κενή πορείας» τις παύσεις Σελήνης του µήνα και δείτε τι θα ήταν καλό να αποφεύγετε, γενικότερα, κατά τη διάρκειά τους, αλλά και τι πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια καθεµιάς παύσης ξεχωριστά αυτό το µήνα.

*      Μάθετε από τη νέα στήλη µας «Τα άστρα γυµνάζονται» πώς µπορείτε να εκµεταλλευτείτε τις επιδράσεις των πλανητών, ώστε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Εκµεταλλευτείτε τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και αλλάξτε καθηµερινές συνήθειες, ώστε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Μάθετε αν είστε ήδη ή αν µπαίνετε σε φάση αύξησης βάρους ή όγκου και δείτε, ανάλογα µε την ηµεροµηνία γέννησής σας, αν έχετε κάποια αυξηµένη τάση για τραυµατισµούς ή σωµατική καταπόνηση το Φεβρουάριο.

*      Επίσης, διαβάστε τι µας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτό το µήνα του Αγίου Βαλεντίνου που η Αφροδίτη προκαλεί ερωτικά παιχνίδια μεταξύ φίλων.

*      Μάθετε τι θα φέρουν σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο η Πανσέληνος στο Λέοντα στα τέλη Ιανουαρίου, καθώς και η Νέα Σελήνη στις αρχές Φεβρουαρίου.

*      ∆είτε τι µας αποκαλύπτει η ανάλυση του ετήσιου ωροσκοπίου της Ελλάδας και πώς φαίνεται σε αστρολογικό επίπεδο ότι κάτι καινούργιο γεννιέται.

*      ∆ιαβάστε ακόµη πώς διαγράφεται σε αστρολογικό επίπεδο η πορεία προς ένα νέο διεθνές νόµισµα.

*      Γνωρίστε από τη στήλη της «Ιατρικής Αστρολογίας» τι µπορεί να φανερώνουν για την υγεία ενός ατόµου οι δύσκολες όψεις του Ερµή στο γενέθλιο ωροσκόπιό του.

*      Από τη στήλη µας «Αστρολογία των Σχέσεων» µάθετε µε ποιους αστρολογικούς παράγοντες συνδέονται οι αλήθειες ή τα ψέµατα που λέγονται µέσα σε µία σχέση.

*      Στη στήλη της «Εσωτερικής Αστρολογίας» διαβάστε για το κάρµα, την εξέλιξη και την ολοκλήρωση της ψυχής σύµφωνα µε τις αρχές της εξελικτικής αστρολογίας.  

*      Στα «Μαθήµατα Αστρολογίας» διευρύνετε τις γνώσεις σας, µαθαίνοντας πώς λειτουργεί το προοδευτικό πέρασµα του Ερµή, της Αφροδίτης και του Άρη από τη γενέθλια θέση τους στο Ζυγό στα υπόλοιπα ζώδια.

*      ∆ιαβάστε στη στήλη «Μικρά Αστέρια» τις αστρολογικές προβλέψεις του Φεβρουαρίου για το µωρό σας.

*      Αν είστε έφηβη ή έφηβος, διαβάστε προβλέψεις µόνο για εσάς, ακατάλληλες για ενηλίκους.

*      ∆ιαβάστε στη στήλη «Ινδιάνικη Αστρολογία» τις προβλέψεις για το ζώδιό σας αυτό το µήνα και εκµεταλλευτείτε την ενέργεια της Ενυδρίδας που µας ενθαρρύνει.

*      Επιπλέον, διαβάστε, όπως κάθε µήνα, αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας σύµφωνα µε την Ινδική Αστρολογία.

*      Ακόµη, διαβάστε τις προβλέψεις στη στήλη της Κινέζικης Αστρολογίας για αυτό το µήνα της ξύλινης τίγρης.

*      ∆είτε επίσης τι αποκαλύπτει η τράπουλα Ταρώ για κάθε ζώδιο.

*      Μάθετε τι σας αποκαλύπτουν οι βιορυθµοί σας, ανάλογα µε το ζώδιό σας, προστατευτείτε τις δύσκολες ηµέρες του µήνα και εκµεταλλευτείτε τις ηµέρες Super Nova.

*      ∆ιαβάστε τι αποκαλύπτουν τα άστρα ειδικά για την πορεία των οικονοµικών σας και τον επαγγελµατικό σας τοµέα.

*      ∆είτε ποιες αναµένονται να είναι οι τάσεις στο Χρηµατιστήριο το Φεβρουάριο.

Τέλος, προετοιµαστείτε για τις ηµέρες του µήνα που απαιτούν προσοχή, αλλά και για εκείνες που τα άστρα µάς χαµογελούν.

Και, όπως πάντα, αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα.

*      Στο ένθετο τεύχος «ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ & ΓΥΝΑΙΚΑ» διαβάστε και ακολουθήστε τις συµβουλές της Σελήνης, για να είστε όµορφη και δραστήρια κάθε ηµέρα.

*      Μάθετε από τη στήλη διατροφής του ∆ηµήτρη Γρηγοράκη πώς µπορείτε να καταπολεµήσετε το άγχος µέσω της διατροφής.

*      Μάθετε, ακόµη, πώς συνδέεται η διατροφή µε την οµορφιά και δείτε και τον ιδιαίτερο ρόλο του κολλαγόνου.

*      Ακόµη, δείτε πώς µπορείτε να αντιµετωπίσετε την  εµµηνόπαυση µε εναλλακτικούς τρόπους.

*      ∆είτε επίσης τι προτείνει η αγιουρβέδα, ώστε να έχετε νιότη και υγεία για πολλά πολλά χρόνια.

*      Με αφορµή την ηµέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διαβάστε στη στήλη του ψυχολόγου Χάρη Καραουλάνη πρακτικές συµβουλές, αν επιθυµείτε να αποκτήσετε, να διατηρήσετε ή να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση.


Βρείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

FACEBOOK 

ASTROLOGOSmagazine

TWITTER

@_ASTROLOGOS_

 

Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...

Ημερομηνία
01 - 2013